|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
No to nie bylo mile ale sie udalo
![]() Co do testow ciazowych to tez mam swoje doswiadczenia, okes spoznil mi sie ponad tydzien , juz nie wiedzialam co ze soba zrobic... Zdecydowanie najdluzsze pare minut w moim zyciu... |
|
|
|
#4022 | ||
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nigdy nie robilam, chociaz pare razy sie wybieralam juz po niego ale w koncu sie obeszlo
|
#4024 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewuszki
![]() Wreszcie znalazłam czas żeby zajrzeć co się dzieje. Mało brakowało a dzisiaj też by mnie tu nie było.. Zaległości są, wątpię czy szybko uda mi się je nadrobić. Biii mogę tylko przytulać <przyyyyyytul> , nawet nie wiem co poradzić, chyba tylko czekać ![]() a jak przygotowania do Świąt? czy tylko ja już o tym myślę?????
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
Grrr TŻ mi właśnie usnął
i mi sie nudzi. Zmęczony był a jeszcze dziś idzie na urodziny kolegi.
|
#4027 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
a ja caly dzien nic nie robie chociaz powinnam sie uczyc :/ a jutro do pracy, eech...
|
#4029 |
|
Rozeznanie
|
A ja zaraz koncze i lece na rynek po kolejna czesc mojej cudownej ksiazki - przynajmniej bede miala co czytac jutro w pracy, jeszcze lookne na targi na rynku, ale zakupy zrobie dopiero w poniedzialek, po wyplacie, pewnie wyniose z 3-4 pary nowych slicznych kolczykow (jestem kolczykowa maniaczka) ktore mozna kupic wlasnie tylko na tych targach
Juz nie moge sie doczekac przegladania ich wszystkich |
|
|
|
#4030 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Korlat wygląda na to że masz z kolczykami to samo co moja siostra:P
Ja kuje jave. Czy któraś z was ma ochotę mi to wytłumaczyć ?A jeszcze francuski leży odłogiem, nie wspominając o prezentacji na ang. |
|
|
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
Noooo... Kolczykow to mam chyba ze 20(takich ktore lubie i chodze czesto, bo jakis nietrafionych prezentow i takich ktore z roznych wzgledow mi sie przestaly podobac to nie licze
) i caly czas kupuje nowe Nie moge sie powstrzymac jak widze te cudownosci ![]() Kupilam sobie wczoraj ksiazeczke (raczej ksiazke - ponad 700 stron ) i co, oczywiscie MUSIALAM ja wczoraj zaczac czytac i teraz jestem niezywa No coz... I tak bywa... Teraz czeka mnie 12h w pracy, przynajmniej bede sie miala czym zajac A potem do drugiej pracy (tam przynajmniej bedzie sie cos dzialo ![]() Mielgo dnia zycze wszystkim |
|
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam ok 3.(A mialam byc tylko 1,5-2h ). Choc z jednej strony nie zaluje bo fajne osoby byly , ale mialam sie uczyc...![]() Tez chce nowe kolczyki
|
#4033 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Hej Dziewczynki
dziś dla mnie kolejny dzień kucia, życze wam wszystkim miłego dnia |
|
|
|
#4034 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam wiec z niecierpliwoscia na opis rezultatow i moze opisz troche jak ten zbaieg wygladal, jesli mozna ![]() Cytat:
dziekuje za wyscissaknie, od razu mi lepiej o swietach troche tez mysle bo uwielbiam karpia wstyd sie przyznac ale tylko to jem na wigilie noo i uwielbiam stroic dom i jak przed domem mam lapki pozapalane i wracam pozno z uczelni to az radosniej sie robi zawsze Cytat:
![]() Cytat:
juz mi chyba nawet dziurki zarosły... ![]() btw, jaka ksiazke kupiłaś? kurka, ja juz nie pamietam kiedy czytalam jakas ksiazke dla pzyjemnosci..ciagle tylko nauka i nauka;/ bleee Ja wczoraj doznałam szoku...moj nazwijmy go byly-obecny przyjechał. myślałam, że cos zdechło w lesie, bo przywiózł mi kinder niespodzianke, moje kinderki ukochane, babalade i mase ciastek az nie moglam ukryc zdziwienia...hehbylo nawet miło, ogladnelismy shreka trzeciego, poszlismy na spacer... wogole zebralo mu sie wczoraj na amory i wynawanie milosci. co ja sie nasluchałam...no i teraz tak sobie mysle, ze cos zabardzo...za duzo hehe ciezko mi dogidzic, jak nie mowi nic to zle, ale jak mowi to tez niedobrze ![]()
|
||||
|
|
|
#4035 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze od kiedy pamietam u Dziadka jem To juz tradycja moja i Dziadzius o tym wie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oprzytomnial i zrozumial ze Skarb moze stracic?![]() Dobra lece obiad gotowac, bo reszta domownikow po imprezie swojej nie jest w stanie Im ludzie sa starsi tym maja lepsze imprezki (czyt.rodzice)
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Klari no moze zrozumial, cholera go wie...
w kazdym razie ja mam do tego wszystkiego duuuzy dystans. |
|
|
|
#4037 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem ogolnie fanka fantastyki ale nie w stylu harry pottera tylko troche brdziej, jakby to okreslic, monumentalnej i ambitnej
Ksiazka, ktora kupilam to drugi tom siodmej czesci tej powiesci, ma ich byc sumie dziesiec (i az boje sie pomyslec co bedzie jak sie skoncza... ) Cykl nazywa sie "Opowiesc z Malazanskiej Ksiegi poleglych" i nie mozna sie od niego oderwac chocby na chwilke (stad moje nieprzespane noce ) Jest tam mnostwo watkow, ktore nieustannie przeplataja sie miedzy soba, postacie sa kreowane w niesamowity i bardzo ciekawy, gleboki sposob, no ksiezka jest po prostu jedna z moich ulubionych jezeli nie najbardziej ulubiona. I strasznie sie wkurzam jak na przyklad podchodze do pani w Empiku i mowie ze chcialabym kupic "Wicher smierci" (taki tytul nosi ostatna czesc) a na jej twarzy pojawia sie najpierw zdumienie a potem kpiacy usmiech w stylu "co ty dziewczyno czytasz" a tak naprawde nie ma pojecia ze to naprawde swietna i wata przeczytania owiesc Uf ale sie rozpisalam Aha, autor to Steven Erikson ![]() Co do swiat to uwielbiam Wszystko co z nimi jest zwiazane Karp to jest po prostu przeze mnie uwielbiany Ale pamietam jedne swieta, kiedy z moja kuzynka (bylsmy bardzo male wtedy) zaprzyjaznilysmy sie z karpiami pywajacymi w wannie i kiedy dziadek je zabil (zeby byly na Wigilie) to uznalysmy, ze nie bedziemy jadly naszych przyjacil No i co sie wiaze tez ze swietami to prezenty Paradoksalnie najbardziej lubie wybierac i dawac prezenty, widziec, jak obdarowywani przeze mnie ludzie sie z nich ciesza, to jest naprawde niesamowite Wlasnie w poniedzialek inne na miedzy innymi mikolajkowe zakupy
|
|
|
|
#4038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jezeli zrozumial to dobrze Niech sie stara chlopak, jest po co Mam nadzieje ze bedzie sie staral dluzej niz jeden dzien i tego Ci zycze |
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Korlat przyznaje ze nie slyszalam o takiej ksiazce. Ale ja sie w fantastyce nie lubuje, wole raczej jakies dramaty...uwielbiam Paula Coehlo,mimo ze niektorzy twierdza ze wszystkie jego ksiazki sa takie same
musze sie wybrac do biblioteki, bo kiedys pochlamialam kilka/nascie ksiazek w miesiacu a teraz az wstyd..no ale brak czasu niestety ;/ |
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
Mądrę Kobiety znacie coś na kaca?
(bol glowy)
|
#4042 |
|
Rozeznanie
|
Wez sobie jakis mocny srodek przeciwbolowy i duzo witaminy C (moze byc 4-5 tabl). Ja tak zawsze robie ale nie jak sie obudze tylko przed pojsciem spac i rano zawsze budze sie bez kaca, czasami tylko mi sie pic chce
![]() Mozesz tez zjesc jakis jogurt lub maslanke to tez mi zazwyczaj pomaga i pij duzo wody ![]() A jak czujesz ze jak cos zjesz to zaraz wroci spowrotem to nie ma innego wyjscia jak polozyc sie w ciemnym pokoju z mokra szmatka na czole badz karku (jak Ci bardziej pasuje )Powodzenia w walce z kacem
|
|
|
|
#4043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edit. Kliknijcie tu -> KLIK (do kogo jestescie podobne? )Mi wyszlo 2 razy do Camilli Bell
Edytowane przez Klariska Czas edycji: 2007-12-02 o 14:36 |
|
|
|
|
#4044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym mialam powod zeby sie wtedy upic(oczywiscie facet, jakzeby nie inaczej ) i z radoscia to zrobilam ![]() Edit --> Nie mam w pracy swojego zdjecia ale jak wroce do domu to sprawdze
|
|
|
|
|
#4045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie jest tak, ze czytam sama fantastyke Ogolnie duzo czytam zwlaszcza teraz kiedy mam na to czas, na przyklad teraz w pracy ) i staram sie poznawac jak najwiecej gatunkow i szukac, co mi najbardziej odpowiada Jedyne czego nie znosze to biografie![]()
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
> Prześlij dalej po sieci > > Zróbmy kawał Włochom .... Na włoskiej stronie prestiżowej gazety > LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boją się > najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu! > > Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią > http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...tta/d_1504.jsp Znalezione na innym forum i ciekawie sie zapowiada bo juz mamy 11,2% i jestesmy na 4 miejscu. GŁOSUJCIE DZIEWCZYNY!!!
|
#4047 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
. Część włosków podcięła też nożyczkami. Potem odwracasz sie na brzuch i to samo(tez trochę pomagałam). Następnie dostałam jakiś balsam i zostałam poproszona o wsmarowanie go sobie. 35 minut i po sprawie![]() Wyszło mi ze wyglądam jak Britney Spears:P Ale fajna zabawa, już rozesłałam znajomym
|
|
|
|
|
#4048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A na ta depilacje to tez sie musze prejsc bo juz mam dosyc podraznien od maszynki a kremy mnie uczulaja
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez zaglosowalam
|
#4050 |
|
Rozeznanie
|
Copykat --> Wlasnie przegladalam watek o czerwonych lakierach do paznokci i znalazlam tam Twoja wypowiedz, ze dysponujesz takimi czerwonymi czerwonymi lakierami
Moglabys mi podac firmy i jezeli by sie dalo to numerk tez? Bylabym brdzo wdzieczna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Obys uzyla go dopiero wtedy kiedy bedziesz chciala byc w ciazy i test bedzie mial to potwierdzic. Inaczej to jest koszmar...

i mi sie nudzi. Zmęczony był a jeszcze dziś idzie na urodziny kolegi.

Juz nie moge sie doczekac przegladania ich wszystkich
?

az nie moglam ukryc zdziwienia...heh
) Jest tam mnostwo watkow, ktore nieustannie przeplataja sie miedzy soba, postacie sa kreowane w niesamowity i bardzo ciekawy, gleboki sposob, no ksiezka jest po prostu jedna z moich ulubionych jezeli nie najbardziej ulubiona. I strasznie sie wkurzam jak na przyklad podchodze do pani w Empiku i mowie ze chcialabym kupic "Wicher smierci" (taki tytul nosi ostatna czesc) a na jej twarzy pojawia sie najpierw zdumienie a potem kpiacy usmiech w stylu "co ty dziewczyno czytasz" a tak naprawde nie ma pojecia ze to naprawde swietna i wata przeczytania owiesc