Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-26, 18:32   #2911
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A moj kot zawsze obsikuje mojej babci drzwi jak zapomni mu dać jedzenie.... A kiedyś jak taki pan robotnik u nas pracował i jak moj kot plątał sie mu pod nogami to tak na żarty go kopnął. Więc moja kocina obsikała mu maskę auta
hahaha fajnego Twoja babcia ma kota Ja od zawsze marzyłam o kocie, ale niestety babcia się u mnie nie zgadza ale za to mam pełno kotów na podwórku i nawet jednego bez nóżki ale świetny kotek
A linka daję jeszcze raz może zadziała.. ale w zamian załatwiasz mi takiego psa z dostawą do pokoju
http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam dwugodzinny sprawdzian z matmy na fakultecie. Każde zadanie z innego działu. Chyba takiego wysiłku mózgu nie przeżyłam jeszcze nigdy
Mam nadzieję, że dobrze poszło Bo moja biologia to tak jak już pisałam.. a cały weekend się uczyłam a naet wiecej bo cały czas na bierząco

Zauważyłam coś dziwnego.. Blaque napisała tylko JEDNĄ wiadomość na tej stronie.. To aż do niej nie podobne..
Blaque gdzie Ty jesteś? Pojawiaj się tu szybko..!!!

yyy tzn nie na tej, a na poprzedniej stronie 97..
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 20:04   #2912
blaque
Zakorzenienie

pamelija- ha ha ha! Ale śmiesznehehehe
Nie widać, że się uczę?
Ale miło mi się zrobiło kochana.. Ktoś o mnie pomyślał..

Piszę, piszę tylko nie mam co
Sprawdzian goni sprawdzian, właśnie idę pisać ściągę z historii
Przezorny zawsze ubezpieczony..

A w środę Rzeszów
Stary 2007-11-26, 20:15   #2913
emememsik
po prostu Em :)

pamelija, Ywonula, lele,

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
No i znalazłam w necie jeszcze więcej wzorów niż wkleiłaś jak będę miała kiedyś czas by ich poszukać to wkleję je tutaj..
Wszystkie wzory są na tej stronie: http://www.waterman.com/pl/
Ja wkleiłam te, między którymi się waham.
Stary 2007-11-26, 20:32   #2914
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
i_n_e_s, nie ma brata (na szczęście ), ale takich facetów na świecie jest więcej (oczywiście nie aż tak fajnych ), na pewno wkrótce jakiegoś spotkasz.
Termofor nie wiem skąd jest, ale taki jak mój na pewno jest na allegro. O, na przykład tu: http://allegro.pl/item270897387_term...em_super_.html
A Plemiona są fajną zabawą, dopóki nie przerodzą się we wstawanie o 6 rano, żeby wysłać jakieś wojska. Komputer staje się wtedy absolutnie najważniejszy. I wiem, że konto można "odkasować", ale On tego nie zrobi.
Mam nadzieję, że się pojawi
A za termofor dzięki, przez allegro zamówi.
Plemiona strasznie wciągają, mi szkoda było zostawić ludzi,ale potem już rzadko wchodziłam. a wstawanie o tej 6 to już można podciągnąć pod jakieś uzależnienie, i dobrze, że już z tego zrezygnował

Cytat:
U mnie też grono chyba nawet siebie na nim mamy
Mamy
Cytat:
Mam prośbę do Was. Czy mogłaby mi któraś pomóc w zrobieniu zadania na niemiecki? Bo ja nie umiem, a babka powiedziała ze będzie sprawdzać w internecie...
Możesz mi napisać na pw, jeżeli będę potrafiła zrobić to pomogę, tylko nie wiem czy potem jeszcze dziś usiądę do komputera, może za jakąś godzinę czy dwie mi się uda.
Cytat:
a zwróciła któraś z Was uwagę na tego pieska co liże monitor - link dałam wczoraj - normalnie zakochałam się w nim
Widziałam już go kilka dni temu, świetny jest

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
A w środę Rzeszów
Spotykacie się z Laylą?
Szkoda, że jak byłam w Krakowie, to nie spotkałam się tam z dziewczynami, ale to było trochę ciężkie do zorganizowania, bo plan się zmieniał i nic pewnego nie było:/
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 21:53   #2915
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
pamelija- ha ha ha! Ale śmiesznehehehe
Nie widać, że się uczę?
Ale miło mi się zrobiło kochana.. Ktoś o mnie pomyślał..
no bo Kochana trza być ślepym by zauważyć, że Cię tu nie ma

Cytat:
Wszystkie wzory są na tej stronie: http://www.waterman.com/pl/
Ja wkleiłam te, między którymi się waham.
O dziękuję większość z nich znalazłam już wcześniej ale w inny sposób, ale nie wszystkei.. ale ogólnie to bardziej się opłaca przez neta je kupować, bo jak widziałam je ostatnio w sklepie to 250zł kosztowały.. Może kiedyś będą moje, narazie niestety nie mam kasy na takie rzeczy..
A co do piór to z tych które wkleiłaś podoba mi się drugie i ostatnie, ale jak miałabym się zdecydować na któreś, to bym chyba nie umiała i bym wykupiła całą kolekcję.. tylko gdzie ten mąż-milioner

właśnie wróciłam ze spaceru i zimno mi w łapki, ale mimo to piszę sobie do Was
Stary 2007-11-26, 22:21   #2916
lele
Zakorzenienie

oj tak tez bylam na krociutkim wieczornym spacerku, a lapki cale zmarzniete po powrocie..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 11:17   #2917
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Dzisiaj nie poszłam do szkoły bo wczoraj miałam próbę do 22, ponadto przeziebieie mnie dopadło i malinówka, wiec stwierdziłam, że mój organizm musi sie dziś rano zregenerować trochę
Dziś o 18 mam premierę, trzymajcie kciuki, bo ostatnio Was o t o nie prosiłam bi stwierdziłam, że na pewno wszytko sie uda i wyłączyli nam prąd
Mam nadzieje, że dzisiaj wszytko będzie ok.

W., mi dzisiaj napisał, że przyjdzie...

A teraz trochę posprzątam, przygotuje sie do fakultetów na które idę na 14, a potem próby aż do sądnej 18.
Nie wiem czemu was tym przynudzam, ale chyba bardzo ot przeżywam i muszę sie z kimś podzielić

Pamelija
- ja oczywiście widziałam tego pieska, ale zapomniałam o tym wspomnieć bo na tej samej stronie były prezenty Em.. Szczerze mówiąc, troche mnie ten psiak obrzydza(moze dlatego że wtedy jadłam)

Em, mi sie najbardziej podobało to piór(chyba zadna go nie wskazała) bordowe z takim czarnym kwiatem

Ines- pamiętasz jak byłam w Szymon Majewski Show i Ty mówiłaś że chyba mnie widziałaś..A ja siebie oczywiście nie. Ostatnio oglądałam z kolegą ten odcinek i rzeczywiście kilka razy całkiem dobrze mnie widać
Jesteś po prostu boska! Twoja spostrzegawczość jest niesamowita! :brawo:
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 14:53   #2918
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
hahaha fajnego Twoja babcia ma kotaA linka daję jeszcze raz może zadziała.. ale w zamian załatwiasz mi takiego psa z dostawą do pokoju
http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf
To właściwe jest mój kotek tylko mieszka z moją babcią bo mój ojciec nie lubi kotów A pieska teraz widze. i... bo mój były miał takiego duzego i wspomnienia wróciły... Dobra to dziś o 0:00 dostaniesz takiego pieska pod poduszkę

Cytat:
.. tylko gdzie ten mąż-milioner

Cytat:
Napisane przez pamelija
właśnie wróciłam ze spaceru i zimno mi w łapki, ale mimo to piszę sobie do Was
Bo od pisania na wizażu grzeją sie rączki

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
I....? ;>

A ja dostałam dzis ze spr z historii =2 tak sie ciesze ze nie będe musiała tego poprawiac.. Chociaż moze jak nazbieram od wszystkich jakichś ściag...

Moja koleżanka z ławki mnie wkurza. Odkąd pamiętam zawsze sie wywyższała.ale teraz mi to jakoś zaczyna przeszkadzać. Wogóle robi z siebie teraz taką trochę panne ąęą. Chodzi do szkoly cały czas wyrozbierana pomimo tego ze nauczyciele na każdym kroku zwracają jej uwagę. A jak rozmawiałyśmy o wstępie do filmu ze studniówki to powiedziała, ze ona by się mogła ubrać w taaaaka krótka spódniczke i bluzke z taaaakim dekoltem Wkurza mnie to bo wiele ludzi na nią spogląda dziwnie a ona myśli ze jest super. W 1 klasie powiedziała ze kocha eksponować swoje ciało, ale tego są pewne granice...

Przepraszam ale musiałam się komuś wygadać...
Stary 2007-11-27, 17:51   #2919
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Spotykacie się z Laylą?
No właśnie nie wiem
Bo w Rzeszowie będę tak po 12 i jadę od razu z bratem na uw. I później nie wiem co i jak..:| bo laylaaa kończy chyba ok 13 lekcje..

Chyba, że laylaaa zwolniłaby się z lekcji..
Cytat:
no bo Kochana trza być ślepym by zauważyć, że Cię tu nie ma
heh
Cytat:
Cześć dziewczynki

Dzisiaj nie poszłam do szkoły bo wczoraj miałam próbę do 22, ponadto przeziebieie mnie dopadło i malinówka, wiec stwierdziłam, że mój organizm musi sie dziś rano zregenerować trochę
Dziś o 18 mam premierę, trzymajcie kciuki, bo ostatnio Was o t o nie prosiłam bi stwierdziłam, że na pewno wszytko sie uda i wyłączyli nam prąd
Mam nadzieje, że dzisiaj wszytko będzie ok.

A teraz trochę posprzątam, przygotuje sie do fakultetów na które idę na 14, a potem próby aż do sądnej 18.
Nie wiem czemu was tym przynudzam, ale chyba bardzo ot przeżywam i muszę sie z kimś podzielić
Trzymam qciuki kochana Już 50 minut się 'produkujesz'

Ciekawa jestem jak tam z W.
Stary 2007-11-27, 18:23   #2920
pamelija
Rozeznanie

Krówka mimo, że już pewnie jesteś na scenie i już grasz, to ja już zaczynam trzymać
Opowiadaj jak wrócisz, jak było
I co z W.
No ten psiak przy jedzeniu to niebyt dobry pomysł

Cytat:
To właściwe jest mój kotek tylko mieszka z moją babcią bo mój ojciec nie lubi kotów A pieska teraz widze. i... bo mój były miał takiego duzego i wspomnienia wróciły... Dobra to dziś o 0:00 dostaniesz takiego pieska pod poduszkę
Przepraszam
i dziękuję

Cytat:
Bo od pisania na wizażu grzeją sie rączki

Oj tam nie ma co się przejmować takimi wariatkami.. mnie w klasie skolei wkurza też jedna panna, ale juz wrzuciłam na luz bo juz wszyscy maja jej serdecznie dosyc.. dziewczyna jest dziwna.. przez dwa lata była dla mnie i koleżanki załóżmy P.z klasy sympatyczna i wogóle (mamy AŻ czterydziewczyny w klasie) no a od 3 klasy zaprzyjaźniła się z byłym chłopakiem P. no i ogólnie jest dziwnie.. od połowy drugiej klasy już widziałam jej zmiany. jak to mówią chłopaki: "dziewczyna nie ma życia towarzyskiego i jej się nudzi". ona jest naprawdę chora, jest zazdrosna (u mnie) o to że mam chłopaka, że mam dobre oceny, że coś umiem, że mam cel w życiu, że mam znajomych, no a z P. np pokłóciła się o to bo kazała P. wracać do ex z ktorym teraz ta nienormalna się przyjaźni.. wogóle dziwna dziewczyna, długo można by o niej pisać.. teraz z koleji jak zauważyła, że w klasie może się odzywać tylko do jednej osoby, to nauczycielom skarży na nas, przekłąda sprawdziany, żebyśmy o tym nie wiedzieli i robi dwa tysiące innych różnych rzeczy. No, albo takim dziewczynom ze szkoły zazdrości, ze każda ma swój własny styl, że mają kasę, co chwila inne ciuchy i bierze i się z nich wyśmiewa dlatego.. dziś jak z P. wracałam do domu to całą drogę mówiłyśmy do jakiś ludzi ze szkoły, którzy z kimś wracali: "nie lubię cię bo masz kolegę.. hahahaha" żałosne.. albo bardzo łatwo można ją przyłapać na kłamstwie.. i to bardzo dziwnym kłamstwie - dotyczącym jej śmierci jej siostry, mi, P i moja koleżanka usłyszałyśmy 3 różne werje tej historii, różniące się wiekiem zmarłej, to czy była to siostra rodzona, czy cioteczna i okolicznościami śmierci.. jedyne co się zgadza, to że to była śmierć, że ktoś z rodziny i że to była kobieta, a reszta jest niewiadoma.. koleżanka, która już kończy/bądź skończyła studiować psychologie, mówi, że najprawdopodobniejsze jest to, że żadna z tych historii się nie zdarzyła, że są one tylko po to by zwrócić na siebie uwagę.. tak więc Ywonula, nie przejmuj się koleżanką, bo naprawdę nie warto psuć sobie nerwów.. jeszcze jakby ją ludzie jakoś normalnie traktowali, ale skoro mówisz, że wszyscy mają podobny co Ty stosunek do niej, to nie ma się czym przejmować, problem ma ta panna, a nie Ty

Cytat:
A ja dostałam dzis ze spr z historii =2 tak sie ciesze ze nie będe musiała tego poprawiac.. Chociaż moze jak nazbieram od wszystkich jakichś ściag...
Ja mam jutro sprawdzian z historii i się go boję strasznie.. bo oceny moje są koszmarne i muszę, poprostu muszę dostać tą 2. Nija pójdziesz za mnie
NIENAWIDZĘ HISTORII.

Rany stópkersy z zimna mi odpadają.. byłam dziś wysłać allegrową paczkę i taka plucha na dworzu.. wstretnie.. NIENAWIDZĘ ZIMY. ale już ją wolę od czegoś takiego co aktualnie jest za oknem.
Stary 2007-11-27, 19:45   #2921
laylaaa
Zakorzenienie

blaque koncze jutro o 13:25, nie moge sie zwolnic bo pisze sprawdzian z anglika najwyzej moge nie byc na ostatniej lekcji, skocze szybko do domu i od 13 bede wolna jak cos to napisz mi jutro smsa jakos przed poludniem

ywonula cóż, niektorzy tak maja. sama lubie dekolty, ale wiadomo ze w szkole nie bede paradowac z niewiadomo jakim.. dziwne, ze nie docieraja do niej uwagi nauczycieli.

Cytat:

Ja mam jutro sprawdzian z historii i się go boję strasznie.. bo oceny moje są koszmarne i muszę, poprostu muszę dostać tą 2. Nija pójdziesz za mnie
NIENAWIDZĘ HISTORII.

Rany stópkersy z zimna mi odpadają.. byłam dziś wysłać allegrową paczkę i taka plucha na dworzu.. wstretnie.. NIENAWIDZĘ ZIMY. ale już ją wolę od czegoś takiego co aktualnie jest za oknem.
trzymam kciuki

a wystep Krowki pewnie udal sie wysmienicie

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 21:20   #2922
Nija_
Zakorzenienie

Widzę sporo tekstu na biało,
jutro nadrobię, bo muszę się jeszcze nauczyć na histę, jakby była kartkówka
uwaga będzie nudno, nie czytać ; )
po dzisiejszym to już najlepiej jakbym tam w ogóle nie chodziła... pisaliśmy sprawdzian, podzielony na poziom podstawowy i rozszerzony (pisałam już na maturzystkach 2008 ale muszę się wypisać i Wam, jeśli Was nie interesuje nie czytajcie : ) : * ale napiszę ) z podstawy było 23 pkt do zdobycia, jak babka podała odpowiedzi i sposób analizy źródeł, map, tekstów, wykresów, jak to należało zrobić, jakie odpowiedzi podać to naliczyłam sobie 8 pkt z podstawy... zadania z mapą za 7 pkt nie ruszyłam w ogóle, słynne przywileje spieprzyłam no i w każdym razie więcej niż 8-9 z podst. nie będzie : ( a rozszerzenie mi o wiele lepiej poszło, z 12-13 / 18 pkt na pewno mam, czyli ok 70% : ), ale słyszałam, że jest tak, że żeby w ogóle sprawdziła rozsz i żeby mieć 2 to się tak liczy, że trzeba mieć min 50% z podstawy i potem odpowiednio się liczy rozszerzenie i jakoś tak te oceny idą, że 50% z podst to 2, 50p i 50r to 3, 75p i 50r albo odwrotnie to 4 , 75p 75r to 5 (?) , ale to nie ma znaczenia, bo i tak nie zaliczyłam podstawy : ( nic tylko się powiesić : / tzn nie piszę tego na oceny do dziennika, ale spalę się ze wstydu jak to odda i zobaczę ndst na tej kartce : (
pamelija więc chyba nie chcesz żebym poszła na Ciebie

wykończył mnie dzisiejszy dzień
Stary 2007-11-27, 22:06   #2923
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Ines- pamiętasz jak byłam w Szymon Majewski Show i Ty mówiłaś że chyba mnie widziałaś..A ja siebie oczywiście nie. Ostatnio oglądałam z kolegą ten odcinek i rzeczywiście kilka razy całkiem dobrze mnie widać
Jesteś po prostu boska! Twoja spostrzegawczość jest niesamowita! :brawo:
Ale to nie ja byłam, ja wtedy przegapiłam ten odcinek.Jak będzie powtórka, pewnie w wakacje, to obejrzę.
Ale powiedz, że i tak jestem boska

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
a wystep Krowki pewnie udal sie wysmienicie
Ja też w to nie wątpię

Nija mam do Ciebie małą sprawę historyczną, poszło pw, żeby nie zaśmiecać tu wątku.
A tymi maturami nie przejmuj, to jest też kwestia wyćwiczenia, trzeba trochę tego porobić, żeby potem wiedzieć na co zwrócić uwagę.
A w razie wątpliwości to już pisałaś kogo możesz poprosić o pomoc
; )Będzie dobrze: *
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 22:31   #2924
pamelija
Rozeznanie

Nija wciąż chcę, żebyś za mnie poszła i sobacz co Ines napisała, bo ja się z nią zgadzam w 100%
Stary 2007-11-28, 11:40   #2925
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Layla, Blaque, Pamelija, Ywonula, Ines- dziękuje, faktycznie spektakl udał się
Lubie go, no naprawdę można w nim "pograć" i sie wyżyć
Dzisiaj graliśmy, jeszcze dla naszego liceum, wiec jestem już całkowicie spełniona, ale także zmęczona posiniaczona i poobcierana.

W. przyszedł. Po speaklu, gdy już ludzie powychodzili, podszedł i powiedział, że bardzo mu sie podobało. Dziś miał nawet opis, że jest pod ogromnym wrażeniem. Miło ale tej studniówki i tak mu nigdy nie zapomnę!

Nija- nie przejmuj się! Przecież zdajesz rozszerzenie a nie podstawę. Na szczęscie nie musimy zdawać obu poziomów. Ja też z podstawa radzę sobie beznadziejnie, moim zdaniem jest trudniejsza.
Najważniejsza jest matura : *
Stary 2007-11-28, 12:29   #2926
emememsik

Cytat:
Może kiedyś będą moje, narazie niestety nie mam kasy na takie rzeczy..
Chyba doszłam do tego samego wniosku.. Pewnie zresztą od razu bym gdzieś zgubiła i nie mogłabym sobie tego wybaczyć.

Cytat:
Em, mi sie najbardziej podobało to piór(chyba zadna go nie wskazała) bordowe z takim czarnym kwiatem
A wiesz, że ono mi też chyba podoba się najbardziej? I dziwiłam się, że nikt go nie chwali..
Gratuluję udanego spektaklu.

Dostałam 1 z tego sprawdzianu z historii, na który uczyłam się cztery dni. Nic tylko się..
A następny sprawdzian w poniedziałek.

mam 84/91 pkt. z olimpiady francuskiej..
Stary 2007-11-28, 12:41   #2927
kasia89
Zakorzenienie

Przyszłam się Wam pochwalić, że zdałam na prawko!!! Jeju ale się cieszę i do tej pory nie mogę uwierzyć! Trafiłam na naprawdę świetnego egzaminatora, inny by mnie kilka razy mógł oblać, a ten naprawdę był wyrozumiały. Moja koleżanka była w tej samej grupie co ja i też zdała

Krówka super, że się przedstawienie udało i miło ze strony W.
Chciałabym kiedyś zobaczyć jakiś Twój spektakl

Em Wow, super wynik! Gratuluję! Czyli przeszłaś do następnego etapu?
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 12:51   #2928
emememsik

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Em Wow, super wynik! Gratuluję! Czyli przeszłaś do następnego etapu?
No.

Gratuluję prawka!!!
Stary 2007-11-28, 13:02   #2929
lele
Zakorzenienie

Em gartuluje!
KAsia witam w gronie kierowcow
Krowka, a moze pora przymknac oko na te studniiwke? bo tak jak piszesz, to chyba jednak wynagrodzil Ci to:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-28, 13:32   #2930
Nija_
Zakorzenienie

em - gratuluję jak ja bym chciała znać tak dobrze jakiś język... ale u mnie chcieć a robić coś w tym kierunku to dwie różne sprawy

Cytat:
Napisane przez kasia89
Przyszłam się Wam pochwalić, że zdałam na prawko!!! Jeju ale się cieszę i do tej pory nie mogę uwierzyć! Trafiłam na naprawdę świetnego egzaminatora, inny by mnie kilka razy mógł oblać, a ten naprawdę był wyrozumiały. Moja koleżanka była w tej samej grupie co ja i też zdała
gratuluję

krówka ja też bym chciała Cię kiedyś zobaczyć w akcji
na pewno był super

dostałam 1+ z tego spr. z histy, z części podstawowej 34% , z rozszerzenia 70%,
jednak zdaję rozszerzoną histę, ale tylko dlatego, że boję się ją brać na podstawie jako obowiązkową - boję sie, że mogłabym nie zdać
a tak wezmę obowiązkowy rozszerzony wos,

Cytat:
Napisane przez emememsik
Dostałam 1 z tego sprawdzianu z historii, na który uczyłam się cztery dni. Nic tylko się..
To mamy podobnie samopoczucie i powody do rozpaczy

Stary 2007-11-28, 14:54   #2931
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Przepraszam
Nie ma takiej potrzeby.. Tak się czasami zdarza ze wracaja wspomnienie i nic na to nie poradzimy

[qoute=pamelija
]NIENAWIDZĘ HISTORII.
.[/quote]

Ja ttez ja też

Cytat:
W. przyszedł. Po speaklu, gdy już ludzie powychodzili, podszedł i powiedział, że bardzo mu sie podobało. Dziś miał nawet opis, że jest pod ogromnym wrażeniem. Miło ale tej studniówki i tak mu nigdy nie zapomnę! *
Eeee no to kochana nie jest tak źle Wiesz jakby Ci to powiedzieć... Pewnie to już słyszałaś... ale .... faceci są dziwni Czasem poprostu trzeba im odpuścić

Cytat:
Przyszłam się Wam pochwalić, że zdałam na prawko!!!
Gratulejszyn!!!

Oj co ja bym dała zeby mieć takiego egzaminatora

Nija nie ma co się przejmować. Na tym etapie nauki nie ma takiej osoby, która napisała by na 100%. Jest jeszcze pare miesięcy. A jak wiadomo przaktyka czyni mistrza

em gratulacje!! Fajnie ze sie dostałaś

A B. dalej się nie odzywa...

Jutro ide oddać buty do Deichmana do reklamacji bo po miesiący mi się rozwaliły... I z takich głupich rzeczy to muszęjeszce wstać o 5:20 na kółko z chemii a po lekcjach ide na.. korki z chemi...
Stary 2007-11-28, 14:58   #2932
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
dostałam 1+ z tego spr. z histy, z części podstawowej 34% , z rozszerzenia 70%,
jednak zdaję rozszerzoną histę, ale tylko dlatego, że boję się ją brać na podstawie jako obowiązkową - boję sie, że mogłabym nie zdać
a tak wezmę obowiązkowy rozszerzony wos,
hehehe, no przynajmnej nie !
no to zdajemy histe i wos tak samo
a jak z polskim, bo nie pamietam?
Stary 2007-11-28, 15:16   #2933
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
C
A wiesz, że ono mi też chyba podoba się najbardziej? I dziwiłam się, że nikt go nie chwali..
Gratuluję udanego spektaklu.

Nie znają sie dziewczyny

I mi nie ma czego gratulować, to raczej Tobie trzeba! Super!

Cytat:
Kolejna wspaniała, gratulacje serdeczne

Jakie dzisiaj sukcesy

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Krowka, a moze pora przymknac oko na te studniiwke? bo tak jak piszesz, to chyba jednak wynagrodzil Ci to:P
No co Ty, do wynagrodzenia to jeszcze duuuuużo brakuje

Nija, ja bym sie na twoim miejscu, mimo wszytko cieszyła

Wiecie, mój spektakl był nagrywany, będę miała go na CD, więc mogę go porozysłać po Polsce
oczywiście żartuje
Stary 2007-11-28, 15:28   #2934
lele
Zakorzenienie

Cytat:

No co Ty, do wynagrodzenia to jeszcze duuuuużo brakuje
...

Wiecie, mój spektakl był nagrywany, będę miała go na CD, więc mogę go porozysłać po Polsce
oczywiście żartuje
probuje chlopak, ale jak to facet- nie widzi pewnie problemu, wiec nie wie, ze ma sie zrehabilitowac:P
a spektakl ja prosze
Stary 2007-11-28, 18:02   #2935
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele
a jak z polskim, bo nie pamietam?
Ja podstawowy
I właśnie myślę, żeby zacząć już czytać streszczenia lektur pod kątem matury i powtarzać wiadomości o epokach, bo ostatnio za bardzo jak to mówią puściłam wodze fantazji na analizie i babka mi napisała: nadinterpretacja jak sobie pomyślę, że to mogłoby być potraktowane jako błąd kardynalny

angielski też zdaję podstawowy, w piątek zmienię deklarację bo jutro nie ma tej babki, która się tym zajmuje, ale teraz piszę jeszcze rozszerzony, bo już na tę maturę 6.12 się nie da zmienić

czuję się jak debil z tą histą, wydawało mi się, że to umiem, przecież gdybym nie umiała, nie poszłabym się zapytać, czy mogę z nimi pisać proste to było
Stary 2007-11-28, 18:04   #2936
pamelija
Rozeznanie

Krówka oj daruj już mu tą studniówkę najważniejsze, że był, że widział i że mu się podobało Z tą studniówką, to może poprostu nie spodziewał się, że go zaprosisz i poprostu nie wiedział za bardzo jak zareagować, bo pewnie się nie spodziewał.. albo się spodziewał, ale myślał, że jst to tak odległe, że nawte nie ma co marzyć, a tu go zaprosiaś i się chłopak poplątał.. nie ma co analizować każdego jego słówka.. Jakby nie chciał iść na studniówkę, to by i na spektakl nie przyszedł..
Wogóle dziś tak sobie myślałam, że patrz.. w wakacje nam mówiłaś, że napewno nie ma szans na bliższą znajomość, że to, że tamto i że to będzie cud jak Wasza znajomość przetrwa choć miesiąć 'po pracy'. No a teraz widzisz jest prawie grudzień, a znajomość kwitnie Krówka uwierz w siebie wkońcu

Cytat:
łał świetny wynik!! Em naprawdę świetnie!! A kiedy następny etap..??
A tak z ciekawości.. np dzięki takiej olimpiadzie, możesz dosać index na studia/zostać zwolniona z matury z języka??

kasia89 "bo najlepsi kierowcy zdają za drugim razem". GRATULUJĘ Pojawiaj się u nas częściej

Cytat:
oczywiście żartuje
Hm.. mam pomysł mogłabyś go wrzucić gdzieś na serwer, my byśmy sobie pościągały i obejrzały Cię, bo chyba każda z nas jst ciekawa tego przedstawienia.. My w pierwszym semestrzew 1LO robiliśmy jakieś przedstawienia własne.. Jeździliśmy po jakiś szkołach z tym itp.. ale to było kiedyś.. i moja klasa też wtedy była inna.. ale świetnie wspominam te czas.. te próby i te nerwy przed występem.. coś cudownego
A tak to zawsze mamy warsztaty teatralne w szkole, ale trzecie klasy nie biorą w nich udziału.. w 2 klasie robiliśmy jakieś przedstawienie, ale to już nie było to co w klasie 1.. w klasie 2 grałam jakiegoś tam aniołka i tekst z kolegą poplątaliśmy, bo zrobiliśmy zmiany przed wejściem na scenę, a w 1 klasie grałam czerwonego kapturka - dilera I miałam cały koszyczek narkotyków eee.. no dobra.. mąki
oj, ale się rozpisałam

dzwoniła dziś babka.. i jutro mam rozmowę w sprawie pracy.. aby mi się udało.. teraz moja kolej i za mnie trzymajcie - ta praca to w sephorze pakowanie zakupów jako prezentów.. praca tylko w weekendy.. mam nadzieję, że nie będą robili problemów i mnie przyjmą..
Stary 2007-11-28, 18:28   #2937
emememsik

lele, Nija_, Ywonula, krowa_bez_mleka, pamelija, dziękuję.. Naprawdę we mnie wierzyłyście?

Cytat:
Em naprawdę świetnie!! A kiedy następny etap..??
A tak z ciekawości.. np dzięki takiej olimpiadzie, możesz dosać index na studia/zostać zwolniona z matury z języka??
Jeśli przejdzie się do III etapu, jest się zwolnionym z matury z języka, ma się automatycznie 100% z rozszerzenia i obowiązkowo celujący z przedmiotu.
10 laureatów ma wstęp na wszystkie uczelnie.

Nie oszukujmy się, nie mam szans. Następny etap jest 12 stycznia, mam do przerobienia 5 kilkusetstronicowych książek z gramatyki, a potem są jeszcze ustne.. masakra. Postanowiłam, że podejdę do tego na luzie, moja nauczycielka będzie mnie przygotowywać, ja będę robić tyle ile będę w stanie, ale potraktuję to raczej jako przygotowanie do matury.
Stary 2007-11-28, 18:37   #2938
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
lele, Nija_, Ywonula, krowa_bez_mleka, pamelija, dziękuję.. Naprawdę we mnie wierzyłyście?

Jeśli przejdzie się do III etapu, jest się zwolnionym z matury z języka, ma się automatycznie 100% z rozszerzenia i obowiązkowo celujący z przedmiotu.
10 laureatów ma wstęp na wszystkie uczelnie.

Nie oszukujmy się, nie mam szans. Następny etap jest 12 stycznia, mam do przerobienia 5 kilkusetstronicowych książek z gramatyki, a potem są jeszcze ustne.. masakra. Postanowiłam, że podejdę do tego na luzie, moja nauczycielka będzie mnie przygotowywać, ja będę robić tyle ile będę w stanie, ale potraktuję to raczej jako przygotowanie do matury.
oczywiście, że wierzyłysmy! jeszcze takie pytania zadajesz..
gratuluję raz jeszcze
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 19:11   #2939
lele
Zakorzenienie

Niija- i dobrze, ze masz teraz wyrzuty sumienia! bo to znaczy, ze jednak to bylo chwilowe zacmienie.. no i zoabcz jak dobrze Ci poszlo rozszerzenie ( toc, to znak abys nie zmienaila na pdst)
no ja sie powolutku zabieram za nadrabianie lektur z rozszerzenia, bo z pdst to mam prawie wszytko rpzecyztane ( z nielicznymi wyjatkami, ktorych nie zamierzam czytac..)

Cytat:

dzwoniła dziś babka.. i jutro mam rozmowę w sprawie pracy.. aby mi się udało.. teraz moja kolej i za mnie trzymajcie - ta praca to w sephorze pakowanie zakupów jako prezentów.. praca tylko w weekendy.. mam nadzieję, że nie będą robili problemów i mnie przyjmą..
powiedz, ze z wizazu jestes, to Cie przyjma, a jak nie to naslesz na nich wizazanki.. tfu! raczej odradzisz wizazankom zakupy u nich
Cytat:
pewnie, ze tak! i wierze, ze dalej tez pojdzie tak ladnie (ktos ten idneks musi zagarnac, nie?). i bardzo podoba mi sie TWoje podejscie
Stary 2007-11-28, 20:08   #2940
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka oj daruj już mu tą studniówkę najważniejsze, że był, że widział i że mu się podobało Z tą studniówką, to może poprostu nie spodziewał się, że go zaprosisz i poprostu nie wiedział za bardzo jak zareagować, bo pewnie się nie spodziewał.. albo się spodziewał, ale myślał, że jst to tak odległe, że nawte nie ma co marzyć, a tu go zaprosiaś i się chłopak poplątał.. nie ma co analizować każdego jego słówka.. Jakby nie chciał iść na studniówkę, to by i na spektakl nie przyszedł..
Wogóle dziś tak sobie myślałam, że patrz.. w wakacje nam mówiłaś, że napewno nie ma szans na bliższą znajomość, że to, że tamto i że to będzie cud jak Wasza znajomość przetrwa choć miesiąć 'po pracy'. No a teraz widzisz jest prawie grudzień, a znajomość kwitnie Krówka uwierz w siebie wkońcu
Niesamowita jesteś, że to pamiętasz, już prawie ja zapomniałam
Ale to fakt, tak było
Tylko wiesz, o co mi chodzi? O to, że ta znajomość przestał sie rozwijać. Trwa, to fakt, ale w we wrześniu było "cieplej" niż teraz. Dlatego tak podchodzę do tej studniówki.

Cytat:
Hm.. mam pomysł mogłabyś go wrzucić gdzieś na serwer, my byśmy sobie pościągały i obejrzały Cię, bo chyba każda z nas jst ciekawa tego przedstawienia.. My w pierwszym semestrzew 1LO robiliśmy jakieś przedstawienia własne.. Jeździliśmy po jakiś szkołach z tym itp.. ale to było kiedyś.. i moja klasa też wtedy była inna.. ale świetnie wspominam te czas.. te próby i te nerwy przed występem.. coś cudownego
Teatralne wspomnienia są wspaniałe, to prawda

A co do wrzucenia spektaklu na serwer to nie wiem..trochę to bez sensu.. Nie będę Was zanudzać, to naprawdę ciężka sztuka, i na żywo, owszem fajna, ale tak to traci urok. Ale zdjęcia jak będę mieć to wrzucę

Trzymamy kciuki za pracę

Em-dasz rade!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości