![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Jamaico przecież ja nie napisałam, że eks boy martinki kogoś ma
![]() ![]() A Twoja koleżanka pewnego dnia obudzi się z ręką w nocniki. Niestety kobiety sa na tyle głupie, że potrafią wiele, a nawet wszystko poświęcic dla faceta, za to oni, jakoś nie potrafią zrezygnowac ze spotkan z kumplami przy piwku, ogladania meczy czy w ogóle ze swoich zainteresowań. To jest niestety nasz podstawowy błąd. Ja juz nigdy nie zrezygnuje ze swoich marzeń, przyzwyczajeń, tego co lubię robić, dla faceta choćbym nie wiem jak była zakochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jenyyy tylko nie historia...blagam tylko nie to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fakultety zaczęłam już w tym roku i w sumie tygodniowo 6h historii: 2h-podstawa 2h-rozszerzenie 2h-kółko (obowiązkowe)- uczymy się pisać wypracowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja mam gorzej niestety. Rozszerzony mam wlasciwie tylko angielski no i podstawy przedsiebiorczosci. Matematyke tak połowicznie. A fakultety moglam sobie wybrac tylko jedne ;/ bo mamy do wyboru jakis typu biologia chemia itd, i polski jest w inny dzien. Strasznie chcialam biologie zdawac i chemie, ale z chemia wiem ze nie dam rady z rozszerzeniem, z biologia nie wiem bo mam;
2h podstawa ( i tak dobrze bo inne podstawy maja tylko 1h ![]() 1h fakultet. A w 3 klasie wogole nie mam biologi ani chemi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
jamaico tez mi sie zdaje, a nawet jestem pewna ze jest na razie sam. chcialbym zapomniec ale na sile tego nie zrobie... musi przyjsc samo... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Szkoda, że wracam tak późno z pracy i już niejestem tak na bieżąco z tym co piszecie. Popieram Kamilę, kontakt z ex to zabójstwo. Nie róbcie sobie same krzywdy, wystarczająco oni Was skrzywdzili. TRzeba ich wyrzucić z życia mimo, że niektórym pewnie się wydaje, że ten kontakt dobrze wpływa lub będzie wpływał - gów...prawda.
#37 | |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że tak :P Poprowadziłam z nim małą dyskusje na temat seksu :P
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Shewa a co Ty złego widzisz w historii?
![]() Ja zdawałam mature z historii i z wykształcenia jestem mgr historii ![]() martinko gdybać i przypuszczać to możemy sobie cały czas ![]() Ja napisałam to co zaobserwowałam z własnego doświadczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wzięłam tylko historie, chociaż najambitniejsi (w tym moja "koleżanka") :P Ale niektórzy ledwie dają radę z dwoma. Ja planuję poza historią zdawać jeszcze WOS (postawę)... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Co to jest WOK
![]() Czyli tak właściwie to macie dziewczyny 2 lata kalendarzowe na mature, i 1 rok szkolny? Rany ja w 2 klasie w ogóle nie myslałam o maturze. Pewnie dlatego, ze miałam 4 lata a nie 3 jak wy. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie no pewnie. zaczne sie tym "martwic" jak dojdzie do takiej sytuacji. Camilo jestem ci wdzieczna za takie spostrzezenia, bo z boku zawsze wyglada to inaczej, a ja czasem widze to wszytko w innym swietle i daje mi to do myslenia ![]() ja tez zdawałam historie na maturze i wspominal bardzo milo ![]() ![]() a co do kontaktu z eksami to coz... moje zdanie jest takie, ze owszem nie pomaga to zapomniec i zaczac nowego zycia, wzbudza wspomnienia i pewnie tez nadzieje ale... to tylko na wlasna odpowiedzialnosc. trzeba miec swiadomosc ze to nic nie oznacza. ze on i tak juz moze nie chciec powrotu. chciec tego a miec swiadomosc ze to nie nastapi to dwie rozne rzeczy. moj eks jest teraz dla mnie dobry, mily, opiekunczy. ale to nie oznacza ze chce powtoru i ja to wiem. czego ja chce to inna sprawa... a czy bym go chciala? pol na pol... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Kamila, chyba wiedza o kulturze, tak się domyślam, bo ja takiego czegoś nie miałam
#43 |
BAN stały
|
w ogole to mialam isc na zajecia, ale nie wyszlo i siedze w pracowni komputerowej
![]() ![]() jamaico a jak T. ? odzywal sie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
tak WOK to wiedza o kulturze, wlasciwie bez sensu bo jest to samo na historii... sztuka i kultura roznych epok
![]() A ja absolutnie nic zlego w historii nie widze, nie zeby cos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja niestety musze myslec no bo jak mam cos rozszerzac to musze juz teraz zaczac. Bo w rok nie przerobie tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
O rany
![]() Ja już teraz wiem, dlaczego coraz częsciej mówi się o powrocie do systemy 4 letnich Liceów Ogólnokształcacych ![]() W 3 lata w własciwie w 2,5 musicie tyle materiału opanować. Chore to wszystko jest ![]() A tak w ogóle to śpiąca jestem ![]() Gadałam dzisiaj z M. na gg, przekomarzał się ze mną, że na święta przyjedzie do mnie z Gwiazdorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Camila martinka zazdroszcze. Zawsze chciałam zdawac historie, ale moje lenistwo + kompletnie beznadziejny nauczyciel sprawiły że nikt w klasie historii nie zdawał.
A szkoda ![]() ![]() T. milczy jak grób. Przeczytał pewnie to co przeczytał i si enie odzywa, trudno. Co ja mówię, lepiej zresztą ![]() Dziś sie zobaczymy... |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
No i to ja byłam tym królikiem doświadczalnym, który szedł do gimnazjum, a potem do 3-letniego Liceum.
Nie mam żadnej satysfakcji z matury. Kamila powiedz mi co Ci mówi to, że miałam 20 pkt. z ustnej z polaka? Przeciętny człowiek nie wie jaka była skala punktowa... A tak dostałaś 4 i wszystko było jasne. Co do matury. Wszystko pisałam rozszerzone. Poszłam na żywioł ![]() Polski, angielski, historia, wos. Edit: W ogóle mi się na wspomnienia zebrało ![]() Matura - tyle stresu, tyle gadania o tym, tyle przygotowań. I co? Było zwyczajnie. Bez wielkiego bum ![]() Idziesz, piszesz, pośmiejesz się z ludźmi. Wracasz do domu i tyle. Po miesiącu wyniki. Wchodzisz do klasy. Zapada cisza. Uradowany wychowawca rzuca tylko ''Wszyscy zdali'', wielki krzyk, euforia. Rozdanie wyników i małe rozczarowanie ''Mogło być lepiej, ale fajnie, że w ogóle się zdało ![]() Wakacje, studia. Każdy w swoją stronę. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sobie własnie uświadomiłam, że pisalismy z T. takie same matury(tylko on +gegrafie). Takie same poziomy, przedmioty. Wszystko robilismy razem. Pamiętam jak pokłuclismy się przed studniówką, i az w pokoju nauczycielskim o tym huczało.. jak chodzilismy na dywaniki do dyrektora, bo na godzinie wolnej siedziałam mu na kolanach ![]() .. właściwie z 3 lat liceum, dwa spędzilismy razem... Ojj aż mi się łezka w oku zakręciła... edit: Izadokładnie. Tyle stresu, a to właściwie kilka godzin i po sprawie. Jak sprawdzian. Moja matura była lekko utrudniona, bo dwa dni przed nią świat się zawalił. Uwierzcie, że byłam przekonana, że nie zdam. Dodatkowo strasznie głupie mysli chodziły mi po głowie.... Stres związany z maturą i odejscie T. byłam załamana. Jeśli chodzi o wyniki, to nawet mnie przy nich nie było. Mama odebrała. Matura, matura...dobrze że już po ![]() zdałam, lepiej od niego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
To ja wtedy miałam sesje i w dniu rozstania egzamin.
Ryczałam i strzelałam w tym głupim teście. Nic na kartce nie widziałam... Ja zdałam, on nie ![]() Chociaż jakaś satysfakcja ![]() ![]() Dziewczyny ![]() Trzeba przecież dobrze opić ten nasz nowy wątek ![]() Wasze zdrówko moje Drogie, no i stawiam chipsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() dzis impreza klasowa a ja nie moge pic buuu |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Tak najlepiej
![]() ![]() A ja juz sie nie moge doczekac konca tego liceum. Stwierdzilysmy wczoraj z kolezanka ze ktos bez ambicji przynajmniej ma jakies zycie prywatne. A my? Harmonogram tygodnia to jakies 4 spr + z 5 kartkowek ktore tak naprawde wygladaja jak spr;/ No bo przeciez matura to trzeba nas przygotowac ![]() ![]() ![]() Ja sie matury boje, bo wiem ze jesli sama nie bede przerabiala polowy materialu to tego nie zrobie... A od historii mamy babke ktora uwaza ze to my jej mamy mowic na lekcji bo ona nie jest od nauczania, mamy podrecznik to mamy wiedziec, ona powie co jej sie podoba a reszta to sobie mamy sami przeczytac, jak nie wiemy to 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, ja rozstałam się z Ł przed moją obroną. Wtedy, gdy powinnam się najbardziej wziąć na kończenie pracy, naukę do obrony...czego ja nie wyprawiałam, powiedziałam mamie, że się nie obronię. Mamcia chciała pomóc mi nawet przepisywać na kompie, ale nie chciałam. Pisałam sama a łzy kapały mi po klawiaturze. Straszne to było. Pamiętam też, że jak wracałam z obrony to całą drogę płakałam, że dostałam 5 a jego obok mnie nie ma, że nie przyszedł tak jak inni do moich koleżanek, że nie przyniósł głupiego kwiatka. Kurcze, straszne to było. No ale dałam rade
![]()
#53 | |||
Zadomowienie
|
Dobrze mu tak
![]() Cytat:
![]() Pijemy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę włoski odrobić i się nauczyć, a w lipcu MArco szczena opadnie, że umiem coś więcej niż "bello". ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Cóż dziewczyny, ja moje rozstania nie przeżywałam w jakimś mega cięzkim okresie dla mnie, ale do pracy chodzic musiałam i na niej się skupić
![]() Gratuluje wam, ze tak super się wybroniłyście i pokazałyście, że jesteście od nich lepsze. Wielki ![]() No to pije za nasz nowy wątek ![]() ![]() ![]() Oby było w nim mniej o naszych eks a więcej o nowym życiu, które zaczełysmy prowadzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
dużo sexu
![]() ok,wystroilam sie i ide moze spotkam mojego ksiecia z bajki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
po chuj wam kontynuacja jak piszemy o tym samym???
ja wrocilam do domu o 6:55 wyszlam i teraz jedem..po browrach ze znajomm... do dup z taim zyciem!!!!!!!!!!
#59 |
Zakorzenienie
|
Jamaica przyjemności
![]() A co do seksu, to mam Ci go bardzo duzo życzyć? ![]() Iza a czego Ty się dzisiaj uczyłas? W piatek wieczorem? ![]() Jutro przyjeżdża do mnie M. ![]() A w przyszły weekend jak nic nie stanie na przeszkodzie to idziemy razem na andrzejki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]() dużo seksu jamaice i innym też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.