Mamusie czerwcowe 2016 cz.5 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-21, 09:25   #2941
Asiek121
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

tak w Jeleniej lezr, dzisiaj zaczelam 31 tc

Dostalam dodatkowo to na serce zeby nie kołatalo
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 09:32   #2942
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
No coś Ty! Cholerka to może faktycznie lepiej kupić coś do prania tych ciuszków i się zabrać za robotę...
Drugiej wody odeszły
Mój mąż zarządził kupno komody po wypłacie, także od przyszłego tygodnia mogę zacząć z praniem i prasowaniem
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 09:33   #2943
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
tylko ja nie przynosze dobrych wiesci

Jestesmy w szpitalu, szyjka z 2,7 zrobila sie 1,6

Dostalysmy juz pierwsza dawke sterydow na rozwoj pluc i jakis lek na szyjke w kroplowce w takiej elektronicznej pompie na noc
Trzymaj się Kochana!

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Misia ile masz,wzrostu? Też kupilam ta koszule z myśla o porodzie, ale lekko za tylek mi sięga więc tak z,lekka lipa z dupka prawie na wierzchu :p mam 167cm więc wielkolud ze mnie nie jest
To tyle co ja

Cytat:
Prawie dobre stwierdzenie To ocenia lekarz badający dziecko bo w niektórych budzących niepokój przypadkach nie dają dziecka do kangurowania.
No, tak jak u mnie było. Nie mogę tego odżałować do dzisiaj

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
No i pierwsza majówka urodziła
Masakra...

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 09:50   #2944
Radena
Zadomowienie

A wiecie,że u nich jest 5 część wątku i u nas też? Myslicie,że w tym wątku się zacznie rozpakowywanie?
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 09:55   #2945
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
A wiecie,że u nich jest 5 część wątku i u nas też? Myslicie,że w tym wątku się zacznie rozpakowywanie?
No coś Ty! Tą część wypiszemy pewnie do końca kwietnia, więc noł łej!
Stary 2016-04-21, 09:59   #2946
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Drugiej wody odeszły
Mój mąż zarządził kupno komody po wypłacie, także od przyszłego tygodnia mogę zacząć z praniem i prasowaniem
Chyba biorę się dziś za pranie ubranek

Może w weekend spakuje torbę a po majówce kupuję resztę rzeczy

Cytat:
A weź nie kracz
Stary 2016-04-21, 10:11   #2947
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty! Tą część wypiszemy pewnie do końca kwietnia, więc noł łej!
Jasne pedzimy ostatnio z postami.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 10:39   #2948
Radena
Zadomowienie

Leee,młoda ma czkawke i czuje ja w brzuchu i w okolicy odbytu Nie spodziewałam się,że już tak nisko ma główkę
Stary 2016-04-21, 10:48   #2949
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Trafiłam na info, że to co nam dolega to zespół niespokojnych nóg. Często dotyka kobiety w ciąży. Normalnie są na to tabletki, ale czy są też skierowane dla kobiet w ciąży to nie wiem, pewnie nie i należy przyjmować magnez i żelazo, to ponoć przenosi ulgę. O pokrzywie nigdzie nie przeczytałam, ja ją niby pije, ale 3/4 razy w tygodniu, więc za mała dawka żeby mogła pomóc.
Mamuśki

Tż naprawił mi laptopa jak na razie chodzi ładnie

Obudziłam się o 9.30 ... coś późno.
Jedno pranie wstawiłam, drugie to będę ciuszki dla Malutkiej te najmniejsze

Zaraz robię sobie henne na brwiach dawno nie robiłam oby wyszła haha, później przejadę się na plac bo została mi ziemia więc może jakieś kwiaty kupię i posadzę.

I cos muszę na obiad wymyślić

wpisałam w google co na obrzęki na nogi w ciąży i wyskoczył mi własnie napar z pokrzywy 2-3 razy dziennie do picia. Sam fakt ma dużo żelaza, wit K i inne tak same dobre rzeczy a co najważniejsze że nie zaszkodzi więc stwierdziłam że śmiało można pić Wczoraj wypiłam dwie szklaneczki i rano nogi aż tak bardzo nie bolały ... zobaczę jak będzie po tygodniu stosowania

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
A to my wczoraj 30t4d.
Obwód brzucha nadal 107, za to udo już 68:P
super wyglądacie ... wymiary podobne do moich tylko u mnie w brzuszku 110 cm

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie
Wszystko jest w porządku, dalej mam się oszczędzać i brać leki, serduszko bije prawidłowo, szyjka jest ok.
Na wadze + 11 kg, lekarz powiedział, ze nie jest źle
Mam obserwować oczywiście siebie- puchną mi nogi i ręce, ale wiadomo, taki urok ciąży chyba
Zrobić wyniki, mocz, krew i wątrobowe
Jedyny minus.. mój lekarz od 2maja do 20 maja jest na urlopie.. w związku z tym muszę iść na jedną wizytę do innego lekarza do kontroli..
Polecił mi jednego we Wrocławiu, który pracuje na Brochowie.. Mam nadzieję, że będą miejsca i mnie przyjmie...- udało mi się do tego z polecenia zarejestrować, więc jestem spokojna
bardzo dobrze że wszystko jest okey

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 10:52   #2950
haneczkab92
Ania

Dzień dobry
U mnie piękna pogoda, więc jedno pranie dziecięce się kończy i nastawiam kolejne, poschną ładnie na ogrodzie

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Super tez bym była poruszona w piątek będę wiedzieć i ja jak mała jest ułożona ale ciagle czuje jak daje po pęcherzu wiec pewnie miednicowy :/

Dzisiaj na SR dowiedziałam sie ze u mnie w szpitalu po porodzie dziecko układają na piersi i tak zostaje do 2 godzin nazywają to kangurowanie czy u was tez tak jest? Po cesarce kobieta nie dostaje dziecka na kangurowanie ale Za to może mąż/partner
Jak byłam na któryś warsztatach to położna mówiła, że kobieta, albo mężczyzna(zależy od sytuacji) ma to zapewnione i czasami trzeba się upomnieć o to kangurowanie.

Cytat:

Dostalysmy juz pierwsza dawke sterydow na rozwoj pluc i jakis lek na szyjke w kroplowce w takiej elektronicznej pompie na noc
Na szczęście jesteś pod opieką! unormują wszystko i wypuszczą do domu i będzie kolejna kobietka na forum, która ma leżeć i pachnieć az do czerwca(później może byc różnie z tym pachnieniem)

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Witam się po przerwie. Pojechaliśmy na 4 dni nad morze wdychać jod i od poniedziałku was nadrabiam, acz strasznie wolno mi to idzie.
za wszystkie wizyty, remonty wyprawki i zakupy.
Stoffinka powodzenia - nie daj się temu ZUSowi!!
Asiek najważniejsze że jesteś pod dobra opieką. Na pewno zrobią wszystko żebyś była czerwcową mamą.

My mieliśmy trzecie genetyczne 13.04 - młody ważył 1400g i wszystkie narządy są takie jak być powinny a na normalnej wizycie wczoraj waga już 1700g już jest ułożony główką w dół i ostatnio odkrył, gdzie mamusia ma żebra no i jestem w czołówce z przybieraniem - waga + 15kg
Zaczęliśmy też malowanie tej jednej ściany w sypialni oczywiście skończy się na całej sypialni, acz mąż jeszcze chyba o tym nie wie
Zazdroszczę!no i super wieści z wizyt

Cytat:
Asiek Dobrze, że w porę trafiłaś do szpitala

Po tych wczorajszych dyskusjach śniło mi się, że nadszedł czerwiec i zaczęły się u nas na wątku sypać porody... Ja byłam w szpitalu i przez 4 dni coś nie mogłam urodzić Za to nasza Ania (haneczka) zamiast córeczki urodziła synka Olka, a Elaine bliźniaki...
Kobieto! skąd masz te sny?:p
Wiesz, wychowam jak swoje, jak sie okaże Olek(piękne imię!), ale jednak wolałabym bez niespodzianek!

Cytat:
No i pierwsza majówka urodziła
nic nawet nie mów!

Ja właśnie chciałam poczytać co u nich..

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Współczuję :-( dacie radę. Najważniejsze że z okruszkiem wszystko dobrze. A ten lek to może magnez, on bardzo długo schodzi i własnie mega kołatanie po nim może wystąpić. My na płucka dostalismy celeston, wstrzykiwany do welfronu strzykawką w 3 dawkach co 8 godzin.
Też miałam ten celeston ale kłucie w tyłek..'
I magnez też miałam, ale nie miałam negatywnych objawów.. no może oprócz tego, że cholernie bolała mnie ręka, bo się nigdzie nie mogły wkłuć z wenflonem(5 pielęgniarek próbowało- miały już wołać anastezjologiczną..tak mam żyły pochowane).

Cytat:
myślę, ze wykończymy ten wątek szybciej niż w czerwcu, więc nie zacznie się u nas!!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 10:57   #2951
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

A i powiem Wam, żeby byłam dzisiaj w Rosmmanie i bardzo miło się zaskoczyłam- była długa kolejka(około 10 osób)-więc stanęłam bo głupio mi się wcisnąć tak do kolejki a na to dwie Panie(jedna około 40 lat druga pod 60), które były ostatnie, mówią: niech Pani idzie, Pani ma przecież pierwszeństwo!!
Ja szok i mówię, że nie umiem się tak wbić do kolejki a one: niech Pani idzie i już! i jeszcze na koniec, ze one też były w ciaży, więc wiedzą jak to jest
Więc poszłam-ale akurat jak podeszłam to otworzyli nową kasę i poszłam tam- nikt z kolejki nic nie powiedział
Chociaż raz ktoś mnie przepuścił i to w własnej woli
A ja zauważyłam że nie wszystkie panie z rossmana wołają.. a przecież brzuszek już widać.. tak więc wczoraj normalnie stałam w kolejce... a jak podeszłam to jednej dziewczynie z kasy zrobiło sie głupio.. ale nic nie powiedziałam. Więc uważam ze to wszystko zależy od kwestii wychowania...!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-21, 11:00   #2952
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Leee,młoda ma czkawke i czuje ja w brzuchu i w okolicy odbytu Nie spodziewałam się,że już tak nisko ma główkę
Jak ja nie lubię tego uczucia, jak mała mi gmera tam z tyłu właśnie

Cytat:
Kobieto! skąd masz te sny?:p
Wiesz, wychowam jak swoje, jak sie okaże Olek(piękne imię!), ale jednak wolałabym bez niespodzianek!

Też miałam ten celeston ale kłucie w tyłek..'
I magnez też miałam, ale nie miałam negatywnych objawów.. no może oprócz tego, że cholernie bolała mnie ręka, bo się nigdzie nie mogły wkłuć z wenflonem(5 pielęgniarek próbowało- miały już wołać anastezjologiczną..tak mam żyły pochowane).
Raczej nie mam proroczych snów, ale może lepiej na następnej wizycie poproś lekarza żeby dokładnie sprawdził co tam między nogami ma Twoje dziecię

O matko
Stary 2016-04-21, 11:11   #2953
ania230
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59250131]A to firanki z pokoju dziewczyn i salonu. W sypiakni walczymy z roletami bardzo prostymi w montażu Załącznik 6370951Załącznik 6370956

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
dzanet- piękny pokój i firanki ja jeszcze muszę poczekać bo wczoraj czasu nam zabrakło na powieszenie. Tż padł jak kawka po ciężkim dniu.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzień dobry,na szybko teraz
Po wizycie - szyjka krotka, ale wszystko pozamykane. Male wazy już 2400g. Mam dbać o siebie i spakować torbe, bo poród na tym etapie juz nie będzie wstrzymywany. Generalnie wszystko b.dobrze.
Super i piękna waga same dobre wieści!!!

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. w czym rodzicie? W jakimś większym tiszercie?
ja mam koszule cała rozpinana na zatrzaski i myślę że w niej będę rodzić.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Ja mam do porodu z lumpka za 2,5 :p ciemna taka
A ładniejsze na reszte dni
dokładnie u mnie tak samo

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Ja dzis zakupilam wozek od znajomych i jechalam nim przez cale centrum miasta czerwony
Bardzo ładny wózek dużo zapłaciłaś? u mnie będzie szaro-czerwony

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-21, 11:12   #2954
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
A ja zauważyłam że nie wszystkie panie z rossmana wołają.. a przecież brzuszek już widać.. tak więc wczoraj normalnie stałam w kolejce... a jak podeszłam to jednej dziewczynie z kasy zrobiło sie głupio.. ale nic nie powiedziałam. Więc uważam ze to wszystko zależy od kwestii wychowania...!
U mnie Panie nie wołają w ogóle chyba.. nie wiem, czy nie widzą, czy nie chcą widzieć..chociaż w sumie kasy są tak ustawione, że kolejkę zasłania im regał.. musiałyby za każdym razem się wychylać i sprawdzać czy jest jakaś kobieta w ciąży..więc wybaczam

Cytat:
Jak ja nie lubię tego uczucia, jak mała mi gmera tam z tyłu właśnie

Raczej nie mam proroczych snów, ale może lepiej na następnej wizycie poproś lekarza żeby dokładnie sprawdził co tam między nogami ma Twoje dziecię

O matko
Jej! zaczynam się stresować
Akurat kolejna wizyta jest u innego lekarza, więc mam nadzieję, ze jednak potwierdzi Hanię

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-04-21, 11:17   #2955
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja mialam czarna koszule w pepco za 9.99 ze wzgledu na cc byla czysta i mam do spania hehe
A tak apropo cesarke w niej mialam, nie musialam sie w nic przebierac. I mialam w trakcie na stopach skarpety :p

My po szczepieniu dzis ciagle placze i jest niespokojny maly biedny kotus. A tak okropnie plakal ze az mnie lzy polecialy
właśnie wyczytałam że stopy podczas porodu bardzo marzną :/

Jejciu i u mnie łzy by się pojawiły

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:

Asiu trzymajcie się będzie wszystko dobrze

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-21, 11:17   #2956
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Drugiej wody odeszły
OMG! Ale tak na prawdę już dzisiaj 21.04, więc nie zaczęły się rozpakowywać jakoś przedwcześnie. Jednak tak czy inaczej trochę mnie to zmotywowało do działania

Cytat:
Ja ostatnio jak sobie aplikowałam palcem luteinę to zauważyłam, że mam tak nisko tą szyjkę, że bez problemu sama mogę sobie sprawdzać jej stan Jestem w stanie nawet przez ściankę pochwy wyczuć główkę dziecka. Bardzo dziwne to uczucie Jak go dotknęłam w głowę palcem to brzuch mi podskoczył
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 11:23   #2957
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziecko ktore dostaje nawet 6 apgar i umie oddychac mozna kangurowac. Ale wiadomo, pierwsza ocena jest wazna.

Moj maz po cc zaraz dostal malego na klate gola. W pokoju obok operacyjnej czekal na malego.
dlatego teraz jest taki tatusiowy
a tak poważnie to wszystko zależy od lekarza... ale takie kangurowanie musi się odbyć.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Witam się po przerwie. Pojechaliśmy na 4 dni nad morze wdychać jod i od poniedziałku was nadrabiam, acz strasznie wolno mi to idzie.
za wszystkie wizyty, remonty wyprawki i zakupy.
Stoffinka powodzenia - nie daj się temu ZUSowi!!
Asiek najważniejsze że jesteś pod dobra opieką. Na pewno zrobią wszystko żebyś była czerwcową mamą.

My mieliśmy trzecie genetyczne 13.04 - młody ważył 1400g i wszystkie narządy są takie jak być powinny a na normalnej wizycie wczoraj waga już 1700g już jest ułożony główką w dół i ostatnio odkrył, gdzie mamusia ma żebra no i jestem w czołówce z przybieraniem - waga + 15kg
Zaczęliśmy też malowanie tej jednej ściany w sypialni oczywiście skończy się na całej sypialni, acz mąż jeszcze chyba o tym nie wie
zazdroszczę morza kocham aaa byłam aż dwa razy... z Krakowa daleka drogo ... mam nadzieje ze może za 2 lata uda nam się pojechać.

co do wagi to synuś super waży oby tak dalej

nie opłaca się malować jednej ściany.... strata czasu więc mam nadzieje że się skończy na całym wymalowanym pokoiku

A waga taka jak u mnie więc nie jesteś jedyna z +15 kg

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-21, 11:26   #2958
Radena
Zadomowienie

Cytat:
OMG! Ale tak na prawdę już dzisiaj 21.04, więc nie zaczęły się rozpakowywać jakoś przedwcześnie. Jednak tak czy inaczej trochę mnie to zmotywowało do działania

Ja ostatnio jak sobie aplikowałam palcem luteinę to zauważyłam, że mam tak nisko tą szyjkę, że bez problemu sama mogę sobie sprawdzać jej stan Jestem w stanie nawet przez ściankę pochwy wyczuć główkę dziecka. Bardzo dziwne to uczucie Jak go dotknęłam w głowę palcem to brzuch mi podskoczył
Ojoj,hardcore!!! Haha,to się Dzidź zdziwił ja to nie będę się tam macac,Wole nie ruszać tego mojego krążka
Stary 2016-04-21, 11:37   #2959
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Tez właśnie przeczytałam
Damy rade dziewczynki - grunt to dobre nastawienie
oczywiści że damy... jeszcze tylko 9 dni do maja a potem się okaże

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Jasne, że damy radę! Pozytywne nastawienie duuzo daję

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Jejku,ale się zrobiło gorąco na majowkach. A wczoraj moja kuzynka majówka jak wyszłam trafiła do szpitala z wysokim ciśnieniem. Coś czuję,że do końca zostanie,bo już ma 36 tydzień. A dopiero się zamierzała pakować do szpitala i jeszcze wielu rzeczy nie kupiła. Ja zaraz działam i robię ostateczną listę,nic mnie nie zaskoczy!!!
ja też właśnie do końca kwietnia mieć już wszystko przygotowane ... bo może być różnie

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

Ja też już się nie mogę doczekać czerwca, ale z drugiej strony mam taki mały strach przed nieznanym... Choć jednak bardziej nie mogę się doczekać tych maleńkich stópek do wycałowania
każda na Nas tak ma jak ja pomyślę o mojej córeczkę to mi łzy napływają do oczu... czasami jeszcze nie wierze że takie Szczęście mnie spotkało w życiu i zostanę MAMĄ ehhh i się poryczałam

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Drugiej wody odeszły
Ja się cały czas zastanawiam nad komodą... kurde chyba będę musiała Tż- owi powiedzieć że kupujemy, nie ma na co czekać.
A na dniach zamówię łóżeczko

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
To tyle co ja
u mnie 1 cm więcej

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
U mnie Panie nie wołają w ogóle chyba.. nie wiem, czy nie widzą, czy nie chcą widzieć..chociaż w sumie kasy są tak ustawione, że kolejkę zasłania im regał.. musiałyby za każdym razem się wychylać i sprawdzać czy jest jakaś kobieta w ciąży..więc wybaczam
u mnie doskonale widać kto stoi w kolejce

ok zabieram się za henne

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-21, 11:37   #2960
olinka012
Zadomowienie

Dopadla mnie rwa kulszowa ledwo chodze niesamowity bol. U mnie równo MC diety i prawie -4kg! Martwie się o michalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 11:38   #2961
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie, bo to nie chodzi o to, że przedwcześnie tylko, że to JUŻ, ta pora!

O matko!
Stary 2016-04-21, 11:39   #2962
haneczkab92
Ania

Cytat:

Naprawdę? kurcze, to musiałobyć naprawdę dziwne uczucie..
Niby nosimy dziecko w sobie, więc cały czas tam jest, ale takie dotknięcie prawie bezpośrednie!
Ciekawe doznanie

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-04-21, 11:56   #2963
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie również Pierwsze pranie wstawione
Stary 2016-04-21, 12:07   #2964
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
zazdroszczę morza kocham aaa byłam aż dwa razy... z Krakowa daleka drogo ... mam nadzieje ze może za 2 lata uda nam się pojechać.
Ja też uwielbiam Jeździmy raczej co roku, mam nadzieję, że jak wszytsko będzie ok to w tym roku w sierpniu też się uda

Cytat:
Ojoj,hardcore!!! Haha,to się Dzidź zdziwił ja to nie będę się tam macac,Wole nie ruszać tego mojego krążka
A bierzesz luteinę? Mi się tak pochwa skurczyła, że normalnie przy aplikacji czuję te resztki szyjki i bez problemu jestem w stanie dotknąć ścianki za szyjką i pogłaskać dzidziusia po główce W takiej sytuacji to nawet po 36 tc. raczej nici z przytulanek, no bo niby jak?

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Dopadla mnie rwa kulszowa ledwo chodze niesamowity bol. U mnie równo MC diety i prawie -4kg! Martwie się o michalka
Spokojnie, na pewno wszystko ok Jak się martwisz to może zapisz się gdzieś na kontrolne usg...
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 12:20   #2965
haneczkab92
Ania

Cytat:
Ja też uwielbiam Jeździmy raczej co roku, mam nadzieję, że jak wszytsko będzie ok to w tym roku w sierpniu też się uda

A bierzesz luteinę? Mi się tak pochwa skurczyła, że normalnie przy aplikacji czuję te resztki szyjki i bez problemu jestem w stanie dotknąć ścianki za szyjką i pogłaskać dzidziusia po główce W takiej sytuacji to nawet po 36 tc. raczej nici z przytulanek, no bo niby jak?
..
Morze ja nie odpuszczę! ale we wrześniu nie lubię morza w całkowitym sezonie, czyli lipiec sierpień.
Uwielbiam za to morze wiosenną porą, w maju najlepiej! no teraz nici z tego, ale nie odpuszczę

Pierwsza partia prania pięknie schnie na dworze!
druga w pralce się pierze..a patrząc na to co mi zostało, to jeszcze trochę do prania tego jest..
Współczuję mamie z prasowaniem...choć ona uwielbia prasować dziecięce ciuszki

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Edytowane przez haneczkab92
Czas edycji: 2016-04-21 o 12:24
Stary 2016-04-21, 12:36   #2966
madzius90
Zakorzenienie

Wróciłam.
Dostałam mucosolvan do inhalacji i jakieś tabletki na noc. Jeśli do poniedziałku nie poczuje poprawy to mam przyjechać po antybiotyk.
mam nadzieje ze to wystarczy i mi pomoże bo naprawdę jestem juz na skraju
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 12:41   #2967
soffinka
Zadomowienie

Kupiłam śpiworek niebieski z mamas&papas za 50 gr ImageUploadedByWizaz Forum1461235294.091782.jpg
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 12:42   #2968
Asiek121
Zakorzenienie

ale mnie tu nospa faszeruja, 4x dziennie,nospa forte.. to nie przegiecie?
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 12:46   #2969
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza partia prania pięknie schnie na dworze!
druga w pralce się pierze..a patrząc na to co mi zostało, to jeszcze trochę do prania tego jest..
Współczuję mamie z prasowaniem...choć ona uwielbia prasować dziecięce ciuszki
Moja pierwsza partia też już schnie Druga się pierze i na dziś to koniec. Dziś piorę ciuszki 56-68 a jutro resztę rzeczy (kocyki, ręczniki, pieluchy tetrowe itp..), bo już mi się nie zmieści na suszarce

Prasować będę ja.. Jak ja nienawidzę tego robić Ale mąż powiedział, że pomoże mi posegregować ciuszki rozmiarami

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wróciłam.
Dostałam mucosolvan do inhalacji i jakieś tabletki na noc. Jeśli do poniedziałku nie poczuje poprawy to mam przyjechać po antybiotyk.
Trzymam kciuki, aby przeszło do poniedziałku Pamiętaj, że czasem lepiej wziąć antybiotyk niż nie, bo wtedy to może być gorzej dla maluszka. Także nie stresuj się tym

Cytat:
Kupiłam śpiworek niebieski z mamas&papas za 50 gr Załącznik 6373071
Uuu jaka fajna cena

Edytowane przez agusiia69
Czas edycji: 2016-04-21 o 12:48
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 12:49   #2970
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wróciłam.
Trzymam kciuki żeby pomogło!

Cytat:
Kupiłam śpiworek niebieski z mamas&papas za 50 gr Załącznik 6373071
O żesz Ty, ale fajnie Ci się trafiło!

Cytat:
ale mnie tu nospa faszeruja, 4x dziennie,nospa forte.. to nie przegiecie?
Mi lekarz mówił, że jak forte to 3x1 może być, ale może w Twoim przypadku to jest uzasadnione...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości