|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
Ale nie dziwie się Wam, tez bym spier...
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
I dlatego ja mam w szafce przy łóżku pistolet zasilany co2 na metalowe kulki ;p tutaj czuje się z tym bezpieczniej.
Co do pisania na szaro .. juz kiedyś mówiłam tu się tak nie da. notatnik Edytowane przez diabliczka66 Czas edycji: 2016-04-16 o 13:54 |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Konto usunięte
|
co do strasznych historii to opowiadalaM to juz chyba, ale w hostelu miałam w pokoju gościa owiniętego w koc, który przez ponad dobę nie poruszył sie ani o milimetr, nie reagował na szturchanie ani śpiewy nad głową. A obsluga powiedziała mi, ze zaczną sie o niego martwic po trzech dniach bez ruchu
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
wszyscy dają rade to i ty dasz |
|
|
|
|
#2435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ale co się nie da? Inne osoby jakoś potrafią pisać na szaro. |
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że snów z drzwiami i ich zamykaniem/otwieraniem sporo. Ja często śnię ten sam sen, że siluję się na zamek zakręcany w drzeiach z kimś, kto na siłę go odkręca z drugiej strony.
Bardzo boję się włamań, porwań, ale oczywiście zamiast unikać przyswajania takich obrazów, to oglądam bardzo dużo filmów o takiej tematyce stąd może te powracające schizy.
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
SweetHusky, trzymam kciuki żeby Ci się wszystko poukładało w życiu. Domyślam się, że sytuacja mocno Cię dobija, ciężko zmusić się do działania. Ja nadal nie wiem do końca co chcę robić - a przynajmniej jak się za to zabrać. Teoretycznie mam stabilną sytuację, ale czy w dzisiejszych czasach czegokolwiek można być pewnym... Myślałaś o wyjeździe do pracy za granicę? Dla mnie to byłby taki pierwszy ruch gdyby mi się tu w kraju wszystko sypnęło.
Laski, pytanie - któraś pije błonnik witalny? Słyszałam tyle dobrego, że się tak elegancko chudnie i mniej je, to chwytam się jak tonący brzytwy, bo myślenie o żarciu mnie dobija. Waga schodzi nadal, ale powoli, bo za dużo sobie pozwalam na diecie. Tak czy siak, jestem ciekawa czy jest tu ktoś kto to pije ustrojstwo. I jeszcze - oglądałyście może "The Girlfriend Experience", serial? Pochłonęłam 13 odcinków w dwa dni, rozczarowałam się. Może znacie takie zwyrolskie seriale w typie "Flesh and Blood"? Kto widział ten będzie wiedział o co mi chodzi.
|
#2438 |
|
Konto usunięte
|
Zmalowana i jej makijaż na klientce. Straszne.
https://www.instagram.com/p/BEQkxplw...n-by=zmalowana CMB z dziś: |
|
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
Dosyć przyjemna osóbka i nie bazuje na współpracach
https://youtu.be/yhxfQb5rmbM I jedzeniowo. Chłopak ma pasje. https://youtu.be/MzB_0CBMois notatnik Edytowane przez diabliczka66 Czas edycji: 2016-04-16 o 14:11 |
|
|
|
#2440 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w pracy bylo ostatnio przetasowanie stanowisk i wyszlo tak, ze awansowano trzydziestoparolatke, mezata, dzieciata i ma pod soba ludzi starszych. Nie minelo duzo czasu, a juz jest odejscie na wcześniejszą emeryture z tego powodu, czas pokaże ile osob odejdzie z tego powodu. Trudno, załoga się odświeży ;p
Ja teraz tu znam wszystkich sąsiadów i nie ma tu meneli, ale poprzednio mieszkalam w mieszkaniu po denacie, na ostatnim piętrze. Regularnie dzwonil domofonem ktoś, podajacy sie za owego denata, w nocy rowniez. Ale gorzej jak dzien w dzień menel mi spal pod drzwiami zasikany, czasem dwóch, albo jak raz zadzwonil mi sasiad menel do drzwi. Otworzylam, bo ja z tych odważnych, on we krwi i mówi, ze kolega mu krwawi z szyi, czy moge karetke wezwac. No to wezwalam policję, oni karetke, bo taka jest kolejność w przypadku meneli. Chyba wole obecną sytuacje, gdzie caly blok mnie zna, obserwuje, plotkuje i oyta, czemu nie ma chłopa niz przedzierać sie przez odchody do drzwi. Nigdy wiecej ostatniego pietra |
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
notatnik |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest w pierwszym poście, ale mogę przypomnieć :P. Wklepujesz: [color =Silver] tutaj klepiesz co chcesz przekazać [/color ], przy czym usuwasz spację po "color" w obu nawiasach. Duzo osob pisze z telefonu (ja teraz ) i nie mają problemu z pisaniem na szaro
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2016-04-16 o 14:21 |
|
|
|
|
#2444 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Konto usunięte
|
To jest duzo roboty na telefonie, biegania za tymi znakami, proponuje, zeby w drugim poście wątku znajdowal sie ten szablon, wtedy wystarczy go zacytowac i tam sobie wklepac co trzeba.
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie, teraz załapałam o co ci chodzi, tak faktycznie nie jest. może to dobry pomsył
|
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Konto usunięte
|
nie ma sensu tłumaczyć jak robic offtop osobie, ktora to wie, tylko nie chce go robic.
Diabliczka, dostalas kiedys za to osta, w wątku na technicznym ci tlumaczono, ze powinnaś sie dostosować do zasad - woec w końcu to zrób |
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie udzielam się za często, bo zazwyczaj trudno mi się w was wbić. Ale dzisiaj jestem w totalnej kropce i muszę sie komuś wyglądać, mam nadzieję że coś poradzicie.
A wiec jestem z moim tż od 5lat, od roku mniej wiecej co pol roku moj facet przeżywa kryzys, ale zawsze jakoś z niego wychodzilismy. Wczoraj jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy rozmawiać porządnie i on mi powiedział, że on nie wie czy chce byc ze mna, ze chcialabym troche poszaleć, spróbować jak to bedzie z inna (to nasz pierwszy powazny związek), ze ja jestem idealna, cudowna na żonę ale on żony nie szuka. Nie wiem co mam robić, kocham go i chce z nim byc, ale chyba po takim tekscie bede sie czula jak szm*ta bedac z nim. Dodam ze mieszkamy w jego mieszkaniu, ja jeszcze studiuje, nie wiem gdzie mialabym sie podziac. Co byscie zrobily...? |
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spier.dalałabym aż kłębki kurzu za mną wyglądałyby jak w kreskówce cartoon network. mówię serio. on cię nie kocha, nie szanuje i nie chce. jest mi przykro, gdy to piszę, ale tak jest.
|
|
#2455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tak samo Mam do siebie za dużo szacunku, żeby być z kimś kto powiedzialby mi cos takiego |
|
|
|
|
#2456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spuść w kanał, innej drogi nie ma. No chyba, że zamierzasz żyć z kimś, kto otwarcie mówi, że Cię nie kocha, bez szacunku do siebie samej - ale to czysty toksyk. |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobiłabym tak samo, prędzej czy później facet i tak spróbuje jak to jest z inną i bycie w związku z Tobą mu w tym nie przeszkodzi
36/2017 29/2016 25/2015 Edytowane przez natuso Czas edycji: 2016-04-16 o 15:16 |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Peron 9 3/4
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

stąd może te powracające schizy.