![]() |
#2941 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Nija jak dla mnie to jesteś wielka z tą historią
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale naprawdę podziwiam Cię z tym francuskim, ja uczyłam sie go trzy lata i mi starczy. Właśnie sprzedałam i sprzedaję słownik i repetytorium z francuskiego, bo wątpię żebym kiedyś wróciła do nauki tego języka. Cytat:
![]() I mam nadzieję, że nikomu nie będę musiała odradzać zakupów tam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Krówka naprawdę uwierz w siebie!! ja czuję, że coś z ... albo ciiicho nie będę zapeszać ![]() A wiem, że na obejrzeć sztukę na kompie to nie to samo co na żywo, ale jak nam jej nie pokażesz, to do nas przyjedziesz i zagarsz przed wizażową publicznością ![]() Hm.. chyba idę już spać.. pierwszy raz od niepamiętam kiedy pójdę przed 12 ![]() dobranoc dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo ostatnio się w ogóle nie uczę i zaczyna mnie to przerażać, do tej pory miałam wrażenie, że to moja klasa nic nie robi ; ) z matematyki, a teraz widzę, że tak się zabrali, piszą dodatkowe sprawdziany, sporo liczą w domu, ogólnie zaczyna im bardzo zależeć, a ja... opieprzam się, będę żałować, będę żałować, będę żałować ![]() em oczywiście, że wierzyłyśmy, widać ile pracy wkładasz ogólnie - tzn. ja to tak odbieram - że traktujesz poważnie edukację, swoją maturę, przyszłość i w ogóle ![]() ![]() postanowiłam do próbnej z WOSu (7 grudnia) przeczytać te 2 rozsz podręczniki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Książkę też mam jedynie podstawową.. W ogóle ta moje próbna matura będzie porażką, aż wstyd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz się w ogóle nie uczę, jedynie kiedy już wiem, że mam coś z fizy do zaliczenia (byle 2...), to siedzę i kuję te bezsensowne regułki i chce mi się ryczeć, że w TEJ CHWILI nie mogę się uczyć histy/wosu, a bym chciała... jasne... ![]() i mój rozsz. angielski na próbnej, moja nieznajomość żadnej lektury na polski, mój wos... o matko ![]()
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Aaaa mam nowy pomysł na życie, Akademię Ekonomiczną
![]() mówię poważnie, historia zawsze gdzieś tam będzie w moim życiu, bo za bardzo ją polubiłam, chociaż na razie jeszcze nie mam chyba prawa tak mówić, bo za mało wiem i rozumiem, ale na wiedzy z LO nie poprzestanę, ale jednak trzeba myśleć przyszłościowo... z histy nie wyżyję, z kulturoznawstwa, filozofii, itd też nie... prawnikiem nie chcę być, a studia bez aplikacji to trochę nie tego ![]() może ta ekonomia? ![]()
#2946 |
Zadomowienie
|
nija tez myślałam tymi kategoriami ale w końcu stwierdziłam ze biologia to jest to co lubie najbardziej i tylko tego potrafię się uczyć. Więc to jest kwestia tego co Cię interesuje... Ale wiadomo ze jak nie masz układów (czyt. bogatych wujków, cioć w rodzinie którzy mają swoje firmy) to na nic to... Nie wiem jak to będzie, ale damy rade!
![]() Dziewczyny przeglądałam dziś jakiś informator dla maturzystów z 2008r i tam były rózne info o kierunkach i ogólnie o studiach. I wszędzie (z nielicznymi wyjątkami) były tylko studia I, tych II nie było napisanych tak jakby wogóle ich nie było..! Więc nie wiem o co chodzi. Bo przecież powinny być też te studia na mgr.. ![]() ![]() EDIT: em oczywiście ze wierzyłam! I fajnie ze bierzesz to na luzie. Moze mniej się bedziesz stresować ![]()
#2947 |
Konto usunięte
|
ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |||
po prostu Em :)
|
No tak.. To może ja się poświęcę, żeby inni nie musieli się męczyć z odbieraniem tych indeksów..
![]() ![]() Cytat:
![]() A francuski to najpiękniejszy język na świecie. ![]() Cytat:
![]() ![]() I podziwiam chęć przeczytania historycznych książek. ![]() No to będziemy dwie. Powspieramy się przynajmniej jak już kompletnie zbłaźnimy się w szkole. ![]() A w jakim mieście? I mam nadzieję, że wiesz o tym że na Ekonomicznej na wszystkich kierunkach jest matematyka? ![]() Ale to swoją drogą nie najgorszy pomysł. ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwaga, uwaga! Po kolejnym sprawdzeniu mojej pracy okazało się, że mam jednak 80/91 pkt. ![]() ![]() Żartuję oczywiście, hihi. ![]() Nie no, teraz już tak całkiem poważnie. Na kolejny etap nie mam szans i bardzo dobrze o tym wiem. Ale cieszę się, że we mnie wierzycie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nija- moi tez sie wzieli do roboty i nawet nasza baba cos z nimi robi, a ja na matmie sie lenie.. caly tydzien lenistwa ( ahh, jak cudownie!!) na matmie.. a ja tez jakos nmie grzesze ostatnio intensywnoscia pracy:P a z wosem to ambitnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziś na matematyce napisałam całe opowiadanie na jutrzejszy angielski, ale jeszcze nie chciało mi się go przepisać na czysto ![]() po prostu siedziałam sobie w 2. ławce i legalnie pisałam, a koleżanka robiła testy maturalne z biologii ![]() btw właśnie wstałam ![]() ![]() Cytat:
wiem, ale znowu wydaje mi się, że ten poziom matematyki nie może być taki straszne, bo nikt by tej ekonomii nie skończył, skoro społeczeństwo polskie ma takie problemy z matematyką ![]() ![]() ![]() no, nie najgorszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem jak nasza klasa zatańczy tego poloneza, jakiś dziwny mamy ten układ, a niektóre osoby towarzyszące przyjdą na jedną próbę tylko ![]() ![]() I znowu w martwym punkcie, dziś mojego mana nie było w autobusie, a jak będzie jutro to i tak nic nie zrobię, kurde no, pusty autobus, prawie ; ) ale nikogo znajomego, przed kim mogłabym się wygłupić... gostek siedzi 2 siedzenia ode mnie, bo już sobie siadam z tyłu, wrr i nic nie mogę zrobić... ![]()
![]() |
#2951 |
Rozeznanie
|
Jejku nie mam siły.. z tą pracą to wyszło
![]() Jejku po tym spotkaniu pojechałam do Złotych Tarasów i ponad godzinę spędziłam w empiku w dziale książek.. tak mi truudno było wybrać książkę dla siostry ciotecznej.. ale wkońcu kupiłam: "Miłość w czasach zarazy" i kupiłam Mamie no i ewentualnie bratu jak mnie przeprosi do świąt książkę: "Teraz My prześwietlamy".. rany idę sobie na nw i chyba idę spać zaraz po nw, bo taka padnięta jestem, że nie mam wogóle siły ![]() ![]() Postaram się coś napisać jeszcze później, ale przepraszam, ale nie mam siły odpisywać na to co napisałyście.. ale przeczytałam wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() nie ma co sie przejmowac ![]() em niby czemu piszesz, ze nie masz szans, skoro masz i to duze. zabraniam Ci tak myslec ![]() ![]()
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Nie wiem, może zauważyłyście, ostatnio rzadziej tu bywam. Jak nietrudno się domyślić, głównie przez P! szkołę. Na wszystko mi brakuje czasu, a jak już go mam, to jestem zmęczona i najchętniej się kładę... W międzyczasie oczywiście czytam, co piszecie ![]() No i wyczytałam i tych Waszych mega sukcesach ![]() ![]() Kasia, Em, MOJE WIELKIE GRATULACJE! ![]() ![]() Dzisiaj wróciłam, dosłownie chwilę posiedziałam przy kompie i miałam zamiar przespać się. "Spałam" całe 45 minut, bo mnie zawołali na obiad. Później wzięłam się w końcu za dawno nie ruszaną matematykę, zrobiłam początek rysunku i co? I to wszystko, z pół godziny temu skończyłam. A raczej nie skończyłam, bo sam szkic czeka do jutra. Jutro pewnie też nie zdążę... Dobra, jak już marudzę, to na całego ![]() ![]() Nienawidzę historii! ![]() Ja mam taki skromny zamiar [bo nie lubię słowa marzenie/pasja] zamienić tą moją architekturę w zawód. Oby To zdanie nie było prawdą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Em, w GK byłam dopiero koło 16, więc Cię nie niepokoiłam ![]() A jaka pogoda była wstrętna, szkoda słów, brrr... Ale przedstawienie było świetne, więc bilans ogólnie dodatni ![]() ![]() Znacie jakiś sposób jak wydłużyć dobę? ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zresztą, nie umrę przecież od tego jednego więcej egzaminu na maturze. ![]() ![]() Ja mam sposób na wydłużenie doby - zrobić sobie wolne od szkoły. Tak jak ja dzisiaj. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [qoute=nija]to jednak inne perspektywy niż historia, WOS itd ![]() ![]() mhm... szczególnie w Polsce... ![]() Wymieniłam dziś buty w deichmanie. Takie sobie. Nie zabardzo ocieplane, ale innych godnych uwagi tam nie było... Najwyżej za miesiąc jak się rozwalą to znów pojde do reklamacji ![]() czuje się okropnie... ![]()
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i super, że z pracą wypaliło, teraz tylko mam nadzieję, że się uda tam gdzie masz bliżej! ![]() Dziękuuuuję Wam baaardzo! ![]() No właśnie co się stało? ![]() WEEKEND! W końcu ![]() ![]() ![]() A dziś zostaję w domu, i sobie normalnie chyba wieczór piękności zrobię. O! ![]() A może coś powróżę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie nie wiem na ile to, że nic nie rozumiem z matematyki są związane z moją tępotą ![]() ![]() ![]() Ale w tej chwili mam takie zaległości, że szkoda gadać... Cytat:
![]() A w poniedziałek zostaję w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2959 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wreszcie wolne
![]() ![]() dzisiejszy dzień był bardzo pozytywny, pod każdym względem. w szkole okej ![]() ![]() ![]() no i wreszcie powiedziałam tacie o 2 z matmy ![]() ![]() ![]() miałam dziś jechać do przyjeciela, ale w końcu mi się odechciało i stwierdziłam, że posiedzę dziś w domu. odgruzuję pokój, włączę moje najukochańsze r'n'b ![]() ![]() jutro rano jadę z mam na zakupy, a potem kolejna szalona noc w klubie ![]() ![]() ![]() no i kupiłam sobie dzisiaj materiał + dodatki na bluzkę, chyba zabiorę się do szycia, bo nie skończę do jutrzejszego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aaaaa. Czyli masz jakieś predyspozycje.. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() blaque, kasia, nija ![]() taki mam humor dziś dziwny... A przed chwilką sobie troszkę popłakałam słuchając Toni Childs-Dreamer. B. dalej się nie odzywa więc juz kompletnie nie wim co zrobić. Napisałam bym coś do niego ale nie zabardzo wiem co... ![]() EDIT: blaque byłabym zapomniała ![]() ![]()
![]() |
#2961 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wykręcaj się ![]() Cytat:
fuksjaa rany, ale taką radością życia, takim optymizmem od Ciebie wieje.. Aż miło się czyta ![]() A u mnie poza przeziębieniem nic nowego.. Rany nie mogę być chora! Jutro mam Lady's Night ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
|
Cytat:
![]() M. się do mnie odezwał ![]() ![]() ![]() tylko, że.. powiedział, że jutro nie będzie go w klubie, bo idzie dzisiaj. ale może jeszcze uda mi się go przekonać jakoś, próbować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
|
Jeszcze śpicie?
![]() A dziś rodzinna urodzinowa imprezka.. ![]()
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Nie śpię
![]() Cytat:
![]() ![]() jutro mam nadzieję zobaczyć mojego mana w kościele i pięknie się do niego uśmiechnąć, bo co mogę jeszcze zrobić... ; ) ![]()
![]() |
#2965 |
Zadomowienie
|
fuksjaa próbować próbować
![]() Nija prosty i dobry plan ![]() Wbijam się do Was ;] Dzisiaj przyjeżdża do nas ciotka z córką i narzeczonym i tak średnio mi się to podoba. Jakoś nie jestem ostatnio zbyt towarzyska. A tu jeszcze trzeba przykleić na twarz uśmiech. Super. No ale przynajmniej posprzątałam z tej okazji pokój, bo mały burdelik miałam ;] I jestem z siebie dumna. A ze spraw sercowych. Dostałam misję - zadzwonić do Ł [kojarzycie?;]] i spytać się czy idzie ze mną na studniówkę. Zbieram się od wczoraj ![]() ![]() Ten cały wątek w moim życiu jest bardzo rozbudowany, ale już sobie odpuszczę opisywanie ;p
#2966 |
Zakorzenienie
|
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
|
Cytat:
![]() byłam z mamą na zakupach - miałam sobie wybrać coś od Mikołaja ![]() ![]() ![]() widziałam taki cudowny czerwony żakiet ![]() ![]() ![]() no to spróbowałam ![]() ![]() nawet jeżeli nie przyjedzie, to postanowiłam sobie, że na początku przyszłego tygodnia poproszę go o spotkanie, mam nadzieję, że się odważę ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że wszystko wyjdzie. tak chciałabym iść na swoją studniówkę z M. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
uhahana & fuksjaa o rany ale to miłe
![]() ![]() fuksjo, trzymam kciuki ![]()
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na pewno przejściowe, albo okres Ci się zbliża ![]() Jutro będzie lepiej, zobaczysz ![]() A kiedy ostatnio z nim gadałaś? Dziękuję. Tak średnio mi się podoba, wolałam tamten, ale widziałam już kogoś z nim.. ![]() Nie odzywam się bo jakoś nie mam ochoty.. Nic ciekawego do napisania nie mam, więc nie mam co Was zanudzać pustym postem ![]() Ale dziękuję za pamięć ![]() Byłam wczoraj na 18nastce qmpla, było naprawdę wspaniale. Nie chciałyśmy iść, ale potem nie żałowałyśmy ![]() A dzisiaj dyskoteka z moimi kochanym babami i znajomymi ![]() Idę właśnie się wykąpać. Alatienka-kochanie, ale mi Cię brakowało ![]() Jasne, że pamiętam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nija_ trzymam kcuki ![]() A ja dziś byłam na poczcie. I kupiłam sobie jeszcze Avanti z myślą ze będą tam jakies fajne sukienki ale się myliłam ![]() EDIT: blaque jakoś w środe w zeszłym tyg na gg. Ale tak jakoś się urwał dziwnie bez powodu ![]() Oczywiście ze nas nie zanudzasz! Pisz nam tutaj kiedy tylko masz ochote ![]() Tez dziś wychodze na dyskoteke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.