Wszystko o Avonie II - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-27, 11:57   #1231
ankoro
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
Również dostałam zamiast płynu Xmas zwykły lawendowy, ponadto przysłali mi chusteczki do demakijażu z Clearskinu w podartym, otwartym opakowaniu także można je wyrzucić, a najlepsze jest to, że na fakturce mam szminkę Champagne Glow a w pudle jej nie było, był zamiast tego jakis cień z CT taki pojedynczy w formie błyszczyku- jaja sobie robią. Już sie ucieszyłam jak zobaczylam, ze mam coś za free- ten cień ( na fakturce go nie ma), ale jak nie znalazłam szminki i zobaczyłam te chusteczki ( a są dla takiej mendy, która jak się o tym dowie to wolę nie być w swojej skórze...) to się załamałam i wściekłam.
Zadzwonilam do mojej liderki- nawet nie raczyła odebrac telefonu. Wzięłam fakturkę i odnalazłam tel. do Biura Obsługi, a tam miła niespodzianka, chwilkę czekałam na zgłoszenie, miła babeczka wysłuchała moich pretensji, uspokoiła, powiedziała, że to wszystko ( pomadkę i chusteczki) wyślą mi wraz z paczuszką w drugim terminie i nie będę musiała za to zapłacić, a cień mogę sobie zatrzymać. Elegancko, ale i ta im nie wierzę, więc wysmarowałam naładowanego emocjami maila. Zobaczymy co odpiszą.
Może powinnam upomnieć się o jakis prezent pzreprosinowy w ramach złagodzenia mojego stresu związanego z tym wydarzeniem? Chyba jestem pazerna
Jestes pazerna i naladowana energia, ale tak trzymaj. Stac ich na to, aby Cie usatysfakcjonować.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 12:24   #1232
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dziękuję A mogłabys wkleić zdjęcia tych szminek na ustach?
na razie nie mam możliowści wklejania fotek, bo mój domowy komputerek jest w naprawie, a teraz (będąc w pracy) nie mam możliwości zrobienia zdjęć...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 13:30   #1233
taka jedna
Zakorzenienie

Używał ktoś Wygładzającego cienia do powiek z Anew? Chciałam kupić mamie, ale czy warto?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 13:32   #1234
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
przepraszam, wyleciało mi z głowy, także wszystko się zgadza z tym co wcześniej pisałam, ale...inaczej się rozprowadza niż inne - zdarza się że robi takie zgrubienia w w innym miejscu takie puste place, zupełnie jak zgęstaniały lakier mimo że on jest nowy i rzadziutki. Ale jakoś sobie z tym poradziłam, zobaczymy jak będzie później...
Nie ma sprawy, dziekuje za odpowiedz w takim razie chyba wezme inny kolorek
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 14:16   #1235
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Używał ktoś Wygładzającego cienia do powiek z Anew? Chciałam kupić mamie, ale czy warto?
Ja go nie mam, ale slyszalam same pozytywne opinie od innych konsultantek.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 14:38   #1236
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Warto jest bardzo trwały w moim przypadku umalowałam się nim na wesele i nad ranem jeszcze dzielnie się trzymał nie roluje ma powiece jest bardzo wydajny i łatwo go się nakłada.Czeka na tę promocję jak będzie za 20,90 i kupię sobie moją ukochaną mochę Naprawdę polecam.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 14:39   #1237
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
Również dostałam zamiast płynu Xmas zwykły lawendowy, ponadto przysłali mi chusteczki do demakijażu z Clearskinu w podartym, otwartym opakowaniu także można je wyrzucić, a najlepsze jest to, że na fakturce mam szminkę Champagne Glow a w pudle jej nie było, był zamiast tego jakis cień z CT taki pojedynczy w formie błyszczyku- jaja sobie robią. Już sie ucieszyłam jak zobaczylam, ze mam coś za free- ten cień ( na fakturce go nie ma), ale jak nie znalazłam szminki i zobaczyłam te chusteczki ( a są dla takiej mendy, która jak się o tym dowie to wolę nie być w swojej skórze...) to się załamałam i wściekłam.
Zadzwonilam do mojej liderki- nawet nie raczyła odebrac telefonu. Wzięłam fakturkę i odnalazłam tel. do Biura Obsługi, a tam miła niespodzianka, chwilkę czekałam na zgłoszenie, miła babeczka wysłuchała moich pretensji, uspokoiła, powiedziała, że to wszystko ( pomadkę i chusteczki) wyślą mi wraz z paczuszką w drugim terminie i nie będę musiała za to zapłacić, a cień mogę sobie zatrzymać. Elegancko, ale i ta im nie wierzę, więc wysmarowałam naładowanego emocjami maila. Zobaczymy co odpiszą.
Może powinnam upomnieć się o jakis prezent pzreprosinowy w ramach złagodzenia mojego stresu związanego z tym wydarzeniem? Chyba jestem pazerna
Jak dla mnie zachowałaś się delikatnie mówiąc nagannie. Nie potrzebnie napisałaś do nich maila "naładowanego emocjami". Skoro pani powiedziała ci przez telefon że dostaniesz brakujące kosmetyki - to znaczy że dostaniesz i nie ma co do tego wątpliwości, tym bardziej że przy telefonicznej rozmowie nanoszona jest odrazu do komputera informacja jakie kosmetyki masz otrzymać z kolejnym zamówieniem. Z mojego własnego doświadczenia mogę przyznać że zawsze po rozmowie przez telefon wszystko mi przychodziło nawet prezent przeprosinowy. I sądze że również przesadzasz z tym prezentem przeprosinowym za "twoje emocje". Ciesz się że nie bnędziesz musiała płacić za te kosmetyki - to jest właśnie prezent.
Jak czasami czytam co niektóre wypowiedzi to naprawde często pretensje do Avonu sa przesadzone. Wstydżcie się. Avon kiedyś robił przeróżne numery ale jak widać poprawiają swoją reputację i starają się rekompensować jakoś nam te wszystkie braki i nieprzyjemne sytuacje jakie napotykamy walcząc o każdego klienta. I uważam że co niektóre konsultantki stanowczo przeginają żądając gwiazdki z nieba.
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
wprawdzie pytanie nie do mnie, ale pozwolę sobie na nie odpowiedzieć...
mam obydwie te szminki i muszę przyznać, że diamentowa Champagne Shimmer jest zdecydowanie ładniejsza. kolorek jest troszkę bardziej intensywny, ma w sobie mnóstwo drobinek i z całą pewnością jest bardziej trwała od tej nabłyszczającej!!
Ja mam tą diamentową jest bardzo jasna i ma bardzo dużo drobinek. Bardzo łślicznie wygląda na ustach jeśli na nią nałoży się jeszcze metaliczny błyszczyk Golden - POLECAM - naprawde rewelacja

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 14:54   #1238
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Jak dla mnie zachowałaś się delikatnie mówiąc nagannie. Nie potrzebnie napisałaś do nich maila "naładowanego emocjami". Skoro pani powiedziała ci przez telefon że dostaniesz brakujące kosmetyki - to znaczy że dostaniesz i nie ma co do tego wątpliwości, tym bardziej że przy telefonicznej rozmowie nanoszona jest odrazu do komputera informacja jakie kosmetyki masz otrzymać z kolejnym zamówieniem. Z mojego własnego doświadczenia mogę przyznać że zawsze po rozmowie przez telefon wszystko mi przychodziło nawet prezent przeprosinowy. I sądze że również przesadzasz z tym prezentem przeprosinowym za "twoje emocje". Ciesz się że nie bnędziesz musiała płacić za te kosmetyki - to jest właśnie prezent.
Jak czasami czytam co niektóre wypowiedzi to naprawde często pretensje do Avonu sa przesadzone. Wstydżcie się. Avon kiedyś robił przeróżne numery ale jak widać poprawiają swoją reputację i starają się rekompensować jakoś nam te wszystkie braki i nieprzyjemne sytuacje jakie napotykamy walcząc o każdego klienta. I uważam że co niektóre konsultantki stanowczo przeginają żądając gwiazdki z nieba.
Podpisuję się pod tym co napisałaś, polubownie i delikatnie czasem można załatwić więcej niż "krzykiem"

Dziewczyny, widziałyście w strefie konsultantki, zamówienia klientów?Była juz o tym rozmowa?
Stary 2007-11-27, 15:11   #1239
daga88
Raczkowanie

i ja sie zgadzam z milagrosx jak mam czekac az mi na meila odpisza to wole do nich zadzwonic, panie a ostatnio rozmawialam z panem sa bardzo mili i uprzejmi a jako produkt przeprosinowy dostalam scrub senses i serum blyskawicznie liftingujace
daga88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 15:13   #1240
arizoona
Zakorzenienie

Dot.: Katalogi Avonu

Li_lia mogłabyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie tego srebrnego portfelika
Z góry dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg netto 1 2008 g.jpg (28,7 KB, 38 załadowań)
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 15:14   #1241
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziałyście w strefie konsultantki, zamówienia klientów?Była juz o tym rozmowa?
To już jest dawno, ale i tak nie działa póki co(przynajmniej u mnie)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 15:21   #1242
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
To już jest dawno, ale i tak nie działa póki co(przynajmniej u mnie)
heh .. no u mnie też nie działa, ciekawa jestem czy to się sprawdzi
Stary 2007-11-27, 15:47   #1243
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

u mnie tez dziala.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 15:48   #1244
magda_ania
Raczkowanie

Dziewczyny, niedługo będzie promocja na żele pod prysznic .. (kat.16). Warto je kupić?
magda_ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 15:49   #1245
mała82
Zakorzenienie

Zamawiałam na 1 termin z K15 i dziś powinnam dostać paczkę. jestem dzień E. Czekam i czekam... Ostatnio, kiedy zamawiałam po raz pierwszy to dostałam paczkę już o 13tej. Czy to możliwe, że dostanę dopiero jutro? Mam nadzieję, że nie
A czy jest tu jakaś konsultantka z okręgu 582?
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 15:53   #1246
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Zamawiałam na 1 termin z K15 i dziś powinnam dostać paczkę. jestem dzień E. Czekam i czekam... Ostatnio, kiedy zamawiałam po raz pierwszy to dostałam paczkę już o 13tej. Czy to możliwe, że dostanę dopiero jutro? Mam nadzieję, że nie
A czy jest tu jakaś konsultantka z okręgu 582?
Spokojnie, może przyjść jeszcze dzisiaj do wieczora(do 23 bodajże?) U mnie przychodzą w różnych porach, kiedyś między 18-20 teraz między 14-16. Różnie to bywa.
Stary 2007-11-27, 16:19   #1247
ashiva
Wtajemniczenie

wczoraj złożyłam zamówienie na COK i jednak zaryzykowałam z tymi podkładami w musie z wyprzedaży i dobrze nadal nie ma ivory i cream natomiast sporo rzeczy będzie alternatywnych:
maseczka drzewo herbaciane i grejfrut
ozdoby choinkowe
pudełko do zestawu Naturals - dostane jakieś srebrne

acha z wyprzedażowej strony przychodzi podkład almond

klientka która zamawiała ten płyn lawendowy nawet sie ucieszyła ze w takim opakowaniu bo ładnijsze także nie będę musiała ZNÓW prosić Avon o wyjaśnienie sytuacji
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 16:40   #1248
witch_18
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie.W poprzednim zamówieniu podbiłam je sobie zestawem Today,który nie przyszedł.Dzisiaj napisałam przy okazji mejla w sprawie tych płynów o wykasowanie mi tego zestawu z oczekujących.No i okazało się,że muszę złożyć dzisiaj zamówienie na drugi termin i nie wiem czy mi przypadkiem nie wrzucą tego zestawu Czy może zdążyli go usunąć?Odpowiedzi z Avonu jeszcze nie dostałam
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 16:46   #1249
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy jeśłi w k15 miałam upust 35% i teraz pójdę do COK kupić wodę za 39,90 to będzie z upustem takim samym czy nie?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 16:48   #1250
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy jeśłi w k15 miałam upust 35% i teraz pójdę do COK kupić wodę za 39,90 to będzie z upustem takim samym czy nie?
jeśli to ten sam katalog w którym wypracowałaś ten opust to bedziesz miec 35%
Stary 2007-11-27, 17:03   #1251
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Warto jest bardzo trwały w moim przypadku umalowałam się nim na wesele i nad ranem jeszcze dzielnie się trzymał nie roluje ma powiece jest bardzo wydajny i łatwo go się nakłada.Czeka na tę promocję jak będzie za 20,90 i kupię sobie moją ukochaną mochę Naprawdę polecam.
Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja go nie mam, ale slyszalam same pozytywne opinie od innych konsultantek.
Dzięki bardzo W takim razie biorę Co prawda chciałam na święta i katalog gdzie cena jest 20,90zł byłby za późno, ale wezmę w K15 na 3 termin albo w K16 za 27,90zł. Z upustem 35% wyjdzie i tak ok 18zł
Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
natomiast sporo rzeczy będzie alternatywnych:
ozdoby choinkowe
Które ozdoby masz alternatywne? Ciekawe jakie Ci przyjdą w takim razie.
Stary 2007-11-27, 17:16   #1252
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Które ozdoby masz alternatywne? Ciekawe jakie Ci przyjdą w takim razie.
w ogóle to miałam zamówić bombki ale sobie nie ten numer przepisałam (bo w katalogu tak napisali te numery że można się pomylić ) i w rezultacie zamówiłam niechcący te ozdoby co sa nowością z numerem 14456, sama jestem ciekawa jakie będą.. jutro odbiorę paczkę to pewnie dam znać
Stary 2007-11-27, 17:31   #1253
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

ok, mam juz fakture i przyjdzie mi wszystko. podklady mineralne ivory i almond oraz szminka w musie nude glow. zrobie foty w czwartek to wam pokaze ;]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 17:36   #1254
ashiva
Wtajemniczenie

nie wiem czy zwróciłyście na to uwagę (bo być może przeoczyłam to) ale w katalogu 16 na stronie 28 jest ten zestaw przyborów do manikiuru i makijażu którym podbijałyśmy sobie zamówienie w K11 chyba.. heh miało go w ogóle nie być a tu proszę nawet napisali "już w sprzedaży" hehehe nie ma co trochę trwało zanim je 'wyprodukowali'
Stary 2007-11-27, 17:38   #1255
Nillette Flow
Raczkowanie

Podkład beyond color był kupowany pod wpływem impulsu, bez żadnych konsultacji. Dziś zobaczyłam jak rodziela się na warsty tzn. wodę i gęsty podkład. Ale bubel...
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 17:42   #1256
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
jeśli to ten sam katalog w którym wypracowałaś ten opust to bedziesz miec 35%
dzięki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 17:53   #1257
madammme
Raczkowanie

Cytat:
w ogóle to miałam zamówić bombki ale sobie nie ten numer przepisałam (bo w katalogu tak napisali te numery że można się pomylić ) i w rezultacie zamówiłam niechcący te ozdoby co sa nowością z numerem 14456, sama jestem ciekawa jakie będą.. jutro odbiorę paczkę to pewnie dam znać

ja widziałam te nowe ozdoby choinkowe w Biurze i byłam świadkiem jak babka reklamowała te ozdoby - były krzywe, nie wiem jak to z nimi jest w innych przypadkach
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 17:57   #1258
rea1981
Raczkowanie

GG do rea1981

Cytat:
nie wiem czy zwróciłyście na to uwagę (bo być może przeoczyłam to) ale w katalogu 16 na stronie 28 jest ten zestaw przyborów do manikiuru i makijażu którym podbijałyśmy sobie zamówienie w K11 chyba.. heh miało go w ogóle nie być a tu proszę nawet napisali "już w sprzedaży" hehehe nie ma co trochę trwało zanim je 'wyprodukowali'
Ja mysle, ze tych zestawow nie ma i nie bedzie. Katalogi drukuja z wyprzedzeniem i skad mieli oni wiedziec, ze to bedzie niewypal i ze ich nie bedzie??
Stary 2007-11-27, 18:04   #1259
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rea1981 Pokaż wiadomość
Ja mysle, ze tych zestawow nie ma i nie bedzie. Katalogi drukuja z wyprzedzeniem i skad mieli oni wiedziec, ze to bedzie niewypal i ze ich nie bedzie??
no niby tak tylko dlaczego mieliby pisać "już w sprzedaży" zwłaszcza że teoretycznie w sprzedaży już były.. okaże się w praniu
Stary 2007-11-27, 18:23   #1260
bryczek18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
moja klientka też właśnie chciała na prezent i to w tym świątecznym opakowaniu. w takim zwykłym nie chce... a skoro oddają kasę zamiast posyłać w kolejnym zamówieniu już we właściwym opakowaniu, to może już ich nie będzie...??

ja napisalam do nich maila ze moja klienta nie chce tego plynu i co mam zrobic skoro nie oplaca mi sie go odeslac i juz mam kaske za plyn odliczona od faktury
bryczek18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości