|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;59026501]
O kurcze, wspolczuje Pewnie to byl ktos pijany i sie pomylil, ale nie dziwie sie, ze sie tak wystraszylas. U nas w bloku ktoś nie domknął drzwi i sobie pijany zrobił legowisko na noc :/[/QUOTE]Ja przed świętami zostalam sama w mieszkaniu i nagle słyszę taki dziwny dźwięk powtarzający się co jakiś czas,(siedziałam wtedy na Ts z Nerwussss wiec można było usłyszeć przerażenie w moim głosie). Miałam tylko widelec pod ręką wiec poszłam niepewnym krokiem do drzwi i kiedy stałam przed zamkiem znowu usłyszałam to ten dźwięk za plecami. Okazało się ze to laptop współlokatorki wydaje taki dźwięk kiedy rozladowuje sie. Miałam różne scenariusze w głowie i ze może wspollokatorka wychodząc nie zamknęła drzwi. |
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam bardzo podobnie, straszne to jest. Pewnie stąd też się biorą te stany lekowe później. Kazdy powtarza, że na pewno nie znajdziesz pracy, jesteś młoda i głupia, co Ty wiesz o życiu, a później nagle wymagają nie wiadomo czego od nas. Witam się z wami z kubkiem pokrzywy z miętą i wiesiołkiem!
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ktoś pijany, ale nie dziwie sie, ze sie zdenerwowalas Okres mi sie zbliza i wyszly mi takie 3 cudne pryszcze :< uwielbiam Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
ja glupia kliknelam ostatnio karoline, bo tytuł brzmiał "wymyslam lakiery z Maxi" i na miniaturce Maxi. Ten kto oglądał to wie jak sie ma tytuł do tresci vloga.
|
#2405 | |||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Cytat:
Ja też zmieniłam lekarke która przez 8 lat twierdzila ze moja tarczyca to przerost miesni skosnych szyi [wuuut?!] i jestem mloda i mam schudnac to bedzie dobrze teraz mam młodego faceta lekarza i na pierwszy rzut oka na mnie wiedział w którym kierunku iść i jest zawsze mega profesjonalny i skrupulatny, nigdy mi nie wywalil tekstu o "młodości", "samo zniknie", "kto tu jest lekarzem?!". Jak się obawiałam faceta tak nie zmienie go póki nie bede zdesperowana i dojezdzanie 70km do lekarza nie bedzie uciazliwsze nizeli jest juz. Cytat:
czasem zachodzę na kanał siędze tam jakiś czas ale nigdy nikogo nie ma. A ja mam juz sprzet podlaczony na cacy itp. Dawaj tego swojego to mu dupe przetrzepię słownie hihihiCo do brwi Szusz.... No fajnie, że to sobie zrobiła jeśli miała taką ochotę ale cały ten vlog taki chaotyczny i zamotany i bez sensu jakby mi ktos przewijal co chwile. Ciekawi mnie efekt po wygojeniu, jako posiadaczka kompletnie blond cienkich brwi zawsze jestem łasa na takie zabiegi ![]() za to w nowym vlogu łobuzów jest kolejny przekaz od DG masa powtórzeń, ciagłe zacietrzewienie i wszystko podszyte dla mnie szyderą. Czesto sie zastanawiam po co ja to oglądam, ale oni czesto pokazują ładne i smaczne papu i widoki na Wawe, którą ciągle pragnę odwiedzić i podziwiać... Czy ktoś na sali robił kiedyś kurczaka po/ a la tajsku/curry z mlekiem kokosowym i mango? Mam pierśniki, mam puszke mleka kokosowego, mam puszke mango i taka ochote na tajsko/indyjskie żarcie, że bania mała ale szukanie sensownego przepisu, który nie wymaga ruszenia tyłka do sklepu po kawałek imbiru czy świeża kolendre [ a ja mam wszystko suszone ], graniczy z cudem. Ktoś coś z swoim kuchenny wojaży? a może po prostu dorzucić groszek, pora [a mam to dam ] i zrobic "na oko" ?
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-04-16 o 11:30 |
|||
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście nowe single Drejka?
ONE DANCE mnie zaczarował od pierwszego odsłuchu, a to rzadkie. Polecam obczajkę, serduszka w oczach - dużo. |
|
|
|
#2407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No jak chcesz to możemy nawet zaraz. Kończymy śniadanie i zaraz zabiera się za farbowanie moich włosów więc oboje będziemy przy kompie
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
A policjant mało zawału nie dostał- rodzinka, która mieszkała niedaleko, powiesiła na halloween w tym naszym lasku białe, sztucznie zakrwawione sukienki i inne pierdoły. Biedny bał się z samochodu wyjść, bo do 'prawie' włamania przyjechał i myslał, że tu się coś grubszego wydarzyło ;p Pochodził naokoło domku, posprawdzał i tyle. W lesie niedaleko nocowali robotnicy, którzy wycinali drzewo i może któryś z nich myslał, że to garaż, może czaili się na narzędzia jakieś Tak policjant stwierdził. Ale tamtej nocy pojechalismy spać do znajomego, taka byłam po%&srana ze strachu ;/
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-04-16 o 11:43 |
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
O matko RudeOne, chyba bym umarła ze strachu. Pamiętam jak oglądaliśmy nieznajomych, akcja się dzieje w domku na odludzi, w lesie. Dzień później pojechaliśmy na wakacje. Zgadnijcie gdzie nocowaliśmy. W starym drewnianym, wydającym zdecydowanie za dużo odgłosów, domku w środku lasu. Mało przyjemnie to wspominam
|
|
|
|
#2411 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
totalny offtop laika
Pytanie: Jak pierzecie adidaski/szmaciane buty? W pralce? Ręcznie? Jeśli w pralce to jaki program, jakie detergenty, pojedynczo czy mozna pare par? Jakies złote rady? |
|
|
|
#2412 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2413 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Niedługo po tym się wyprowadziliśmy, bo własnie spać nie mogłam i tylko nasłuchiwałam ;p Szkoda mi było, bo taka sielanka, widok z ogródka na góry, ale co z tego, jak nie czujesz się bezpiecznie :<
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Conversy wrzucałam do tej pory do pralki, ale pękły lekko więc odradzam - jednak jak wirują w tej pralce to lubią się wyginać za mocno. Najlepiej prać w misce z wodą, namoczyć wcześniej. Nie radzę białych butów suszyć w pełnym słońcu, lubią żółknąć.
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
Normalny program, pojedynczo, czasami włożę np 3 pary. Jeśli są to białe trampki to dodaje Vanisha.
|
|
|
|
#2416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedny facet
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Conversy tez prałam w pralce, ale również mi pękły. Nic się z nią nie dzieje, a biała jak nowa.
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2016-04-16 o 12:38 |
|
|
|
|
#2418 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
#teampokrzywa kubek za mną |
||||
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkałam przez rok w kamienicy w Krakowie i pewnej nocy obudziło mnie grzebanie kluczem w zamku. Sparaliżowało mnie ze strachu, nie mogłam się ruszyć. Chyba ktoś po pijaku pomylił piętra, przynajmniej tak chcę myśleć. Rodzinny dom mamy spory, wydaje swoje naturalne dźwięki, drewno "żyje". Jak wszyscy są w domu, to nie zwracam na nie uwagi, ale zdarzyło mi się zostawać samej na noc i to był koszmar. Nie spałam dopóki nie zrobiło się jasno, ze strachu miałam pozatykane uszy i mroczki przed oczami (swoją drogą - kochana jest!)
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
misia3006
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jaki był mój największy koszmar w dzieciństwie? Zostaje sama na noc w domu, drzwi mam zamknięte na zasuwę i klucz. Nagle w nocy słyszę, że ktoś się dobija i próbuje wejść. Z przerażeniem widzę jak ta zasuwa się przesuwa, jednak, że drzwi są zamknięte jeszcze na klucz to nadal nie można ich otworzyć. Słysze nagle charakterystyczny ryk piłe mechanicznej i widzę jak ktoś próbuje przepiłować drzwi. W momencie kiedy ma je już otworzyć się budze. Nienawidziłam tego snu, bo byłam w nim bezradna i nic nie mogłam zrobić. To chyba najgorsze uczucie w koszmarach. Albo jak ktoś cie goni, a Ty mimo, że biegniesz z całych sił to tak na prawdę się poruszasz się w tempie ślimaka - chcesz krzyczeć, ale nic się nie wydobywa z gardła.
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
mnie od zawsze dreczyl sen ze jadę samochodem i nie wiem który to pedały hamulca. Odkąd zdałam prawo jazdy to wiem, który to pedały, wciskam go w podłogę a samochód dalej jedzie. Nigdy w tym śnie nie pomyślałam o hamulcu ręcznym...
|
|
|
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje koszmary to było też coś
Jestem mała, sama w domu, siedzę w pokoju, światło jest maksymalnie przyciemnione i czuje wszędzie dookoła taki przeraźliwy chłód i strach. To tylko zjawy, które są naokoło choć ich nie widzę![]() nice....
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#2427 |
|
Konto usunięte
|
Ale, opowiem Wam inną świetną historię
![]() Akcja dzieje się kilka lat wstecz, z moim byłym chłopakiem, u mnie w mieszkaniu. Szykujemy się do pójścia spać, nagle słyszymy dziwne dźwięki zza szafy - moja mama trzyma tam płaszcz w foliowym pokrowcu, który nagle zaczął okropnie szeleścić. Wpadliśmy w kompletną panikę, dźwięk nie ustawał, a my zamiast to sprawdzić, to spakowaliśmy manatki i pojechaliśmy do niego do domu Ja raczej nie pałam miłością do takich żyjątek, ale ten był naprawdę przepiękny. Wypuściliśmy biedaka i stwierdziliśmy zgodnie, że jesteśmy oboje skończonymi debilami. #historyjkizchwilidlacieb ie
Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-04-16 o 13:39 |
|
|
|
#2428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Venin zrobiłabym dokładnie to samo co ty, więc spokojnie, nie było z wami az tak zle
Moja pierwsza na mysl na bank by była - duchy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

Pewnie to byl ktos pijany i sie pomylil, ale nie dziwie sie, ze sie tak wystraszylas. U nas w bloku ktoś nie domknął drzwi i sobie pijany zrobił legowisko na noc :/[/QUOTE]

czasem zachodzę na kanał siędze tam jakiś czas ale nigdy nikogo nie ma. A ja mam juz sprzet podlaczony na cacy itp. Dawaj tego swojego to mu dupe przetrzepię słownie hihihi

A policjant mało zawału nie dostał- rodzinka, która mieszkała niedaleko, powiesiła na halloween w tym naszym lasku białe, sztucznie zakrwawione sukienki i inne pierdoły. Biedny bał się z samochodu wyjść, bo do 'prawie' włamania przyjechał i myslał, że tu się coś grubszego wydarzyło ;p Pochodził naokoło domku, posprawdzał i tyle. W lesie niedaleko nocowali robotnicy, którzy wycinali drzewo i może któryś z nich myslał, że to garaż, może czaili się na narzędzia jakieś
Tak policjant stwierdził. Ale tamtej nocy pojechalismy spać do znajomego, taka byłam po%&srana ze strachu ;/