Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-16, 10:59   #2401
Cytrynellka90
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;59026501]

O kurcze, wspolczuje Pewnie to byl ktos pijany i sie pomylil, ale nie dziwie sie, ze sie tak wystraszylas. U nas w bloku ktoś nie domknął drzwi i sobie pijany zrobił legowisko na noc :/[/QUOTE]

Ja przed świętami zostalam sama w mieszkaniu i nagle słyszę taki dziwny dźwięk powtarzający się co jakiś czas,(siedziałam wtedy na Ts z Nerwussss wiec można było usłyszeć przerażenie w moim głosie). Miałam tylko widelec pod ręką wiec poszłam niepewnym krokiem do drzwi i kiedy stałam przed zamkiem znowu usłyszałam to ten dźwięk za plecami. Okazało się ze to laptop współlokatorki wydaje taki dźwięk kiedy rozladowuje sie. Miałam różne scenariusze w głowie i ze może wspollokatorka wychodząc nie zamknęła drzwi.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:02   #2402
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
ja przez takie traktowanie:"jesteś młoda, co ty tam wiesz, jak dorosniesz, to zrozumiesz" sama zaczelam w to wierzyć. Boje się zapytać o pomoc czy to na uczelni, czy jak mam jakieś praktyki/staż. Bo co jak wyjde na idiotke?
Nie mowie też o swoich poglądach głośno, bo jak ktoś używa argumentu mojego wieku to nie jestem w stanie mu odpowiedzieć i sprowadza mnie do parteru.

Mam bardzo podobnie, straszne to jest. Pewnie stąd też się biorą te stany lekowe później. Kazdy powtarza, że na pewno nie znajdziesz pracy, jesteś młoda i głupia, co Ty wiesz o życiu, a później nagle wymagają nie wiadomo czego od nas.

Witam się z wami z kubkiem pokrzywy z miętą i wiesiołkiem!
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:08   #2403
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
musze się wyzalic komus z tego jaki zawał przeżyłam w nocy... 2.57 dzwoni domofon... na początku nie zajarzylam co się dzieje. 2 minuty później dzwoni znowu. U znowu... nie miałam pojęcia kto, kurde bałam się podnieść nawet słuchawkę. .. żeby nie było, mieszkam sama... podejrzewam że ktoś może po pijaku dzwonił nie tam gdzie trzeba, nie wiem. Ja się bałam złodziei, pozaswiecalam światła i dosłownie leżałam z nożem w ręce...

Pewnie ktoś pijany, ale nie dziwie sie, ze sie zdenerwowalas

Okres mi sie zbliza i wyszly mi takie 3 cudne pryszcze :< uwielbiam

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:14   #2404
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Szusza i kolejny chwytliwy tytul. Ostatnio dodala vlog pod tytulem powiekszenie piersi a byla o tym kilku sekundowa wzmianka na koncu.Dzis permanentny brwi, chyba uczy sie od Lobuzow..

edit: jednak zrobila permanentny :P
ja glupia kliknelam ostatnio karoline, bo tytuł brzmiał "wymyslam lakiery z Maxi" i na miniaturce Maxi. Ten kto oglądał to wie jak sie ma tytuł do tresci vloga.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:23   #2405
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
musze się wyzalic komus z tego jaki zawał przeżyłam w nocy... 2.57 dzwoni domofon... na początku nie zajarzylam co się dzieje. 2 minuty później dzwoni znowu. U znowu... nie miałam pojęcia kto, kurde bałam się podnieść nawet słuchawkę. .. żeby nie było, mieszkam sama... podejrzewam że ktoś może po pijaku dzwonił nie tam gdzie trzeba, nie wiem. Ja się bałam złodziei, pozaswiecalam światła i dosłownie leżałam z nożem w ręce...
to też moja obawa jak jestem sama. Nie otwieram jeśli ktoś się nie zapowiedział lub slysze na klatce że to coś ważnego. Udaje ze mnie nie ma i mam metalowa rurke w kącie w razie czego przytulam ją i czekam na złoczyńce, który czesto okazuje się sasiadem ktory prosi o przeparkowanie itp. - dzwoni do sasiadki nizej a ta idzie do mnie [bo slyszy ze jestem w domu xD].

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
byłam ostatnio u lekarki rodzinnej, która usiłowała mi wcisnąć, że kłamię, bo młodzi ludzie to się obżerają i nie rozumieją, że jedzą za dużo. a wieczną senność, picie 3 litrów wody, a 5 ogólnie płynów dziennie i ciągłe niedopicie i depresję to sama se wymyśliłam.
a co pani je na obiad?
ryż albo kaszę z warzywem, bo mięsa nie jem.
a te warzywa to same takie czy sos?
sos
a to pewnie na śmietance?
nie, ze zblendowanych warzyw.

....

zmieniam lekarza.
i bardzo dobrze zrobiłaś!
Ja też zmieniłam lekarke która przez 8 lat twierdzila ze moja tarczyca to przerost miesni skosnych szyi [wuuut?!] i jestem mloda i mam schudnac to bedzie dobrze
teraz mam młodego faceta lekarza i na pierwszy rzut oka na mnie wiedział w którym kierunku iść i jest zawsze mega profesjonalny i skrupulatny, nigdy mi nie wywalil tekstu o "młodości", "samo zniknie", "kto tu jest lekarzem?!". Jak się obawiałam faceta tak nie zmienie go póki nie bede zdesperowana i dojezdzanie 70km do lekarza nie bedzie uciazliwsze nizeli jest juz.

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Ja przed świętami zostalam sama w mieszkaniu i nagle słyszę taki dziwny dźwięk powtarzający się co jakiś czas,(siedziałam wtedy na Ts z Nerwussss wiec można było usłyszeć przerażenie w moim głosie). Miałam tylko widelec pod ręką wiec poszłam niepewnym krokiem do drzwi i kiedy stałam przed zamkiem znowu usłyszałam to ten dźwięk za plecami. Okazało się ze to laptop współlokatorki wydaje taki dźwięk kiedy rozladowuje sie. Miałam różne scenariusze w głowie i ze może wspollokatorka wychodząc nie zamknęła drzwi.
no właśnie kiedy to powtórzymy? czasem zachodzę na kanał siędze tam jakiś czas ale nigdy nikogo nie ma. A ja mam juz sprzet podlaczony na cacy itp. Dawaj tego swojego to mu dupe przetrzepię słownie hihihi

Co do brwi Szusz.... No fajnie, że to sobie zrobiła jeśli miała taką ochotę ale cały ten vlog taki chaotyczny i zamotany i bez sensu jakby mi ktos przewijal co chwile. Ciekawi mnie efekt po wygojeniu, jako posiadaczka kompletnie blond cienkich brwi zawsze jestem łasa na takie zabiegi

za to w nowym vlogu łobuzów jest kolejny przekaz od DG masa powtórzeń, ciagłe zacietrzewienie i wszystko podszyte dla mnie szyderą. Czesto sie zastanawiam po co ja to oglądam, ale oni czesto pokazują ładne i smaczne papu i widoki na Wawe, którą ciągle pragnę odwiedzić i podziwiać...

Czy ktoś na sali robił kiedyś kurczaka po/ a la tajsku/curry z mlekiem kokosowym i mango? Mam pierśniki, mam puszke mleka kokosowego, mam puszke mango i taka ochote na tajsko/indyjskie żarcie, że bania mała ale szukanie sensownego przepisu, który nie wymaga ruszenia tyłka do sklepu po kawałek imbiru czy świeża kolendre [ a ja mam wszystko suszone ], graniczy z cudem. Ktoś coś z swoim kuchenny wojaży? a może po prostu dorzucić groszek, pora [a mam to dam ] i zrobic "na oko" ?

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-04-16 o 11:30
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:32   #2406
Munkaa
Zakorzenienie

Słyszałyście nowe single Drejka?
ONE DANCE mnie zaczarował od pierwszego odsłuchu, a to rzadkie. Polecam obczajkę, serduszka w oczach - dużo.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:35   #2407
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Domcia2605 Pokaż wiadomość

Mam bardzo podobnie, straszne to jest. Pewnie stąd też się biorą te stany lekowe później. Kazdy powtarza, że na pewno nie znajdziesz pracy, jesteś młoda i głupia, co Ty wiesz o życiu, a później nagle wymagają nie wiadomo czego od nas.

Witam się z wami z kubkiem pokrzywy z miętą i wiesiołkiem!
Dlatego nie mozna takich rzeczy sluchac. Wiem, ze ludzie sa rozni, jedni bardziej wrazliwi, inni mniej, ale nie dajcie sobie wejsc na glowe.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:35   #2408
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
to też moja obawa jak jestem sama. Nie otwieram jeśli ktoś się nie zapowiedział lub slysze na klatce że to coś ważnego. Udaje ze mnie nie ma i mam metalowa rurke w kącie w razie czego przytulam ją i czekam na złoczyńce, który czesto okazuje się sasiadem ktory prosi o przeparkowanie itp. - dzwoni do sasiadki nizej a ta idzie do mnie [bo slyszy ze jestem w domu xD].

i bardzo dobrze zrobiłaś!
Ja też zmieniłam lekarke która przez 8 lat twierdzila ze moja tarczyca to przerost miesni skosnych szyi [wuuut?!] i jestem mloda i mam schudnac to bedzie dobrze
teraz mam młodego faceta lekarza i na pierwszy rzut oka na mnie wiedział w którym kierunku iść i jest zawsze mega profesjonalny i skrupulatny, nigdy mi nie wywalil tekstu o "młodości", "samo zniknie", "kto tu jest lekarzem?!". Jak się obawiałam faceta tak nie zmienie go póki nie bede zdesperowana i dojezdzanie 70km do lekarza nie bedzie uciazliwsze nizeli jest juz.

no właśnie kiedy to powtórzymy? czasem zachodzę na kanał siędze tam jakiś czas ale nigdy nikogo nie ma. A ja mam juz sprzet podlaczony na cacy itp. Dawaj tego swojego to mu dupe przetrzepię słownie hihihi

No jak chcesz to możemy nawet zaraz. Kończymy śniadanie i zaraz zabiera się za farbowanie moich włosów więc oboje będziemy przy kompie
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Stary 2016-04-16, 11:40   #2409
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Miałam podobną sytuację - ktoś chiał dwa razy wleźć mi do mieszkania, jakiś pijany człowiek z wąsem pomylił drzwi i szarpał za klamkę.
To mnie w koszmarach prześladuje od lat, także super spoko :/
Ja 5 lat temu miałam 'epizod', do dziś się wzdrygam :/ Mieszkaliśmy wtedy na totalnym odludziu, za małym laskiem, w domku, który kiedys był garażem, ale przerobili go na taką mega przytulną kawalerkę. To było jakoś kilka dni przed halloween, połozylismy się spać. Niemąż jak zawsze szybko zasnął, ja po jakichś 30minutach słysze, że ktoś szarpie za klamkę... Budzę go, mówię weź dzwoń na policję i nawet tam nie schodź i mnie nie zostawiaj tutaj, bo nie wiadomo co za psychol sie tam czai. Zapalilismy światło, hałasy ucichły, policja przyjechała po 20 minutach, bo nie mogli nas na tym odludziu znaleźć A policjant mało zawału nie dostał- rodzinka, która mieszkała niedaleko, powiesiła na halloween w tym naszym lasku białe, sztucznie zakrwawione sukienki i inne pierdoły. Biedny bał się z samochodu wyjść, bo do 'prawie' włamania przyjechał i myslał, że tu się coś grubszego wydarzyło ;p Pochodził naokoło domku, posprawdzał i tyle. W lesie niedaleko nocowali robotnicy, którzy wycinali drzewo i może któryś z nich myslał, że to garaż, może czaili się na narzędzia jakieś Tak policjant stwierdził. Ale tamtej nocy pojechalismy spać do znajomego, taka byłam po%&srana ze strachu ;/

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-04-16 o 11:43
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:52   #2410
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

O matko RudeOne, chyba bym umarła ze strachu. Pamiętam jak oglądaliśmy nieznajomych, akcja się dzieje w domku na odludzi, w lesie. Dzień później pojechaliśmy na wakacje. Zgadnijcie gdzie nocowaliśmy. W starym drewnianym, wydającym zdecydowanie za dużo odgłosów, domku w środku lasu. Mało przyjemnie to wspominam
Stary 2016-04-16, 12:18   #2411
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

totalny offtop laika
Pytanie: Jak pierzecie adidaski/szmaciane buty? W pralce? Ręcznie? Jeśli w pralce to jaki program, jakie detergenty, pojedynczo czy mozna pare par? Jakies złote rady?
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:21   #2412
diabliczka66
Wtajemniczenie

Cytat:
totalny offtop laika
Pytanie: Jak pierzecie adidaski/szmaciane buty? W pralce? Ręcznie? Jeśli w pralce to jaki program, jakie detergenty, pojedynczo czy mozna pare par? Jakies złote rady?
Ja wrzucam buty plus jakiś ręcznik żeby nie tluklo w pralce ;p

notatnik
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:21   #2413
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
O matko RudeOne, chyba bym umarła ze strachu. Pamiętam jak oglądaliśmy nieznajomych, akcja się dzieje w domku na odludzi, w lesie. Dzień później pojechaliśmy na wakacje. Zgadnijcie gdzie nocowaliśmy. W starym drewnianym, wydającym zdecydowanie za dużo odgłosów, domku w środku lasu. Mało przyjemnie to wspominam
To pewnie sie zbytnio nie wyspałaś? :P
Niedługo po tym się wyprowadziliśmy, bo własnie spać nie mogłam i tylko nasłuchiwałam ;p Szkoda mi było, bo taka sielanka, widok z ogródka na góry, ale co z tego, jak nie czujesz się bezpiecznie :<
Stary 2016-04-16, 12:25   #2414
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
totalny offtop laika
Conversy wrzucałam do tej pory do pralki, ale pękły lekko więc odradzam - jednak jak wirują w tej pralce to lubią się wyginać za mocno. Najlepiej prać w misce z wodą, namoczyć wcześniej. Nie radzę białych butów suszyć w pełnym słońcu, lubią żółknąć.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:32   #2415
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
totalny offtop laika
Normalny program, pojedynczo, czasami włożę np 3 pary. Jeśli są to białe trampki to dodaje Vanisha.
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:35   #2416
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ja 5 lat temu miałam 'epizod', do dziś się wzdrygam :/ Mieszkaliśmy wtedy na totalnym odludziu, za małym laskiem, w domku, który kiedys był garażem, ale przerobili go na taką mega przytulną kawalerkę. To było jakoś kilka dni przed halloween, połozylismy się spać. Niemąż jak zawsze szybko zasnął, ja po jakichś 30minutach słysze, że ktoś szarpie za klamkę... Budzę go, mówię weź dzwoń na policję i nawet tam nie schodź i mnie nie zostawiaj tutaj, bo nie wiadomo co za psychol sie tam czai. Zapalilismy światło, hałasy ucichły, policja przyjechała po 20 minutach, bo nie mogli nas na tym odludziu znaleźć A policjant mało zawału nie dostał- rodzinka, która mieszkała niedaleko, powiesiła na halloween w tym naszym lasku białe, sztucznie zakrwawione sukienki i inne pierdoły. Biedny bał się z samochodu wyjść, bo do 'prawie' włamania przyjechał i myslał, że tu się coś grubszego wydarzyło ;p Pochodził naokoło domku, posprawdzał i tyle. W lesie niedaleko nocowali robotnicy, którzy wycinali drzewo i może któryś z nich myslał, że to garaż, może czaili się na narzędzia jakieś Tak policjant stwierdził. Ale tamtej nocy pojechalismy spać do znajomego, taka byłam po%&srana ze strachu ;/

miazga
Biedny facet
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:37   #2417
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
[COLOR="Gray"]Conversy wrzucałam do tej pory do pralki, ale pękły lekko więc odradzam - jednak jak wirują w tej pralce to lubią się wyginać za mocno. Najlepiej prać w misce z wodą, namoczyć wcześniej. Nie radzę białych butów suszyć w pełnym słońcu, lubią żółknąć.[/COLOR]

Ja Conversy tez prałam w pralce, ale również mi pękły. Najlepiej namoczyć w misce. Często (do białych) dodaję sody i z proszkiem robię taką paćkę. Potem szoruję starą szczoteczką do zębów. A gumę najlepiej czyścić Cifem. Nic się z nią nie dzieje, a biała jak nowa.

Edytowane przez monilkaa
Czas edycji: 2016-04-16 o 12:38
monilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:41   #2418
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Też bym się bała. Ale pewnie to ktoś pijany mieszkania pomylił

Cytat:
Ja tak samo, jak jestem sama, nikomu nie otwieram

Cytat:

Ojej, współczuję.

Cytat:
Napisane przez diabliczka66 Pokaż wiadomość
Ja wrzucam buty plus jakiś ręcznik żeby nie tluklo w pralce ;p

notatnik
Możesz offtopy pisać na szaro? Tylko nie tłumacz się, że jesteś na telefonie/tablecie i nie możesz. Zasady obowiązują wszystkich

#teampokrzywa kubek za mną
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:50   #2419
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:

:O nie zazdroszczę.

Ja mieszkałam przez rok w kamienicy w Krakowie i pewnej nocy obudziło mnie grzebanie kluczem w zamku. Sparaliżowało mnie ze strachu, nie mogłam się ruszyć. Chyba ktoś po pijaku pomylił piętra, przynajmniej tak chcę myśleć.

Rodzinny dom mamy spory, wydaje swoje naturalne dźwięki, drewno "żyje". Jak wszyscy są w domu, to nie zwracam na nie uwagi, ale zdarzyło mi się zostawać samej na noc i to był koszmar. Nie spałam dopóki nie zrobiło się jasno, ze strachu miałam pozatykane uszy i mroczki przed oczami . Kilka razy byłam na 100% pewna, że ktoś chodzi na dole (swój pokoj mam na piętrze). Zdarzały się sytuacje, że po wieczornej kąpieli bałam się wyjsc z łazienki, bo byłam pewna, że ktos jest w domu, rozważałam ucieczkę przez okno dachowe. Ciocia dowiedziała się, co odwalam, jak jestem sama i od tamtej pory każe mi przyjeżdzać do siebie na noc, żeby nie musiała się martwić, że umieram ze strachu (swoją drogą - kochana jest!)
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 12:58   #2420
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

misia3006
Stary 2016-04-16, 13:04   #2421
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Wiecie jaki był mój największy koszmar w dzieciństwie? Zostaje sama na noc w domu, drzwi mam zamknięte na zasuwę i klucz. Nagle w nocy słyszę, że ktoś się dobija i próbuje wejść. Z przerażeniem widzę jak ta zasuwa się przesuwa, jednak, że drzwi są zamknięte jeszcze na klucz to nadal nie można ich otworzyć. Słysze nagle charakterystyczny ryk piłe mechanicznej i widzę jak ktoś próbuje przepiłować drzwi. W momencie kiedy ma je już otworzyć się budze. Nienawidziłam tego snu, bo byłam w nim bezradna i nic nie mogłam zrobić. To chyba najgorsze uczucie w koszmarach. Albo jak ktoś cie goni, a Ty mimo, że biegniesz z całych sił to tak na prawdę się poruszasz się w tempie ślimaka - chcesz krzyczeć, ale nic się nie wydobywa z gardła.
Stary 2016-04-16, 13:11   #2422
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Wiecie jaki był mój największy koszmar w dzieciństwie? Zostaje sama na noc w domu, drzwi mam zamknięte na zasuwę i klucz. Nagle w nocy słyszę, że ktoś się dobija i próbuje wejść. Z przerażeniem widzę jak ta zasuwa się przesuwa, jednak, że drzwi są zamknięte jeszcze na klucz to nadal nie można ich otworzyć. Słysze nagle charakterystyczny ryk piłe mechanicznej i widzę jak ktoś próbuje przepiłować drzwi. W momencie kiedy ma je już otworzyć się budze. Nienawidziłam tego snu, bo byłam w nim bezradna i nic nie mogłam zrobić. To chyba najgorsze uczucie w koszmarach. Albo jak ktoś cie goni, a Ty mimo, że biegniesz z całych sił to tak na prawdę się poruszasz się w tempie ślimaka - chcesz krzyczeć, ale nic się nie wydobywa z gardła.
mnie często się śni, że ktoś mnie goni, ja wpadam do domu i próbuję zamknąć drzwi, ale ta osoba jest szybsza i się siłujemy :||. Zwykle są to gestapowcy, którzy próbują mnie zabić
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 13:26   #2423
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Ja miałam kiedyś sen, że gonił mnie koleś z bronią, ja wcale nie biegłam w tempie ślimaka, ale dość szybko, jednak niestety, dostałam kulkę w plecy, padłam jak długa i umarłam I ja mam tryliony takich głupich snów.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 13:28   #2424
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
mnie często się śni, że ktoś mnie goni, ja wpadam do domu i próbuję zamknąć drzwi, ale ta osoba jest szybsza i się siłujemy :||. Zwykle są to gestapowcy, którzy próbują mnie zabić

U mnie Voldemort albo kogut mojej babci. Wiem, ze to brzmi malo realnie, ale serio ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 13:35   #2425
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Ja miałam kiedyś sen, że gonił mnie koleś z bronią, ja wcale nie biegłam w tempie ślimaka, ale dość szybko, jednak niestety, dostałam kulkę w plecy, padłam jak długa i umarłam I ja mam tryliony takich głupich snów.
mnie od zawsze dreczyl sen ze jadę samochodem i nie wiem który to pedały hamulca. Odkąd zdałam prawo jazdy to wiem, który to pedały, wciskam go w podłogę a samochód dalej jedzie. Nigdy w tym śnie nie pomyślałam o hamulcu ręcznym...
Hasło u Adminów.

Stary 2016-04-16, 13:38   #2426
amelj
Wtajemniczenie

Moje koszmary to było też coś Jestem mała, sama w domu, siedzę w pokoju, światło jest maksymalnie przyciemnione i czuje wszędzie dookoła taki przeraźliwy chłód i strach. To tylko zjawy, które są naokoło choć ich nie widzę

nice....
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 13:38   #2427
2011607111034
Konto usunięte

Ale, opowiem Wam inną świetną historię
Akcja dzieje się kilka lat wstecz, z moim byłym chłopakiem, u mnie w mieszkaniu. Szykujemy się do pójścia spać, nagle słyszymy dziwne dźwięki zza szafy - moja mama trzyma tam płaszcz w foliowym pokrowcu, który nagle zaczął okropnie szeleścić. Wpadliśmy w kompletną panikę, dźwięk nie ustawał, a my zamiast to sprawdzić, to spakowaliśmy manatki i pojechaliśmy do niego do domu Wróciliśmy rano, przygotowani na wszystko. Wyjmujemy płaszcz zza szafy, sprawdzamy folię i co się okazało? Siedział tam zaplątany, biedny, ogromny (chyba z 15cm długości) konik polny/świerszcz, który nie mógł się wydostać Ja raczej nie pałam miłością do takich żyjątek, ale ten był naprawdę przepiękny. Wypuściliśmy biedaka i stwierdziliśmy zgodnie, że jesteśmy oboje skończonymi debilami. #historyjkizchwilidlacieb ie

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2016-04-16 o 13:39
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 13:42   #2428
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Ale, opowiem Wam inną świetną historię
Akcja dzieje się kilka lat wstecz, z moim byłym chłopakiem, u mnie w mieszkaniu. Szykujemy się do pójścia spać, nagle słyszymy dziwne dźwięki zza szafy - moja mama trzyma tam płaszcz w foliowym pokrowcu, który nagle zaczął okropnie szeleścić. Wpadliśmy w kompletną panikę, dźwięk nie ustawał, a my zamiast to sprawdzić, to spakowaliśmy manatki i pojechaliśmy do niego do domu Wróciliśmy rano, przygotowani na wszystko. Wyjmujemy płaszcz zza szafy, sprawdzamy folię i co się okazało? Siedział tam zaplątany, biedny, ogromny (chyba z 15cm długości) konik polny/świerszcz, który nie mógł się wydostać Ja raczej nie pałam miłością do takich żyjątek, ale ten był naprawdę przepiękny. Wypuściliśmy biedaka i stwierdziliśmy zgodnie, że jesteśmy oboje skończonymi debilami. #historyjkizchwilidlacieb ie
takie koniki potrafią mocno ugryźć, mój tato się o tym przekonał jak próbował wygonic go z mojej firanki w pokoju. Od tamtej pory jak mi taki stwór wpada do domu to ja wpadam w panikę
Hasło u Adminów.

Stary 2016-04-16, 13:43   #2429
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
mnie od zawsze dreczyl sen ze jadę samochodem i nie wiem który to pedały hamulca. Odkąd zdałam prawo jazdy to wiem, który to pedały, wciskam go w podłogę a samochód dalej jedzie. Nigdy w tym śnie nie pomyślałam o hamulcu ręcznym...
Ja z kolei często mam sen, że jadę stromą i wąską dróżką wokół jakiejś góry i malowniczo spadam w przepaść
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 13:43   #2430
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Venin zrobiłabym dokładnie to samo co ty, więc spokojnie, nie było z wami az tak zle Moja pierwsza na mysl na bank by była - duchy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości