Plotkowy dla porzuconych - część II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-24, 22:30   #211
_Magda
BAN stały

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

No wiesz Kamila,bo każdy nie jest typem który rani...dopóki czegoś chce
A może M jest takim wyjątkiem jak M Astry?
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:33   #212
Camilla
Zakorzenienie

Magda nie wiem...Czas pokaże...
Może sie mylimy, może mamy racje...

A ja w ideały i w księciuniów przestałam wierzyc, juz dawno temu

Ja mykam spać.
Branoc kochane

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:35   #213
_Magda
BAN stały

Ja jeszcze wierzyć nie zaczęłam.I mam coś wrazenie,że mnie etap wiary w nich ominie
Stary 2007-11-24, 22:48   #214
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
martinko no nie wiem czy się Iza zgodzi na tą w-ce poginie Poginia jest tylko jedna i jedyna w swoim rodzaju czyli nasz kochana Izka. Na mnie mozecie wymysleć coś innego, albo nie..wole zostac poprostu Kamilą

nie boj nic... cos wymyslimy

tak sobie pomyslalam - przygotuj sobie jakis tekst, na wypadek gdyby sie M. spytal czy zdecydowalas sie juz na wymiane komorki
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:54   #215
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość

tak sobie pomyslalam - przygotuj sobie jakis tekst, na wypadek gdyby sie M. spytal czy zdecydowalas sie juz na wymiane komorki

Też tak pomyślałam właśnie.
Stary 2007-11-24, 23:30   #216
Astra24.
Rozeznanie

heh, wiecie co, temu M Kamili to chyba uszy dzisiaj odpadają.
Ja jestem w sekcji dochodzeniowo - śledczej - w końcu ona zobowiązuje żeby nie dać się wrobić po raz kolejny
Byłam już na imprezie. Pojechaliśmy w jedno miejsce, była wcześniejsza dziewczyna M, więc on nie chciał tam być. Pojechaliśmy więc w drugie miejsce, tam było strasznie mało ludzi, wstęp drogi i jeszcze spotkałam moich sąsiadów. Normalnie porażka. M pewnie jest zły, że się nie wybawił a to ostatnia sobota. No ale coż...
Racja, że dziś się rozpisałyśmy o tych chłopach wrednych.
Branoc
Stary 2007-11-24, 23:36   #217
brukselka
Zadomowienie

Cytat:
ee tam kłopoty prawne Bruksel stÓdiuje prawo to nei da nas wsadzic do paki.
Do dzieła
smiejcie sie smiejcie...jeszcze bedziecie dzownic do "nieudacznicy & alkoholicy" a wtedy wysle was do marnej konkurencji!!!

Cytat:
[Bruksel nas przed sądem będzie bronić... Oprócz tego wykonuje zabiegi kastracji
no a jak ..bede was bronic i przed sadami i w sadach...bo my kobiety musimy trzymac sie razem, tylko nie gwarantuje jakosci moich uslug.. a tak wogole NIE oprocz a przede wszystkim zajmuje sie.. skracaniem niektorych o czlonka...

no i oko mi napuchlo..dzizyssss... znow jestem nieasertywna!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 23:43   #218
_Magda
BAN stały

Astra,a co była M mu przeszkadzała?Zresztą ostatki sa za tydzień tak?W ogóle to masz fajny podpis
Stary 2007-11-24, 23:49   #219
_Jamaica
Wtajemniczenie

to sie nasmiałam jak was czytałam

padam z nóg i mykam spac
Branoc moje baboki z archiwum X
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 23:52   #220
_Magda
BAN stały

Julki dawno nie było,Mam nadzieje,że si etrzyma i daje Matteo popalic za jego zachowanie
Stary 2007-11-25, 02:04   #221
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

A ja musze oczywiście wtrącić swoje 3 grosze i popsuć humor...
Zapomniałyście o moim Exie...
On zawsze miał telefon na wierzchu
On nigdy nie speszył się jak przeglądałam jego telefon
On nawet Najnormalniej w świecie dał mi hasło do swojego gadu, gdzie nota bene znalazłam początkowe dowody...

Co więcej
Dziewczyny, z którymi się spotykał będąc ze mną wiedziały o mnie i godziły się na ukradkowe spotkania i niedzwonienie i nieesemesowanie kiedy byliśmy razem
paranoja

(tyle o ile,że ja byłam daleko i wiedzieliśmy się co dwa tygodnie)

Kamil...wszystkiego dobrego, ale ja kurczę się boję...

A u mnie z nowości?
Proszę bardzo
We wtorek na łyżwach zatarłam sobie skóre na nodze i zlekceważyłam to...
Dziś w pracy noga spuchła i miejsce zranienia zaczerwieniło się
Pojechałam do szpitala i...noga w szynie
Ł niósł mnie do auta i prawie ducha wyzionął, bo nie dość, że ja, moja torebka ( ) to jeszcze gips...który mi założył doktor, żeby zakażenie nie poszło dalej a jutro miałam iść na łyżwy.....
I w dodatku posiałam gdzieś moją U600 więc Ł. pożyczył od stróża (koło 1 byliśmy w szpitalu) latarkę i jak ja siedziałam w aucie to on biegał i szukał foniku (nie znaleziony , chlipp )

Teraz leżę w łóżku i piję herbatkę....
Branoc
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 07:26   #222
Camilla
Zakorzenienie

Bry!
Nawet sie wyspałam.

A w Poznaniu zimowo, kto chętny na lepienie baławana?

Ja postanowiłam nie wpadać w paranoje i jakieś schizy, poprostu bede trzymać ręke na pulsie i uważnie obserwować. W razie wątpliwości mam Was na forum oraz moją kochaną ciocię, która jest psychologiem

Nino zdrowiej szybko, oby nie było zadnych komplikacji

Astro przecież od 2 bodajrze lat, kościół pozwala się bawić w adwencie? Tylko w wielki post obowiązuje "zakaz" urządzania oraz uczestniczenie w hucznych zabawach A gdyby M. się upierał, to macie jeszcze przyszły piątek i sobote, bo w niedziele dopiero adwent się zaczyna.
W ogóle karnawał będzie bardzo krótki, tylko miesiąc, bo w lutym jest popielec a w marcu juz wielkanoc

jesteśmy razem

Edytowane przez Camilla
Czas edycji: 2007-11-25 o 08:29
Stary 2007-11-25, 07:54   #223
martinka_m
BAN stały

Nino duzo zdrowka kochana szkoda ze tel przepadl

Astro zazdroszcze pracy , ja by chciala w wydziale zabojstw.

Camilo macie juz snieg?? ja zawsze strasznie czekam na pierwszy snieg, siedze wtedy w oknie i sie gapie co prawda po tyg mam juz dosc, ale pierwszy snieg to dla mnie zawsze atrakcja

rzeczywiscie Julki nie bylo dawno, ale i Sweet gdzies zniknela, pewnie obie baluja

ja sie jade edukowac milego dnia
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 08:12   #224
Camilla
Zakorzenienie

martinko to raczej śnieg z deszczem bo padac to pada, ale topnieje

No właśnie julka coś ucichła i sweet także. Ciekawe co u nich

martinko masz moze profil na naszej-klasie?

jesteśmy razem

Stary 2007-11-25, 08:21   #225
Astra24.
Rozeznanie

Nina, współczuję. Na dlugo tą szynę masz?
Magda- jego była już kiedyś bawiła się tam gdzie my i wiem, że nie ma sensu tam siedzieć. M wtedy jest niezadowolony, sala jest malutka, więc musiałby tańczyć koło niej...ehh
Kamila- Teoretycznie można się bawić, ale u mnie to mała miejscowość, kluby nie robią wtedy imprez, co najwyżej można iść na piwko. Poza tym jak wczoraj przenieśliśmy się do tego drugiego miejsca to ja byłam nie w sosie, zła, że zmieniliśmy tamten lokal( w którym byli moi znajomi) i siedzieliśmy sami jak kołki, bo ja nawet na parkiet nie chciałam wyjść. Jak się rozstawaliśmy to humor oboje mieliśmy nieciekawy, no ale coż...
W sobotę to chyba już nie ma disco, bo na wywieszce widziałam, że na piątkowych andrzejkach się kończy.
martinkaTy chyba nie wiesz co mówisz z tą pracą. Ja tam nienawidzę dotykać ubrań jakichś trupów a co dopiero ich samych dotykać. Za wrażliwa jestem
Stary 2007-11-25, 08:27   #226
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Bry!

Nino zdrowiej szybko, oby nie było zdanych komplikacja
To zdanie wymiata My być Polaki
Stary 2007-11-25, 08:27   #227
Camilla
Zakorzenienie

Astra to na balety do innej miejscowości

Ciesze się, że mieszkam w Poznaniu Chociaż niby imprezowni sporo, ale takich w której grają fajną muzykę (taką,jaką lubie) czy jest fajne towarzystwo (brez dresiarzy i małolatów) to jednak cięzko, chociaż sporo klubów wprowadziło teraz zakaz wpuszczania młodzieży poniżej 18 lat. Wg. mnie to powinno być poniżej 20 lat

Astra a czemu moje zdanie wymiata
No tak literówka, zaraz zedytuje...ale z Ciebie czepialska

jesteśmy razem

Stary 2007-11-25, 08:40   #228
Astra24.
Rozeznanie

Kamila, tak tylko fajnie zabrzmiało
Prawdę mówiąc z M jakoś nigdy się nie wybawię. W ogóle muszę przyznać, że tańczyć nie umie. Pierwszy raz widzę taki dziwny styl tańca i bynajmniej kocie ruchy to nie są. Mam wrażenie, że wszyscy się na nas patrzą Jak na początku uslyszalam, że chodził na kurs tańca to się ucieszyłam, że mnie pouczy trochę, no ale on chyba uczył się w parach, jakichś standardowych a taki imprezowy w pojedynkę to lipppaa. Najgorsze jest to, że on lubi tańczyć No to sobie ponarzekałam
Stary 2007-11-25, 08:56   #229
Camilla
Zakorzenienie

Ja miałam zawsze pecha do facetów którzy umieliby tańczyć. Eks jakby miał dwie lewe nogi, wcześniejszy eks to niby tańczył, ale to było właśnie tak jak Ty masz Astro z M. Lekki obciach
Obecny M. twierdzi równiez że nie umie tańczyć

Właściwie to z facetów z którymi się spotykałam był jeden co świetnie tańczył (poznałam go na imprezie ) no i był też całkiem niezły wiecie w czym

oK. ja mykam na zakupy

jesteśmy razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-25, 09:02   #230
Izaluka
BAN stały

Oj, to tylko drobna wada ten taniec u M.

BRY
Jak Wy wcześnie wstajecie...

Kamila udanych zakupów

Nina zdrówka życzę A ten telefonik
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 09:02   #231
Astra24.
Rozeznanie

Cytat:
Właściwie to z facetów z którymi się spotykałam był jeden co świetnie tańczył (poznałam go na imprezie ) no i był też całkiem niezły wiecie w czym
Coś sugerujesz? Nie załamuj mnie, bo wiesz, że ja jestem na etapie czekania Bóg wie ile.
Mój pierwszy ex fajnie tańczył, drugi nie wiem, bo przecież nie byliśmy na ani jednej imprezie, bo niby kiedy jak musiał dzielić czas na mnie i narzeczoną. No a M to własnie taki obciach. Pamiętacie jak w szkole robiło się pajacyki na wfie? To właśnie coś w tym styluMyślę, ze gdyby zmienił jedną rzecz to mogłoby być ok, no ale przecież mu nie powiem
Stary 2007-11-25, 09:42   #232
magdzia81
Rozeznanie

GG do magdzia81

Hej Dziewczyny

ale się wyspałam...dzisiaj kolejny dzień leniuchowania, niestety jutro już do pracy a weekend był taki krótki...bo miałam szkolenie i dopiero o 16 wczoraj byłam w Poznaniu...

Cytat:
Iza miłej nauki

I przemyslcie z _Magdą nasze spotkanie, bo my z magdzią1981 chcemy bardzo się spotkać i kombinujemy żeby was o to zmolestować

A tak w ogóle, to gadałam jeszcze przed chwilą z M. na gg i mi napisał: "że nie jest typem faceta, który rani kobiety"
Cóz... (Ile razy ja już ten tekst słyszałam)
Iza i _Magda przyłączam się do molestowania Kamili nie wiem czy jakąś Łysą górę znajdziemy w pobliżu Poznania ale szabacik przy jakimś piwku lub dobrej kawce możemy zorganizować

Kurcze ile ja razy słyszałam "nigdy Cię nie zranię, nie jestem taki..." a potem no cóż...same wiecie...teraz słyszę ciągle wybacz, przepraszam...wrrr

Kamila udanych zakupów i czekamy na relację..

Ja ciągle zwlekam z kupnem kozaków, niestety nie znalazłam jeszcze takich, które zaparłyby mi dech w piersiach więc chyba zostanę przy zeszłorocznych...

Dziewczyny a jak tam prezenty świąteczne??

ja mam tylko dla 2 siostrzeńców, została jeszcze siostrzenica, rodzice...i siostry z mężami a pomysłów brak...mam nadzieję że mój portfel przeżyje te święta...

buziaki
magdzia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 10:01   #233
Astra24.
Rozeznanie

Odnośnie prezentów to ja wolę nawet nie myśleć co za dylemat będę miała. Nie mam za dużo kasy a poza tym nie wiem co miałabym kupić M. On wszystko ma, nie kupuje jakichś niefirmowych rzeczy Nienawidze mieć dylematów
Stary 2007-11-25, 10:21   #234
brukselka
Zadomowienie

dziendobry... nazywam sie czes...karola

a wiecie co ja tez nie moge sie doczekac na moj nowy telefonprawdopodobnie sony ericsson w580 i pomimo ze nie lubie SE to juz sie chyba zdecydowalam...

mi napuchly oboje oczu ale dzieki kroplom (ktore dostalam od pieprznietej lekarki ktora nie chciala mi wypisac l4) to juz nie wygladam jak dzownnik z noter dammmmmm...

a ja moze jutro sie wybiore na zakqpki po pracy..tylko ze ja tak utylam teraz naprawde wygladam jak prosiak...nie chce sie ogladac w tych lustrach..no a silowni jak nie bylo tak nie ma.....do dupy z takim graniem.......... wiecie co ..powoli nachodza mnie starszne mysli zeby pozbyc sie wloskow mych ukochanych..ehh..sama nie wiem..nie potrafie podjac zadnej decyzji..
Stary 2007-11-25, 10:32   #235
_Jamaica
Wtajemniczenie

Bry!
Jeśli chodzi o taniec, to T. wymiatał przez chyba 4-5 lat trenował taniec towarzystki. Jest po prostu w tym boski.

Wiecie że ja głupia jeszcze przed tą imprezą klasową zastanawiałam sie co kupic mu na święta i urodziny. Dżizyssssss. Teraz mu moge kupic chyba młotek- zeby sobie prezenty z głowy wybił.

nina dużo zdrówka życzę

Bruksel od czego ci te oczy puchną!?? I ani nie waż się scinac włosów!
brukseleczka co ma włosy jak laleczka

Ide na obiad do siostry, musze się troche podtłuczyc żeby celulit był większy( o ile może byc jeszcze wiekszy)
Stary 2007-11-25, 10:35   #236
plina
Zadomowienie

Bryyy
Wyspałam się......

Ale jakie głupoty mi się śniły .... '
Sniło mi się, że byłam w ciąży z Ł. i trwały przygotowania do ślubu ... Widziałam w tym śnie, że tracę młodość, martwiłam się, co ze szkołą. Moja klasa planowała imprezki, a ja wesele. Ja coś klasie mówię, że biorę ślub, a tu kolega od razu "wpadłaś?" . W ogóle to wyglądało tak, że mieliśmy mało czasu i jak się pytałam Ł., czy bierze od siebie druhnego, czy mam wziąć dwie osoby ze swojej strony (bo chciałam wziąć koleżankę z jej TŻ-tem). W ogóle było bez sensu, bo ojciec kazał mi pisać na gg z jakimś facetem, który był odpowiedzialny za przygotowanie sali i wtedy kapnęłam się, że ślub i wesele będzie na jakiejś wsi. Zastanawiałam się, czy we Wrocku już nie ma terminów, czy taki wstyd dla rodziców. I w ogóle zaczęło mi się przypominać jak krytykowałam jedną córkę mamy koleżanki, a teraz takie coś mi się przytrafiło. Dzień przed ślubem, te wszystkie przygotowania - strasznie, po moim mieszkaniu przewijała się cała rodzina, a ja pisałam smsy z Ł. (bo jeszcze nie było ustalone, kto do kogo się przeprowadzi).
Dzień ślubu: nie wiem, dlaczego jechałam razem z gośćmi autokarem . Na dodatek szału dostawałam, że jestem niepomalowana... Tak wyszło, że jak byliśmy na miejscu trwał jeszcze inny ślub szukałam miejsca, by się pomalować....

NO i się obudziłam - na szczęście!!

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Kamila, tak tylko fajnie zabrzmiało
Prawdę mówiąc z M jakoś nigdy się nie wybawię. W ogóle muszę przyznać, że tańczyć nie umie. Pierwszy raz widzę taki dziwny styl tańca i bynajmniej kocie ruchy to nie są. Mam wrażenie, że wszyscy się na nas patrzą Jak na początku uslyszalam, że chodził na kurs tańca to się ucieszyłam, że mnie pouczy trochę, no ale on chyba uczył się w parach, jakichś standardowych a taki imprezowy w pojedynkę to lipppaa. Najgorsze jest to, że on lubi tańczyć No to sobie ponarzekałam
Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Coś sugerujesz? Nie załamuj mnie, bo wiesz, że ja jestem na etapie czekania Bóg wie ile.
Mój pierwszy ex fajnie tańczył, drugi nie wiem, bo przecież nie byliśmy na ani jednej imprezie, bo niby kiedy jak musiał dzielić czas na mnie i narzeczoną. No a M to własnie taki obciach. Pamiętacie jak w szkole robiło się pajacyki na wfie? To właśnie coś w tym styluMyślę, ze gdyby zmienił jedną rzecz to mogłoby być ok, no ale przecież mu nie powiem
Wyobraziłam to sobie...
Chociaż ja z eksami lepiej nie miałam nie umieli/nie lubili tańczyć .
Ja do Ł. kiedyś:
J. - Ale poszedłbyś ze mną na tą dyskotekę?
Ł. - No mówię Ci, że gdybym mógł to bym poszedł...
J.- No ok, ale Ty mówiłeś wcześniej, że nie lubisz i nie umiesz tańczyć.
Ł. - A kto powiedział, że bym tańczył?

Żaden z eksów nie tańczył dobrze, o ile w ogóle tańczył...

Więc może to lepiej Astro, że w ogóle chce... Może się zapiszcie na jakiś kurs tańca użytkowego. Tylko żeby go nie urazić powiedz, że to dla Ciebie bardziej się przyda, bo M. pewnie przekonany, że dobrze tańczy .

Nino - Zdrowiej szybciutko

Brukselko - dokąd masz włoski? Nie ścinaj, szkoda Ja kiedyś miałam długie i teraz kiepsko idzie zapuszczanie...

Jamaico - młotek to prezent idealny
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 10:43   #237
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plina Pokaż wiadomość
Bryyy

Żaden z eksów nie tańczył dobrze, o ile w ogóle tańczył...

Więc może to lepiej Astro, że w ogóle chce... Może się zapiszcie na jakiś kurs tańca użytkowego. Tylko żeby go nie urazić powiedz, że to dla Ciebie bardziej się przyda, bo M. pewnie przekonany, że dobrze tańczy .
no własnie, lepiej tak niż wogole, mój na przykłąd powiedział mi kiedyś, że dopóki sobie nie popije to nie wyjdzie na parkiet bo sie nie umie bawic dla mnie to szczyt.

( bo on świetnie tańczył w parze, jakieś walce itp. a na imprezach bawił sie dopiero jak był nawalony)

Także Astro szczęście w nieszcześciu

edit:myślę sobie naprawde co zrobili by oba M.(Camili i Astry jakby sie dowiedzieli ile tu bab a) zastanawia się czy aby napewno nie są żonaci, rozwodnikami, nie mają dzieci ani nikogo na boku B) rozprawia że biednemu chłopu M. średnio idzie w tańcu, no i z tym celibatem ))
Stary 2007-11-25, 10:49   #238
shewa
Zakorzenienie

Ale dziewczyny pal pies jak oni nie umieja tanczyc i o tym wiedza i nie robia obciachu. Gorzej jak mysla ze umieja niewiadomo jak a tu .. klops Tzn. mam tu na mysli takich co sie przechwalaja jak to oni nie tancza i ze sa po prostu zaje**** Osobiscie znam tylko jednego ktory u mnie tanczyc. Ale on to biega po calej sali No ale nie powiem zeby to zle wygladalo, na połowinkach tak mnie wymeczyl ze myslalam ze ducha wyzione No, a D. jest z tych co nie umie tanczyc i o tym wie Chyba ze se popije to ma wszystko gdzies i mnie ciagnie na parkiet No ale po % to jakos to mu wychodzi

Eh trzeba ich wszystkich jakos wyszkolic w tancu

Chociaz co za roznica w sumie, umieja czy nie umieja, wazne zeby sie dobrze z nimi bawić
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 10:55   #239
Astra24.
Rozeznanie

Tylko, ze nie widziałam nigdzie tańca indywidualnego. Wszędzie są towarzyskie. Zresztą nie wiem czy na to coś się poradzi Poza tym jak chodził na ten towarzyski to narzekał że nie ma czasu, bo pracuje do 19ej, więc zmęczony musiał biec jeszcze na kurs.
No i wolę nie mówić jak wyglądał jego taniec po alkoholu...to już chyba lepiej żeby robił to na trzeźwo.
Stary 2007-11-25, 11:03   #240
brukselka
Zadomowienie

boze przeciez juz 25 listopad..czuje ze ja sesji zimowej nie zalicze( a pomyslec ze niektorzy u mnie jeszcze z letnia kombinuja).. co za absurd....juz teraz sie martwic sesja.... ide sie pouczycc..

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości