|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Cytat:
Różne maseczki i zdejmowanie ich, szczególnie peel off <3
|
|
#243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak serio, to uważałam Adę za mądrą dziewczynę. Miała fajny filmik o nieodróżnianiu hejtu od krytyki przez dużych youtuberów. Ale to, co pokazała teraz, jest naprawdę bardzo słabe. Czytała wątek na wizażu, ale może to jednak kafe było... |
|
|
|
|
#244 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te "salonowe" profesionalne maski jak sa dobrze nalozone to odchodza w jednej czesci. Tutaj ewidentnie cos nie wyszlo. Nie wiem jak konkretnie wyglada ta maska i czy jest taka jak te "gabinetowe", bo tylko z nimi mialam doczynienia. Jesli tak to przyczyna moze byc to ze nakladasz za cienka warstwe i dla tego nie schodzi w calosci. Co do grudek. Mieszasz szpatułką w misce specjalnej do alg czy z zwyklej? Byc moze robisz to tez za malo energicznie. Trzeba porzadnie mieszac.
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szkoda tylko że tak rzadko nagrywa. Pod tym względem będzie jej słabo konkurować z Anielą. Tyle że za to jest to o wiele lepiej przygotowane i po prostu opowiada zamiast czytać gotowca z interii ![]() https://www.youtube.com/watch?v=g2SCL1YwuwM W 1:25 kotek
|
|
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napiszę Ci, bo mam porównanie. Polecam maski algowe z e-naturalnie, bo są w fajnej, mało problemowej konsystencji. Tę bazę ze zróbsobiekrem też mam i cały czas zamawiam, ale ma minus - robią się grudki. Ja ją zamawiam jednak notorycznie, ponieważ lubię sobie zmieniać dodatki do niej (czasami rozrabiam ze spiruliną, czasami z kakao itp...). Można ją też nakładać samodzielnie (ja nie próbowałam). Nie wiem, czy takie mieszanki przeszłyby z użyciem masek e-naturalnie. Gdy rozrabiam tę bazę z jakimś dodatkiem, robię to w słoiczku kosmetycznym: zamykam, wstrząsam i wtedy dodaję wodę. Pod maskę algową kładę zazwyczaj jakieś serum wodne, a następnie olejek (obecnie Evree różany), a na to maskę. Buzia wygląda rewelacyjnie po takim zabiegu. No, i tu raczej lepiej jest położyć więcej - wtedy przy ściąganiu odchodzi płat. Jeśli masz jakiś problem ze ściągnięciem, to Nissiax chyba kiedyś polecała położenie na twarzy gazy, a na to maski. Uwaga z nakładaniem, bo mogą zostać plamy na ubraniu.
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Agata zabrała głos pod filmem Ady:
"DailylifebyM36 minut temu Za czym się poznałyśmy miałam pewną nie fajną przygodę z wizażem, skrótowo powiem tak : zareagowałam źle bo myślałam, że ktoś mnie obraża a potem okazało się, że wręcz przeciwnie ( wiadomo, nie każdy musi mnie lubić, ale większość wpisów było pozytywnych) .. i dopiero "kicha" wyszła .. powiem Ci, że od tamtej pory zaglądam na to forum, i tak się składa, że o Tobie były same bardzo pozytywne wpisy ( z tego co czytałam) !! i to takie naprawdę miłe ! zajrzałam też kiedyś na kafeterię bo byłam ciekawa i doznałam szoku.. także z moich obserwacji wynika, że to dwa zupełnie inne miejsca. Nie twierdzę, że wszystkie wpisy są milusie, ale bardzo często wiem skąd one się biorą i często zdarza mi się kiwać głową w przytakiwaniu. A co do filmiku to super ja też kocham sery pleśniowe i surowe szynki, wędzone itd tylko za czerwonym winem nie przepadam "
|
|
|
|
#252 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Choć z dzisiejszej perspektywy sporo odcinków trochę żenuje albo już nie śmieszą, to po prostu tak się trochę z nimi skumplowałam, oglądając na bieżąco (noce z projektami i LS :P), że teraz z sentymentu lubię posłuchać piosenki o karpiu albo wiadomości tv wodzisław itd. ; ) Włodka działalność podoba mnie się, trochę się obawiam, co to za książkę popełnił, a wywiad u Łukasza 20m^2 średnio mi się podobał. Karola KWTW nie podobało mi się wcale, z kolei teraz ten wyjazd do Libanu ogromnie nie interesuje!
|
||
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
W nowym filmie Łobuzy dostały paczkę od Szusz, Karo ma koszulkę L/XL. Piszę bo ostatnio się zastanawiałyście jaki ma 😄😄
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w końcu i ja w nowym wątku!
Mam ciężki dzień w pracy za sobą więc nie miałam czasu wcześniej... ![]() Offtop: czy ktoś jeszcze oprócz mnie uważa, że podkreślenie słowa PRAWO w tweecie pana prezydenta jest nieco nie na miejscu w kontekście dyskusji o całkowitym zakazie aborcji? Mnie mnie jakoś to uderzyło po oczach ale mój tż się nie zgadza. https://twitter.com/AndrzejDuda/stat...98258620936192 |
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O, dzięki. W ten sposób nakładała mi zawsze kosmetyczka. Sama niestety nie daję rady. ![]() W mojej masce nie robią się grudki, konsystencja jest dobra, zdejmuje się w całości. Polecam: http://bielendaprofessional.pl/produ...linka-ghassoul (Dzięki, Sel. ) |
|
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: komentarz Cytat:
ale Karolina chyba też nie jest kosmetyczką ani makijażystką. prowadzi kanał jako amatorka Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2016-04-08 o 23:47 |
||
|
|
|
#258 |
|
Konto usunięte
|
To jej wina, że ma taką głowę? Wysokie czoło i te sprawy?
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2016-04-08 o 23:47 |
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak ja szukam czegoś fajnego to szukam u maxi albo hanii a karolinę lubię oglądać ot tak, choć filmiki z makijażami omijam ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Nie będę się kłócić, bo jestem pewna, ale maxi chyba zarabiała/zarabia na życie robiąc makijaże na różne okazje
|
|
|
#260 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 |
|
Użyszkodniczka
|
No chyba Cię z deczka poniosło
Uwielbiam jak ktoś pisze ''nic naprawdę nie mam, nie oceniam ALE...'' Kwintesencja nieoceniania ''ALE''
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-04-08 o 23:55 |
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, jednak jest w tym trochę prawdy, że fryzurą, makijażem, ubiorem podkreśla wszystkie swoje mankamenty
![]() Upiera się na takie długie włosy, a wyglądają u niej naprawdę kiepsko, jak wiecznie tłuste i potęgują wrażenie dużej twarzy. Moim zdaniem w krótszych włosach, i bardziej uniesionych wyglądała by lepiej. (miałam koleżankę, która miała podobne włosy do Karoliny - bardzo długie, bardzo gęste i ciężkie i wyglądała naprawdę słabo - a teraz obcięła je do ramion - i od razu wygląda dużo świeżej). Karolina miała nawet kiedyś taką perukę i wyglądała Nie rozumiem też jej upierania się przy nie robieniu odrostów czy to jakaś ujma, że ktoś farbuje włosy tym bardziej, że jej włosy wystarczyłoby lekko rozjaśnić i wyglądałyby lepiej moim zdaniem..
|
|
#263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Razi mnie to trochę, bo też mam dużą głowę, wysokie czoło i przez takie gadanie nabawiłam się kompleksów. Przecież nie założę torby na głowę, albo nie pójdę do lekarza i powiem "Panie! Tniemy czoło, bo wysokie! "
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy ktoś może nie chcieć farbować włosów? Po co ma to robić skoro nie ma ochoty? Nie uważam, że to wygląda źle przy naturalnym blondzie i to jest normalne, że po zimie odrost jest ciemniejszy. |
|
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam w rossmannie pod wpływem impulsu taki oto zestaw (#Bartekstyle
):https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ll-on-kit.html I teraz chyba żałuję... Powinnam w końcu zamówić podgrzewarkę (?) na allegro. Są tańsze, mają dostępne lepsze i tańsze woski... A teraz już zawsze będę musiała kupować veet. Tamte noname allegrowe też się nagrzewają godzinę? Czytam teraz opinię o veecie i mnie to przeraziło.Szukając konkretnego organizera, znalazłam fajny sklep. Może komuś się przyda: ![]() http://www.uporzadkuj.pl/ |
|
|
|
#266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajny jest, mnie się szybciej nagrzewa. Tylko papirki mi się skończyły i nie wiem, gdzie to kupić. Koleżance depilowałam uda, sobie póki co tylko przedramiona. |
|
|
|
|
#267 | |
|
Kocur Kanapowiec
|
Cytat:
Moim zdaniem gdyby częściej o nie dbała zamiast "myć" suchym szamponem byłoby super. I chciałabym ją zobaczyć w takich np dojrzalszych stylizacjach jeżeli chodzi o ubiór np. prosta czarna baza, na to jakiś trencz w beżu może khaki i niech już będą te jej trampki. Moim zdaniem byłoby lepiej i trochę dałoby to odpoczynku od jej za ciasnych koszul włożonych w spódniczkę o kroju A. |
|
|
|
|
#268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
Okej. Zestaw veet jest spoko.
Nagrzał się do dobrej temperatury, wyrywa włoski jak trzeba.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

)
Mnie się od dłuższego czasu wyświetla w propozycjach więc wrzucam filmik o tamponach bezsznurkowych.
. 
Te "salonowe" profesionalne maski jak sa dobrze nalozone to odchodza w jednej czesci. Tutaj ewidentnie cos nie wyszlo. 

subuję obu, chyba z sentymentu, którego coraz mniej. chociaż przyznam, że podobały mi się u W. odcinki Flashback, niektóre z tych rzeczy, które pokazywał pamiętałam, o innych tylko słyszałam. a potem zabrał się za robienie innych rzeczy i to już mniej przypadło mi do gustu. 

"
Czytam teraz opinię o veecie i mnie to przeraziło.