|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
to wstancie te 10min wczesniej
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
sweet no , no
hiih mężuś sie ucieszy a może poczekaj do wieczorka jakaś kolacyjka i miły wieczorem navi trzymam kciuki moze bedziesz tylkoTy a z Tż śmiechowo hihih ![]() ok lece coś tam porobić wpadne póżniej żeby nie było że sie obijam
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie chwilowo nie obijałam
![]() nie no, tylko ja to na pewno nie bede, tak pieknie to nie ma |
|
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam dziś dobry dzień, piję kawkę z kolegą i podziwiamy widoki ![]() witajcie kobietki - słoneczko wam wysyłam, i dużo uśmiechu
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
kawka z kolega no laaaadnie. z tym od pozdrowien?? to pozdrow jego tez
![]() ![]() a jakie tam macie widoki? ja sie zabieram za newssweeka, trzeba wiedziec co sie na swiecie dzieje
|
|
|
|
#1836 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak trzeba będzie chyba zrobić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
a mi wypadl z newsweeka katalog LATO 2008....
zaraz sie popłacze te wszystkie widoczki ![]() zbieram kase i w tym roku jedziemy gdzies do ciepełka, nie ma to tamto!!!! ![]() moj podrzutek w piatek wyjezdza do dziadka, bo tez Andrzej.. i mnie zostawia
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nie pojedziesz z nim?
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
bo w sobote na 8:30 do szkoły
![]() poza tym w piatek mam babskie spotkanie
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
no tak szkoła
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszę Cię, ja mam w sobotę na 7:30 do pracy. Jakieś odpracowywanie nam dali
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
pozdrowienia od kolegi : prosze jakie urocze zdjęcie
![]() specjalnie dla was
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
nio
![]() Cytat:
![]() ojejj dziekujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaki ladny sweterek
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
kolega czuje sie niedoceniony ![]() ![]() ![]() ładny to jest kolega ![]() nuda .....
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki.
Ja już po rozmowie, jak zwykle było sympatycznie no ale wiadomo... Poprzednio też było ok i nie zadzwonili ![]() Dziś idę do kina także się trochę wyluzuję. Ale ziiimno dziś. Śnieg faktycznie ładny, zobaczymy jak długo poleży
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
ojej przepraszam, kolege widze mniej wyraznie niz sweterek, ale tez na pewno jest ładny
![]() hej aneczko! moze tym razem sie poszczesci! ![]() na co do kina? ![]() u mnie co spadnie tego sniegu, to topnieje, breja nieziemska z tego
|
|
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
Na "Miłość w czasach zarazy".
NAvi napisz no coś więcej o tej pracy, czym miałabyś się zajmować? A co do pinezki to ja miałam kiedyś podać 10 zastosowań cegły.
|
#1848 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aneczko trzymam kciuki, kolega też trzyma. Badź dobrej myśli. ![]() Masz racje idź do kina zrelaksuj się, aaa na co idziesz ![]() Cytat:
heheheh mam tu z nim wesoło dziś jesteśmy sami do 21. jak na razie puuuusto, chyba tam nieźle sypie bo ludzi wogole nie ma ? ![]() edit: oooo własnie a co wymyśliłyście o 10ciu zastosowaniach pineski, cegły bo co do cegły to my z kolega mamy: - budownicza, kuchenna, ozdobna, obronna ....... i w sumie to nie wiem co jeszcze
|
|
|
#1849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Almodovara, tak? bo moze jest inny o takim tytule, a ja nie wiem ![]() mialabym wspomoc dział PR, czyli zajmowac sie wizerunkiem firmy. Byc moze jakiegos biura podrozy ![]() cegłe by mi chyba bylo prosciej wymyslic a pinezke wymyslilam: spina przypina kłuje i cos jeszcze, ale zapomnialam ![]() Cytat:
![]() ![]() mi sie bardziej podobalo pytanie czego nie powinny robic słonie |
||
|
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi nie wiem czy taki stary, w kinach jeszcze leci
Już jakiś czas. http://www.multikino.pl/krakow/pokaz,film,3096.htmlA czego nie powinny robić słonie?? Troche bez sensu te pytania, no ale czemuś służą No to fajnie, chyba tego chciałaś?
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wiem czego napisalam ze skakac wysoko bo robią duzo hałasu sluza temu zeby zobaczyc na ile ktos jest kreatywny pytania od czapy, zeby i odpowiedzi byly pokrecone w agencjach reklamowych lubia ludzi myslacych nieszablonowo ![]() no a czy tego chcialam to zobaczymy. martwi mnie ta odległosc od domu... zawsze moge zrezygnowac po miesiacu powiedzmy... albo oni ze mnie ![]() dobra, cicho. najpierw musza mnie w ogole zatrudnić ![]() O ŻESZ!!! w sobote mam pierwsze indywidualne konsultacje do magisterki pan zaprasza z pomysłami z jakimi pomyslami!!!!!!!! |
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam na troszke bo ile można pracować
trzeba odpocząć hihihi ![]() no no ka.si ale foto hihih i jakis kolega śmichowy hihih sweet to musisz zrobić tak jak navi mówi wstać troszkę wecześniej navi Kochaniutka ja też mam szkołe eh... a jedziemy w piątek do kumpla posiedzieć hihi ciekawe o której wrócimy hihih i mam nieszczęsne KPA ooooo referat musze napisać i jeszcze nauczyć sie na koło bu.... !!! matko ale miałaś pytania ja bym chyba się uśmiała na całego
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
karaa ja zrobilam
czego oni ode mnie chcą ![]() i tak polowy tego nie zdazylam rozwiazac w piatek i ja mam spotkanko, ale mysle ze zakonczy sie o jakiejs przyzwoitej godzinie ![]() ale te konsultacje matko booskaaa ![]() ale mi podrzutek wlasnie wyznania na gg pisze |
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
navi hihih nie martw sie
dostaniesz tą pracę ![]() hm.. wyznania mowisz hihih a moj siedzi sobie w pracy i od czasu do czasu skrobie mi eski więc też nie narzekam widzę że każda gdzies sie wybiera no, no bedzie sie działo jej mnie przeraża taaaa szkoła i to KPAAAAAAAA na które nic nie umiem jeszcze
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no pewnie trzeba odpoczywać! nie wolno wpadać w pracoholizm ! kolega pozdrawia ![]() kurcze ale mi się czas dłuży .................. llllaaaaalalala
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Paskudna pogoda
Byłam na poczcie... Karaa, przesyłka poszła już do Ciebie. Numer konta dostarczę Ci po 17 bo nie znam go na pamięć a nie chcę na oczach szefa wklepywać do kompa coś z mojej karty płatniczej.. To by był zbyt dosłowny sygnał, że zajmuję się prywatnymi sprawami. ![]() Navi, a gdzie jest ta twoja przyszła praca? W jakiej dzielnicy?
|
#1857 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe Navi internetowy Romeo
![]() ![]() Czy któraś miała coś z Joanny z serii sekrety pereł?? Zastanawiam się czy sobie jedwabiu nie sprawić...
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
taaa jasne pouciekały.. zobaczymy
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Marymont
okolice lasku bielanskiego... moja trasa wyglada tak: 3 przystanki autobusem ok 30min SKM (szybka kolej miejska) 4 stacje metrem 8 przystankow autobusem niby bardzo blisko mieszka moja babcia (tam przy tym metrze) ale nie usmiecha mi sie u niej pomieszkiwać.. no nic zobaczymy, nie ma co tragizowac na zapas...
|
|
|
|
#1860 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Melduję się z rana
Żart oczywiście, ale faktycznie niedawno wstałam dopiero Trzeba było odespać zaległości...Cytat:
Cytat:
Zresztą nawet jak coś wspomnę to udaje, że nie słyszy Ale w grudniu robię rewolucję Mam dobry pretekst do podwyżki W końcu od nowego roku podnoszą najniższą krajową, więc ja też chcę więcej. Zresztą coraz częściej myślę o zmianie pracy... Nie mówiłam Wam, ale ostatnio przyszła propozycja pracy z jednego z najlepszych biur projektowych we Wrocławiu, a ja spękałam i nie umówiłam się na spotkanie Teraz trochę żałuję, ale bałam się, że mogłabym zostać na lodzie, bo ta firma z nami współpracuje i pomyślałam, że jak nie przejdę rozmowy kwalifikacyjnej pomyślnie, a w między czasie oni szefowi powiedzą, że byłam u nich na rozmowie, to nie wiem, jakby zareagował![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale zaraz :piszę: ![]() Cytat:
Cytat:
800zł nagrody ja też chcę... Tylko, że u mnie w firmie nie ma funduszu socjalnego więc mogę zapomnieć o dodatkowej kasie![]() Cytat:
Ty też superanco wyglądałaś. Zresztą mieliście fajny pomysł na imprezę. U mnie by chyba nie przeszedł, bo pewnie żaden ze znajomych by się nie przebrał![]() Cytat:
Ale życzenia złożę telefonicznie, a prezent przekażę przez brataPróbowałam coś wymyślić, ale chyba by mnie nie przyjęli do pracy w reklamie 10zastosowań cegły /pinezki: 1 do murowania /przypinanie 2 jako przycisk do papieru /mocowanie 3 do obrony /przebijanie opon ![]() 4 do rzucania /wbijanie się osobnikom w pupy ![]() 5 do tłumaczenia swoich racji /jako grzechotka 6 jako koperta do listu /jako ozdoba (kolorowymi można ozdabiać np ramki) 7 do otwierania okien /przebijanie8 element nośny mebli /nakłuwanie 9 do rysowania /przytrzymywanie 10 jako drenaż dla kwiatów / stabilizowanie a to już wyższa szkoła jazdy Pić wody z toalety
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

ja też mam szkołe eh... a jedziemy w piątek do kumpla posiedzieć hihi ciekawe o której wrócimy
czego oni ode mnie chcą
Trzeba było odespać zaległości...
Ale zaraz :piszę: 
Ty też superanco wyglądałaś. Zresztą mieliście fajny pomysł na imprezę. U mnie by chyba nie przeszedł, bo pewnie żaden ze znajomych by się nie przebrał