|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
zrobiłam sobie zieloną z opuncją
![]() nie wiem jeszcze, ale wydaje mi się że nawet ok. tylko za bardzo sie rozpisałam i czas mi sie skończył. przepisalam tylko to co miałam na brudno (i tak 10 minut pracy dodatkowe) a jedno zadanie "zostawione na później" zostało puste. zobaczę co z tych moich wypocin lterackich wyjdzie ![]() edit: jaką mam ładną liczbę postów teraz
|
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeeeśćć dziewuszki
![]() Trochę mnie tu nie było chyba, starałam się Was podczytywać no, ale teraz mam już spore zaległości... Wczoraj wróciłam z Krakowa, wieczorem (pociąg miał prawie 2h opóźnienia ). Było super, wesoło fajnie i w ogóle - tylko oczywiście za krótko, ech... Nawet nie miałabym się kiedy spotkać z krakowskimi Wizażankami bo cały czas byłam w biegu... Spałam tam tyle co nic, więc jak wczoraj walnęłam się do łóżka o 23 to dziś obudziłam się o 12![]() No, ale czuję się zregenerowana Pogoda była ładna przez sobotę i niedzielę, ale w poniedziałek zrobiła się tak paskudna, że szok - cieszyłam się, ze dopiero w dzien wyjazdu sie schrzanila.Krakow...ech...piekne miasto, z klimatem Ale wiecie co mnie wkurzało? Zresztą nas wszystkich. W sobote tam jest jakaś imprezowa masakra. Niby tyle klubów, tyle miejsc, a nie ma się gdzie wepchnąć. Nigdzie nie ma miejsca wolnego, wszystko pozajmowane od nie wiadomo kiedy, jakies imprezy zamkniete, albo jak juz sie trafia wolny klub to okazuje sie,ze beznadziejna muzyka... Taka ilosc ludu mnie lekko przeraza, juz wole 3miasto gdzie znam kazdy kąt i wiem, że zawsze znajdę jakies wolne fajne miejsce w sobotni wieczor. To pewnie kwestia nieznajomosci Krakowa, ale fakt-faktem - w weekendy sa tam masakryczne tłoki Mysmy w sobotę pętali się po krakowskich uliczkach przez ładnych parę godzin, żeby na koniec (po wizycie w monopolowym) zlądować w akademiku Ale zabawa była przednia ![]() Mam to szczescie,ze dzis odwolali nam zajecia i moge spokojnie odpocząć - gdybym miala dzis na 8 zasuwac na uczelnie to bym chyba padla ![]() Więc mam nadzieje ponadrabiac wizażowe zaległości i w końcu zrobić porządek w pokoju:P najgorsze jest to,ze w domu remont (kafelkowanie łazienki) wiec z drugiej strony przydałoby sie ewakuować ZObaczymy...Pozdrawiam Was i ściskam mocccno ![]() EDIT: a co do tematu "przyjaciół,znajomych,chł opaków" to ja przekonuję się, że jednak też jestem szczęściarą - wystarczy się otworzyć na ludzi bo sami do Ciebie nie zawsze wyjdą z sercem jeśli nie oferujesz tego samego w zamian... Na uczelni super ludzie, z niekórymi rozumiem się bez słów... Znajomi z liceum,z którymi teraz odnowiłam kontakty też wspaniali i wiem,że mogę na nich liczyć...Naprawdę jak o tym myślę, to od razu cieplej się robi na sercu. Mi też jeszcze niedawno nie chciało się z nikim spotykać, jeśli nie musiałam. Ale później powiedziałam sobie: "idź, bo później będziesz żałować. Nawet jeśli Ci się nie chce to pomyśl o tym, że zawsze warto spotykać się z ludźmi, żeby móc się do nich zbliżyć." I zawsze idę, gdy mi się nie chce staram się o tym nie myśleć. I nawet niechętnie wychodząc z domu - gdy już jestem wśród znajomych przekonuję się, że jest fajnie i że warto było się ruszyć Chłopaka nie mam, dołączę chyba do grona starych panien flirt? hmm chyba jestem w tym słaba, za bardzo przyjacielsko ich traktuję ale może to się kiedyś zmieni...
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-11-27 o 12:12 Powód: dopisek |
|
|
|
#1653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozytywne ![]() no dobra niech Ci będzie ale uszy do góry, bo będzie dobrze a tak poza wszystkim z facetami top tylko same problemy ![]() Cytat:
Cytat:
bardzo potrzebne są czasami takie eskapady, żeby się oderwać co do przyjaźni, to ja już się kiedyś wypowiadałam, nie podchodzę do tego już tak emocjonalnie jak kiedyś ale mam kumpele na które wiem ze mogę liczyć i bardzo komfortowo się z tym czuję ![]() wcześniej bywało różnie ![]() niezbyt długo byłam na uczelni dobrze że mam tak blisko bo pogoda jest naprawdę ohydna szłam 15 minut i dotarłam do domu zasypana, mokra i zamarznięta
|
|||
|
|
|
#1654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie mzawka od rana ale w maire cieplo,ok 9C. Zjadlam lunch wlasnie. dzis po raz pierwszy mi sie zdarzylo,ze od snaidania do lunchu zglodnialam!mam takie batoniki zbozowe i sie poratowalam jednym. Ostatnio czesto jestem glodna mimo,ze nie zmniejszylam ilosci jedzenia. Myslicie,ze to moze byc zwiazane ze zwiekszeniem cwiczen? Milego popoludnia wam zycze.
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
ha! i nie spytała mnie
nie cieszę się za wczęsnie, bo przeciez codziennie mam polski, a zaliczma się do ciasnego grona niepytanych Nauki mam dzisiaj strasznie dużo, ide się na chwile połozyć i biorę się do pracy,b o chociaz chciałabym mieć wolny wieczór ;( Madame - fajnie Cię tu znowu widzieć ^^ ![]() Asiek - na pewno dobrze Ci poszło , nasza zdolniacha ![]() Miłego popołudnia
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
musze w koncu przyzna sie do tego... mam problem z ed.. ciagnie sie za mna juz od roku. poczatki pewnie juz znacie, pislaalm kiedys o tym. chcialam wtedy przytyc, bo doprowadzilam sie do niecalych 40kg. w wakacje zapomnialam o wszytskim. spedzalam duzo czasu ze swoim tz, wyjezdzalismy ze znajomymi. gotowalismy razem. cieszylam sie, bo myslalam, ze uwolnilam sie od tego.. niestety sie mylilam. to nie chce mnie opuscic ciagle jem, ciagle mam z tego powodu wyrzuty sumienia.. nie licze juz kalorii, ale jednak moja mysli walcza ze soba.. nie wyjde z tego juz
|
|
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w piątek wezmę wolne to sobie zrobię dłuższy weekend... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nareszcie wróciłam... Jestem padnięta, zziębnięta, jakoś dziwnie poddenerwowana i boli mnie głowa... Jak ja kocham taka pogode ![]() Ide sobie nalac kapuśniaczku i wypić gorącą herbatke
|
|
|
#1660 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie, glowa do gory - ze wszystkiego da sie wyjsc jesli tego naprawde chcesz! ![]() Cytat:
Takze teraz dolaczam sie do zyczen powrotu do zdrowka ![]() I tak, koniecznie zafunduj sobie dluzszy weekend jesli masz taka mozliwosc ![]() Cytat:
Mmmm ten kapusniaczek i herbatka tak smacznie brzmia... Tez idę po ciepła herbę ogrzać zmarźnięte łapy...
|
|
#1661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taak ;] ale gaadanie o niczym jest czasem ok chodz bywa denerwujące.Cytat:
eh u mnie podobnie, tyle że spotykam się ale rzadko bo mi się nie chce .. chyba za dobrze znam te osoby i już po prostu czasem robi się nudno ![]() a sweterek ja poproszę granatowy bo poluję na coś w tym kolorze Cytat:
Cieszę się że wyjazd udany Kraków fakt piękne miasto ^^ehh no jaby o mnie też próbuje mówić sobie o tym że będę żałować jak nie pojde itd ale czasem naprawdę nie mam na to chęci zwłaszcza z myślą że będzie tak jak zawsze czyli nudno w otoczeniu ciągle tych samych osob ..Pff sprawdzian z biologi tak o ;] i ogolnie troszkę nie fajna atmosfera przez ten wypadek ktory był koło Opola .. nie wiem czy słyszałyście ;] ale w kazdym razie w szpitalu jest jedna kolezanka moich kolezanek z klasy, jedna corka nauczycielki i wogole duzo osob ktore ja znam zna i także znało [*] dziewczyny ktore tam jechały .. jakoś tak mi brzmi w uszach I was born to love you nie wiem co mi odbiło .. zwłaszcza że ja chyba też dołącze do waszego koła starych panien ![]() |
||||
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mam rozumieć, że chcesz tego, tylko dlatego, że całkiem fajna ekipa starych Panien się wytworzyła ![]() Ja osobiście, starą panna być nie chce, ale do grona oczekujacych na TW (Tego Wymarzonego) jeśli takie grono powstanie, to się chętnie zapisze ![]() Wogóle wypisuja mi w horoskopach powodzenie w miłości taaaa...![]() A u Tej sąsiadki byłam, ale zmartwiło mnie, bo źle się czuła... mam nadzieje, że jej przejdzie.
|
|
|
#1663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tak też właśnie zrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zgadzam się w 100% Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż książęta z bajki nie istnieją - to tak w ramach ostrzeżenia ![]() śnieg pruszy cały czas... chyba się zima zadomowiła
|
||||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
<dziewczyna splotła ręce za plecami i znów zaczęła malować czubkiem buta wyimaginowane koła... zaprzestając po chwili, postanowiła przerzucić się na inną technikę>
... ostatnio strasznie zaniedbuję plotkowy |
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny tak pędzą z tymi postami, że trudno nadążyć ![]() ![]() Madame cieszę się, że dobrze się bawiłaś Studenckie czwartki i piątki także Jak chcesz posiedzieć proponuje początek tygodnia Co to się będzie działo w andrzejki...
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Ather : powaliłes mnie, ten wzrok
![]() Chwila przerwy od nauki ![]() Jakies kakao czy coś chyba sobie zrobię. Ajć, ale mi dziwnie. Chętnie poszłabym na sanki, ale: - nie mam butów - nie mam spodni - nie mam z kim [ dorośli pffff.] - dzieci zajęły wszystkie górki
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, zdecydowanie
![]() ... a ja bym z miłą chęcią zakopała się pod pierzynką z gorącym waniliowym cappuccino xD |
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile będzie poprawa ![]() zamierzasz sprawdzić Cytat:
na pewno jeszcze zdążysz pójść, to dopiero początek (niestety ) zimy
|
||
|
|
|
#1669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam jakiegoś się wygrzebie spod sniegu albo poprosze, żeby mi Świety Mikołaj w swojej wielkiej hali, tam gdzie zabawki produkuje, zrobił jeden niepowtarzalny egzemplarz ! ![]() Cytat:
![]() Przyznam szczerze, że ostatnio wcale nie jest tak źle Czasem jak wchodziłam rano, a potem koło 15, to 3 strony miałam do czytania ![]() Cytat:
![]() W zamian pożycze Ci butów co Ty na to ? ![]() Cytat:
ale.. nie mam w domu ![]() Albo gorącą la feste.. (gorącą czekolade czyli - wiem, wiem, że wiecie co to )
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Wpadłam się tylko przywitać,czas goni niestety ![]() Oby do świąt,wtedy sobie odpocznę porządnie i będę leniuchowała:- Co do tego tematu znajomych itp ... przypomniała mi się jedna moja 'przyjaciółka'. Był czas,że mogłam z nią pogadać o wszystkim,nawzajem się sobie zwierzałyśmy i tak dalej,no ale kiedy poszłyśmy do nowej szkoły (ona jest w tej samej,ale w innej klasie),to kontakt się urwał trochę ... Jak się spotkałyśmy,to ona ciągle gadała o sobie,o tym,że ma nowego chłopaka,tak się nim zachwycała ... A ani razu nie zapytała co tam u mnie i mojego TŻ-ta,w ogóle nie intersowała się tym,co się u mnie dzieje ... Teraz tak mi troszkę smutno jak to wspominam ... Dzisiaj trochę kombinowałam w kuchni,prawie nic mi nie wychodziło ... Chciałam zrobić sobie budyń,ale najpierw dałam za mało mleka,to dolałam wody,potem okazało się,że dałam za mało proszku,więc zupa budyniowa mi wyszła,a nie budyń ... Buuu;( Ale przeżyłam ![]() Ather - Słodki ten kotek ![]() Wczoraj minęły 4 miesiące odkąd jestem z TŻ-tem Jak ten czas szybko leci![]() Miłego wieczorku Ps. U mnie też piękna zima Bym se pozjeżdżała
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez miałam taką "przyjaciółke" tylko, że moja... potrafiła mi wmawiac, że mój eks TŻ mnie zdradza, oszukuje, lub, że ZDRADZA Z NIĄ, przy czym ewidentnie oskarżała jego, a ona była niewinna... Z czego wszystko to było bzdura.. Dlatego mam tylko jedna prawdziwą przyjaciólke, a reszta to kolezanki i zanim użyje słowa "przyjaźń" musi minąc wieeele czasu.
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 h pisałam zadanie domowe z WOSu, a mianowicie.. skargę Moje oczy wysiadają.Właśnie dowiedziałam się, że mojego brata [alkoholika] wyrzucili z pracy. To oznacza dla mnie koniec, bo wiem, ze prędzej czy później on się tu wprowadzi. Nie potrafiłabym wytrzymac z 2 alkoholikami pod jednym dachem. Nie dośc, ze ojciec to jeszcze on. Od jutra szukam mieszkania, stancji, cokolwiek. I na studia to juz na pewno dzienne. Nie chcę na zaoczne, chce byc jak najdalej od domu. ;(
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nefre... tak mi przykro, nie wiem nawet co Ci napisać, ech... Naprawdę nie da się nic z tą całą sytuacją zrobić ? |
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ten czas szybko leci![]() [/quote]gratulejszynz ![]() Cytat:
Ewuś mój tata tak samo mi mówi jak mam wyzdrowieć jak ciągle łażę . A propo mądrych konwesacji i gadek o niczym to... u mnie zależy od humoru. Czasami mam ochotę gadać i gadać na poważne życiowe tematy, roztrząsać pewne sprawy czasem nawet filozoficznie .Jednak kiedy najdzie mnie tzw. głupawka to potrzafię pleść takie bzdury że szok, śmieję się głupkowato ze wszystkiego co czasami bywa wkurzające dla innych, którzy owej głupawki akurat nie doświadczają .Także jeśli chodzi o mnie- nie ma reguły |
||
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z dyskoteki andrzejkowej...
![]() tak mi jakoś dzisiaj ogólnie "do bani", chyba jestem przemęczona i stanowczo za dużo myślę ![]() a jutro mamty "festiwal nauki" i dwie godziny warsztatów z dowolnego przedmiotu zamiast lekcji. potem tylko przygotowanie do olimpiady i znowu dom i w dodatku wszystko zacznie sie dopiero o 10 ![]() ather - wybaczam ![]() nefre - szczerze to nawet sama nie wiem jak cię pocieszyć. nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie wiem jakie slowa są najodpowiedniejsze. mam nadzieję że wkrótce jakoś to sie ułozy i wreszcie będzie dobrze ![]() agness - gratuluję
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tu nie ma co pocieszac, bo ja żadnego pocieszenia tu nie widzę.. Nie widzę żadnych pozytywnych aspektów. Moje zycie zaczyna się zawalać, lec w druzach... Ciekawe jak zdam maturę heh.
|
|
#1678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpowiedź prawidłowa ![]() Cytat:
zmiana otoczenia zmienia ludzi i znajomości rzadko są w stanie przetrwać tą próbę ![]() gratuluję 4-miesięcznicy Cytat:
![]() dobrze ze jesteś już w tym wieku że masz perspektywy na wyprowadzkę poczujesz ulgę wiem to, bo ja poczułam, chociaż byłam w lepszej sytuacji niż Ty ![]() Cytat:
ja się w dziwię jak Ty w ogóle funkcjonujesz przy takim nawale pracy ![]() normalnie siadłam dziś na chwilę do książek, cud się zdarzył |
||||
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
ewusiu nie wiem
to jest chyba jakiś olimpiadowy trans... . w czwartek mam ostatnią - z angielskiego ![]() boje sie że z żadnej nie przejdę
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
PROSZE TRZYMAC ZA MNIE KCIUKI DO 24.12! UWAGA, NIE JEM SLODYCZY!!!
jesli cos tkne, to prosze mnie zlinczowac porzadnie.. amen! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

). Było super, wesoło fajnie i w ogóle - tylko oczywiście za krótko, ech... Nawet nie miałabym się kiedy spotkać z krakowskimi Wizażankami bo cały czas byłam w biegu... Spałam tam tyle co nic, więc jak wczoraj walnęłam się do łóżka o 23 to dziś obudziłam się o 12
Pogoda była ładna przez sobotę i niedzielę, ale w poniedziałek zrobiła się tak paskudna, że szok - cieszyłam się, ze dopiero w dzien wyjazdu sie schrzanila.
Mysmy w sobotę pętali się po krakowskich uliczkach przez ładnych parę godzin, żeby na koniec (po wizycie w monopolowym) zlądować w akademiku 
A jestem o rok starsza od Ciebie

musze w koncu przyzna sie do tego... mam problem z ed.. ciagnie sie za mna juz od roku. poczatki pewnie juz znacie, pislaalm kiedys o tym. chcialam wtedy przytyc, bo doprowadzilam sie do niecalych 40kg. w wakacje zapomnialam o wszytskim. spedzalam duzo czasu ze swoim tz, wyjezdzalismy ze znajomymi. gotowalismy razem. cieszylam sie, bo myslalam, ze uwolnilam sie od tego.. niestety sie mylilam. to nie chce mnie opuscic

taaaa...

Moje oczy wysiadają.