|
|
#1681 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIX
Ju, jak zdrowie?
Odnośnie perfum dla Cię to wpadło mi niechcący w oko Mad Madame JHAG, znasz? Ja nie znam, ale z opisów brzmi "Twojo". |
|
|
|
#1682 | ||
|
Panaroja
|
snad oczekiwania na ciepło
![]() Cytat:
![]() 2.nowy trynd tej wiosny, wszystko nam się zmienia ![]() Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1683 |
|
Nindżopesz
|
Pilne pytanie - kupiłam flachę Słodkiej Łąki no i... nie pachnie jak Słodka Łąka. Znaczy pachnie, ale rozwodniona, bardziej alkoholowa, słabsza i niesłodka. Czyli co, zwietrzała? Czy może ta z próbki była stara bo bardziej daje kocanką i jest słodka? (wiadomo, kocanka = maggi a tak pachną jak się psują).
Spróbuję zagadać o wymianę... ale właśnie, wymianę? A może one muszą tak pachnieć? |
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nawet jeśli muszą, a Ci to nie leży, to zagaduj o jakieś wymiany, zwroty etc. Zawsze warto, po co na co się męczyć? |
|
|
|
|
#1685 |
|
Nindżopesz
|
Zagadałam jaka sytuacja i że chcę zwrócić. Podejrzewam, że zwrócić się nie da, może w drodze łaski wymienią. Wtedy nie będę rozpakowywać nowego tylko im odeślę :P A potem wezmę kasę i pojadę przetestować ustrojstwo na żywo w MSB i ewentualnie tam kupić, o.
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Master plan
![]()
|
|
|
|
#1687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mad Madame mi śmierdziało kupą przy pierwszych testach, teraz już nie - może...?
|
|
#1688 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Oj, czemu niezbyt?
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałam tutaj mówić, ale skoro sie wydało... nie nic nie wiadomo, badają, na oddział gin. mnie położyli, na żołądek dali mi ranigast, po którym wylądowałam w łazience i mało się nie przekręciłam, a pani doktor, ktorą wezwałam, że podejrzewam u siebie niedokwasotę, powiedziała, że owszem, o nadkwasocie słyszała - a o niedokwasocie - nie. I spojrzala na mnie jak na wariatkę.
|
#1690 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do tych swiezakow to mowie ci- te juniper bridge som ok i jesczze jest zapach zielonu ktory lubie-jedyny zielony strawny dla mniei naszam w lecie - corsica Furiosa
|
|
|
#1691 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki aby szybko znaleziono przyczynę i aby nie było to nic poważniejszego
|
|
#1692 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. o, nad Corsiką ciągle dumam czy zamawiać próbkę, jak to pachnie, tak szczerze? A z Juniperów co lubisz? Ja obwąchałam dziś sławetne Olympic Rainforest i łee, słabe... Mi prawie takie coś wyszło jak się bawiłam w perfumiarstwo ![]() A Słodka Łąka z flakonu jest ewidentnie mniej bogata i słodka od Łąki z próbki. Czyli zwietrzała? Dałam się obwąchać TŻtu i matce, oboje stwierdzili, że flakonowa słabsza (a było jej z 8 psików vs 1 psik). Dopiero gdzieś tam w bazie są takie same. |
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie - straszne jest to, że kiedy lekarze tutaj mają do czynienia z innymi dolegliwościami, niż ich działka, umywają ręce "My nic nie możemy, takie są procedury" - a oddział interny jest piętro wyżej i nie ma mozliwości, żebym tam poszla ![]() Dziękuję Corii Ja się czuję źle - kłuje mnie, ciągnie, a mówią, że "nie ma prawa" , no i co zrobisz? Nic! Czeka,m do jutra, do wieczora
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
bo jakbyśmy przyjęli wiecej, to by musieli spać na łóżkach małżeńskich ![]() w maju będziemy mieć dwie wycieczki z księżmi ![]() ale po jednym na grupę ![]() Cytat:
![]() trzymaj się straszne to ![]() a wyrostek wykluczyli? znajomy poszedł do lekarza z ostrym bólem brzucha rodzinny powiedział mu tylko: wrzody masz i odesłał do domu a wieczorem trafił do szpitala z zapaleniem wyrostka i go pokroili...
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrostek mi wycinali, jak miałam 5 lat - więc wiem na pewno, że to nie on.
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z juniperów-na pierwszy rzut wszystko mi sie spodobało, mam 3 probki i bede globalnie sie zlewac wzkrotce corsica pachnie lisciami pomidora głównie + jakis zielscoko-moze to to drzewo mastyksowe co jest w nutach . jak dla mnie do ideału brakuje mu ziemności, bo taki zapach bym chciala- chwascisto-ziemisty, ale przynajmniej nie ma tych mdławych słodko-wodnych nutek ktore tk czesto sie pojawiaja w zielonych zapachach i doprowadzaja mnie do mdłosci. Wg mnie to nie jest zadne oszalamiajace cudo,ale chcialam miec cos fajnego zielonego i ten mi sie nadał
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-04-21 o 23:22 |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Znad choróbska ciągu dalszego, lekarz kazał wyleżeć wirusa, więc weekend w łóżku z książkami i filmami A jak ładnie waga spadła z gorączki i braku apetytu
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyno -
To strasznie przykre, ale niestety i ja to przerobiłam, i dlatego niestety nie jestem zdziwiona, że jak idziemy z marszu gdzie popadnie to nas tak właśnie traktują. Brak słów. Nie powinno tak być, a jest. ![]() Dlatego właśnie należy uderzać do specjalisty możliwie jak najszybciej. Wiem, że na to właśnie człowiek liczy, wpadając z bólem do szpitala, no ale ... wzdech... koszmarek. Obyś miała racje, ja wierzę w to, że intuicyjnie wiemy co nam dolega. Polly - thnx, to póki co pozostaje mi zamówić próbki. Dzięki. ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Nie wierzę, że klikam tako oto próbkie - toż w teorii to wszystko, czego NIE chcę "To łoże miłości. Zapach słomy, siana... można niemalże usłyszeć zgniatanie słomki na skórze." Ale dzięki Red, bo być może będzie mi z nim dobrze. La Paille Lutensa. No a tera szczelam w Junipery, trochę raboty jest Ale mnie też to jara Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-22 o 10:33 |
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju oby się coś wreszcie wyjaśniło, strasznie współczuję... Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
I Justynie też!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1702 | |
|
Nindżopesz
|
Ju, Maja, trzymcie się
![]() Maja, obejrzałam SW i faktycznie nindżopesz z tego Kylo Cytat:
2. to chyba nie dla mnie, liście pomidora mi nie leżą. 3. znasz Chaman's Party? To jest dopiero ziemisto-chwastowo-dymne! Ale wyłazi bazylia i nie mogę nosić. Rejcz, trzymam kciuki żeby to był strzał w sedes
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-04-22 o 11:02 |
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Juniperach utkłam, jakoś tak każdy ma w opisie coś w połowie czego szukam, a w połowie nie. No i nie fię, nie fię, chyba dziś nic nie klikneu, bo piatek i bessęsu. Przez weekend przemyślę sprawę. Bo nie chcę, żeby tylko jedna próbka leciała sama. Ile można max w Lulua 7 próbasków?
|
|
|
|
|
#1706 | |||
|
Panaroja
|
snad piątku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.no to da się znieść chyba Cytat:
ad sinupret perfumuf - coś ze mną ewidentnie nie tak - mam ochotę pachnieć banalnym zwykłościami które sobie ładnie pachną - i nic więcej - w związku z tym wyciągnęłam Cerrutti Image i jestem zachwycona czy ktoś wie co mi może być
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1707 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Dopiero stresiki narastające nakierowały mnie znów na kadzidła. A propos stresiku, mam dość. Koniec sezonu jest zły. Dedlajny są złe. Ja wykończona. Grafik współpracujący ledwo zipie i tylko się zastanawiam, kiedy w końcu jednak mnie obije. A tu jeszcze prawie dwa tygodnie za...dalania, że już tak dosadnie się wyrażę. Mój organizm podniósł dziś bunt - gorączka i osłabienie. A weekend z konieczności pracujący Edit: Jednak jest plus nerwówki i braku czasu - chudnę w końcu i przestaję wyglądać jak księżyc w pełni ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-04-22 o 15:25 |
|
|
|
|
#1708 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie z innych względów, ale też mam dość. I też chudnę.
Spadłam poniżej 50kg i więcej już nie chcę
|
#1709 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
?2.oj , współczuję
|
|
|
|
#1710 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do pomidora to liscie lisciom nierówne ;-)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-04-23 o 00:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Ale ja kiedyś rzekłam dokładnie to samo, a teraz mnie straszliwie urzekły.

czy ktoś wie co mi może być