Promocje -49%, 1+1 - Część II - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-22, 13:33   #4381
Monia159
Raczkowanie

GG do Monia159
Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59341646]Kupiłam podkład No Mask Lireny, w kolorze 01 jasny. No, jasny to on nie jest na pewno na zdjęciach No Mask to ta pionowa krecha. Od góry: Rimmel LF Nude 100 Ivory, Rimmel LF 25h 100 Ivory, Rimmel Match Perfection 100 Ivory i Astor Skin Match Protect w najjaśniejszym kolorze.

Na twarzy zachowuje się przyzwoicie, no ale ten kolor Pomarańcz nie jest moim kolorem[/QUOTE]

Powiedz coś więcej o lirene no mask i astor skin match protect, plis plis plis, chodze w kółko tego pierwszego i się zdecydować nie mogę.

W ogóle dziewczyny jestem w szoku. Jak któraś jest ze śląska i wybiera sie na spóźnione zakupy to polecam do europy centralnej. Pełne szafy, porządeczek i dużo niepootwieranych, jeszcze ekspedientka mówiła, że jutro będą mieć dostawe.
Stary 2016-04-22, 14:16   #4382
aneta_91
Zakorzenienie

Czy ktoś wie w jaki sposób uzupełniają zapasy w drogerii internetowej? I kiedy są tam dostawy? Czy oni te zamówienia z odbiorem w danej drogerii realizują z zasobów tej drogerii?

Edytowane przez aneta_91
Czas edycji: 2016-04-22 o 14:18
aneta_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:23   #4383
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
O to możesz dac znać jak przetestujesz.

Ok dzięki

To trochę potrwa
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:30   #4384
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie w jaki sposób uzupełniają zapasy w drogerii internetowej? I kiedy są tam dostawy? Czy oni te zamówienia z odbiorem w danej drogerii realizują z zasobów tej drogerii?
Jak wybierasz z odbiorem w drogerii to z tej drogerii będzie brany towar, możliwe że z półki i dostawy będą pewnie tak jak do danego sklepu.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:42   #4385
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Dostałam zmacany produkt z drogerii internetowej, sprawdziłam na miejscu i mi babsztyle w Rossmannie powiedziały, że mam na swój koszt wysyłać do centrali
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:44   #4386
Redhead__GIRL
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Następnym razem wypróbuj kolor 100, on jest ładnym bezem, a 010 jest rzeczywiście różowy
Jeżeli kolory tego w butelce i w tubce są identyczne, to jak sprawdzałam kiedyś ten w butelce najjaśniejszy odcień, właśnie 100, to był dla mnie minimalnie za ciemny. Dlatego wzięłam ten w tubce, bo był jaśniejszy kolor ale to było przed zimą, na lato jak się opalę w sumie mógłby być dobry, musiałabym zobaczyć.

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja mam i bardzo lubię. Wzięłam wersję ciemniejszą, mimo że ciemna ni jestem. Ten brąz wydawał mi się za żółty. Fajny produkt. Aplikacji trzeba się nauczyć, bo ciężko manewrować tym sztyftem. Możne ewentualnie użyć pędzelka. Dziś spróbuję chyba właśnie pędzelkiem.
Dziękuję super, bo właśnie potrzebuję czegoś do podkreślania brwi na codzień
Redhead__GIRL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:46   #4387
highheelsjunkie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Dostałam zmacany produkt z drogerii internetowej, sprawdziłam na miejscu i mi babsztyle w Rossmannie powiedziały, że mam na swój koszt wysyłać do centrali
Kurczę, tak się nie robi
A nie dało rady poprosić o wymianę na jakiś niezmacany z półki, czy szuflady? Właśnie się zastanawiałam co w takiej sytuacji, jak po odbiorze okaże się, że dostałam nadszarpnięty.
highheelsjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:47   #4388
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
toż to chamstwo totalne! nic w życiu nie zamówię w internetowym Rossmannie
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 14:47   #4389
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Wstydziliby się wysyłać takie coś. Ja bym zrobiła aferę w BOK.
Stary 2016-04-22, 14:48   #4390
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Skutecznie mnie zniechęcasz do kliknięcia online, nie mam ochoty się z nikim kłócić
Stary 2016-04-22, 15:00   #4391
stesia
Zakorzenienie

a ja dopiero dziś do ross dotarłam, oczywiście rzeczy z cnd już nie było, chciałam kupić coś z eveline i zapomniałam że u mnie nie mają tej szafy kupiłam tylko 1 korektor, miałam ochotę na jeszcze dwa ale jeden został tylko ciemny a z drugiego wszystkie były wymacane, w szufladkach już ich nie było a dostawę podobno mają dopiero w środę nie chce mi się do drugiego jechać bo aż tak mi nie zależy. jedna dziewczyna chyba nie ogarniała że 49% to praktycznie połowa ceny albo nie potrafiła policzyć bo dopytywała ekspedientki ile będzie to albo to kosztować podziwiam ekspedientkę która na spokojnie jej mówiła ile
stesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:02   #4392
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Ot i na czym naprawdę polega promocja- by klient kupił trudno sprzedawalny produkt i miał problem ze zwrotem/reklamacją.
Zaczynam się cieszyć, że jednak mnie ta promocja nie skusiła. Wolę jednak promo stacjonarnie w Hebe czy Superpharm. Tam takich jaj jednak nie ma. To już w tanich drogeriach on line jest lepiej i łatwiej ze zwrotem.
Stary 2016-04-22, 15:12   #4393
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
I dobrze powiedziały, zgodnie z regulaminem
Cytat:
Napisane przez highheelsjunkie Pokaż wiadomość
Kurczę, tak się nie robi
A nie dało rady poprosić o wymianę na jakiś niezmacany z półki, czy szuflady? Właśnie się zastanawiałam co w takiej sytuacji, jak po odbiorze okaże się, że dostałam nadszarpnięty.
Na pewno by dało tylko musiałaby złożyć reklamację na ten produkt.
Cytat:
Napisane przez Pakipsi Pokaż wiadomość
toż to chamstwo totalne! nic w życiu nie zamówię w internetowym Rossmannie
Chamstwo bo?

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Skutecznie mnie zniechęcasz do kliknięcia online, nie mam ochoty się z nikim kłócić

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ot i na czym naprawdę polega promocja- by klient kupił trudno sprzedawalny produkt i miał problem ze zwrotem/reklamacją.
Zaczynam się cieszyć, że jednak mnie ta promocja nie skusiła. Wolę jednak promo stacjonarnie w Hebe czy Superpharm. Tam takich jaj jednak nie ma. To już w tanich drogeriach on line jest lepiej i łatwiej ze zwrotem.
A przeczytała któraś z Was regulamin sklepu online?
Jest tam wyraźnie napisane, że zwroty są ale polegają na odesłaniu produktu na własny koszt do Centrali do Łodzi

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:16   #4394
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez Nikaniki Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ale dawno się tutaj nie udzielałam

Poczyniłam wczoraj najgorsze zakupy życia, w ogóle wczorajszy dzień do kitu miałam...

Kupiłam sobie podkład Rimmel Match perfection w odcieniu ivory zawsze kupowałam ivory a ten jest na mnie za ciemny a sprawdzałam odcień testerem i był ok a w domu szok jestem pomarańczką

I kupiłam też choć nie wiem co mnie podkusiło, bo nie było testerów, podkład Maybelline super stay 24h w odcieniu ivory i wiecie co to jest dopiero pomarańcza i oto moje dwa buble i kasa wyrzucona w błoto

I mam do Was pytanie dobry jest ten podkład l'oreal true match? Mam cerę przetłuszczającą się i nie wiem czy się nada i nawet nie ogarniam tych kolorów i nie wiem który jest najjaśniejszy
Może spróbuj wystawić gdzies na sprzedaż? Użyłas raz, może nawet masz paragon. Ja po ostatniej promocji tak sprzedałam dwa podkłady, które nie podpasowaly mi kolorem
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:35   #4395
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość

Chamstwo bo?
bo pakuje się do przesyłki klientowi zmacany produkt, to tak jakbym sprzedawała np. nowe majtki, a wysłała klientowi używane
Stary 2016-04-22, 15:37   #4396
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez highheelsjunkie Pokaż wiadomość
Kurczę, tak się nie robi
Inne sztuki też były zmacane Babka powiedziała, że ten jest całkiem dobry Jak mam płacić za odesłanie więcej jak za produkt, to rzeczywiście świetny biznes To były moje ostatnie zakupy w Rossie z odbiorem w drogerii Podkład Manhattanu, który mi spakowali do tego był stary, ale wg nich okay :/

Nie dość, że dali mi zmacane i nie chcieli przyjąć zwrotu tego, to jeszcze musiałam tłumaczyć się ochroniarzowi, bo przed odbiorem zamówienia coś tam oglądałam w sklepie i chciałam kupić podkład z CND, więc włożyłam go do koszyka razem z torbą, potem się kłóciłam przez pół godziny przy kasie, przy wychodzeniu podniosłam torbę gdy odstawiałam koszyk, a tam ten podkład Śpieszyłam się, więc mówię do ochroniarza, że tego już nie chcę i czy mogę zostawić czy muszę odnieść, a on mi kazał pokazać co mam w torbie z R tej z zamówienia internetowego czy czegoś nie schowałam Dziwnie się czułam.
Stary 2016-04-22, 15:38   #4397
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
bo pakuje się do przesyłki klientowi zmacany produkt, to tak jakbym sprzedawała np. nowe majtki, a wysłała klientowi używane
Naprawdę myślisz, że tę promocję robią z dobroci serca? Bo wg mnie tylko po to, żeby się pozbyć starych/zmacanych produktów. Na szczęście dla nas, na niektórych produktach to widać

Stary 2016-04-22, 15:39   #4398
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt ci nie kazal zamawiac on line produkty. Juz tu bylo wielokrotnie pisane ze ekspedienki biora to co zostalo w szafach i moze to byc zmacane.

Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:39   #4399
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Monia159 Pokaż wiadomość
Powiedz coś więcej o lirene no mask i astor skin match protect, plis plis plis, chodze w kółko tego pierwszego i się zdecydować nie mogę.
Lirene nie jest złym podkładem - jest leciutki, ładnie wyglada na twarzy, daje takie aksamitne wykończenie. Krycie ma słabe. Tylko ten kolor.
Skin Match Protect lubie bardzo tez jest lekki, ładnie leży na skórze. Duża wada jest to, ze szybko znika z twarzy.
Na pewno nie sa to podkłady dla cer wymagających.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:41   #4400
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Nikt ci nie kazal zamawiac on line produkty. Juz tu bylo wielokrotnie pisane ze ekspedienki biora to co zostalo w szafach i moze to byc zmacane.

Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka
to niech wyraźnie zaznaczą w sklepie on-line "Uwaga, zakupiony produkt może nosić ślady używania, bo zostaje zdjęty z półki w sklepie"
Stary 2016-04-22, 15:46   #4401
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Inne sztuki też były zmacane Babka powiedziała, że ten jest całkiem dobry Jak mam płacić za odesłanie więcej jak za produkt, to rzeczywiście świetny biznes To były moje ostatnie zakupy w Rossie z odbiorem w drogerii Podkład Manhattanu, który mi spakowali do tego był stary, ale wg nich okay :/

Nie dość, że dali mi zmacane i nie chcieli przyjąć zwrotu tego, to jeszcze musiałam tłumaczyć się ochroniarzowi, bo przed odbiorem zamówienia coś tam oglądałam w sklepie i chciałam kupić podkład z CND, więc włożyłam go do koszyka razem z torbą, potem się kłóciłam przez pół godziny przy kasie, przy wychodzeniu podniosłam torbę gdy odstawiałam koszyk, a tam ten podkład Śpieszyłam się, więc mówię do ochroniarza, że tego już nie chcę i czy mogę zostawić czy muszę odnieść, a on mi kazał pokazać co mam w torbie z R tej z zamówienia internetowego czy czegoś nie schowałam Dziwnie się czułam.
Powtórzę - kłania się czytanie regulaminu przed zaakceptowaniem go

Zacytuję:

"6.2. Odstąpienie od umowy

Konsumencie, dokonując zakupów w Drogerii Internetowej Rossmann przysługuje Ci prawo do odstąpienia od umowy sprzedaży w ciągu 14 dni od dnia dostarczenia Zamówienia lub jego odbioru w drogerii, w zależności od tego, którą formę dostawy wybierzesz. Do paczki dołączany jest wzór formularza odstąpienia od umowy (znajdziesz go również w zakładce Pomoc „Formularze do pobrania”).
Możesz go wypełnić i odesłać na adres do korespondencji: Rossmann SDP Sp. z o.o. ul. św. Teresy 111, 91-222 Łódź. Prosimy o zatytułowanie paczki, jako „Odstąpienie od umowy” jeśli zdecydujesz się na skorzystanie z prawa do odstąpienia od umowy.

Bezpośrednie koszty związane ze zwrotem artykułów (w tym w szczególności koszt opakowania i dostarczenia do sprzedawcy) w związku z odstąpieniem od umowy ponosi Konsument. W tym celu możesz skorzystać np. z usług Poczty Polskiej lub innych podmiotów świadczących takie usługi. "

Bezpośredni link:
http://www.rossmann.pl/pomoc#dzial-2

Plus

"6.3. Składanie reklamacji

Jeśli zakupiony produkt posiada wady, możesz zgłosić jego reklamację. Do jej złożenia potrzebny Ci będzie dowód zakupu ( np. paragon, wyciąg z konta, potwierdzenie płatności online). Pamiętaj, że przy odbiorze Zamówienia masz możliwość sprawdzenia dostarczonej przesyłki w obecności kuriera lub sprzedawcy. W przypadku odbioru na stacji Orlen, nie ma możliwości otwarcia paczki. Możesz nie zgodzić się na jej odbiór jeśli przed zeskanowaniem zauważysz, że paczka z zewnątrz jest uszkodzona lub zniszczona. O każdej takiej sytuacji poinformuj nas.

Proponowane opcje zgłoszenia reklamacji to m.in:
• zgłoszenie się do najbliższej drogerii Rossmann z reklamowanym produktem i dowodem jego zakupu;
• odesłanie kwestionowanego produktu wraz z czytelnie wypełnionym protokołem reklamacyjnym (do pobrania w Pomoc „Formularze do pobrania”) na adres do korespondencji:
Serwis Reklamacyjny
Rossmann SDP sp. z o.o.
ul. św. Teresy 109
91-222 Łódź

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy o kontakt z Serwisem Reklamacyjnym Rossmann:
tel. 42-61-39-700
(Koszt połączenia, jak za zwykłe połączenie, wg taryfy Twojego operatora)
e-mail: obsluga_klienta@rossmann. com.pl

Pamiętaj, o reklamacji mówimy w przypadku towaru niezgodnego z umową (np. produktu posiadającego wady)."

Stary 2016-04-22, 15:48   #4402
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:

Chamstwo bo?

Jest tam wyraźnie napisane, że zwroty są ale polegają na odesłaniu produktu na własny koszt do Centrali do Łodzi
Zaskoczę Cię ... tak przeczytałam i nawet osobiście wstawiłam w którymś wątku tu albo Rossmanowskim fragment, który o tym mówi, że trzeba odesłać do siedziby. Co nie zmienia mojego zdania na temat tego, że klient powinien dostać towar pełnowartościowy, a nie używany. Skoro to loteria co się dostanie to ja dziękuję za takie zakupy online, bo nie zamierzam ani grosza dokładać do tego interesu
Stary 2016-04-22, 15:54   #4403
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaskoczę Cię ... tak przeczytałam i nawet osobiście wstawiłam w którymś wątku tu albo Rossmanowskim fragment, który o tym mówi, że trzeba odesłać do siedziby. Co nie zmienia mojego zdania na temat tego, że klient powinien dostać towar pełnowartościowy, a nie używany. Skoro to loteria co się dostanie to ja dziękuję za takie zakupy online, bo nie zamierzam ani grosza dokładać do tego interesu
dokładnie tak, każdy sklep internetowy ma podobny regulamin, i każdemu kupującemu przysługuje odstąpienie od umowy sprzedaży zawartej na odległość, ale tu chodzi o pewne standardy i uczciwość w stosunku do klienta, bez względu na to, czy kupujemy kosmetyki, buty czy torebkę; zamawiamy towar nowy, pełnowartościowy, a wciskanie klientowi z premedytacją używanego produktu, to po prostu ........ każdy niech sobie dopowie
Stary 2016-04-22, 15:58   #4404
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
No chyba nie zaskoczysz...pisałaś "Ot i na czym naprawdę polega promocja- by klient kupił trudno sprzedawalny produkt i miał problem ze zwrotem/reklamacją."
Jakie te problemy? Reklamować nie próbowała z tego, co pisała, chciała zwrócić...i zgodnie z obowiązującym regulaminem jej powiedzieli, że musi odesłać produkt do Centrali na swój koszt.

Co do zmacanych produktów to jakaś nowość dla Ciebie? Wiadomo jak jest w drogeriach, tym bardziej w trakcie takich promocji. Tak samo dziewczyny ostrzegały, że przy zamówieniach online można dostać zmacane produkty.

Kupując tusz, lakier lub błyszczyk masz 100% pewność, że nie były wcześniej przez nikogo otwierane? Ja takiej pewności nie mam nawet kupując osobiście. Takie samo ryzyko, jak przy zakupach online

I tak, nie powinni takich produktów sprzedawać. Ale wg mnie po to organizują takie promocje, co pisałam już wcześniej.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
to niech wyraźnie zaznaczą w sklepie on-line "Uwaga, zakupiony produkt może nosić ślady używania, bo zostaje zdjęty z półki w sklepie"
Dlaczego tylko online? W drogeriach tez taki napis powinien być

Stary 2016-04-22, 16:11   #4405
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba nie zaskoczysz...pisałaś "Ot i na czym naprawdę polega promocja- by klient kupił trudno sprzedawalny produkt i miał problem ze zwrotem/reklamacją."
Jakie te problemy? Reklamować nie próbowała z tego, co pisała, chciała zwrócić...i zgodnie z obowiązującym regulaminem jej powiedzieli, że musi odesłać produkt do Centrali na swój koszt.

Co do zmacanych produktów to jakaś nowość dla Ciebie? Wiadomo jak jest w drogeriach, tym bardziej w trakcie takich promocji. Tak samo dziewczyny ostrzegały, że przy zamówieniach online można dostać zmacane produkty.

Kupując tusz, lakier lub błyszczyk masz 100% pewność, że nie były wcześniej przez nikogo otwierane? Ja takiej pewności nie mam nawet kupując osobiście. Takie samo ryzyko, jak przy zakupach online

I tak, nie powinni takich produktów sprzedawać. Ale wg mnie po to organizują takie promocje, co pisałam już wcześniej.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Dlaczego tylko online? W drogeriach tez taki napis powinien być
Teraz zacytowałaś MissChievousTess nie mnie.

Jakoś w Naturze potrafią się zorganizować tak żeby szło z magazynu jeśli chodzi o sklep internetowy.

No chyba powinno, może by coś to dało chociaż nie sądzę

Już się nie spinam bo leci do mnie korektor z LA Girl kupiona na Minti
Stary 2016-04-22, 16:15   #4406
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ja też wolę SuperPharm, ale zamawiałam podkład Manhattanu dla babci, a chyba tej marki nie ma ani w Hebe, ani w SP.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:

Chamstwo bo?

Ale to nie jest zwrot, tylko nie przyjęcie produktu z powodu niezgodności z umową :P
Już tak nie raz robiłam i nie było problemu, ale widocznie teraz się wycwanili Wczoraj nawet mi nie chcieli wymienić na świeższy egzemplarz jak była cała półka świeżych, a spakowali stary
Stary 2016-04-22, 16:16   #4407
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ja dzis kupilam bazę z Dax Cosmetix, rozswietlacz z wibo i korektor z gąbeczką z Astora, z tym że korektor pani sama mi znalazła w szufladzie nie zmacany za co dużo plus dla obsługi w Rossmannie w Katowicach na 3Maja czy ktoś wie, czy w któreś drogerii w Katowicach jest szafa Catrice?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 16:21   #4408
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja dzis kupilam bazę z Dax Cosmetix, rozswietlacz z wibo i korektor z gąbeczką z Astora, z tym że korektor pani sama mi znalazła w szufladzie nie zmacany za co dużo plus dla obsługi w Rossmannie w Katowicach na 3Maja czy ktoś wie, czy w któreś drogerii w Katowicach jest szafa Catrice?
W poście #4284 zouuza_ wrzuciła taką odpowiedź
Cytat:
Hej, obecnie jesteśmy testowo w drogeriach Rossman: Łódź Manufaktura i Uniwersal, Wrocław Futura Park i CH Sconto, a w Krakowie w Galerii Krakowskiej. odpowiedz z oficjalnej strony catrice

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 16:23   #4409
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Właśnie mówiłam tym babom, że jak mogą pakować używany produkt do zamówienia online i nie przyjmować zwrotu?! Jeszcze dodam, że jak moje zamówienie było zrealizowane to były pełne półki niezmacanych egzemplarzy, więc bardzo się zdziwiłam, że spakowały używany, skoro macaczek jeszcze wtedy nie było
Stary 2016-04-22, 16:27   #4410
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Teraz zacytowałaś MissChievousTess nie mnie.

Jakoś w Naturze potrafią się zorganizować tak żeby szło z magazynu jeśli chodzi o sklep internetowy.

No chyba powinno, może by coś to dało chociaż nie sądzę
To przepraszam, zawsze mi się "mylicie", nie wiem dlaczego
Fakt, o zakupach online z DN czytałam tu same dobre opinie Rossmanna trzeba sobie wychować
Cytat:
J
Ale to nie jest zwrot, tylko nie przyjęcie produktu z powodu niezgodności z umową :P
Już tak nie raz robiłam i nie było problemu, ale widocznie teraz się wycwanili Wczoraj nawet mi nie chcieli wymienić na świeższy egzemplarz jak była cała półka świeżych, a spakowali stary
Liczą, że "głupi klient" odpuści? O nie, nie, nie

Jeśli nie chcieli reklamacji przyjąć to ja bym to załatwiła inaczej. Zadzwoniłabym na numer podany w regulaminie ( ten od reklamacji), opisała im sytuację, że wbrew temu, co mówi o reklamacji regulamin, nie chcieli Ci jej przyjąć. I zapytała dlaczego tak jest i dlaczego łamią prawo obowiązujące w Polsce. To samo bym im napisała na maila, i dodała, że jeśli zgodnie z obowiązującym prawem oraz regulaminem Rossmanna nie przyjmą Ci tej reklamacji w drogerii, będziesz zmuszona sprawę zgłosić do Rzecznika Praw Konsumenta oraz do Inspekcji Haldlowej
Przy okazji napisz, że obsługa była niemiła i wprowadzała Cię w błąd.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości