Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-10, 21:04   #4651
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;lt;3

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Lucy, super prezenty Fajnie ze juz po i ze wszystko sie udalo Ja mam takie troche moze dziwne pytanie, w kosciele trzymaliscie malego na rekach caly czas? Jesli tak, to w jakiej pozycji? Martwie sie jak bedzie u nas na chrzcie, bo maly tylko na pionowo lubi byc trzymany i wierci sie przy tym strasznie i tak srednio to widze w kosciele :/

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
6lat temu ze strachu, że będzie awantura na cały kościół nie wyciagnelismy lobuza z fotelika do czasu podlewania, bo spała :p tylko ja na zmiany bujalusmy

Lucy fajnie, że wszystko się udało

Marciar może Zosi się zmieni na tej diecie? Mi łobuz zrobił się spokojniejszy po jakiś 2 czy 3 tygodniach diety.

Lusia chyba już też padła na noc
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:06   #4652
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Uff, juz po W kościółku mały przespał, na polewanie główki otworzył jedno oko W nosie miał Puścił pare piardów, czym nas rozbawił i poszedł spac dalej PO dojściu na salę owalił jedną butlę i w kimę Po godzinie sie obudził, owalił drugą butlę, zeżarł prawie 200 ml I spał 3 godziny na brzusiu Po tym czasie go obudziłam, żeby se chociaz na niego goście popatrzyli I jak zaczął gadać, ło jezu Jakie on dźwięki wydawal, szok. Takich jeszcze nie było. W pewnym momencie jakies takie jak indianin śpiewy robił Rozbawil wszystkich. Zapłakał tylko raz, jak podeszła do wózka teściowa Ale jakbyście usłyszały co ona wyczyniała, to tez byście się rozpłakały. Piszczała, wydawała jakieś durne wysokie tony, no zirytowała dziecko w 3 minuty, brawo ta pani.

Dostał masę fajnych prezentów. Sporo pieniążków,. założymy mu lokatę na potem Z pamiątek to śliczną srebrną ikonę Matki Boskiej z grawerką z tyłu, srebrny obrazek pamiątkę chrztu, łancuszek złoty z medalikiem wygrawerowanym, krzyżyk złoty i masę jakiś tam pamiątek książkowych. Z zabawek dostał szumisia, zabawki do kąpieli, wielkiego pluszowego misia, pozytywkę, grzechotki, wielką księgę z bajkami i baśniami. Do tego kocyk sporo bodziaków i 3 piżamki. I laurki od dzieci ręcznie rysowane Miło bardzo.
Super ze impreza sie udała czyli chrzciny juz masz z głowy.
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:12   #4653
Lucy31
Zakorzenienie

Tak, z głowy. I ciesze się, że to już tak wcześnie zrobiliśmy, bo było pięcioro dzieci. Wszystkie starsze, nasz najmłodszy. I wszystkie zachowywały sie okropnie Takie 7-9 miesięczne strasznie grymasiły, wrzeszczały, jeden chłoczyk to wręcz histeryzował. Spał tylko nasz. I taska dziewczynka 5 cio miesięczna, ona zapłakała się przy polewaniu główki, ale tak poza tym to spała

Cytat:
Lucy, super prezenty Fajnie ze juz po i ze wszystko sie udalo Ja mam takie troche moze dziwne pytanie, w kosciele trzymaliscie malego na rekach caly czas? Jesli tak, to w jakiej pozycji? Martwie sie jak bedzie u nas na chrzcie, bo maly tylko na pionowo lubi byc trzymany i wierci sie przy tym strasznie i tak srednio to widze w kosciele :/

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Wiesz co, my byliśmy wózkiem Nie wyobrażam sobie inaczej. My i ta najmłodsza dziewczynka 5 miesięczna tez z wózkiem. Reszta dzieci tych siedzących była już na kolanach u rodziców.Dla tych z wózkiem proboszcz zarezerwował pierwszą ławkę, żebym mogła sobie go swobodnie lulać. Choć nie było potrzeby bo twardo spał
Z wózka wyjęłam dopiero na sam moment chrztu, podeszliśmy do ołatarza, ksiądz zrobił swoje, a potem myk do wózka z powrotem.

Po obiadku jechaliśmy do studia, gdzie moja kuzynka która jest forografem robiła nam fotki i tak było nam wygodnie

Edytowane przez Lucy31
Czas edycji: 2016-04-10 o 21:14
Lucy31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:18   #4654
Caramel 85
Rozeznanie

Współczuję problemów brzuszkowych i butelkowych U nas już tylko mm, ale na szczęście problemów brzuszkowych brak. Po części się cieszę, bo bardzo nie lubię kp.

Marciar może spróbuj z butelką avent natural, albo dr browns? Chociaż jak malutka była nieprzyzwyczajona do butelki, to mogą być trudności niezależnie od jej rodzaju :/

U mnie ze spaniem małej odwrotnie, ostatnio śpi bardzo dużo w dzień, może przez deszczową pogodę Za to dziś w nocy dała popalić, bo budziła się 2x i nie mogła potem zasnąć co jej się pierwszy raz zdarzyło.

Oj tak wyjścia są niezbędne dla zdrowia psychicznego wyjście bez dzieci marzenie My się staramy wychodzić, co prawda z dzieciakami, w każdy weekend. Z Paulinką nie ma problemu, ona może być cały dzień poza domem, tyle że muszę mieć ze sobą butelki i pojemniczki z mlekiem :/. Hałasy nam nie straszne, ma dwóch małych braci więc jest przyzwyczajona. Deszcz również nie, nawet nie używam folii przeciwdeszczowej, bo wolę hartować niż kisić w folii.
Caramel 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:18   #4655
Aagaciorek
Zadomowienie

Nie pomyślałam, że można wózek albo fotelik To już się trochę mniej martwię jak to będzie u nas Choć z tego co pamiętam, to u nas w kościele rodzice trzymają dzieci całą mszę. W sumie to głupie to trochę
Stary 2016-04-10, 21:24   #4656
Caramel 85
Rozeznanie

Lucy super że się wszystko udało zazdraszczam trochę, że macie to już za sobą.
Figa super patent z fotelikiem, tam gdzie my chrzcimy, niestety rodzice trzymają dziecko na rękach, ale chrzciny są indywidualne, nie na mszy, więc trwają stosunkowo krótko.
Caramel 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:24   #4657
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Nie pomyślałam, że można wózek albo fotelik To już się trochę mniej martwię jak to będzie u nas Choć z tego co pamiętam, to u nas w kościele rodzice trzymają dzieci całą mszę. W sumie to głupie to trochę
My mieliśmy w foteliku i wyciagalismy na sam moment chrztu.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:26   #4658
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Walcze ale jak ona wyje przy wkladaniu butli..
A z tz masakra nawet nie chce mi sie o tym gadac... Nie chce mi sie na niego patrzec nawet:-\ pojechal se do Wawy i nie mam zamiaru sie odzywac.
Ehhh te chłopy :/

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:34   #4659
Lucy31
Zakorzenienie

Figa, wkleiłas linka, tez tam napisze swje uwagi heheh

Marciar, współczuję dzisiejszych przejść, staraj sie jednak nie denerwować, faktycznie szkodzi to na pokarm.

Ja po powrocie daję cyca małemu a ten nic, nie chce. Myslę sobie ki czort I wiecie co? Wpadłam na pomysł, że może zmyję antyperspirant spod pach. Zrobiłam to i od razu chwycił cyca. Widocznie zapach mu nie podchodził.

A po takim dniu karmienia pokarmem ściągniętym jak zaczęłam doić dojarką to jeeezu, dwie butle po 200 ml pykło lekką ręką. Ale jaka ulga

Cytat:
U nas różnie. To zalezy jak duże dziecko, jak malutkie takie właśnie jak nasze to wózek / fotelik. Jak większe to na rękach czy kolanach
Stary 2016-04-10, 21:36   #4660
zonameza90
Raczkowanie

Cytat:
Uff, juz po W kościółku mały przespał, na polewanie główki otworzył jedno oko W nosie miał Puścił pare piardów, czym nas rozbawił i poszedł spac dalej PO dojściu na salę owalił jedną butlę i w kimę Po godzinie sie obudził, owalił drugą butlę, zeżarł prawie 200 ml I spał 3 godziny na brzusiu Po tym czasie go obudziłam, żeby se chociaz na niego goście popatrzyli I jak zaczął gadać, ło jezu Jakie on dźwięki wydawal, szok. Takich jeszcze nie było. W pewnym momencie jakies takie jak indianin śpiewy robił Rozbawil wszystkich. Zapłakał tylko raz, jak podeszła do wózka teściowa Ale jakbyście usłyszały co ona wyczyniała, to tez byście się rozpłakały. Piszczała, wydawała jakieś durne wysokie tony, no zirytowała dziecko w 3 minuty, brawo ta pani.

Dostał masę fajnych prezentów. Sporo pieniążków,. założymy mu lokatę na potem Z pamiątek to śliczną srebrną ikonę Matki Boskiej z grawerką z tyłu, srebrny obrazek pamiątkę chrztu, łancuszek złoty z medalikiem wygrawerowanym, krzyżyk złoty i masę jakiś tam pamiątek książkowych. Z zabawek dostał szumisia, zabawki do kąpieli, wielkiego pluszowego misia, pozytywkę, grzechotki, wielką księgę z bajkami i baśniami. Do tego kocyk sporo bodziaków i 3 piżamki. I laurki od dzieci ręcznie rysowane Miło bardzo.
Ale fajnie, że wszystko się udało i że Bartuś taki grzeczny 😃. A prezenty super. A dużo osob mieliście ?

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Ciężki ten okres dla nas matek te pierwsze miesiące, obiecałam sobie jak z bólem pleców zawsze kladlam sie spać przy noszeniu Karoliny ze drugiego nie będę absolutnie nosić. Ale jak to nie nosić jak on miał masakryczne kolki (2 dni spokój) ktore po 2 tyg sie zaczęły. I tak mały spi na ręku a ja muszę mieć piłkę pod sobą i skakać
Oooo no to faktycznie ciężko musi być.. Ale wlasnie weź i nie noś jak płacze...

Cytat:
A ile żarcia przyniesliśmy z lokalu, będziemy to vchyba tydzień jeść A już rozdałam na 3 domy.
I mój mąz niósł w pudle tort co został, czyli w zasadzie jego pół. i co zrobił? Wywalił pudło z nim pod samochodem Będzie go jadł łyżeczką bo została sama breja
Hahaha ciut nie bajaderka będzie. Hehe. Ale cóż, zdarza się..
zonameza90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:38   #4661
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Ale fajnie, że wszystko się udało i że Bartuś taki grzeczny 😃. A prezenty super. A dużo osob mieliście ?

Oooo no to faktycznie ciężko musi być.. Ale wlasnie weź i nie noś jak płacze...

Hahaha ciut nie bajaderka będzie. Hehe. Ale cóż, zdarza się..
Nie, była sama najbliższa rodzina, rodzeństwo z rodzinami, dziadkowie i pradziadkowie. W sumie 18 osób razem z nami
Stary 2016-04-10, 21:42   #4662
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Figa, wkleiłas linka, tez tam napisze swje uwagi heheh

Marciar, współczuję dzisiejszych przejść, staraj sie jednak nie denerwować, faktycznie szkodzi to na pokarm.

Ja po powrocie daję cyca małemu a ten nic, nie chce. Myslę sobie ki czort I wiecie co? Wpadłam na pomysł, że może zmyję antyperspirant spod pach. Zrobiłam to i od razu chwycił cyca. Widocznie zapach mu nie podchodził.

A po takim dniu karmienia pokarmem ściągniętym jak zaczęłam doić dojarką to jeeezu, dwie butle po 200 ml pykło lekką ręką. Ale jaka ulga

U nas różnie. To zalezy jak duże dziecko, jak malutkie takie właśnie jak nasze to wózek / fotelik. Jak większe to na rękach czy kolanach
gdzieś czytałam że przy takich małych dzieciach bezzapachowe kosmetyki trzeba żeby dziecko czuło zapach matki

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:43   #4663
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Nie pomogę. Czemu miała s zlecone badanie krwi?

Myślę, że nie. Ja też łykam.

Powodzenia dziewczyny !!!

U nas jest lepiej (chociaż nie super) i używamy dicofloru i espumisanu. W porównaniu z tym co było 2 tyg tem jest duuuża poprawa.

Wow !!! Czyli wróciłaś na chwilę do normalności ?

Ja nigdy nic nie miałam na paznokciach...tylko na ślub miałam francuski i to też jakiś taki krótki...

agacior- ja po pierwszej ciąży na wychodnym w Biedronce byłam jak Mała miała 3,5 miesiąca i to jeszcze w biegu wracałam bo był telefon. Więc jeszcze daleko Ci do patologii
Badzia pediatra zlecil badania przed szczepieniem, które mamy w piątek.

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:44   #4664
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Mowiem wam masakra z ta moja zoska. Chce do cycka co godzine, pol. Ale to non stop nie ze skok czy cos. Ja wiem ze cyc to jedzenie picie uspokajacz. Ale ja naprawde nie moge nic zrobic :-\ probowalam dzis z butla i swoim mlekiem. Niestety 1:0 dla Zoski.. Rozwyla sie i tak musialam cyca dac. Przerwalan chcialam dac butle to sie wnerwila az zaczela sie krztusic.. Musialam wlaczyc suszarke i na chwile spi. Sprobuje potem z inna butelka. Moze jak raz dziennie bede robic takie proby to zalapie. A moze nie. Nie wiem bo jak mam wyjść kupic sobie cos jesli 1. Ona je co godzinę. I nic nie spi. 2. Nie chce butli. 3. Nie chce smoczka...
Jakos mnie to zalamalo a do tego z tz sie nie dogadujemy i stres tez powoduje ze w cyckach prawie nic.. Beczec sie chce :-\
Biedna
Z tż to już tak jest ... najlepiej uciec

Musisz ją jakoś powolutku przystawiac do butelki kiedyś zalapie. Moja się strasznie rzucała na butli przez 4 dni a potem dopiero zaczęła pic ładnie. Ja mam butle z aventa i smoki.

A ja wam powiem ze odzylam w ten week. Siostra tż i jej mąż nosili i pilnowali mała. Ja bylam u fryzjera - zrobiłam się na blond

Jutro jedziemy na pierwsze szczepienie malej. Mam nadzieje ze będzie ok

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 21:49   #4665
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam że przy takich małych dzieciach bezzapachowe kosmetyki trzeba żeby dziecko czuło zapach matki
No, też o tym czytałam. I na co dzien nie używam nic, żadnych perfum ni antyperspirantów. po prostu myję się haha
No ale dziś chciałam nie śmierdzieć po całym dniu i użyłam

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Biedna

Musisz ją jakoś powolutku przystawiac do butelki kiedyś zalapie. Moja się strasznie rzucała na butli przez 4 dni a potem dopiero zaczęła pic ładnie. Ja mam butle z aventa i smoki.

A ja wam powiem ze odzylam w ten week. Siostra tż i jej mąż nosili i pilnowali mała. Ja bylam u fryzjera - zrobiłam się na blond

O to poka gdzies swój nowy image
Stary 2016-04-10, 22:05   #4666
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Mój tak samo nie spi w dzien a jesli juz to na ręku a jak odkładam otwiera od razu oczy tak przyzwyczajony do rak po kolce
Moja też z reguły cały dzień nie śpi. Czasem zdarzy jej się pospać 1-2 h :/

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Uff, juz po W kościółku mały przespał, na polewanie główki otworzył jedno oko W nosie miał Puścił pare piardów, czym nas rozbawił i poszedł spac dalejPO dojściu na salę owalił jedną butlę i w kimę Po godzinie sie obudził, owalił drugą butlę, zeżarł prawie 200 ml I spał 3 godziny na brzusiu Po tym czasie go obudziłam, żeby se chociaz na niego goście popatrzyli I jak zaczął gadać, ło jezu Jakie on dźwięki wydawal, szok. Takich jeszcze nie było. W pewnym momencie jakies takie jak indianin śpiewy robił Rozbawil wszystkich. Zapłakał tylko raz, jak podeszła do wózka teściowa Ale jakbyście usłyszały co ona wyczyniała, to tez byście się rozpłakały. Piszczała, wydawała jakieś durne wysokie tony, no zirytowała dziecko w 3 minuty, brawo ta pani.

Super, że udany dzień

Wpis o teściowej mnie rozbawił.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Zonameza90 i Marciar bidulki :/ duzo sił Wam życzę i dobrej nocki na regenerację sił.

Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 22:21   #4667
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Moja też z reguły cały dzień nie śpi. Czasem zdarzy jej się pospać 1-2 h :/

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Super, że udany dzień

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Zonameza90 i Marciar bidulki :/ duzo sił Wam życzę i dobrej nocki na regenerację sił.

Dla mnie to dziwne bo z mała to pierwsze 2 mies to ja nie czułam ze dziecko mam a teraz mam nianie i na 5 dni i zero czasu dla siebie no jedna sie zajmuje małym a ja Karola i na zmianę

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Biedna

Fajnie ze wykorzystalas ten czas dla siebie, chociaż Ci sie samopoczucie polepszy

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Mój dopiero co padł biorę sie trochę m ogarnąć bo po weekendzie z tz mam totalny burdel nie mogę sie z nim zorganizować niby jest ale nie odczuwam jego pomocy
Stary 2016-04-10, 22:23   #4668
marciar7
Zakorzenienie

Patrze ze wiele z was poleca avent smoczek i butle. Chyba sie w smoczek zaopatrze a butla?czy lepiej lovi?juz mi sie we lbie miesza od tego wszystkiego.

Figa myslisz ze to od zmoany diety ona tak sie zachowuje? Wczesniejmimo zielonych kup bylo wszystko ok przed odostawieniem nabialu.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Paula super nalezalo ci sie!pochwal sie nowym image
Stary 2016-04-10, 22:27   #4669
Lucy31
Zakorzenienie

No ja z Aventu nie mam to nie wiem, ale mam ta z Lovi aktywne ssanie i dzieć naprawde radzi sobie z nia doskonale. I u nas doradcy laktacyjni w szpitalu ją polecali bardzo, jako zamiennik piersi.Głównie na budowę smoczka, że ma kanaliki jak sutek.
Stary 2016-04-10, 22:28   #4670
marciar7
Zakorzenienie

Do tego tz wyjechał z 2.5 h temu gdzie jedzoe sie z 1.5 i zero zadnego sms nic. Ja go ustrzele powiesze za jaja i ubije na twardo....
Stary 2016-04-10, 22:31   #4671
kaaasi
Zakorzenienie

Marciar ja mam z Aventu jedną jedyną butlę i mój ciągnie jak smok z niej

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 22:42   #4672
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

hej,
ja staram się Was podczytywać, ale nie mam za bardzo czasu. Mały jest bardzo absorbujący. A jak śpi, czy leży i rozgląda się to robię coś w domu, albo ogarniam siebie udało mi się nawet zostawić synka z tż i wybrałam się na zakupy dla siebie. Od razu humor lepszy.

Ciągle mamy kolki, a dziś jak młody obudził się w południe tak nie śpi do teraz. Jedynie jakieś krótkie drzemki, teraz nawet z suszarką spał raptem 20min. I ciągle dziś wyje i rzuca się na cycek, na zmianę. Nie wiem czy to nie kolejny skok :/
Stary 2016-04-10, 22:43   #4673
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Patrze ze wiele z was poleca avent smoczek i butle. Chyba sie w smoczek zaopatrze a butla?czy lepiej lovi?juz mi sie we lbie miesza od tego wszystkiego.

Figa myslisz ze to od zmoany diety ona tak sie zachowuje? Wczesniejmimo zielonych kup bylo wszystko ok przed odostawieniem nabialu.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Paula super nalezalo ci sie!pochwal sie nowym image
No moja lapie Avent. Kupiłam w zestawie ze smokiem - tez ma kanaliki na smoczku.

Dobra idę spać. Jutro będzie zabiegany dzień.

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 22:58   #4674
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Do tego tz wyjechał z 2.5 h temu gdzie jedzoe sie z 1.5 i zero zadnego sms nic. Ja go ustrzele powiesze za jaja i ubije na twardo....
Ale co masz na myśli ze cos mu sie stało czy poprostu honorowy i czeka aż sie pierwsza odezwiesz ?czy ze z kims jest ?
Stary 2016-04-10, 23:03   #4675
marciar7
Zakorzenienie

Ze cos sie stalo. Odezwal sie w koncu podobno duzo wypadków po drodze i zeszlo

Zoska dalej nie chcr spac.. Budzi sie po 5 min... Masakra ona spala dzis 2x po 5 min..
Stary 2016-04-10, 23:32   #4676
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Ze cos sie stalo. Odezwal sie w koncu podobno duzo wypadków po drodze i zeszlo

Zoska dalej nie chcr spac.. Budzi sie po 5 min... Masakra ona spala dzis 2x po 5 min..
Tez Ci nie da na chwile odpocząć
Mój jak zasnął 22.30 to dopiero po 3,5 h sie budzi ta pierwsza pobudke ma wydłużona a pózniej co 1,5 h. A teraz spi twardo, sprzątam hałasie zmywarka chodzi a on nic doczekałam sie jego snu.
Stary 2016-04-10, 23:42   #4677
Lola2828
Zadomowienie

Lucy super ze impreza udana i tyle cudnych prezentów Paula cieszę cie ze taki fajny weekend należał ci się! Pochwal się nowym lukiem Współczuję problemów brzuszkowych już nie długo magiczny 3 miesiąc i miejmy nadzieję wszystko się unormuje! 😘 U nas było wieczorem godzinę wycia nie poznawalam dziecka.. Ale od dwóch dni ani widu kupy więc teraz my czekamy dałam jej trochę wody przegotowanej bo już nie wiem co jej...nawet się nie kapala bo mieliśmy strach 😱 teraz śpi bidulka. Wizyta rodzinki super ciotki wynosiły a mała tak się śmiała dzieci jej podpasowały takie minki sadziła do nich ) Marcia mam nadzieję że Zosia da pospać po takim dniu... I nie zabijaj tz jeszcze się przyda Elena twój mały może malomowny za to nasza mała ani myśli się odwracać sama więc każdy maluszek inny nie ma się co martwić jeszcze będziesz go prosić co by zamknął buzię na minutę 😘
Stary 2016-04-10, 23:45   #4678
marciar7
Zakorzenienie

Zoska spi
Stary 2016-04-10, 23:50   #4679
Lola2828
Zadomowienie

Oby do rana 😘
Stary 2016-04-10, 23:56   #4680
marciar7
Zakorzenienie

Oby pare . Do rana nie ma szans 😎

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości