![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny maja i uzywaja z tego co wiem ![]() Noooo czesc masz kopa w tyłek za to milczenie juz sie dopytywałam gdzies Ty. Co slychac jak synus??? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ja też kupiłam paczkę podkładów na łóżko z teny, ale jakoś nie wkładam jeszcze, może po następnej wizycie jak się okaże, że po liściach coś dryga.
Co do diety - u mnie to za bardzo nie boli, bo i tak jem to co jadłam. Moja cukrzyca polega głównie na szaleństwach cukru rano, po posiłkach od początku było dobrze, ale jak każą pilnować to pilnuję. Generalnie po ciąży raczej nic nie zmienię, pewnie tylko przestanę bać się pierogów i naleśników. Pierogów nie jadłam i nie testowałam cukru po nich, bo za kupionymi średnio przepadam a są zbyt pracochłonne, żeby robić małą porcję na raz. Jak już robić to z kilograma mąki żeby żreć tydzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład mnie przeraża, ale jak mus to mus. Przynajmniej na kilka pierwszych dni połogu.
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jeśli boicie się zalać materac to polecam takie podgumowane prześcieradło, my mamy z Ikei i na naszym łóżku, i na kanapie (kiedy odpieluchowywaliśmy córcię było zbawienne).
Na to podgumowane naciągamy zwykłe. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||||
Konto usunięte
|
Oooo ale poprasowałam
![]() Zrobiłam fotkę mojego DIY miejsca do przewijania/kąpania ;D ![]() fakt że wszystko jeszcze w foliach i pampoli nie wykładałam. Nie chcę żeby się nie ukurzyło to wszystko, bo później jakoś tak średnio do skóry dziecka do przykładać. Gondola pójdzie na wózek, więc wstawię pojemnik na zapasy pampersów i kosz na nie ![]() ps. nadal nie wiem czemu to zdjęcie takie małe :/ :[ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tylko czy waga tego kasku to nie będzie przechylała go na jakąś stronę? xD Cytat:
![]() Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-04-13 o 13:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to miłość od pierwszego położenia. Nie tyle na brzuch bo mam za mały do niej i jak leze na boku to brzuch nawet nie lezy obok mnie tylko sobie wisi. Lekko da sie pod niego wcisnąć jeden róg. Ale mam coś miedzy nogami ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Nie gorąco na podgumowanym spać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Lambadaa - dawaj przepisa ;D
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- aaaa i mogę sobie wybrać wzór nawet z hello kitty ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Przyszła wymieniona koszula do karmienia - chyba można uznać, że jestem gotowa do szpitala, gdyby coś zaczęło się dziać...
Do tego dostałam powiadomienie, że w bibliotece jest do odbioru książka, na którą czekam jakieś pół roku, ma leżeć 3 dni, tylko czemu mi w ciągu tych 3 dni nie po drodze w tamtą część miasta??? No i skończyłam pracę - mogę Was na bieżąco czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Lambada super
![]() ![]() Potrzebuje porady, do beżowego wozka co najlepiej? Słonik? http://pl.aliexpress.com/item/ZW050-...499522539.html |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Laurose to dobrze. Moze i na podkładzie nie doświadcze takich doznań to nie bede inwestować w cos innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
1,5 kubeczka twarożku wiejskiego
4 średnie jajka 1 paczka sera do posypania (np.gouda) 30g zmielonych migdałów papier do pieczenia dodatki jakie się chce ![]() Najpierw wymieszać serek,jajka i migdały mikserem lub w robocie kuchennym, a można i ręcznie ;D Dodać dodatki do pizzy, ser i wymieszać ze sobą. Jak chcesz dodać szynke/cebule to dajesz na wierzch, dopiero jak się wyłoży to ciasto na papier, albo można wmieszać. My wszystko mieszaliśmy ![]() No i tą papke na papier do pieczenia, nadać kształt i piec w temp. 200 stopni przez 30-35 minut ![]() Porcja 300 g zawiera: 51 g białka, 27 g tłuszczu, 7,9g węglowodanów i 495 kcal. Wygląda to tak: http://abnehmtricks-und-abnehmtipps....pt-fuer-abends Co do kąciku, zmuszeni byliśmy wybrać inny pokój a nie tam gdzie śpi bo no, u nas ciasnota i nie ma miejsca.. a też nie chciałam extra komody kupować bo byśmy się już całkiem zagracili :/ więc może na stole da rade i jakoś to będzie szło ![]() Za to nad łóżeczkiem w ogóle nie mam pomysłu na dekoracje.. jakoś wypadło mi to z głowy, a też nie chcę sobie sypialni zapchać misiami na ścianach :/ Może też kupię naklejki, zawsze jak coś można ściągnąć (ostatnio nam rodzinka przysrała, że tylko białe ściany wszedzie:| ) Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-04-13 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Nosz kurza stopa, wiedziałam, ze jak wrócę od ginka to będzie V wątek, i to już ponad 100 wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
E-coli i streptococcus a.... cos tam. Nie mam teraz wynikow pod reka. Ale tak... nic mi nie jest, z posiewu moczu tez nic nie wyszlo. Nie mowil mi czy w przypadku dodatniego dzwonic przychodzic tylko zeby z wynikami na nastepna wizyte.
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj wreszcie zrobiłam zakupy - jest już co spakować do torby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Roses pierwsza strona super
![]() A można tam umieścić listę tych zaplanowanych cc? Mi byłoby łatwiej sobie podglądać i wiedzieć kiedy za którą zacikać kciukasy. ![]() Lambada super kącik mamy takie same sowy, tylko my tą małą sówkę przykleiliśmy koło dwóch pozostałych na gałezi, bo mi się kojarzyła jakby z gniazda wypadła ![]()
#111 |
Raczkowanie
|
Dziewczynę przede mną na KTG trzymali godzinę i i tak nic nie wyszło co tam miało wyjść, ja się położyłam i zeszłam po 10 minutach
![]() Do porodu ma miec 3200-3500 kg więc zobaczymy czy pani doktor zmieści się w swoich widełkach xD |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Słoń i królik też są super ![]() Cytat:
A kiedy masz tą kolejną wizytę? Ja idę za tydzień, już nie mogę się doczekać co mi powie, jak szyjka i czy coś się rusza powoli ![]() Cytat:
![]() Ja dziś planuję wyparzyć smoczki, butelki, laktator itp. Wyparzacie wszystko czy na razie tylko to co do szpitala bierzecie? Cytat:
![]() Ładna waga się szykuje bo ani kruszynka ani też dżakfrut ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
A pani pielęgniarka ma chyba popsuty ciśnieniomierz bo na każdej wizycie mam 110/60. tylko raz miałam chyba 100/60
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (mówią, że licho nie śpi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jejciu dziewczyny nie spodziewałam, że ktoś zauważy moją nieobecność i będzie się martwić ![]() ![]() Synus ma się dobrze 2300g ważył na ostatniej wizycie i nadal nie chciał pokazać pyszczka, więc jedyne aktualne zdjęcie to te co Wam wrzuciłam ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() A co działo się u Was? Nikt się nie rozpakował jeszcze ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Jowi20 - mój też NIGDY nie śpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas cisza, bo się umówiliśmy że możemy dopiero po 15tym jak już ktoś naprawdę będzie miał wielkie parcie na podium ![]() Pierwsze planowane cc oscylują w okolicy 20tego i po, więc już tuż tuż! Trochę nam się fruzja, Sonia, kaylla, lambada i AnneMarie wyrywne robią ale chyba lęk przed prezesem od porodów jest większy niż skurcze ![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-04-13 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Lambada, świetny kącik. My też mamy sówki oooo takie (załącznik) jak Wy dodajecie te zdjęcia w treści postów?bo nie ogarniam
![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Ale mam śmieszny brzuch!
![]() ![]() Ma kształt tej poduszki antywstrzasowej do wozka czy jaka to. Co to sie dzieje? Aż mi powietrza zabrakło. I juz normalny. Skurcz? |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
My też mamy piękną mozaikę nad lozeczkiem małej. Ściana sąsiaduje z prysznicem w którym zaczęło podciekać pod baterią i teraz bąbluje się cała farba w sypialni i odchodzi platami
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.