|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cześć dziewczyny,
Z tej strony podczytująca od wieków, ale właśnie robię porządki na kompie w zdjęciach/dokumentach itd. i znalazłam fotkę z Łódzkiej Masy Krytycznej z Szusz na rowerze (2013 r). Tak patrzę i się zastanawiam co to ma być?! a tu Szusz haha i przypomniało mi się jak czytałam wiadomości z łodzi na naszemiasto bodajże i było o Masie, a na zamieszczonym zdjęciu właśnie Szusz, więc zassałam tą fotkę (w sumie nie wiem po co Uwielbiam ten wątek (i Was też )
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też robię czasem odstępstwa od klasycznego "piwo", ale tu nie wystarczy sama modyfikacja. Liczy się cała wypowiedź. Kiedy "piwko" zestawimy z "dla kurażu" lub "dla relaksu, hehe" - wtedy można zacząć się obawiać. :-D
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2016-04-10 o 15:07 |
|
|
|
|
#723 |
|
Konto usunięte
|
http://kafkaconcept.pl/
zakochałam się w tych butach. Jakbym miała kasę i chciało mi się żyć, to brałabym <3
|
|
|
|
#724 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Edytowane przez ladybird1395 Czas edycji: 2016-04-10 o 15:23 |
|
|
|
|
#725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodziło o to imię - Saba, napisałaś że pochodzi z Biblii. Wybacz ten brak cytatu, ale chyba się nie da na tapatalku wielocytować Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Offtopem polecę. Dziewczyny biegacie? Biegałam może 5 lat temu, później nabawiłam się poważnej kontuzji. Chciałabym wróć, póki co, pomalutku - rower.
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 | ||||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ladybird1395;586964 21]https://www.instagram.com/p/BD_tAUzii1M/
Olfaktoria i Karolina Stylizacje. Dorota pięknie wyszła, w ogóle coraz bardziej się do niej przekonuję ![]() Ja ją oglądam na snapie i niby wszystko ok, ale czasami jak coś powie, to mi wstyd za nią. Ostatnio znowu mówiła o brzydkich feministkach. Blech. Na bank nie dogadałabym się z tą dziewczyną. Natomiast sama fota jak fota Nie widzę nic złego w tym jak wyszła Karo.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#731 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak tylko napisze egzaminy, to wracam do biegania rano. Moim zdaniem po bieganiu szybko widac efekty, no i czlowiek ma mozliwosc sie dotlenic.
|
|
|
|
|
#732 |
|
Użyszkodniczka
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;58712881]Biegam, ale teraz mam przerwe z powodow technicznych. Rano przed praca ucze sie (sesja <3), a wieczorem jestem strasznie glodna i marze, zeby zjesc obiad po robocie, wiec potem juz nie moge biegac
Jak tylko napisze egzaminy, to wracam do biegania rano. Moim zdaniem po bieganiu szybko widac efekty, no i czlowiek ma mozliwosc sie dotlenic.[/QUOTE]![]() Zaczynam 5 maja, kończę 19stego, a Ty?
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#734 |
|
Użyszkodniczka
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;58714206]26 kwietnia-12 maja
[/QUOTE]Zazdro, wolałabym mieć szybciej z głowy ;< Trzymam kciuki za nas wszystkie zdające jakiekolwiek egzaminy ![]()
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może nie chciałam sobie smaku spsuć Fajny był też w Californication ale również ten serial porzuciłam gdzieś w środku może wrócę teraz
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
dla fanatyczek lodów z lidla- jest magnum double peanut butter! i jest pysznościowy
|
#737 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego, bo dowiedziała się, że dużo dziewczyn ją poznało dzięki temu wątkowi . Więc w sumie wizaż opłacalny.Cytat:
.Cytat:
![]() #StalkerJajajamy Cytat:
Ja biegałam w zeszłym roku, tak mniej więcej maj-październik; oczywiście nie regularnie , ale miałam swoje porywy, mniej więcej 2x w tyg po 5 km; robiłam w godzinę spokojnym truchtem, tzn był to bieg a nie chód, ale z małą prędkością. Mam zamiar wrócić. A, no i u mnie tłem była zerowa wcześniejsza aktywność fizyczna i rozmiar 42.
|
|||||
|
|
|
#738 |
|
no witam
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiam i mam ochotę wciągnąć wszystkie sezony od początku
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nigdy Was nie nadrobię, bo jeszcze męczę poprzedni wątek
![]() Ja tam Florkę ostatnio polubiłam. Tzn. lubię co jakiś czas, potem o niej zapominam, znów wracam itd. Jest taka wyidealiowana, ale przyjemnie pooglądać. Najczęściej oglądam jej filmiki o ciuchach bo mimo ż bardzo prosty to podoba mi się jej styl. Oglądałam ostatnio o filmikach z Zary. Szczerze to nigdy nic na ich stronie mi się nie podoba a u niej patrzę i wow. Jakbym w ogóle inne ciuchy oglądała. Nie wiem czy one są ładne czy jej we wszystkim ładnie.
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
U mnie rozmiar chyba "dobry" bo 34/36, ale chciałbym ujędrnić ciało. Więcej też się dotlenić, bo spędzam dużo czasu w samochodzie i biurach z racji pracy. Moimi problematycznymi miejscami są uda i pośladki, tam się nic nie trzyma kupy i zalatuje skinny fat. Pewnie nie jest źle, ale nie mam już nastu lat i trzeba się za siebie trochę wziąć. Odżywiam się dobrze uważam na to co jem, tzn. nie jestem na żadnej diecie, ale staram się zdrowo odżywiać, oczywiście czasami zjem "pice", ogólnie jem to na co mam ochotę i schabowy i zdrowy zielony koktajl, ale gardzę Mcdonaldami i wszelkimi ready mealami. Rabie to bardziej dla zdrowia nie dla figury. Niestety ograniczony brak ruchu się na mnie mści.
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze mnie strasznie nie wciągnęło, ale może wszystko przede mną. Cztery odcinki przerobiłam.
|
|
#744 |
|
no witam
|
Pytanko do biegających dziewczyn - jak się zapatrujecie na kwestię negatywnego wpływu biegania na kondycję stawów? Trochę się na ten temat nasłuchałam, że po dziesięciu latach stawy wysiadają i można mieć duży problem i sama nie wiem, co o tym myśleć.
|
|
|
|
#745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Używam Bourjois CC cream Ivory 31. Jestem dość blada, na mnie nie ciemnieje, świetnie się sprawdza, według mnie opłaca się. Cały dzień wytrzymuje, nie spływa, nie ściera się.. Ogólnie zazwyczaj kupuję najjaśniejszy odcień podkładów.
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak na poważnie, mój facet biega, można powiedzieć, że dość często, bo co drugi dzień po 1-1,5 h od wielu lat (wcześniej był sędzią piłkarskim) i nic mu ze stawami się nie dzieje. Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jak się zaczyna biegać (czyli osoby z nadwagą powinny truchtać na początku) oraz oczywiście genów ![]() Ale wydaje mi się, że wszystko w odpowiednich dawkach jest dla ludzi ![]() |
|
|
|
|
#747 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Znacie jakiś fajny i niedrogi podkład, najlepiej nawilżający który nie ma spf?
Obecnie używam Catrice All Mat plus i nie współpracuje teraz z moją skórą.. Może coś nawilżającego lepiej zadziała.
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
A ja bardzo Julkę Kobus polubiłam ostatnio. Mam wrażenie, ze jest chyba najbardziej hejtowana jutuberka ostatnio, zrzucila Bogu z piedestału. Nie bardzo umiem zrozumieć dlaczegoxd
|
|
|
|
#750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Maciek umiejętnie przemilcza również swój udział w całej akcji." Mam traumę, odkąd przyznałaś się, że wyobrażałaś sobie mnie jako piękną i powabną Osię.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

)

.

Nie widzę nic złego w tym jak wyszła Karo.

może nie chciałam sobie smaku spsuć
.

Obecnie używam Catrice All Mat plus i nie współpracuje teraz z moją skórą..