![]() |
#3991 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-12 o 20:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja uważam że jak jestem szczęśliwa " prywatnie " to tak samo i szczęśliwe są moje dzieci i rodzina ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Takie. Wycieraczke posiadaja :p
![]() |
#3994 |
Przyczajenie
|
Umiem,ale to jak napisałem-siedzę tylko przy garniakach,jak ojciec. Z damskimi ubraniami się nie będę bawił,bez przesady
![]() Z tymi kobietami,to ta ostatnia,dzięki której zacząłem czytać to forum była kumulacją wszystkich moich obaw,jeżeli chodzi o poruszanie się na drodze. Spotkałem ją jak wracałem do Słubic,widziałem,że klęczy nad rozjechanym psem,który ledwo sapał. Postanowiłem jej pomóc,bo pies ważył z 15-20kg. Pojechaliśmy do weterynarza i powiedziała mi w poczekalni,że to ona go rozjechała <podoba jechała przepisowo i droga była pusta>. Potem,jak zaczęliśmy ze sobą chodzić starałem się nie dopuścić jej do kierownicy. Raz mnie tylko wiozła. Byłem u kumpla i schlałem się,bo była okazja-dziewczyna go rzuciła i czul że musi to uczcić. Jak się dowiedziałem,że moja ex ma po mnie przyjechać to wytrzeźwiałem w jednej chwili,bo wiedziałem że to mogą być ostatnie chwile mojego życia. Jechała max 50km na godzinę,bo bała się szybko jeździć w nocy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3995 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do prowadzenia pojazdow- niektorzy maja predyspozycje a inni nie. To dla Ciebie jakis warunek przy wybieraniu partnerki, czy jak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Waski- współczuć takich babek
![]() ![]() ![]() Mój mąż za to inny typ , od zawsze jeździłam ja , bo jemu się nie chciało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do kobiet w serwisach , to znam kobitę szefa serwisu mercedesa i to nie osobówek ![]() ![]() u męża w firmie w tym roku najlepszym sprzedawcą w calej Polsce aut została kobieta , widzialam też kilka pracujących jako doradcy serwisowi i tez sobie radzą super .
![]() |
#3997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze rok temu byłam takim leszczem na drodze, że jak teraz o tym pomyślę, to mi wstyd. Ale życie mnie zmusiło i teraz sobie radzę, chociaż nadal uważam, że mam lepsze aspiracje w życiu niż zostanie babskim Kubicą ![]() Btw. dzięki częstszemu jeżdżeniu autem lepiej mi się też szyje (bo w końcu pedał do pedała podobny ![]() Cytat:
To są tzw. baby z jajami. BTW. jak przyjeżdżają do nas kontrahenci i widzą mnie w moim labie pomiędzy hektolitrami oleju, smarów i smrodów, w smrodzie i brudzie (różnie to bywa) noszącą kanistry z cieczami ważące połowę mnie to też się dziwią, że nie mamy od takich rzeczy chłopaka. A ja to tyle lat już robię, że się zwykle wtedy zastanawiam o co chłopu w ogóle chodzi... I tylko kalosze w kwiatki burzą obraz (szef chciał dobrze, kupił "ładne"). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3998 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do kobiet pracujących w branży motoryzacyjnej, to naprawdę zasługują na podziw.Sam pewnie bym nie oderwał oczu od takiej, jakbym taką spotkał. Baby z jajami są na wagę złota. Kiedyś byłem się tankować na stacji paliw i chłopak z obsługi podszedł do dziewczyny, bo miała problem z zatankowaniem LPG. Ona do niego powiedziała "instrukcja zakładania pistoletu jest źle napisana, trzeba ją zmienić", chłopak się nic nie odezwał, a ja odpowiedziałem: "trzeba zmienić auto na benzyniaka". Renia, a byliście już z Wujem Stefem na jakiejś wycieczce w tym roku? Wy raczej turystycznie jeździcie nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3999 | |||
Rozeznanie
|
Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Cytat:
Ja tam uwazam ze nie ma co obniżać poprzeczki z powodu chwilowego braku dostępności towaru. Moze warto troche poczekac... ? Cytat:
W tym roku jeszcze nie byliśmy, planujemy Hiszpanie lub Norwegie ale zobaczymy czy sie uda bo ja rozkręcam interes i jeśli będą zlecenia to urlop dopiero za rok. Zwiedzanie europy z perspektywy motocykla jest niesamowite, wszystko przezywa sie mocniej, obrazy zapadaja w pamieci jak fotki, do tego mozna poznac fajnych ludzi na trasie. W zeszlym roku w Serbii wlasciciel hotelu stawial nam alko przez caly wieczor i tak sobie opowiadalismy nasze przygody ![]() Wybralismy motocykle pod kątem wygody i dynamiki jazdy wiec zarowno w trasie jak i na miejscu niczego nie brakuje. A na codzień jak chyba każdy motocyklista lubimy poprostu za***rdalać ![]() ![]() Jak się trafi jakiś bufon z przerośniętym ego to tymbardziej fajnie go sprowadzić na ziemię, tym zajmuję się ja, Stef lubi sobie popatrzeć ![]() A Ty jezdzisz gdzies dalej czy tylko tak popylasz po okolicy? Po Polsce, za granice? I jak sie ten Twoj sprzet sprawuje? Jaki to rocznik?
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-13 o 16:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W lecie jeździłam w samym żółwiu, przy 35 stopniach po prostu nie ujadę w skórze, a już zwłaszcza na R6, na SVce zdecydowanie mniej grzało. Była dzisiaj dziewczyna oglądać R6. Ma przyjechać z kolegami, z podkarpackiego forum, więc może ich znam (wiem, że oni mnie tak). I trochę się niepokoję, dziewczyna jeździła na litrowym gixie, ale nie jej, czyli nie wiem, czy przejechała 5 m czy 500 km ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4001 |
Rozeznanie
|
Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Justyna- w koncu kazda z nas kiedys wsiadla na pierwsze/mocniejsze/lepsze/ inne moto. Jakos sobie radzilysmy lepiej lub gorzej
![]() Kazdy popelnia wlasne bledy, jak nie kupi Twojej to wezmie inna... Ja bym raczej byla spokojna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-13 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Renia, to fakt, masz rację
![]() Ania, ja sobie bardzo tekstyle chwaliłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4004 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 1qazse4 Czas edycji: 2016-04-14 o 00:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Przyczajenie
|
Renia,to rocznik 2012. Fajne moto jestem bardzo zadowolony,nigdy mnie nie zawiódł. Elastyczny silnik,motocykl ogólnie przyjemny w prowadzeniu z dobrymi hamulcami. Stylistycznie bardzo mi się podoba,ma w sobie ta agresję
![]() Qazse,to nie są durne wymagania. Ja tylko napisałem co rozumiem pisząc o tym,że można porozmawiać swobodnie o motoryzacji. Akurat to co napisałem to nie wiedza encyklopedyczna,tylko dostępna w pierwszej lepszej gazecie motoryzacyjnej. A skąd ty wiesz,że szukam dziewczyny? Ani razu tak nie napisałem,tylko używałem formuł 'chciałbym mieć' albo 'podoba mi się' itp. To że ktoś marzy np.o własnym mieszkaniu nie znaczy,że w danej chwili na nie odkłada pieniądze. Wiem,że to nie portal randkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4006 |
Rozeznanie
|
Waski-calkiem swiezy ten Twoj szpej
![]() Pozycja chyba srednia na dalsze trasy, fakt. Mnie sie niezbyt podoba ten nowy design, jakies za krotkie dla mnie, wygladaja troche jak srajacy pies ![]() Justyna- wlasnie mi kumpela opowiadala ze po slizgu w tekstylu jej facet ladnie sie skomponowal ze spodniami, na stałe:/ Do tej pory bylam fanka tekstylnych ciuchow ale po tej barwnej opowiesci zmienilam zdanie. Czeka mnie nowa kurtka, chyba sie przeprosze ze skora ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie w późniejszym okresie kupię na razie za dużo wydatków było ![]() Mój TZ i tak się nabija z mojej szafy , bo zamiast nowych kiecek wiszą szmaty na moto , a obok szmaty na koń ![]() A kiecka nie przybyła ostatnio żadna ... ba nawet butów żadnych nie kupiłam ![]() ![]() Na kursie dołączyły do mnie jeszcze dwie dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam problemow z kupowaniem zwyklych ciuchow bo wprost tego nie znosze i zwyczajnie na ciuchowe zakupy nie chodze ![]() Dziewczyny, czy wy tez tak macie ze dostajecie padaczki na mysl o pojsciu do galerii handlowej, czy to ja jestem nienormalna?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#4009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szmaty kupuje jak już w pracy jestem i potrzebuję . ciucholandy też bardzo lubię . No ostatnio9 zamiast kupić coś na tyłek takiego do łażenia , to przytragałam bryczesy i czapsy ![]() Weekendy spędzone w galeri handlowej zdecydowanie nie dla mnie i nie ze względu na pracę , nigdy tego nie lubiłam ![]()
![]() |
![]() |
#4010 |
Raczkowanie
|
czyli nie tylko ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
czyli wszystkie mamy inaczej pod kopułą
![]() ![]() Już was lubię ![]()
![]() |
#4013 |
Rozeznanie
|
Jak to? Dopiero teraz?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
He he dobra ze 4 stro9ny temu
![]() ![]() Właśnie kończę pracę .. dobra pora ![]()
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Rozeznanie
|
Czesc! Dawno Cie nie bylo
![]() Mialysmy przez chwile rodzynka ale juz chyba go odstraszylysmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie przepadam za zakupami - po pierwsze przez ceny (jak widzę jakąś głupią szmatę za 100 zł to mnie słabi) a po drugie przez ludzi - snują się takie zombie po całej galerii tempem pierd. się żółwi i trzeba ich omijać z każdej strony. No i nigdy nic nie mogę znaleźć jak już szukam konkretnie... Gdyby nie te powody to chyba bym nawet lubiła łazić po sklepach. Jedyne, co mogłabym kupować w kółko to buty
![]() Świniaczek - co tam u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... Dwa lata temu poszłam na swoje (cudze swoje, bo wynajmowane
![]() ![]() Rok temu kupiliśmy mieszkanie, więc już całkiem swoje, w sierpniu rodzę :P , chłop mi obiecał, że kiedyś tam coś mi kupimy na dwóch kółkach ![]() ![]() I ostatnio się wkurzałam, bo ja taka trochę łamaga jestem (teraz podwójnie, pachwina mnie ciągle rwie i nawet nogi bym tak wysoko nie podniosła ![]() ![]() Mignął mi rodzynek, też bym z takiego babińca zwiała na jego miejscu :P Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-04-15 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4020 |
Rozeznanie
|
Swiniaczek- ty tez sprzedalas...? Niedlugo tu nikt jezdzacy nie zostanie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.