Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-12, 20:14   #3991
renia19941
Rozeznanie

Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Cytat:
Napisane przez waski1988 Pokaż wiadomość
Jestem informatykiem, a w wolnych chwilach (jak się zdarzy 3-4 dni) wyjeżdżam do miasta rodzinnego,żeby pomóc w pracowni krawieckiej moich rodziców. Ojciec szyje garnitury (pracownia jest ogólna, ale ojciec szyje na zamówienie, jak ktoś chce, bo się w tym specjalizuje).
Czyli co? pomagasz w szyciu? Umiesz szyć?!

Cytat:
Ja nie mam nic do kobiet wykonujących "męskie zawody", podziwiam je, bo panie zazwyczaj nie garną się do takiej roboty. Baaa czasem facet nie chce sobie ubrudzić rąk, bo woli zawód za biurkiem itp.
A co do kobiety mechanika...no wiem,że takie są ale, jakby do mnie podeszła np. taka:

to bym raczej podziękował, chyba,że widziałbym,że dobrze robi. W sensie naprawia. U mnie zawód mechanika to jest ten dyskusyjny, który powinien być wykonywany tylko przez mężczyzn.
Takiej laleczce jak ta na zdjęciu to się nie daje nawet śrubokręta potrzymać bo wuj wie gdzie ona sobie go może wetknąć

Cytat:
Ale to może dlatego,że nigdy nie spotkałem kobiety, która umie jeździć samochodem, a co dopiero wypowiedzieć się o mechanice i naprawić
Zdecydowanie nieodpowiednie kobiety spotykasz

Edytowane przez renia19941
Czas edycji: 2016-04-12 o 20:16
renia19941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-12, 20:26   #3992
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia19941 Pokaż wiadomość
Ania- tez jezdze konno i na moto, do tego gonie po drzewach i pod nimi z piłą łańcuchową a ostatnio zrobilam uprawnienia na podnosniki koszowe na samochodach i jestem juz dumna posiadaczka jednego
Ani ja ani moi znajomi nie uwazaja tego za nic dziwnego.
Kumpela jest mechanikiem motocyklowym ( Paula miala pewnie okazje poznac) i niektorzy faceci chca doplacic zeby wlasnie ona zajmowala sie ich sprzetem Niestety sa i tacy ktorzy bron boze sie na to nie godzą.... I takich wlasnie tępimy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super ja mam mało koleżanek z ttakimi zajawkami więc nie raz wielkie oczy robią raz nawet usłyszałam że jak to matce dwójki dzieci to nie wypada chyba całe życie mam przeżyć wycierając dzieciom tyłki bez realizacji własnych pasji wg. niektórych
A ja uważam że jak jestem szczęśliwa " prywatnie " to tak samo i szczęśliwe są moje dzieci i rodzina

Cytat:
Napisane przez 1qazse4 Pokaż wiadomość
Tak jest tak źle, zbroja męska foxa która mam ma przy okazji ma ochraniacz nerek, odpowiednika tak wyposażonego w damskich brak, buty cross w moim rozmiarze są albo za 1300 albo dziecięce (za krótkie). Buty sportowe w rozmiarze 38,to tylko alpinestars smx plus, szkoda tylko, że projektant stwierdził, ze osoba z rozmiarem 38 ma nie więcej niż 150 cm wzrostu, wiec jezdze w tcxach za dużych o rozmiar. Rekawice sportowe damskie pewnie znajdzie się jeden dwa modele.

Oczywiście coś tam na rynku jest, tylko jak masz wymagania, a nie bierzesz co popadnie to okazuje się ze nie ma nic.
mam rękawice damskie fajne , zaraz Ci wrzuce foto . mam bardzo długie paluchy i do tego długie pazury i wąsknie łapki . i są bardzo dobre . i to jest typowo damski model
Stary 2016-04-12, 20:28   #3993
ania p
Zakorzenienie

Takie. Wycieraczke posiadaja :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1460489278738.jpg (36,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2016-04-12, 21:05   #3994
waski1988
Przyczajenie

Umiem,ale to jak napisałem-siedzę tylko przy garniakach,jak ojciec. Z damskimi ubraniami się nie będę bawił,bez przesady
Z tymi kobietami,to ta ostatnia,dzięki której zacząłem czytać to forum była kumulacją wszystkich moich obaw,jeżeli chodzi o poruszanie się na drodze. Spotkałem ją jak wracałem do Słubic,widziałem,że klęczy nad rozjechanym psem,który ledwo sapał. Postanowiłem jej pomóc,bo pies ważył z 15-20kg. Pojechaliśmy do weterynarza i powiedziała mi w poczekalni,że to ona go rozjechała <podoba jechała przepisowo i droga była pusta>. Potem,jak zaczęliśmy ze sobą chodzić starałem się nie dopuścić jej do kierownicy. Raz mnie tylko wiozła. Byłem u kumpla i schlałem się,bo była okazja-dziewczyna go rzuciła i czul że musi to uczcić. Jak się dowiedziałem,że moja ex ma po mnie przyjechać to wytrzeźwiałem w jednej chwili,bo wiedziałem że to mogą być ostatnie chwile mojego życia. Jechała max 50km na godzinę,bo bała się szybko jeździć w nocy
waski1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-12, 21:13   #3995
renia19941
Rozeznanie

Cytat:
Umiem,ale to jak napisałem-siedzę tylko przy garniakach,jak ojciec. Z damskimi ubraniami się nie będę bawił,bez przesady
Z tymi kobietami,to ta ostatnia,dzięki której zacząłem czytać to forum była kumulacją wszystkich moich obaw,jeżeli chodzi o poruszanie się na drodze. Spotkałem ją jak wracałem do Słubic,widziałem,że klęczy nad rozjechanym psem,który ledwo sapał. Postanowiłem jej pomóc,bo pies ważył z 15-20kg. Pojechaliśmy do weterynarza i powiedziała mi w poczekalni,że to ona go rozjechała <podoba jechała przepisowo i droga była pusta>. Potem,jak zaczęliśmy ze sobą chodzić starałem się nie dopuścić jej do kierownicy. Raz mnie tylko wiozła. Byłem u kumpla i schlałem się,bo była okazja-dziewczyna go rzuciła i czul że musi to uczcić. Jak się dowiedziałem,że moja ex ma po mnie przyjechać to wytrzeźwiałem w jednej chwili,bo wiedziałem że to mogą być ostatnie chwile mojego życia. Jechała max 50km na godzinę,bo bała się szybko jeździć w nocy
Wow! Ja umiem przyszyc guzik i to nie zawsze tam gdzie trzeba, uwazam to za osobisty sukces!

A co do prowadzenia pojazdow- niektorzy maja predyspozycje a inni nie.
To dla Ciebie jakis warunek przy wybieraniu partnerki, czy jak?

Stary 2016-04-12, 21:13   #3996
ania p
Zakorzenienie

Waski- współczuć takich babek ale w sumie to po części wina facetów . Z racji że ja wyjeżdżam dużo rodzinnie to napisze ci z moich doświadfczeń . z tego co widzę , to dużo kobitek ma prawko w celu - przywieź dzieci ze szkoły , jedź do biedronki po zakupy ./.. a jak sie jedzie np. wakacje itd to ja kierowca król drogi pojadę itd ... mam kilka znajomych co mają prawko na naszą miejscowość , bo już za nią nie wyjadą i nigdy nie wyjechały
Mój mąż za to inny typ , od zawsze jeździłam ja , bo jemu się nie chciało takim sposobem narobiłam kilometrów przez pół europy i się nauczyłam nie mówię tu oczywiście że jestem mistrzem kierownicy itd ale jak chcę jechać 500 km nad morze to wsiadam bez chlopa i jadę a większość babek nie

co do kobiet w serwisach , to znam kobitę szefa serwisu mercedesa i to nie osobówek babka pracuje w zawodzie ponad 20 lat , jak trzeba do kanału wlezie i żaden byle mechanik jej nie podskoczy
u męża w firmie w tym roku najlepszym sprzedawcą w calej Polsce aut została kobieta , widzialam też kilka pracujących jako doradcy serwisowi i tez sobie radzą super .
Stary 2016-04-13, 09:47   #3997
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi kobietami,to ta ostatnia,dzięki której zacząłem czytać to forum była kumulacją wszystkich moich obaw,jeżeli chodzi o poruszanie się na drodze.
Pecha miałeś chłopie i tyle.
Ja jeszcze rok temu byłam takim leszczem na drodze, że jak teraz o tym pomyślę, to mi wstyd. Ale życie mnie zmusiło i teraz sobie radzę, chociaż nadal uważam, że mam lepsze aspiracje w życiu niż zostanie babskim Kubicą
Btw. dzięki częstszemu jeżdżeniu autem lepiej mi się też szyje (bo w końcu pedał do pedała podobny ).

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
co do kobiet w serwisach , to znam kobitę szefa serwisu mercedesa i to nie osobówek babka pracuje w zawodzie ponad 20 lat , jak trzeba do kanału wlezie i żaden byle mechanik jej nie podskoczy
Mój znajomy mechanik ma taką żonę - dostał kiedyś do naprawy moto, nie pamiętam już co, ale jakiś potwór. Zrobił co miał zrobić i dojrzewał do tego, żeby moto oblecieć, czy wszystko ok, ale się bał. Podobnie jak kilku innych chłopa w okolicy. Wtedy przyszła do niego żona z kanapkami, siadła i pojechała.
To są tzw. baby z jajami.
BTW. jak przyjeżdżają do nas kontrahenci i widzą mnie w moim labie pomiędzy hektolitrami oleju, smarów i smrodów, w smrodzie i brudzie (różnie to bywa) noszącą kanistry z cieczami ważące połowę mnie to też się dziwią, że nie mamy od takich rzeczy chłopaka. A ja to tyle lat już robię, że się zwykle wtedy zastanawiam o co chłopu w ogóle chodzi... I tylko kalosze w kwiatki burzą obraz (szef chciał dobrze, kupił "ładne").
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-13, 10:58   #3998
waski1988
Przyczajenie

Cytat:
Wow! Ja umiem przyszyc guzik i to nie zawsze tam gdzie trzeba, uwazam to za osobisty sukces!

A co do prowadzenia pojazdow- niektorzy maja predyspozycje a inni nie.
To dla Ciebie jakis warunek przy wybieraniu partnerki, czy jak?

Nie, nie, umiejętność kierowania samochodem, bądź motocyklem to nie najważniejsze kryterium. Najważniejszy jest wygląd. A tak poważnie to zawsze uważałem,że najbardziej pociągający w kobiecie jest mózg. Moim ideałem od wczesnych lat młodości jest Ellen Ripley z Obcego. Odkąd zacząłem się interesować motoryzacją, postawiłem sobie pewien wymóg, że chciałabym mieć kogoś z kim będę mógł swobodnie porozmawiać o motoryzacji. Wiecie, ja nie wymagam nie wiadomo czego, tylko podstaw typu: co oznacza np. 0w30, 1ow40, dlaczego do jednych silników leje się taki olej a do drugich inny, co to jest podsterowność i nadsterowność, do jakiego koncernu motoryzacyjnego należy Bugatti, co to jest Polestar, AMG. No same widzicie, że to nie jest trudne. Jak zderzyłem się z rzeczywistością, zacząłem wymagać tylko umiejętności kierowania pojazdami.
A co do kobiet pracujących w branży motoryzacyjnej, to naprawdę zasługują na podziw.Sam pewnie bym nie oderwał oczu od takiej, jakbym taką spotkał. Baby z jajami są na wagę złota.
Kiedyś byłem się tankować na stacji paliw i chłopak z obsługi podszedł do dziewczyny, bo miała problem z zatankowaniem LPG. Ona do niego powiedziała "instrukcja zakładania pistoletu jest źle napisana, trzeba ją zmienić", chłopak się nic nie odezwał, a ja odpowiedziałem: "trzeba zmienić auto na benzyniaka".
Renia, a byliście już z Wujem Stefem na jakiejś wycieczce w tym roku? Wy raczej turystycznie jeździcie nie?
Stary 2016-04-13, 16:16   #3999
renia19941
Rozeznanie

Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Cytat:
Nie, nie, umiejętność kierowania samochodem, bądź motocyklem to nie najważniejsze kryterium. Najważniejszy jest wygląd. A tak poważnie to zawsze uważałem,że najbardziej pociągający w kobiecie jest mózg.
Dobrze wysmażony jest najlepszy, ja wolę męski i do tego oczy na deser ale to kwestia gustu:P
Cytat:
Wiecie, ja nie wymagam nie wiadomo czego, tylko podstaw typu: co oznacza np. 0w30, 1ow40, dlaczego do jednych silników leje się taki olej a do drugich inny, co to jest podsterowność i nadsterowność, do jakiego koncernu motoryzacyjnego należy Bugatti, co to jest Polestar, AMG.
No same widzicie, że to nie jest trudne. Jak zderzyłem się z rzeczywistością, zacząłem wymagać tylko umiejętności kierowania pojazdami.
Jeszcze kilka razy się z nią zderzysz i bedziesz wymagal juz tylko zeby nie śmierdziała i miała wszystkie zęby...
Ja tam uwazam ze nie ma co obniżać poprzeczki z powodu chwilowego braku dostępności towaru. Moze warto troche poczekac... ?

Cytat:
Renia, a byliście już z Wujem Stefem na jakiejś wycieczce w tym roku? Wy raczej turystycznie jeździcie nie?
Conajmniej raz w roku musi byc duza wycieczka, minimum 3000 km, przewaznie w lecie.
W tym roku jeszcze nie byliśmy, planujemy Hiszpanie lub Norwegie ale zobaczymy czy sie uda bo ja rozkręcam interes i jeśli będą zlecenia to urlop dopiero za rok.
Zwiedzanie europy z perspektywy motocykla jest niesamowite, wszystko przezywa sie mocniej, obrazy zapadaja w pamieci jak fotki, do tego mozna poznac fajnych ludzi na trasie. W zeszlym roku w Serbii wlasciciel hotelu stawial nam alko przez caly wieczor i tak sobie opowiadalismy nasze przygody
Wybralismy motocykle pod kątem wygody i dynamiki jazdy wiec zarowno w trasie jak i na miejscu niczego nie brakuje.

A na codzień jak chyba każdy motocyklista lubimy poprostu za***rdalać Troche poterroryzować Kraków, troche pościgać się ze sobą nawzajem no a najprzyjemniej z kimś obcym kto akurat jest chętny, najlepiej na fajnych winklach
Jak się trafi jakiś bufon z przerośniętym ego to tymbardziej fajnie go sprowadzić na ziemię, tym zajmuję się ja, Stef lubi sobie popatrzeć

A Ty jezdzisz gdzies dalej czy tylko tak popylasz po okolicy? Po Polsce, za granice?
I jak sie ten Twoj sprzet sprawuje? Jaki to rocznik?

Czas edycji: 2016-04-13 o 16:33
Stary 2016-04-13, 19:11   #4000
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 175 nie miałam problemu ze szmatami
ba mąż przyytargał wyprzedażowe z firmy wbilam się we wszystko i wsio jest dobre . Mierzylam tylko spodnie i też dobre , ale jeszcze nie nabyłam , bo mi jakaś laska z przed nosa jedyne sprzątnęła

kurtke mam taką tylko całą czarną , spodnie do tego o dziwo dla mnie dobre , nie są rybaczkami

https://www.google.pl/search?q=kurtk...AJRsGMpLmuM%3A

buty mam męskie ale ja mam gickę 40
i nie wiem jakby je facet miał na nogę wcisnąc , bo są bardzo wąskie , nawet dla mnie są na styk
Z tekstylnymi ciuchami też nie miałam większego problemu, ale ze skórzanym kombiakiem już nie było tak łatwo buty też mam męskie, też 40, piąteczka
W lecie jeździłam w samym żółwiu, przy 35 stopniach po prostu nie ujadę w skórze, a już zwłaszcza na R6, na SVce zdecydowanie mniej grzało.

Była dzisiaj dziewczyna oglądać R6. Ma przyjechać z kolegami, z podkarpackiego forum, więc może ich znam (wiem, że oni mnie tak). I trochę się niepokoję, dziewczyna jeździła na litrowym gixie, ale nie jej, czyli nie wiem, czy przejechała 5 m czy 500 km a ta R6 ma być jej pierwszym własnym moto... i mam mieszane uczucia, wiem, że w zasadzie nic mi do tego, ale zawsze jakąś idealistką trochę byłam jeśli chodzi o umiejętności i ogładę na motocyklu i to mi nie współgra...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-13, 19:26   #4001
renia19941
Rozeznanie

Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Justyna- w koncu kazda z nas kiedys wsiadla na pierwsze/mocniejsze/lepsze/ inne moto. Jakos sobie radzilysmy lepiej lub gorzej
Kazdy popelnia wlasne bledy, jak nie kupi Twojej to wezmie inna...
Ja bym raczej byla spokojna

Czas edycji: 2016-04-13 o 19:27
Stary 2016-04-13, 20:23   #4002
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość

BTW. jak przyjeżdżają do nas kontrahenci i widzą mnie w moim labie pomiędzy hektolitrami oleju, smarów i smrodów, w smrodzie i brudzie (różnie to bywa) noszącą kanistry z cieczami ważące połowę mnie to też się dziwią, że nie mamy od takich rzeczy chłopaka. A ja to tyle lat już robię, że się zwykle wtedy zastanawiam o co chłopu w ogóle chodzi... I tylko kalosze w kwiatki burzą obraz (szef chciał dobrze, kupił "ładne").
Mina panów pewnie bezcenna

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Z tekstylnymi ciuchami też nie miałam większego problemu, ale ze skórzanym kombiakiem już nie było tak łatwo buty też mam męskie, też 40, piąteczka
W lecie jeździłam w samym żółwiu, przy 35 stopniach po prostu nie ujadę w skórze, a już zwłaszcza na R6, na SVce zdecydowanie mniej grzało.
Ja jeszcze nie wiem co i jak .. wiesz ja rok temu jeździlam klimatyzowanym autem a nie moto także życie mi te moje szmaty szybko zweryfikuje na razie się cieszę że mi się udało je za dobrą kasę kupić - bo to starsze kolekcje a mi to akurat zwisa .
Stary 2016-04-13, 21:45   #4003
justyna_dt
Zakorzenienie

Renia, to fakt, masz rację
Ania, ja sobie bardzo tekstyle chwaliłam wiadomo, cudów nie ma podczas deszczu, ale przy upałach było duuuużo lżej. No i wygodniej niż w skórze. Ale ja jednak miałam wizję czarnego jeźdźca i się uparłam na skórę co też mi się bardzo przydało później, bo gdyby nie skóra to bym przy glebie na torze zdarła cały kombinezon

Stary 2016-04-14, 00:01   #4004
1qazse4
Raczkowanie

Cytat:
tylko podstaw typu: co oznacza np. 0w30, 1ow40, dlaczego do jednych silników leje się taki olej a do drugich inny, co to jest podsterowność i nadsterowność, do jakiego koncernu motoryzacyjnego należy Bugatti, co to jest Polestar, AMG.
Co za durne wymogi serio, to że ktoś interesuję się motoryzacją to nie znaczy ze zjadł wikipedie, jak się znam na mieszankach opon więc jak nie wiesz co to sc1, sc2 to nie mozemy być razem Rozumiem że szukasz dziewczyny, ale to nie nie portal randkowy, jak tak dalej pójdzie to za chwile poznamy twoje wymiary

Edytowane przez 1qazse4
Czas edycji: 2016-04-14 o 00:05
1qazse4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-14, 01:59   #4005
waski1988
Przyczajenie

Renia,to rocznik 2012. Fajne moto jestem bardzo zadowolony,nigdy mnie nie zawiódł. Elastyczny silnik,motocykl ogólnie przyjemny w prowadzeniu z dobrymi hamulcami. Stylistycznie bardzo mi się podoba,ma w sobie ta agresję Trasy najwyżej do 150km w jedną stronę,czasem wyjeżdżam do Niemiec,tak jak pisałem wcześniej.
Qazse,to nie są durne wymagania. Ja tylko napisałem co rozumiem pisząc o tym,że można porozmawiać swobodnie o motoryzacji. Akurat to co napisałem to nie wiedza encyklopedyczna,tylko dostępna w pierwszej lepszej gazecie motoryzacyjnej. A skąd ty wiesz,że szukam dziewczyny? Ani razu tak nie napisałem,tylko używałem formuł 'chciałbym mieć' albo 'podoba mi się' itp. To że ktoś marzy np.o własnym mieszkaniu nie znaczy,że w danej chwili na nie odkłada pieniądze. Wiem,że to nie portal randkowy.
Stary 2016-04-14, 05:17   #4006
renia19941
Rozeznanie

Waski-calkiem swiezy ten Twoj szpej
Pozycja chyba srednia na dalsze trasy, fakt.
Mnie sie niezbyt podoba ten nowy design, jakies za krotkie dla mnie, wygladaja troche jak srajacy pies

Justyna- wlasnie mi kumpela opowiadala ze po slizgu w tekstylu jej facet ladnie sie skomponowal ze spodniami, na stałe:/
Do tej pory bylam fanka tekstylnych ciuchow ale po tej barwnej opowiesci zmienilam zdanie. Czeka mnie nowa kurtka, chyba sie przeprosze ze skora

Stary 2016-04-14, 10:17   #4007
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Renia, to fakt, masz rację
Ania, ja sobie bardzo tekstyle chwaliłam wiadomo, cudów nie ma podczas deszczu, ale przy upałach było duuuużo lżej. No i wygodniej niż w skórze. Ale ja jednak miałam wizję czarnego jeźdźca i się uparłam na skórę co też mi się bardzo przydało później, bo gdyby nie skóra to bym przy glebie na torze zdarła cały kombinezon
Ja mierzyłam fajną za dobrą kasę , ale łapki miałam za długie do niej
Pewnie w późniejszym okresie kupię na razie za dużo wydatków było
Mój TZ i tak się nabija z mojej szafy , bo zamiast nowych kiecek wiszą szmaty na moto , a obok szmaty na koń
A kiecka nie przybyła ostatnio żadna ... ba nawet butów żadnych nie kupiłam no skóra na upał średnia frajda , tym bardziej że ostatnie lata były upalne

Na kursie dołączyły do mnie jeszcze dwie dziewczyny
Stary 2016-04-14, 14:37   #4008
renia19941
Rozeznanie

Cytat:
A kiecka nie przybyła ostatnio żadna ... ba nawet butów żadnych nie kupiłam
To jest ten ból, patrzysz na kiecke i myslisz co bys za to miala na moto
Ja nie mam problemow z kupowaniem zwyklych ciuchow bo wprost tego nie znosze i zwyczajnie na ciuchowe zakupy nie chodze Czasem wpadam na 'polowanie' do szmateksu a np jeansy w sklepie kupuje jak juz mi dziury na doopsku świecą. Wchodze, kupuje, wychodze, mowy nie ma o weekendach w sklepie!

Dziewczyny, czy wy tez tak macie ze dostajecie padaczki na mysl o pojsciu do galerii handlowej, czy to ja jestem nienormalna??

Stary 2016-04-14, 15:05   #4009
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam problemow z kupowaniem zwyklych ciuchow bo wprost tego nie znosze i zwyczajnie na ciuchowe zakupy nie chodze Czasem wpadam na 'polowanie' do szmateksu a np jeansy w sklepie kupuje jak juz mi dziury na doopsku świecą. Wchodze, kupuje, wychodze, mowy nie ma o weekendach w sklepie!

Dziewczyny, czy wy tez tak macie ze dostajecie padaczki na mysl o pojsciu do galerii handlowej, czy to ja jestem nienormalna??

Ja pracuje w galeri handlowej , także chyba przwykłam
Szmaty kupuje jak już w pracy jestem i potrzebuję . ciucholandy też bardzo lubię . No ostatnio9 zamiast kupić coś na tyłek takiego do łażenia , to przytragałam bryczesy i czapsy
Weekendy spędzone w galeri handlowej zdecydowanie nie dla mnie i nie ze względu na pracę , nigdy tego nie lubiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-14, 18:27   #4010
1qazse4
Raczkowanie

czyli nie tylko ja
1qazse4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-14, 18:29   #4011
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

Jesteś nienormalna nie no, tak serio, ja lubię kupować ciuchy, ale najlepiej przez internet, nienawidzę łazić, przerzucać wieszaków, mierzyć.

Stary 2016-04-14, 19:04   #4012
ania p
Zakorzenienie

czyli wszystkie mamy inaczej pod kopułą
Już was lubię
Stary 2016-04-14, 19:08   #4013
renia19941
Rozeznanie

Cytat:
czyli wszystkie mamy inaczej pod kopułą
Już was lubię
Jak to? Dopiero teraz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-14, 19:49   #4014
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to? Dopiero teraz?

He he dobra ze 4 stro9ny temu

Właśnie kończę pracę .. dobra pora
Stary 2016-04-14, 20:48   #4015
Klepsydra88
Zakorzenienie

ja też nie lubię łazić po sklepach.. jestem wysoka więc wszystko jest na mnie za krótkie i tylko się wnerwiam idę jak już muszę
Stary 2016-04-14, 21:53   #4016
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cześć Ekipa widzę w miarę stała

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-15, 05:28   #4017
renia19941
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Cześć Ekipa widzę w miarę stała
Czesc! Dawno Cie nie bylo
Mialysmy przez chwile rodzynka ale juz chyba go odstraszylysmy

Stary 2016-04-15, 06:46   #4018
paula54
Zakorzenienie

Ja też nie przepadam za zakupami - po pierwsze przez ceny (jak widzę jakąś głupią szmatę za 100 zł to mnie słabi) a po drugie przez ludzi - snują się takie zombie po całej galerii tempem pierd. się żółwi i trzeba ich omijać z każdej strony. No i nigdy nic nie mogę znaleźć jak już szukam konkretnie... Gdyby nie te powody to chyba bym nawet lubiła łazić po sklepach. Jedyne, co mogłabym kupować w kółko to buty

Świniaczek - co tam u Ciebie!
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-15, 08:26   #4019
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Hmmm... Dwa lata temu poszłam na swoje (cudze swoje, bo wynajmowane ) :P, co w efekcie finansowo po jakimś czasie przymusiło do sprzedania GSa
Rok temu kupiliśmy mieszkanie, więc już całkiem swoje, w sierpniu rodzę :P , chłop mi obiecał, że kiedyś tam coś mi kupimy na dwóch kółkach , więc temat nie umarł (ufff). Z tym, że po sprzedaży GSa ryczałam 2 tygodnie jak tylko o nim myślałam , więc temat nie miał i nie ma prawa umrzeć.
I ostatnio się wkurzałam, bo ja taka trochę łamaga jestem (teraz podwójnie, pachwina mnie ciągle rwie i nawet nogi bym tak wysoko nie podniosła ), a brat przyprowadził gsa swojego kumpla, ale o wiele młodszego od tego co ja miałam i kilka razy nim jeździłam, a teraz to się kurna bałam, bo z moim talentem bym się wyrżnęła w najbardziej nieszczęśliwy możliwy sposób

Mignął mi rodzynek, też bym z takiego babińca zwiała na jego miejscu :P

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2016-04-15 o 08:28
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-15, 10:08   #4020
renia19941
Rozeznanie

Swiniaczek- ty tez sprzedalas...? Niedlugo tu nikt jezdzacy nie zostanie

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości