![]() |
#2911 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A linka daję jeszcze raz może zadziała.. ale w zamian załatwiasz mi takiego psa z dostawą do pokoju ![]() http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf Cytat:
![]() ![]() Zauważyłam coś dziwnego.. Blaque napisała tylko JEDNĄ wiadomość na tej stronie.. To aż do niej nie podobne.. Blaque gdzie Ty jesteś? Pojawiaj się tu szybko..!!! yyy tzn nie na tej, a na poprzedniej stronie 97.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
pamelija- ha ha ha! Ale śmieszne
![]() ![]() Nie widać, że się uczę? ![]() ![]() Ale miło mi się zrobiło kochana.. Ktoś o mnie pomyślał.. ![]() ![]() Piszę, piszę tylko nie mam co ![]() Sprawdzian goni sprawdzian, właśnie idę pisać ściągę z historii ![]() Przezorny zawsze ubezpieczony.. ![]() A w środę Rzeszów ![]()
![]() |
#2913 | |
po prostu Em :)
|
pamelija, Ywonula, lele,
![]() Cytat:
Ja wkleiłam te, między którymi się waham. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za termofor dzięki ![]() ![]() Plemiona strasznie wciągają, mi szkoda było zostawić ludzi,ale potem już rzadko wchodziłam. a wstawanie o tej 6 to już można podciągnąć pod jakieś uzależnienie ![]() ![]() Mamy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spotykacie się z Laylą? ![]() Szkoda, że jak byłam w Krakowie, to nie spotkałam się tam z dziewczynami, ale to było trochę ciężkie do zorganizowania, bo plan się zmieniał i nic pewnego nie było:/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do piór to z tych które wkleiłaś podoba mi się drugie i ostatnie, ale jak miałabym się zdecydować na któreś, to bym chyba nie umiała i bym wykupiła całą kolekcję.. tylko gdzie ten mąż-milioner ![]() właśnie wróciłam ze spaceru i zimno mi w łapki, ale mimo to piszę sobie do Was ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
oj tak tez bylam na krociutkim wieczornym spacerku, a lapki cale zmarzniete po powrocie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dzisiaj nie poszłam do szkoły bo wczoraj miałam próbę do 22, ponadto przeziebieie mnie dopadło i malinówka, wiec stwierdziłam, że mój organizm musi sie dziś rano zregenerować trochę ![]() Dziś o 18 mam premierę, trzymajcie kciuki, bo ostatnio Was o t o nie prosiłam bi stwierdziłam, że na pewno wszytko sie uda i wyłączyli nam prąd ![]() Mam nadzieje, że dzisiaj wszytko będzie ok. W., mi dzisiaj napisał, że przyjdzie... ![]() A teraz trochę posprzątam, przygotuje sie do fakultetów na które idę na 14, a potem próby aż do sądnej 18. Nie wiem czemu was tym przynudzam, ale chyba bardzo ot przeżywam i muszę sie z kimś podzielić ![]() Pamelija- ja oczywiście widziałam tego pieska, ale zapomniałam o tym wspomnieć bo na tej samej stronie były prezenty Em.. ![]() ![]() Em, mi sie najbardziej podobało to piór(chyba zadna go nie wskazała) bordowe z takim czarnym kwiatem ![]() Ines- pamiętasz jak byłam w Szymon Majewski Show i Ty mówiłaś że chyba mnie widziałaś..A ja siebie oczywiście nie. Ostatnio oglądałam z kolegą ten odcinek i rzeczywiście kilka razy całkiem dobrze mnie widać ![]() Jesteś po prostu boska! Twoja spostrzegawczość jest niesamowita! :brawo:
![]() |
#2918 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I....? ;> A ja dostałam dzis ze spr z historii =2 ![]() ![]() Moja koleżanka z ławki mnie wkurza. Odkąd pamiętam zawsze sie wywyższała.ale teraz mi to jakoś zaczyna przeszkadzać. Wogóle robi z siebie teraz taką trochę panne ąęą. Chodzi do szkoly cały czas wyrozbierana pomimo tego ze nauczyciele na każdym kroku zwracają jej uwagę. A jak rozmawiałyśmy o wstępie do filmu ze studniówki to powiedziała, ze ona by się mogła ubrać w taaaaka krótka spódniczke i bluzke z taaaakim dekoltem ![]() Przepraszam ale musiałam się komuś wygadać...
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
![]() Bo w Rzeszowie będę tak po 12 i jadę od razu z bratem na uw. I później nie wiem co i jak..:| bo laylaaa kończy chyba ok 13 lekcje.. Chyba, że laylaaa zwolniłaby się z lekcji.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem jak tam z W. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |||
Rozeznanie
|
Krówka mimo, że już pewnie jesteś na scenie i już grasz, to ja już zaczynam trzymać
![]() Opowiadaj jak wrócisz, jak było ![]() I co z W. ![]() No ten psiak przy jedzeniu to niebyt dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() i dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj tam nie ma co się przejmować takimi wariatkami.. mnie w klasie skolei wkurza też jedna panna, ale juz wrzuciłam na luz bo juz wszyscy maja jej serdecznie dosyc.. dziewczyna jest dziwna.. przez dwa lata była dla mnie i koleżanki załóżmy P.z klasy sympatyczna i wogóle (mamy AŻ czterydziewczyny w klasie) no a od 3 klasy zaprzyjaźniła się z byłym chłopakiem P. no i ogólnie jest dziwnie.. od połowy drugiej klasy już widziałam jej zmiany. jak to mówią chłopaki: "dziewczyna nie ma życia towarzyskiego i jej się nudzi". ona jest naprawdę chora, jest zazdrosna (u mnie) o to że mam chłopaka, że mam dobre oceny, że coś umiem, że mam cel w życiu, że mam znajomych, no a z P. np pokłóciła się o to bo kazała P. wracać do ex z ktorym teraz ta nienormalna się przyjaźni.. wogóle dziwna dziewczyna, długo można by o niej pisać.. teraz z koleji jak zauważyła, że w klasie może się odzywać tylko do jednej osoby, to nauczycielom skarży na nas, przekłąda sprawdziany, żebyśmy o tym nie wiedzieli i robi dwa tysiące innych różnych rzeczy. No, albo takim dziewczynom ze szkoły zazdrości, ze każda ma swój własny styl, że mają kasę, co chwila inne ciuchy i bierze i się z nich wyśmiewa dlatego.. dziś jak z P. wracałam do domu to całą drogę mówiłyśmy do jakiś ludzi ze szkoły, którzy z kimś wracali: "nie lubię cię bo masz kolegę.. hahahaha" żałosne.. albo bardzo łatwo można ją przyłapać na kłamstwie.. i to bardzo dziwnym kłamstwie - dotyczącym jej śmierci jej siostry, mi, P i moja koleżanka usłyszałyśmy 3 różne werje tej historii, różniące się wiekiem zmarłej, to czy była to siostra rodzona, czy cioteczna i okolicznościami śmierci.. jedyne co się zgadza, to że to była śmierć, że ktoś z rodziny i że to była kobieta, a reszta jest niewiadoma.. koleżanka, która już kończy/bądź skończyła studiować psychologie, mówi, że najprawdopodobniejsze jest to, że żadna z tych historii się nie zdarzyła, że są one tylko po to by zwrócić na siebie uwagę.. tak więc Ywonula, nie przejmuj się koleżanką, bo naprawdę nie warto psuć sobie nerwów.. jeszcze jakby ją ludzie jakoś normalnie traktowali, ale skoro mówisz, że wszyscy mają podobny co Ty stosunek do niej, to nie ma się czym przejmować, problem ma ta panna, a nie Ty Cytat:
![]() NIENAWIDZĘ HISTORII. Rany stópkersy z zimna mi odpadają.. byłam dziś wysłać allegrową paczkę i taka plucha na dworzu.. wstretnie.. NIENAWIDZĘ ZIMY. ale już ją wolę od czegoś takiego co aktualnie jest za oknem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
blaque koncze jutro o 13:25, nie moge sie zwolnic bo pisze sprawdzian z anglika
![]() ![]() ![]() ywonula ![]() Cytat:
![]() a wystep Krowki pewnie udal sie wysmienicie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Widzę sporo tekstu na biało,
jutro nadrobię, bo muszę się jeszcze nauczyć na histę, jakby była kartkówka uwaga będzie nudno, nie czytać ; ) po dzisiejszym to już najlepiej jakbym tam w ogóle nie chodziła... pisaliśmy sprawdzian, podzielony na poziom podstawowy i rozszerzony (pisałam już na maturzystkach 2008 ale muszę się wypisać i Wam, jeśli Was nie interesuje nie czytajcie : ) : * ale napiszę ) z podstawy było 23 pkt do zdobycia, jak babka podała odpowiedzi i sposób analizy źródeł, map, tekstów, wykresów, jak to należało zrobić, jakie odpowiedzi podać to naliczyłam sobie 8 pkt z podstawy... zadania z mapą za 7 pkt nie ruszyłam w ogóle, słynne przywileje spieprzyłam no i w każdym razie więcej niż 8-9 z podst. nie będzie : ( a rozszerzenie mi o wiele lepiej poszło, z 12-13 / 18 pkt na pewno mam, czyli ok 70% : ), ale słyszałam, że jest tak, że żeby w ogóle sprawdziła rozsz i żeby mieć 2 to się tak liczy, że trzeba mieć min 50% z podstawy i potem odpowiednio się liczy rozszerzenie i jakoś tak te oceny idą, że 50% z podst to 2, 50p i 50r to 3, 75p i 50r albo odwrotnie to 4 , 75p 75r to 5 (?) , ale to nie ma znaczenia, bo i tak nie zaliczyłam podstawy : ( nic tylko się powiesić : / tzn nie piszę tego na oceny do dziennika, ale spalę się ze wstydu jak to odda i zobaczę ndst na tej kartce : ( pamelija więc chyba nie chcesz żebym poszła na Ciebie ![]() wykończył mnie dzisiejszy dzień ![]()
#2923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale powiedz, że i tak jestem boska ![]() Ja też w to nie wątpię ![]() ![]() Nija mam do Ciebie małą sprawę historyczną, poszło pw, żeby nie zaśmiecać tu wątku. ![]() A tymi maturami nie przejmuj, to jest też kwestia wyćwiczenia, trzeba trochę tego porobić, żeby potem wiedzieć na co zwrócić uwagę. A w razie wątpliwości to już pisałaś kogo możesz poprosić o pomoc ; )Będzie dobrze: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Rozeznanie
|
Nija wciąż chcę, żebyś za mnie poszła i sobacz co Ines napisała, bo ja się z nią zgadzam w 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Layla, Blaque, Pamelija, Ywonula, Ines- dziękuje, faktycznie spektakl udał się
![]() Lubie go, no naprawdę można w nim "pograć" i sie wyżyć ![]() Dzisiaj graliśmy, jeszcze dla naszego liceum, wiec jestem już całkowicie spełniona, ale także zmęczona posiniaczona i poobcierana. ![]() W. przyszedł. Po speaklu, gdy już ludzie powychodzili, podszedł i powiedział, że bardzo mu sie podobało. Dziś miał nawet opis, że jest pod ogromnym wrażeniem. Miło ![]() ![]() Nija- nie przejmuj się! Przecież zdajesz rozszerzenie a nie podstawę. Na szczęscie nie musimy zdawać obu poziomów. Ja też z podstawa radzę sobie beznadziejnie, moim zdaniem jest trudniejsza. Najważniejsza jest matura : *
![]() |
#2926 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję udanego spektaklu. ![]() Dostałam 1 z tego sprawdzianu z historii, na który uczyłam się cztery dni. Nic tylko się.. ![]() A następny sprawdzian w poniedziałek. ![]() mam 84/91 pkt. z olimpiady francuskiej..
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się Wam pochwalić, że zdałam na prawko!!!
![]() ![]() Krówka super, że się przedstawienie udało i miło ze strony W. ![]() Chciałabym kiedyś zobaczyć jakiś Twój spektakl ![]() Em Wow, super wynik! Gratuluję! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
|
No.
![]() Gratuluję prawka!!! ![]() ![]()
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Em gartuluje!
KAsia witam w gronie kierowcow ![]() Krowka, a moze pora przymknac oko na te studniiwke? bo tak jak piszesz, to chyba jednak wynagrodzil Ci to:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | ||
Zakorzenienie
|
em - gratuluję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() krówka ja też bym chciała Cię kiedyś zobaczyć w akcji ![]() na pewno był super ![]() dostałam 1+ z tego spr. z histy, z części podstawowej 34% ![]() jednak zdaję rozszerzoną histę, ale tylko dlatego, że boję się ją brać na podstawie jako obowiązkową - boję sie, że mogłabym nie zdać ![]() a tak wezmę obowiązkowy rozszerzony wos, Cytat:
![]()
![]() |
#2931 | |
Zadomowienie
|
Nie ma takiej potrzeby..
![]() ![]() [qoute=pamelija ]NIENAWIDZĘ HISTORII. .[/quote] Ja ttez ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulejszyn!!! ![]() ![]() Oj co ja bym dała zeby mieć takiego egzaminatora ![]() Nija nie ma co się przejmować. Na tym etapie nauki nie ma takiej osoby, która napisała by na 100%. Jest jeszcze pare miesięcy. A jak wiadomo przaktyka czyni mistrza ![]() em gratulacje!! ![]() ![]() A B. dalej się nie odzywa... ![]() Jutro ide oddać buty do Deichmana do reklamacji bo po miesiący mi się rozwaliły... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to zdajemy histe i wos tak samo ![]() a jak z polskim, bo nie pamietam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mi nie ma czego gratulować, to raczej Tobie trzeba! Super! ![]() Cytat:
![]() Jakie dzisiaj sukcesy ![]() Cytat:
![]() ![]() Nija, ja bym sie na twoim miejscu, mimo wszytko cieszyła ![]() Wiecie, mój spektakl był nagrywany, będę miała go na CD, więc mogę go porozysłać po Polsce ![]() oczywiście żartuje ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a spektakl ja prosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie myślę, żeby zacząć już czytać streszczenia lektur pod kątem matury i powtarzać wiadomości o epokach, bo ostatnio za bardzo jak to mówią puściłam wodze fantazji na analizie ![]() ![]() ![]() angielski też zdaję podstawowy, w piątek zmienię deklarację bo jutro nie ma tej babki, która się tym zajmuje, ale teraz piszę jeszcze rozszerzony, bo już na tę maturę 6.12 się nie da zmienić ![]() czuję się jak debil z tą histą, wydawało mi się, że to umiem, przecież gdybym nie umiała, nie poszłabym się zapytać, czy mogę z nimi pisać ![]() ![]()
![]() |
#2936 | |
Rozeznanie
|
Krówka oj daruj już mu tą studniówkę
![]() ![]() ![]() Wogóle dziś tak sobie myślałam, że patrz.. w wakacje nam mówiłaś, że napewno nie ma szans na bliższą znajomość, że to, że tamto i że to będzie cud jak Wasza znajomość przetrwa choć miesiąć 'po pracy'. No a teraz widzisz jest prawie grudzień, a znajomość kwitnie ![]() ![]() ![]() A tak z ciekawości.. np dzięki takiej olimpiadzie, możesz dosać index na studia/zostać zwolniona z matury z języka?? kasia89 "bo najlepsi kierowcy zdają za drugim razem". GRATULUJĘ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak to zawsze mamy warsztaty teatralne w szkole, ale trzecie klasy nie biorą w nich udziału.. w 2 klasie robiliśmy jakieś przedstawienie, ale to już nie było to co w klasie 1.. w klasie 2 grałam jakiegoś tam aniołka i tekst z kolegą poplątaliśmy, bo zrobiliśmy zmiany przed wejściem na scenę, a w 1 klasie grałam czerwonego kapturka - dilera ![]() ![]() ![]() oj, ale się rozpisałam ![]() dzwoniła dziś babka.. i jutro mam rozmowę w sprawie pracy.. aby mi się udało.. teraz moja kolej i za mnie trzymajcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
|
lele, Nija_, Ywonula, krowa_bez_mleka, pamelija,
![]() ![]() Cytat:
10 laureatów ma wstęp na wszystkie uczelnie. ![]() Nie oszukujmy się, nie mam szans. Następny etap jest 12 stycznia, mam do przerobienia 5 kilkusetstronicowych książek z gramatyki, a potem są jeszcze ustne.. masakra. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() gratuluję raz jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Zakorzenienie
|
Niija- i dobrze, ze masz teraz wyrzuty sumienia! bo to znaczy, ze jednak to bylo chwilowe zacmienie.. no i zoabcz jak dobrze Ci poszlo rozszerzenie ( toc, to znak abys nie zmienaila na pdst
![]() no ja sie powolutku zabieram za nadrabianie lektur z rozszerzenia, bo z pdst to mam prawie wszytko rpzecyztane ( z nielicznymi wyjatkami, ktorych nie zamierzam czytac..) Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to fakt, tak było ![]() Tylko wiesz, o co mi chodzi? O to, że ta znajomość przestał sie rozwijać. Trwa, to fakt, ale w we wrześniu było "cieplej" niż teraz. Dlatego tak podchodzę do tej studniówki. ![]() Cytat:
![]() A co do wrzucenia spektaklu na serwer to nie wiem..trochę to bez sensu.. ![]() ![]() Trzymamy kciuki za pracę ![]() ![]() Em-dasz rade! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.