Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-01, 14:20   #4021
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)

No to nie bylo mile ale sie udalo
Co do testow ciazowych to tez mam swoje doswiadczenia, okes spoznil mi sie ponad tydzien , juz nie wiedzialam co ze soba zrobic... Zdecydowanie najdluzsze pare minut w moim zyciu...
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:32   #4022
AimiA
SPAMER
Nieopłacona reklama

GG do AimiA Send a message via Skype™ to AimiA

Cytat:
biii napisała:
noo to chyba sie skusze! tylko 30 zł?
a ile sie efekt utrzymuje mniej wiecej?
biii od wczoraj sie utrzymał, a ile to Ci powie jak zacznie mi coś odrastać

Cytat:
Korlat napisała:
Co do testow ciazowych to tez mam swoje doswiadczenia, okes spoznil mi sie ponad tydzien , juz nie wiedzialam co ze soba zrobic... Zdecydowanie najdluzsze pare minut w moim zyciu...
JA ta nigdy nie robiłam. Czuje sie przez was teraz jak ostatnia "testociązowa" dziewica na ziemi
AimiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:53   #4023
Copykat
Zakorzenienie

ja tez nigdy nie robilam, chociaz pare razy sie wybieralam juz po niego ale w koncu sie obeszlo

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 16:54   #4024
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez AimiA Pokaż wiadomość

JA ta nigdy nie robiłam. Czuje sie przez was teraz jak ostatnia "testociązowa" dziewica na ziemi
Ciesz sie... Obys uzyla go dopiero wtedy kiedy bedziesz chciala byc w ciazy i test bedzie mial to potwierdzic. Inaczej to jest koszmar...
Stary 2007-12-01, 17:45   #4025
Muiee
Rozeznanie

Cześć Dziewuszki
Wreszcie znalazłam czas żeby zajrzeć co się dzieje. Mało brakowało a dzisiaj też by mnie tu nie było..
Zaległości są, wątpię czy szybko uda mi się je nadrobić.
Biii mogę tylko przytulać <przyyyyyytul> , nawet nie wiem co poradzić, chyba tylko czekać

a jak przygotowania do Świąt? czy tylko ja już o tym myślę?????

"Budząc się rano, pomyśl
jaki to wspaniały skarb żyć,
oddychać i móc się radować"

Marek Aureliusz
Muiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 18:11   #4026
Klariska
Wtajemniczenie

Grrr TŻ mi właśnie usnął i mi sie nudzi. Zmęczony był a jeszcze dziś idzie na urodziny kolegi.

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 19:32   #4027
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Grrr TŻ mi właśnie usnął i mi sie nudzi. Zmęczony był a jeszcze dziś idzie na urodziny kolegi.
Mnie tez sie nudzi ale w pracy Juz chce jutro i do drugiej pracy, tam przynajmniej cos sie dzieje
Stary 2007-12-01, 19:37   #4028
Copykat
Zakorzenienie

a ja caly dzien nic nie robie chociaz powinnam sie uczyc :/ a jutro do pracy, eech...

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 20:43   #4029
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

A ja zaraz koncze i lece na rynek po kolejna czesc mojej cudownej ksiazki - przynajmniej bede miala co czytac jutro w pracy, jeszcze lookne na targi na rynku, ale zakupy zrobie dopiero w poniedzialek, po wyplacie, pewnie wyniose z 3-4 pary nowych slicznych kolczykow (jestem kolczykowa maniaczka) ktore mozna kupic wlasnie tylko na tych targach Juz nie moge sie doczekac przegladania ich wszystkich
Stary 2007-12-01, 20:55   #4030
AimiA
SPAMER
Nieopłacona reklama

Korlat wygląda na to że masz z kolczykami to samo co moja siostra:P
Ja kuje jave. Czy któraś z was ma ochotę mi to wytłumaczyć?
A jeszcze francuski leży odłogiem, nie wspominając o prezentacji na ang.
Stary 2007-12-02, 09:08   #4031
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Noooo... Kolczykow to mam chyba ze 20(takich ktore lubie i chodze czesto, bo jakis nietrafionych prezentow i takich ktore z roznych wzgledow mi sie przestaly podobac to nie licze ) i caly czas kupuje nowe Nie moge sie powstrzymac jak widze te cudownosci
Kupilam sobie wczoraj ksiazeczke (raczej ksiazke - ponad 700 stron ) i co, oczywiscie MUSIALAM ja wczoraj zaczac czytac i teraz jestem niezywa No coz... I tak bywa... Teraz czeka mnie 12h w pracy, przynajmniej bede sie miala czym zajac A potem do drugiej pracy (tam przynajmniej bedzie sie cos dzialo
Mielgo dnia zycze wszystkim
Stary 2007-12-02, 11:17   #4032
Klariska
Wtajemniczenie

No to ja sie dzis lecze Wczoraj mnie TŻ wyciagnal w koncu z soba na ta impreze. Marudzil, marudzil az poszlam Wrocilam ok 3.(A mialam byc tylko 1,5-2h ). Choc z jednej strony nie zaluje bo fajne osoby byly , ale mialam sie uczyc...

Tez chce nowe kolczyki

Stary 2007-12-02, 12:16   #4033
AimiA
SPAMER
Nieopłacona reklama

Hej Dziewczynki!
dziś dla mnie kolejny dzień kucia, życze wam wszystkim miłego dnia
Stary 2007-12-02, 12:35   #4034
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AimiA Pokaż wiadomość
biii od wczoraj sie utrzymał, a ile to Ci powie jak zacznie mi coś odrastać
dobrze : )
czekam wiec z niecierpliwoscia na opis rezultatow
i moze opisz troche jak ten zbaieg wygladal, jesli mozna

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki
Wreszcie znalazłam czas żeby zajrzeć co się dzieje. Mało brakowało a dzisiaj też by mnie tu nie było..
Zaległości są, wątpię czy szybko uda mi się je nadrobić.
Biii mogę tylko przytulać <przyyyyyytul> , nawet nie wiem co poradzić, chyba tylko czekać

a jak przygotowania do Świąt? czy tylko ja już o tym myślę?????
tez narzekam na notoryczny brak czasu ;/
dziekuje za wyscissaknie, od razu mi lepiej

o swietach troche tez mysle bo uwielbiam karpia
wstyd sie przyznac ale tylko to jem na wigilie noo i uwielbiam stroic dom i jak przed domem mam lapki pozapalane i wracam pozno z uczelni to az radosniej sie robi zawsze

Cytat:
trzeba bylo po nim poskakac troche, odrazu by oprzytomniał

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Noooo... Kolczykow to mam chyba ze 20(takich ktore lubie i chodze czesto, bo jakis nietrafionych prezentow i takich ktore z roznych wzgledow mi sie przestaly podobac to nie licze ) i caly czas kupuje nowe Nie moge sie powstrzymac jak widze te cudownosci
Kupilam sobie wczoraj ksiazeczke (raczej ksiazke - ponad 700 stron ) i co, oczywiscie MUSIALAM ja wczoraj zaczac czytac i teraz jestem niezywa No coz... I tak bywa... Teraz czeka mnie 12h w pracy, przynajmniej bede sie miala czym zajac A potem do drugiej pracy (tam przynajmniej bedzie sie cos dzialo
Mielgo dnia zycze wszystkim
ja kolczykow wogole nie nosze, ciezko mi w uszach w tedy
juz mi chyba nawet dziurki zarosły...

btw, jaka ksiazke kupiłaś?
kurka, ja juz nie pamietam kiedy czytalam jakas ksiazke dla pzyjemnosci..ciagle tylko nauka i nauka;/ bleee

Ja wczoraj doznałam szoku...moj nazwijmy go byly-obecny zadzownil do mnie czy mam jakies plany..to mowie ze nie mam, a on ze kupił sobie laptopa nowego to przyjedzie sie pochwalić...no spoko.
przyjechał. myślałam, że cos zdechło w lesie, bo przywiózł mi kinder niespodzianke, moje kinderki ukochane, babalade i mase ciastek az nie moglam ukryc zdziwienia...heh
bylo nawet miło, ogladnelismy shreka trzeciego, poszlismy na spacer...
wogole zebralo mu sie wczoraj na amory i wynawanie milosci. co ja sie nasluchałam...no i teraz tak sobie mysle, ze cos zabardzo...za duzo hehe
ciezko mi dogidzic, jak nie mowi nic to zle, ale jak mowi to tez niedobrze
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 13:17   #4035
Klariska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
o swietach troche tez mysle bo uwielbiam karpia
wstyd sie przyznac ale tylko to jem na wigilie noo i uwielbiam stroic dom i jak przed domem mam lapki pozapalane i wracam pozno z uczelni to az radosniej sie robi zawsze
Ja tez uwielbiam karpia Zawsze od kiedy pamietam u Dziadka jem To juz tradycja moja i Dziadzius o tym wie

Cytat:
trzeba bylo po nim poskakac troche, odrazu by oprzytomniał
Oprzytomnial i zaczal marudzic zebym na impreze szla. Ale nie zaluje
Cytat:
kurka, ja juz nie pamietam kiedy czytalam jakas ksiazke dla pzyjemnosci..ciagle tylko nauka i nauka;/ bleee
Ja czytam "Pana Wołodyjowskiego"w przerwach miedzy nauka No dobra... nauke troche olewam
Cytat:
Ja wczoraj doznałam szoku...moj nazwijmy go byly-obecny zadzownil do mnie czy mam jakies plany..to mowie ze nie mam, a on ze kupił sobie laptopa nowego to przyjedzie sie pochwalić...no spoko.
przyjechał. myślałam, że cos zdechło w lesie, bo przywiózł mi kinder niespodzianke, moje kinderki ukochane, babalade i mase ciastek az nie moglam ukryc zdziwienia...heh
bylo nawet miło, ogladnelismy shreka trzeciego, poszlismy na spacer...
wogole zebralo mu sie wczoraj na amory i wynawanie milosci. co ja sie nasluchałam...no i teraz tak sobie mysle, ze cos zabardzo...za duzo hehe
ciezko mi dogidzic, jak nie mowi nic to zle, ale jak mowi to tez niedobrze
Co mu sie stalo? Oprzytomnial i zrozumial ze Skarb moze stracic?

Dobra lece obiad gotowac, bo reszta domownikow po imprezie swojej nie jest w stanie Im ludzie sa starsi tym maja lepsze imprezki (czyt.rodzice)

Stary 2007-12-02, 13:26   #4036
biiibiii
Zakorzenienie

Klari no moze zrozumial, cholera go wie...
w kazdym razie ja mam do tego wszystkiego duuuzy dystans.
Stary 2007-12-02, 13:33   #4037
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Ja jestem ogolnie fanka fantastyki ale nie w stylu harry pottera tylko troche brdziej, jakby to okreslic, monumentalnej i ambitnej Ksiazka, ktora kupilam to drugi tom siodmej czesci tej powiesci, ma ich byc sumie dziesiec (i az boje sie pomyslec co bedzie jak sie skoncza... ) Cykl nazywa sie "Opowiesc z Malazanskiej Ksiegi poleglych" i nie mozna sie od niego oderwac chocby na chwilke (stad moje nieprzespane noce ) Jest tam mnostwo watkow, ktore nieustannie przeplataja sie miedzy soba, postacie sa kreowane w niesamowity i bardzo ciekawy, gleboki sposob, no ksiezka jest po prostu jedna z moich ulubionych jezeli nie najbardziej ulubiona. I strasznie sie wkurzam jak na przyklad podchodze do pani w Empiku i mowie ze chcialabym kupic "Wicher smierci" (taki tytul nosi ostatna czesc) a na jej twarzy pojawia sie najpierw zdumienie a potem kpiacy usmiech w stylu "co ty dziewczyno czytasz" a tak naprawde nie ma pojecia ze to naprawde swietna i wata przeczytania owiesc Uf ale sie rozpisalam Aha, autor to Steven Erikson
Co do swiat to uwielbiam Wszystko co z nimi jest zwiazane Karp to jest po prostu przeze mnie uwielbiany Ale pamietam jedne swieta, kiedy z moja kuzynka (bylsmy bardzo male wtedy) zaprzyjaznilysmy sie z karpiami pywajacymi w wannie i kiedy dziadek je zabil (zeby byly na Wigilie) to uznalysmy, ze nie bedziemy jadly naszych przyjacil No i co sie wiaze tez ze swietami to prezenty Paradoksalnie najbardziej lubie wybierac i dawac prezenty, widziec, jak obdarowywani przeze mnie ludzie sie z nich ciesza, to jest naprawde niesamowite Wlasnie w poniedzialek inne na miedzy innymi mikolajkowe zakupy
Stary 2007-12-02, 13:37   #4038
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Klari no moze zrozumial, cholera go wie...
w kazdym razie ja mam do tego wszystkiego duuuzy dystans.
Teraz zauwazyam dopiero ze cos pisalas Jezeli zrozumial to dobrze Niech sie stara chlopak, jest po co Mam nadzieje ze bedzie sie staral dluzej niz jeden dzien i tego Ci zycze
Stary 2007-12-02, 13:41   #4039
biiibiii
Zakorzenienie

Korlat przyznaje ze nie slyszalam o takiej ksiazce. Ale ja sie w fantastyce nie lubuje, wole raczej jakies dramaty...uwielbiam Paula Coehlo,mimo ze niektorzy twierdza ze wszystkie jego ksiazki sa takie same
musze sie wybrac do biblioteki, bo kiedys pochlamialam kilka/nascie ksiazek w miesiacu a teraz az wstyd..no ale brak czasu niestety ;/
Stary 2007-12-02, 13:45   #4040
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz zauwazyam dopiero ze cos pisalas Jezeli zrozumial to dobrze Niech sie stara chlopak, jest po co Mam nadzieje ze bedzie sie staral dluzej niz jeden dzien i tego Ci zycze
dziekuje
Stary 2007-12-02, 13:47   #4041
Klariska
Wtajemniczenie

Mądrę Kobiety znacie coś na kaca? (bol glowy)

Stary 2007-12-02, 13:55   #4042
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Mądrę Kobiety znacie coś na kaca? (bol glowy)
Wez sobie jakis mocny srodek przeciwbolowy i duzo witaminy C (moze byc 4-5 tabl). Ja tak zawsze robie ale nie jak sie obudze tylko przed pojsciem spac i rano zawsze budze sie bez kaca, czasami tylko mi sie pic chce
Mozesz tez zjesc jakis jogurt lub maslanke to tez mi zazwyczaj pomaga i pij duzo wody
A jak czujesz ze jak cos zjesz to zaraz wroci spowrotem to nie ma innego wyjscia jak polozyc sie w ciemnym pokoju z mokra szmatka na czole badz karku (jak Ci bardziej pasuje )
Powodzenia w walce z kacem
Stary 2007-12-02, 13:57   #4043
Klariska
Wtajemniczenie

Cytat:
Wez sobie jakis mocny srodek przeciwbolowy i duzo witaminy C (moze byc 4-5 tabl). Ja tak zawsze robie ale nie jak sie obudze tylko przed pojsciem spac i rano zawsze budze sie bez kaca, czasami tylko mi sie pic chce
Mozesz tez zjesc jakis jogurt lub maslanke to tez mi zazwyczaj pomaga i pij duzo wody
A jak czujesz ze jak cos zjesz to zaraz wroci spowrotem to nie ma innego wyjscia jak polozyc sie w ciemnym pokoju z mokra szmatka na czole badz karku (jak Ci bardziej pasuje )
Powodzenia w walce z kacem
eNie przesadzajmy, az tak zle to ja sie nie czuje Jesc normalnie moge, jedynie glowa mnie troche boli

Edit. Kliknijcie tu -> KLIK (do kogo jestescie podobne? )
Mi wyszlo 2 razy do Camilli Bell

Edytowane przez Klariska
Czas edycji: 2007-12-02 o 14:36
Stary 2007-12-02, 14:19   #4044
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Nie przesadzajmy, az tak zle to ja sie nie czuje Jesc normalnie moge, jedynie glowa mnie troche boli
To sie ciesz Ja przezylam w zyciu pare takich kacow ze nie bylam w stanie polknac tabletki przeciwbolowej bo od razu by wrocila, to jest dopiero meka... Raz w takm stanie musialam wracac z Katowic do Krakowa (a bylo to juz dobrze po poludniu) Masakra. I dopiero jak dotarlam do domu to bylam w stanie przelknac jakis maly jogurcik (a bylo to w okolicach godziny 19-20) Ale imprezka byla... Hmm... Udana Poza tym mialam powod zeby sie wtedy upic(oczywiscie facet, jakzeby nie inaczej ) i z radoscia to zrobilam

Edit --> Nie mam w pracy swojego zdjecia ale jak wroce do domu to sprawdze
Stary 2007-12-02, 14:26   #4045
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Korlat przyznaje ze nie slyszalam o takiej ksiazce. Ale ja sie w fantastyce nie lubuje, wole raczej jakies dramaty...uwielbiam Paula Coehlo,mimo ze niektorzy twierdza ze wszystkie jego ksiazki sa takie same
musze sie wybrac do biblioteki, bo kiedys pochlamialam kilka/nascie ksiazek w miesiacu a teraz az wstyd..no ale brak czasu niestety ;/
Paulo jest swietny, tez lubie To nie jest tak, ze czytam sama fantastyke Ogolnie duzo czytam zwlaszcza teraz kiedy mam na to czas, na przyklad teraz w pracy ) i staram sie poznawac jak najwiecej gatunkow i szukac, co mi najbardziej odpowiada Jedyne czego nie znosze to biografie Fuj, albo nie trafilam na zadna dobra, taka mozliwosc tez jest

Cytat:
dziekuje
Stary 2007-12-02, 16:31   #4046
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
> Prześlij dalej po sieci
>
> Zróbmy kawał Włochom .... Na włoskiej stronie prestiżowej gazety
> LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boją się
> najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu!
>
> Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią
> http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...tta/d_1504.jsp

Znalezione na innym forum i ciekawie sie zapowiada bo juz mamy 11,2% i jestesmy na 4 miejscu. GŁOSUJCIE DZIEWCZYNY!!!
Stary 2007-12-02, 16:38   #4047
AimiA
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Biiibiii napisała:
dobrze : )
czekam wiec z niecierpliwoscia na opis rezultatow
i moze opisz troche jak ten zbaieg wygladal, jesli mozna
Ok. Wchodzisz, rozbierasz sie od pasa w dól(na ten czas zostałam zostawiona sama sobie) i kładziesz na kozetce(na plecach). Przychodzi pani pyta czego dokładnie oczekujesz(depilacja całkowita, czy po prostu głębsza, paseczek i jeśli tak to jak szeroki i czy od góry czy od połowy). I potem normalne woskowanie bikini, zginasz nogę żeby lepiej naciągnąć skórę raz jedna raz druga. Mnie kosmetyczka prosiła o naciąganie skóry jak depilacja zaczęła sie robić głębsza. Część włosków podcięła też nożyczkami. Potem odwracasz sie na brzuch i to samo(tez trochę pomagałam). Następnie dostałam jakiś balsam i zostałam poproszona o wsmarowanie go sobie. 35 minut i po sprawie

Wyszło mi ze wyglądam jak Britney Spears:P Ale fajna zabawa, już rozesłałam znajomym
Stary 2007-12-02, 17:02   #4048
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Cytat:
> Prześlij dalej po sieci
>
> Zróbmy kawał Włochom .... Na włoskiej stronie prestiżowej gazety
> LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boją się
> najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu!
>
> Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią
> http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...tta/d_1504.jsp

Znalezione na innym forum i ciekawie sie zapowiada bo juz mamy 11,2% i jestesmy na 4 miejscu. GŁOSUJCIE DZIEWCZYNY!!!
Zaglosowalam

A na ta depilacje to tez sie musze prejsc bo juz mam dosyc podraznien od maszynki a kremy mnie uczulaja
Stary 2007-12-02, 17:34   #4049
Klariska
Wtajemniczenie

Tez zaglosowalam

Stary 2007-12-02, 20:04   #4050
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Copykat --> Wlasnie przegladalam watek o czerwonych lakierach do paznokci i znalazlam tam Twoja wypowiedz, ze dysponujesz takimi czerwonymi czerwonymi lakierami Moglabys mi podac firmy i jezeli by sie dalo to numerk tez? Bylabym brdzo wdzieczna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości