|
|
#1981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
Anuszka sto lat i spełnienia najskrytszych marzeń Kochana.
Bylam w luxmedzie rano, czekałam chwilę do gin i kilka osób chciało ustapilc mi miejsca nawet jedna starsza pani ale ze następna ja wchodziłam na wizytę to nie skorzystalam, ogólnie dobrze się czuje i postanie kilku minut nie jest dla mnie problemem. Ide was nadrabiać i biorę się za schabowe
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 31 tygodniu W Krakowie piękna pogoda słonecznie i ciepło!! Madziu odpoczywaj i oby ta nerka nie bolała tak często Claudette wypoczywaj Maluszek rośnie to dobrze!! Anuszka wszystkiego co najlepsze!!! 100 lat Kochana Ja rano załatwiłam pocztę, małe zakupy. Ugotowałam spaghetti na obiad. Teraz odkurzę i przetrę podłogi i zbieram się bo Tż ma wolne a parę rzeczy chcemy załatwić i mam zakupy do odebrania w tesco. Wczoraj zaglądnęłam do sh i kupiłam sweterek i leginsy dla Mai ![]() Przyszła kasa z zus , porobiłam opłaty i mało co zostało... jutro mam zamiar w Rossmannie kupić kosmetyki dla Małej. Dzisiaj z radością na ustach wyciągnęłam trampki i założyłam je iii co cisną mnie więc muszę poczekać na te co niedawno kupiłam bo sa rozmiar większe.Maja rano robiła takie fikołki że zaczęłam się zastanawiać czy tańczy czy co innego robi... bo szalała a brzuch razem z nią
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-04-13 o 13:57 |
|
|
|
#1983 |
|
Rozeznanie
|
Claudette trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze aż do czerwca
MamNiny kocyk cudny Madzia odpoczywaj jak najwięcej żeby żadne bóle Ci nie doskwieraly. |
|
|
|
#1984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec mała bedzie mieć kolejne rzeczy do wyprawki ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już koniec Koszule i wózek mam dostać od siostry, łóżeczko na dniach kupujemy ( teściowe płacą )i zastanawiam się nad komodą,ale jak na razie to tylko się zastanawiam ![]() Varobique nie szalej aż tak z sprzątaniem ! Proszę pamiętać o odpoczynku !---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Zmykam , coś zjem przed wyjściem i jadę do Tż. Miłego i spokojnego dnia
|
|
#1986 |
|
Ania
|
Cześć
Jestem już w domciu Wszystko jest ok, mam dużo leżeć, odpoczywać i wytrzymać jeszcze przynajmniej miesiąc. Brzuch boli, ale nie cały czas- taki mój urok. Poza tym skurczy nie ma, tętno Hani w porządku, szyjka też, więc jest ok. Nadrobię Was później a przynajmniej się postaram
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
uu troszke naskorbałyście
My rano byliśmy na KTG - na szczescie jste wszystko ok skurczy nie ma - chociaz byla sytuacja ze tetno spadlo do 90 ja juz zawał ale polozna powiedziała ze dziecko moglo poprostu przycisnac pepowine bo pozniej wszystko wrocilo do normy To twardnienie brzucha chyba przez to ze malowalam lozeczko w poniedzialek i moglam sie "przepracowac" Wam tez brakuje werwy z przed ciazy?? Uciekam nadrabiać
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Eve kocyk z Makaszki mam i jest ten cieńszy dosyć gruby.Na chłodne dni może być dobry.
Kocyki mam też z Effii,colorstories i lelablanc.Wszystkie mogę polecić. Ostatnie kupione 2 bambusowe z lekablanc są cieniusieńkie i na upały będą idealne ![]() Mam świra na punkcie kocyków
|
|
|
|
#1989 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej!
Udało mi się uporać z tym, co miałam do zrobienia, teraz do piątku muszę załatwić formalności i 27 kwietnia mam obronę. Czeka mnie jeszcze dość pracowite 2 tygodnie, ale za to potem będę już wolnym człowiekiem Dzisiaj w Krakowie ładna pogoda, więc nastawiłam pierwsze pranie dla małego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;58801731]Hania pozdrawia ciocie i przesyła uśmieszek ;-) waży 1630g, ma mnóstwo wloskow czyli będzie drugi kudlacz przepływy w normie, łożysko pracuje, ułożona główką w dół. Wszystko ok Wieczorem badanie szyjki ![]() Załącznik 6351326 Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Super, że wszystko dobrze Jak się słodko uśmiecha malutka Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1990 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpoczywaj dużo!! Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od diabetologa
Trafiłam na na prawdę mega super panią Cieszę się, że mam już ten cholerny glukometr i przynajmniej wiem na czym stoję. Wizyty będę mieć co 2 tygodnie. Jeśli nie będę sobie w ciągu tygodnia radzić z cukrami, mam przyjść szybciej i wtedy prawdopodobnie insulina. To tak w razie czego mi babka powiedziała, ale mam się póki co nie przejmować. Ważyłam się i mam +8kg, czyli schudło mi się kilogram.. Trochę się tym zamartwiłam, ale przecież nie głodzę się, jem częściej czasem mniej a czasem więcej A wiadomo powinnam mniej, ale nie moja wina, że wiecznie głodna jestem
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Haneczko super ze jestescie juz w domu
teraz sobie lez i pachnij z tego co psmiatam to mirszkasz z rodzicami wiec pozwol sie rozpieszczac i sie nie denerwuj
|
#1993 | ||||
|
Rozeznanie
|
Anuszka 100 lat! Spełnienia marzeń, miłości, pozytywnych ludzi wokół i wszystkiego co najlepsze
Cytat:
Cytat:
Madziuś dawaj Młode matki takie zestresowane chodzą ;-) mamaNiny- śliczny! Ja choruję na minky ostatnio i mi się strasznie podoba ten kocyk. Jak się pojawi jakaś luźniejsza kasa, to go kupię i jeszcze komin z minky dla Rafka: http://allegro.pl/kocyk-minky-metki-...694167631.html Cytat:
Cytat:
Byłam dzisiaj w SH- mama przejęła Rafka Upolowałam matę edukacyjną z Bright stars, tylko bez pałąków i coś muszę wymyślić (no ale za 4 złote to żal nie brać...). Oprócz tego pajacyka i 2 kocyki cieniutkie letnie. O taka mata:http://www.skapiec.pl/site/cat/2620/comp/4262686 |
||||
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Anuszka dzisiaj świętuje? Spełnienia marzeń i duuuużo zdrówka
Ogarnęłam dół i brzuch mnie rozbolał. Leżę i odpoczywam. Kupiłam sobie kwiaty do ogródka.. Ale chyba nie dam rady ich dziś wysadzić. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1995 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1996 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie żeby dobre 2 albo i 3 miesiacę stała nieużywana, a przecież niedługo stelaż trzeba będzie wyciągnać, żeby gondolkę przewietrzyćCytat:
super, że wróciłaś do domu. Odpoczywajcie sobie z Hanią żebyś za szybko nie musiała szpitala oglądaćaustralia i jak minęła podróż pociągiem? Ja mam ambitny plan 10maja jechać z 2,5letnią córką pociągiem. Mam nadzieję, że damy radę, to tylko 1,5h. I tego samegondnia zaczynam SR, bedą 4 spotkania, raz w tygidniu, ciekawe czy dam radę być na wszystkich no, ale tak u mnie w szpitalu zapisują---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- mamaNiny śliczny kocyk A Kokardka i pomponik to Twoja rodzona siostra? Bylam kiedyś u niej na fb, jak szukałam czapek chyba dla starszej![]() zebrah fajna ta mata, może pałąki będą na kolejnej dostawie? Czasem tak bywa w sh Idę się przewietrzyć, tak ślicznie za oknem
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Haneczka dobrze ze juz w domu jesteś teraz to tylko musisz leżeć i pachnieć
Soffinka dobre wieści Agusiia obu obyło się bez insuliny Też muszę uprac wózek ale odkładam to do maja tak jak i pranie ubranek mam nadzieję że moja Niunia nie będzie się spieszyc za bardzo Ci bym się zdążyła że wszystkim wyrobic. |
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio tez mate kupiłam za 15zł, jeszcze jej nie widziałam bo kolezanka odebrała i jutro mi da
ale stwierdziłam "żal nie brac" najwyżej będzie u babci jak będziemy przyjeżdzac, albo na działke czy na podworko zamiast kocyka
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Hania niech jeszcze posiedzi w brzuszku, na razie tam najlepiej ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Po 1,5 miesiąca bez chorób mój Syn znów coś złapał Wrócił markotny z przedszkola, okazało się ze ma stan podgoraczkowy. lezy w lozku i placze ze go ucho boli i gardło
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2002 |
|
Konto usunięte
|
Claudette odpoczywaj i się nie stresuj!!! Już bliżej niż dalej
Haneczka super wieści MamaNiny super kocyk Taka piekna pogoda a ja od rana oczy zapuchnięte i smarkam jak opętana Musiałam zejść ze spaceru z małą bo aż zaczęło mnie dusić! Teraz mała biega z babcią a ja próbuję dojśc do siebie. Wzięłam 2x Calcium...---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Madzius zdrówka dla syna! Biedaczyna |
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też na obiad było spaghetti
tz dostał porcję na wynos do pracy. Zresztą wkurzyl mnie dziś miała odkurzyc mieszkanie - to stwierdził, że jest czysto i w weekend to zrobi a to nic, że w piątek wieczorem przyjeżdża do Nas jego siostra i co burdelo będzie :P noo nie bardzo i zakupów też przed pracą nie zdążył zrobić więc ja skocze tylko do Biedry po niezbędne rzeczy na kolacje i śniadanie resztą zajmiemy się jak będzie już po pracy co mam się sama męczyć :PU mnie po południu się rozchmurzylo i całkiem ciepło jest, 18stop byłam nad stawem z piesem na godzinnym spacerku fajnie się teraz czuję taka dotleniona i to wiosenne słońce Na deser zjadłam galaretkę z truskawkami i brzoskwiniami z puszki i myślę, co by tu zrobić.Soffinka pytalas o brak werwy u mnie to jak się dobrze czuję to jest suuper mam chęci do zrobienie wielu rzeczy a jak nerka boli to dupa bo każdy wysiłek czuję i wolę sama z siebie nie potegowac bólu. Haneczkab odpoczywajcie tam w domku
|
#2004 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem z szafy się wylewa... Cytat:
to z uchem sama nie poradzisz domowymi sposobami- trzeba pokazać lekarzowi. Ja wyprałam 2 pralki, chałupę i obiad ogarnęłam, a dziecko mi śpi już 3 godziny. Chyba go obudzę, bo potem wieczorem będzie jazda. mamaNiny- odpoczywaj Cierpliwość- no może upoluję, a jak nie to już wiem z czego je zrobię. Kupię takie rurki z grubego plastiku budowlane i je obszyję czymś kolorowym. |
||
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Zebrah z tymi rzeczami z ciucha i hasłem żal nie brać mamy podobnie :P tylko ja głownie rzeczy dla małej kupuję i kupuję codziennie po parę outfitow będzie dziecko miało
w innym śniadanie/inny na spacer/inny jak tatuś wróci z pracy/inny po kąpieli :P haha żartuję bo może okazać się, że mała drze się w nieboglosy przy przebieraniu i klops
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
Spakowałam torby do szpitala...
|
|
|
|
#2007 | ||
|
Rozeznanie
|
Nawet mnie nie strasz, to równe 2 miesiące przed terminem planowanym
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Jak to poważnie brzmi
|
||
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Brzmi poważnie!!!
spakowalas się w jedna torbę czy dwie?Soffinka kiedy masz teraz wizytę u gina? Ignas wg usg jest chyba troszkę większy niż z om, czy coś źle kojarzę,?
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa i kciuki
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ci do pałąków, to mówią że lepsze maty bez, bardziej rozwojowe dla dziecka, także jakbyś nie dala rady obszyć, to i tak będziesz na plusie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Maluszek rośnie to dobrze!!
więc muszę poczekać na te co niedawno kupiłam bo sa rozmiar większe.

ja juz zawał ale polozna powiedziała ze dziecko moglo poprostu przycisnac pepowine bo pozniej wszystko wrocilo do normy 

przepływy w normie, łożysko pracuje, ułożona główką w dół. Wszystko ok

Musiałam zejść ze spaceru z małą bo aż zaczęło mnie dusić! Teraz mała biega z babcią a ja próbuję dojśc do siebie. Wzięłam 2x Calcium...