Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-23, 15:36   #4291
SandyClaws
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Na snapie Katosu taka sytuacja: Kasia opowiada, że jest dumna z córki, która na widok rysunku, na którym rolnik doi krowę mówi, że to nieładnie zabierać mleko krowie. Katosu komentuje, że dumna jest ze świadomości córki oraz wyraża nadzieję, że wszyscy kiedyś zrozumiemy...
Mam wrażenie, że obsesja niektórych vegan zaszła mocno za daleko.
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:39   #4292
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
Tym bardziej, ze tak wcale nie tak dawno sama jadła nabial.

Dziwne, ze zabieranie mleka biednym krowkom jest takie be i straszne, a używanie kosmetyków, które są testowane na zwierzętach jest juz spoko.
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:40   #4293
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yesno Pokaż wiadomość
I bardzo fajnie Przynajmniej nie poszła w jakieś kubki czy inne badziewia i faktycznie się rozwija
dokładnie, zwłaszcza że zrobiła kurs trenera porządnie i u najlepszych szkoleniowców, a nie jakis jednodniowy kurs trenera widać po niej że to kocha

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:45   #4294
201605301111
Konto usunięte

Doncze jest tak szczesliwa ze az sie usmiechalam caly film doo niej
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:49   #4295
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Trzeba mieć wejściówki, nie wystarczy być w Warszawie
czy ty jesteś fanką słuchaczką wierną?

Teoretycznie trzeba, ale jak ktoś przyjdzie bez, to też zwykle wpuszczają Jakbym była w Wawie, to chyba bym zaryzykowała
Baaardzo lubię Hey, ale raczej nie nazwałabym się fanką. Po prostu z przyjemnością mi się ich słucha i, podobnie jak mifik, uwielbiam Kasię. Jestem mega ciekawa tej płyty, bo jak na razie słyszę same zachwyty. W poniedziałek lecę do empiku i kupuję

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
noo, fajnie widzieć ją taką szczęśliwą

Edytowane przez werek serek
Czas edycji: 2016-04-23 o 15:51
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:51   #4296
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
taaaak mega sie to ogladalo

chcialabym sama w sobie znalezc taka radosc z czegos co robie, bo ostatnio slabo
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:51   #4297
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
dokładnie, zwłaszcza że zrobiła kurs trenera porządnie i u najlepszych szkoleniowców, a nie jakis jednodniowy kurs trenera widać po niej że to kocha
Nooo i tym bardziej sie na to fajnie patrzy. Ja ja ogladam od poczatku i widze jak sie mocno zmienila przez te lata. Np. zawsze mowila ze nie maa pasji i zainteresowań i super, ze udalo jejj siee znalezc cos co czyni ja az tak szczesliwa
Stary 2016-04-23, 15:53   #4298
polewka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Tak, mega widać, że ma wielką radość Super!
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 15:54   #4299
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość

Teoretycznie trzeba, ale jak ktoś przyjdzie bez, to też zwykle wpuszczają Jakbym była w Wawie, to chyba bym zaryzykowała
Baaardzo lubię Hey, ale raczej nie nazwałabym się fanką. Po prostu z przyjemnością mi się ich słucha i, podobnie jak mifik, uwielbiam Kasię. Jestem mega ciekawa tej płyty, bo jak na razie słyszę same zachwyty. W poniedziałek lecę do empiku i kupuję
Premiera wczoraj, a w empiku już na 1 miejscu
W ogóle to polecam film o ich wyprawie do Azji
https://www.youtube.com/watch?v=pIxu1pQFUT8
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:04   #4300
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Na snapie Katosu taka sytuacja: Kasia opowiada, że jest dumna z córki, która na widok rysunku, na którym rolnik doi krowę mówi, że to nieładnie zabierać mleko krowie. Katosu komentuje, że dumna jest ze świadomości córki oraz wyraża nadzieję, że wszyscy kiedyś zrozumiemy...
W Q&A mowila, ze nie wtrąca sie w to, w jaki sposob inni jedzą, a ja jednak widzę poczucie wyższości nad okropnymi, nieświadomymi mięsożercami :|
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:11   #4301
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, siedzieliśmy tam prawie trzy godziny, dostał kroplówkę z różnymi lekami, wkurzyłam się tylko bo nie zgodził się zostać na noc w szpitalu, a wtedy zrobiliby mu rano USG. Wróciliśmy do domu i zasnął, dzisiaj już czuje się dobrze. Co za noc, normalnie jeszcze trochę i sama bym kroplówki potrzebowała. Mam nadzieję, że już będzie dobrze i że pójdzie do swojego lekarza na to USG, inaczej SOR będzie mu potrzebny jak go dorwę
Nawet morfologii nie zrobili? Proponuję zrobić na cito chociaż crp. Do tego usg. To może być atak woreczka żółciowego. Bóle nie biorą się znikąd i gwarantuje, że lepiej nie będzie dopóki nie znajdziecie przyczyny
Ja się kulalam z bólem zamostkowym lata, kilka miesięcy temu bolało mnie kilka dni i nie przechodziło. Ze łzami w oczach jechałam do lekarza po czterech dniach bólu i głodówki. Miałam zdiagnozowana wadę przełyku, nie mogli nawet zrobić gastroskopi, tak miałam zacisniety przełyk i operowali mi to na cito robiąc dużą dziurę w przypadkowy szpitalu Operacja trwała cztery godziny i skutki odczuwam do dziś.
Nie polecam. Może gdybym się wcześniej uparla na szpital to nie miałbym takiego problemu, bo moja wadę w dobrym szpitalu leczą laparoskopowo. Nie muszę chyba pisać, że miałam miesiąc z życia wyjęty
Jeszcze tylko dodam, że ja od lat jestem pacjentem poradni gastro i miałam wiele badań, notatnik przyjmowało leki.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2016-04-23 o 16:13
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:32   #4302
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość

Dziwne, ze zabieranie mleka biednym krowkom jest takie be i straszne, a używanie kosmetyków, które są testowane na zwierzętach jest juz spoko.
Dokladnie. Mam swiadomosc ze mleko sklepowe raczej nie pochodzi od szczęśliwych krowek, ale jak sie troszczy o zwierzeta to powinna chyba tez wiedziec o krzywdzie jaka wyrządzają koncerny ktore testuja na zwierzętach. Chyba ze wg nie krowki nie wolno krzywdzic, ale krolika lub szczura tak.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:41   #4303
night prowler
Zadomowienie

Przerywnik plotkowy z kategorii "wtf are they wearing?!" .

Macie na to jakieś wytłumaczenie? Czy to po prostu Kany i nie warto dociekać, bo i tak się nie zrozumie?

Stary 2016-04-23, 16:42   #4304
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dzięki Mam nadzieję, że dzisiaj już nic nas nie zaskoczy, wczoraj zaczęło się dopiero tak o 22:00 :/

Za nic nie chciał zostać i koniec, mam tylko nadzieję, że go nie dopadnie znowu ten ból. On w ogóle ma problemy z trawieniem, reluks bodajże, wiecznie mu się odbija, ale oczywiście nie dba o to
Niech się przebada porządnie, to usg zrobi, żeby wrzodów też nie miał

Ciekawe, ile Donia będzie brać za konsultacje ale cieszę się, że spełnia swoje marzenia i jest szczęśliwa z tego, co robi

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:45   #4305
polewka
Raczkowanie

Kurde, zauważyłam jak Laura się zmieniła na plus! Zaraz po tym filmie wyświetlił mi się kolejny z okolic Bożego Narodzenia. Wow! Widać, że schudła. Cieszę się, bo wiem ile to wysiłku wymaga...

Dziewczyny, Katosu napisała do mnie prywatna wiadomość. Pisze, ze nie jest agresywnie nastawiona do ludzi, którzy jedzą inaczej niż ona, tylko że jej weganizm przyniósł energię i dobre samopoczucie i dlatego chciałaby, żeby wszyscy wiedzieli, że to dobry sposób na życie jest. Nie będę cytować całej wiadomości, bo nie wiem czy by sobie życzyła, ale czuję się nieswojo i wolę zaznaczyć, że napisała, wyjaśniła i być może ja ją jakoś źle odebrałam.
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:50   #4306
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Przez takie sytuacje przestałam oglądać Katosu na snapie
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:52   #4307
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Nawet morfologii nie zrobili? Proponuję zrobić na cito chociaż crp. Do tego usg. To może być atak woreczka żółciowego. Bóle nie biorą się znikąd i gwarantuje, że lepiej nie będzie dopóki nie znajdziecie przyczyny
Ja się kulalam z bólem zamostkowym lata, kilka miesięcy temu bolało mnie kilka dni i nie przechodziło. Ze łzami w oczach jechałam do lekarza po czterech dniach bólu i głodówki. Miałam zdiagnozowana wadę przełyku, nie mogli nawet zrobić gastroskopi, tak miałam zacisniety przełyk i operowali mi to na cito robiąc dużą dziurę w przypadkowy szpitalu Operacja trwała cztery godziny i skutki odczuwam do dziś.
Nie polecam. Może gdybym się wcześniej uparla na szpital to nie miałbym takiego problemu, bo moja wadę w dobrym szpitalu leczą laparoskopowo. Nie muszę chyba pisać, że miałam miesiąc z życia wyjęty
Jeszcze tylko dodam, że ja od lat jestem pacjentem poradni gastro i miałam wiele badań, notatnik przyjmowało leki.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Zrobili mu badanie krwi, niby wszystko w normie, USG nie chcieli zrobić w nocy, zrobiliby niby gdyby został w szpitalu. On lekceważy swoje problemy zdrowotne, a ja się tylko denerwuję. Mam nadzieję, że zapisze się do swojego lekarza, tego samego u którego był wcześniej z tym refluksem.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 16:54   #4308
yesno
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez night prowler Pokaż wiadomość
Przerywnik plotkowy z kategorii "wtf are they wearing?!" .

Macie na to jakieś wytłumaczenie? Czy to po prostu Kany i nie warto dociekać, bo i tak się nie zrozumie?

Podobno ma łuszczycę i się kryje
yesno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 17:03   #4309
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Mam problem z tym filmem, jest moim GP, bo z jednej strony mi się podoba, ale z drugiej akceptuje tylko musicale z takimi, którzy śpiewać i tańczyć potrafią..a tutaj mamy cały film robiony pod aktorów i ich umiejętności....
West Side to moja musicalowa biblia, no ale to były jeszcze czasy prawdziwej szkoły musicalowej;
Kabaret, Rocky Horror Picture Show, Tańcząc w ciemnościach, Skrzypek na dachu, Deszczowa piosenka, My fair lady, Człowiek z La Manchy- uwielbiam
Chicago, Grease, Moulin Rogue - guilty pleasure
Nędznicy, Sweeney Todd, Mamma mia - ciarki żenady

Pogrubione widziałam i uwielbiam (i Chicago, o czym pisałam wcześniej), aczkolwiek oczywiście jest różnica między choćby RHPS a Mamma mią. Dla mnie ten musical wylądowałby w kategorii guilty pleasure, podobnie jak Sweeney Todd, w którym zdolności wokalne mają zdaje się jedynie dwie osoby, ale ja ten film oglądałam dla fabuły jeszcze w czasach, gdy byłam mroczna i bardzo emo. Od paru lat go nie widziałam, bardzo mnie zastanawia, jak odebrałabym go dzisiaj, muszę sprawdzić. Nędznicy to dla mnie fantastyczny film, nawet, jeśli większość piosenek brzmi lepiej na scenie. W przypadku tego filmu nie zależy mi na umiejętnościach, a na ładunku emocjonalnym.

Skoro mówimy o musicalach, kojarzysz na pewno Hamiltona?

Cytat:
Napisane przez yesno Pokaż wiadomość
I bardzo fajnie Przynajmniej nie poszła w jakieś kubki czy inne badziewia i faktycznie się rozwija
Kilka lat temu nikt by nie sądził, że tak się rozwinie, będzie miała tak wielką pasję i tyle zaangażowania. Super, że znalazła swoją drogę.

Cytat:

Poważnie ona nadal używa kosmetyków testowanych na zwierzętach?
Nie skomentuję...

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2016-04-23 o 17:04
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 17:08   #4310
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hermiona111 Pokaż wiadomość
Przez takie sytuacje przestałam oglądać Katosu na snapie
Ja tez. Mam dość poczucia, ze jestem gorsza, bo lubie (i służy mi to bardziej niż brak!) zjeść cos od zwierzęcego.
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 17:13   #4311
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez. Mam dość poczucia, ze jestem gorsza, bo lubie (i służy mi to bardziej niż brak!) zjeść cos od zwierzęcego.
Ja nie lubię przeginania w żadną ze stron. Znam takich co nie rozumieją jak można zjeść obiad, śniadanie i kolację bez mięsa. Uważam, że jesteśmy wszystkożerni. Niech każdy je to co mu służy, nie ma jednej słusznej drogi w odżywianiu bo każdy organizm jest inny. Niestety często mam wrażenie, że weganie czują się lepsi od reszty świata i wygłaszają swoje pouczające mowy, zaś typowi mięsożercy nie potrafią zmienić swojego trybu jedzeniowego chociaż często im nie służy i upierają się przy jedzeniu na prawde ogromnych ilości miecha.
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 17:29   #4312
201607111040
Konto usunięte

Za niedługo na rynku ma ukazac sie czasopismo historyczne Historia bez ceznury. Czasopismo nie bedzie mialo nic wspolnego z ekipa, która tworzy program Histora bez cenzury. Mam nadzieje ze chlopaki z Hbc nie zostawia tego, bo jak dla mnie to proba zarobienia na marce, ktora stworzyli.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 18:42   #4313
juli_jka
now or never

cała Donce - ryczy, że spełniła swoje marzenia
żeby nie było; cieszy mnie to, ale żeby płakać

a tak na serio poszłybyście do niej na konsultacje ?
Stary 2016-04-23, 18:58   #4314
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Mam polubioną stronę Otwartych Klatek na fb i czasem aż przykro czytać te komentarze... Dziś zamieścili zdjęcie z cytatem Petera Dinklage'a, który powiedział, że lubi zwierzęta i nie chce ich krzywdzić ani płacić innym za ich krzywdzenie, dlatego jest wegetarianinem. Od razu pojawiły się komentarze, że nie jest dobrym człowiekiem, bo jest TYLKO wegetarianinem i akceptuje zabieranie kurom dzieci (jajek ). Spodobał mi się komentarz jakiejś dziewczyny, że jeśli weganie nazywają jajka kurzymi dziećmi, to powinni nazywać każdy okres dzieckiem
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:06   #4315
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Pogrubione widziałam i uwielbiam (i Chicago, o czym pisałam wcześniej), aczkolwiek oczywiście jest różnica między choćby RHPS a Mamma mią. Dla mnie ten musical wylądowałby w kategorii guilty pleasure, podobnie jak Sweeney Todd, w którym zdolności wokalne mają zdaje się jedynie dwie osoby, ale ja ten film oglądałam dla fabuły jeszcze w czasach, gdy byłam mroczna i bardzo emo. Od paru lat go nie widziałam, bardzo mnie zastanawia, jak odebrałabym go dzisiaj, muszę sprawdzić. Nędznicy to dla mnie fantastyczny film, nawet, jeśli większość piosenek brzmi lepiej na scenie. W przypadku tego filmu nie zależy mi na umiejętnościach, a na ładunku emocjonalnym.

Skoro mówimy o musicalach, kojarzysz na pewno Hamiltona?

Kilka lat temu nikt by nie sądził, że tak się rozwinie, będzie miała tak wielką pasję i tyle zaangażowania. Super, że znalazła swoją drogę.

Poważnie ona nadal używa kosmetyków testowanych na zwierzętach?
Nie skomentuję...
Zoeva chyba ma pędzle z naturalnego włosia? Ich tez używa. + wydaje mi sie, ze widziałam na snapie skórzana torebkę
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:15   #4316
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość

Moim zdaniem czepiasz się. Jeżeli było to jej naprawdę wielkie marzenie to czemu się dziwisz, że się popłakała? Tym bardziej nie dziwię się, że się wzruszyła po tym co napisała Czocher-czyli, że kiedyś za bardzo nie miała zainteresowań i pasji więc wcale się nie dziwię, że nastąpiła taka a nie inna reakcja jeżeli w końcu znalazła jakiś cel w życiu.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:25   #4317
201607111047
Konto usunięte

Napisałam komentarz Karolinie odnośnie maseczki jako sposobu na depresję. Na razie wisi. Zobaczymy, czy mnie posądzi o hejt
Napisałam, że nie ma pojęcia co to jest depresja, że to jest choroba, którą się leczy, a nie stosuje maseczki czekoladowe.
Tym bardziej mnie to uderzyło, bo sama zmagam się z tą chorobą od ładnych kilku lat, i dziś jestem w dołku psychicznym I tak naprawdę nikogo to nie obchodzi.
Karolina na kanale łobuzów jest ostatnio coraz bardziej infantylna. To chyba przystosowanie do wieku odbiorców kanału i jej własnego męża.
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:27   #4318
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Tez bym sie poryczala. Ludzie maja rozzna wrazliwosc i roznie reaguja

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ilekroc wchodze do madzikaa na insta maam ochote zabrac jej te filtry ktorrymi sie bawi ;_;
Stary 2016-04-23, 19:28   #4319
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja tam się nie dziwię, ale mi też zdarza się płakać ze szczęścia

Poszłabym. Jej ciało jest dla mnie dowodem na to, że wie co robi. Może niekoniecznie poszłabym w sprawie treningu na pośladki, bo mimo że robię mniej ćwiczeń niż ona i na mniejszych ciężarach, to mam wrażenie, że są porównywalne, ale ten biceps i ogólna siła, jaką ona ma, bardzo mi się podobają. Widać, że Doncze dużo czasu spędza na dokształcaniu się nie tylko w sprawie treningów, ale i diety.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:32   #4320
Cherry_Muffin
nibyżona

a pośladki mimo nawet pakowania i diety to tez nie kwestia genow?

ja sie jej tez nie dziwie

mysle, ze bym poszla. wydaje sie z tym autentyczna, jestem tez w stanie bardziej "ocenic" jej prace.
nie lubię jak danej osoby z ktorej uslug chce skorzystac nie moge znalezc info w sieci. wiem, ze to nie zawsze znaczy ze nie jest super, ale jakos tak mam, ze wszystko porownuje, a tu by bylo duzo materialu
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości