|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pare dni temu oglądalismy wózki w ToyRUs. W oko wpadł mi Silver Cross Wayfarer ![]() http://www.silvercrossbaby.com/our-p...rer/raspberry/ Drogi powóz, ale wygląda obłędnie! Widziałam, ze popularny bo na ulicach tez często spotykany. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-04-22 o 11:48 |
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Mi mama dziś przyniosła gołąbki, właśnie zjadłam
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
pisze tak bo u mnie dzisiaj nawet zwykłe cytowanie nie chce wyjść....
Na twardą i ogólnie kiepską wodę można sobie założyć filtr/zmiękczacz na głównym ujęciu żeby w całym domu była dobra woda albo chociaż pod wanne/prysznic. Przy mocnych problemach ze skórą warto rozważyć taką opcje , ogólnie częściej ludzie robią to w domach ale można też w mieszkaniu. Moja znajoma kiedyś miała i była bardzo zadowolona nie musiała używać nawet płynu do zmiękczania prania, i baterie w kranach też nieobłaziły tak kamieniem jak normalnie. Co do jedzenia szpitalnego znajoma z cukrzycą ciążową dostała zupe czerwoną wode - chyba barszcz, na II danie surówkę z buraków taką z olejem i cukrem, kilka ziemniakow i mieso wygladalo jak ugotowane zmielone mieso polane sosem z torebki. Prawdziwa dieta IG heh. Ja powiedziałam że licze na rodzine bo inaczej umre z głodu nie zjem tam chyba nic. Mój men ogólnie powiedział mi , żebym kupowała co uważam - chodzi mi o rzeczy wyprawkowe w ogole nie kontroluje tego. Powiedział , że ja jestem oszczędna i na głupoty nie wydaje ;D . Ogólnie moge kupić co tam chce ale omawiam z nim zakupy bo chce żeby też uczestniczył w tym procesie. Chodzi ze mną nawet po tych ciucholandach , za bardzo nie wie czego ma szukać ale przynajmniej mnie nie pogania i mowi czy cos mu się podoba czy nie chociaż tyle. Edytowane przez Aniol1985 Czas edycji: 2016-04-22 o 12:11 |
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż też uczestniczy w tworzeniu wyprawki. Chodzimy razem po sklepach, często on sam coś wyszukuje dla Małgosi. Gdy zamawiam coś przez Internet to również mu pokazuje, żeby mógł się wypowiedzieć czy coś mu się podoba czy nie. Fajne są takie zakupy
|
|
#1243 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Ehhh szkoda, ze tego nie wiedziałam wczesniej Współczuje tych wymiotów. Ja nie wymiotowałam w tej ciazy ani raz... A co do piero jak męczą Cie do tej pory |
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na górze była świeża kolendra. ![]() czytałam blog jednej z mam, polecała szpiworek- jak w załączniku. Co o nim myślicie? fragment bloga: Moje serce skradły także śpiworki z Cartera. Mieliśmy jeden jedyny i jak słowo daję to był u nas hit przez długi, długi czas, bo rósł razem z Matim. Idealny na dzień, zwłaszcza gdy ciepło w domu. Wystarczyło podciągnąć i już pieluszka na wierzchu. |
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Burak z cukrem faktycznie idealnie.....
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołączam do grona rozwalaczek kasy;p Właśnie mi przyszło drugie już w tym miesiącu zamówienie z kosmetykami do makijażu po czym dostałam na maila rabat -25% plus darmowa wysyłka... i weź się tu człowieku powstrzymaj
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
Myslalam, ze dzis bedzie piatek, piateczek piatunio....
A tu mi sie dzis zaloga w pracy nie stawila, czesc na urlopie i musze zapierdzielac. Nie ukrywm, ze troche sie zmachalam. Do tego musialam wyslac jedna ciezarowke - 8mc do szpitala. Dostala jakies tabletki i powoduja u niej zmeczenie i sennosc, w dodatku od wczoraj nie czula ruchow dziecka. Ja nie rozumiem po co ona przyszla do pracy. Jak ja wsadzalam do taxi to jej glownym zmartwieniem bylo, czy dostanie punkty za to, ze wychodzi w polowie zmiany..... Jak ja bym sie tak czula to po pierwsze, w zyciu bym nie przyszla do pracy po drugie moj TZ by mi glowe za cos takiego ucial przy samej .... Mam nadzieje, ze jej w tym szpitalu porzadnie wysusza glowe. Pieniadze to nie wszystko. Zestresowalam sie tym wszystkim i moj puls robi mi wielkiego psikusa.......Jak go spowolnic? Bo zaraz bede musiala dolaczyc do tej dziewczyny w szpitalu...
|
|
#1248 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za dobre słowa
![]() Cytat:
Cytat:
Tez troszkę liczę, ze jak sie urodzi to spojrzę i będę wiedzieć oby ![]() Uwielbiam wszystkie te małe ciuszki i o ile nigdy nie byłam sentymentalna tak teraz zmieniło mi jak nic Cytat:
Cytat:
![]() Super wyglądasz ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Ja przez silne wymioty już w styczniu poszłam na L4 i ciągnę je od tamtej pory. Jak sie okazało i dobrze, ze sie "nie zabijam" bo przyszła komunikacja, ze będziemy mieć wrogie przejęcie i nie wiadomo co z nami będzie (do końca roku mają to sfinalizować).... |
|||||
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwolnij też nieco ![]() Ale jej podejście daje idealny przykład, jak smutne są obecne czasy... człowiek zamiast dbać o siebie to się zamartwia czy przypadkiem pracy nie straci... Wiem, że pieniądze nie są najważniejsze, ale sama przyznaj, że bez nich może być w życiu bardzo ciężko.
|
|
#1250 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wyjść na chwile do dentysty na zdjęcie szwa z wyrwanej 8 dwa tygodnie temu, a tu tyle nadrabiania... :P nie spisałam się dziś ze spamowaniem :P
Cytat:
a jakaś kawa/herbata też w tym? ja koniecznie biore kubek ![]() Cytat:
Cytat:
Podoba mi się szary w połączeniu z niebieskim - takim błękitem (mimo że będzie dziewczynka ) Ale siostra mi mówi, ze za zimne te kolory, co myślicie?
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, to jest praca na umowe smieciowa, wiec i tak nie wroci. Albo inaczej...do Amazona mozna wrocic zawsze. Tylko to nigdy nie jest stala praca - no chyba, ze Amazon Cie wezmie na kontrakt staly. Nawet ostatnio jedna dziewczyna w 16 tc dostala staly kontrakt. Zdziwilo mnie to bardzo....
|
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze możesz ocieplić dodatkami
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Meble w sypialni maja byc biale, chce wlasnie dodatki troszke w rozu walnac dla Malej, cotton ballsy zrobie i jakies duperela :P
|
#1254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne śpiworki..ale ja takiego dla maluszka bym nie wziela..jak noworodka wpakujesz do tego? podstawa to żeby był rozsuwany do samego dołu..albo z przodu i na dole do zmiany pieluchy.. są też takie bez rękawów, że ramiączka rozpinają się na rzepy/napy więc dziecka nie obudzisz,żeby przebrać/włozyć/wyjąć z tego na śpiąco..trzeba patrzeć jak pod szyja się zapina..te są na guziki, więc pod tym względem bezpieczne, ale te na zamki czasem mają taki zamek jakby zewnętrzny i zabezpieczenie,żeby nie przyciąć skóry dziecka albo żeby się nie rozsuwał sam..no i taki polar to też nie wiem czy dobry materiał do spania.. piszę to co wyczytałam jak się interesowałam tematem.. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1255 | |
|
Raczkowanie
|
"Mommy is my star"
![]() "Daddy is my hero" ![]() "I love milk" ![]() świetne zakupy!! ![]() Cytat:
![]() Jestem z października (waga). Tak, ja wspominałam o Arbonne też miałam po taniości, cena klienta preferencyjnego. Ciężko mi stwierdzić czy jest matujący, bo mam matową cerę. Krycie jak dla mnie super, choć zawsze udaje mi się oblecieć całą twarz z użyciem jednej pompki podkładu. Moim zdaniem nie jest w ogóle ciężki, ale mimo wszystko omijam okolice oczu Wiadomo też każda cera jest inna i potrzebuje czego innego, więc fajnie by było gdybyś miała możliwość potestować go przed zakupem
Nasze maleństwo Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-04-22 o 13:16 |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym postawiła na jeden kolor- szary.. ja lubię białe wnętrza, ewentualnie szare z białymi meblami własnie.. dla mnie biały, niebieski, szary i różowy to chyba za duzo.. tym bardziej, że dzieciowe rzeczy bywają pstrokate, więc pewnie się jeszcze jakieś przypadkiem pojawią |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

1.09.2012

).
zwolnij też nieco