|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
Cytat:
![]() Czy poszłabym na konsultacje? Nie wiem, ale tylko dlatego, że ja sama od dłuzszego czasu w tym siedzę, nie mam kursów itp, ale dużo czytam i uczę się dla własnych potrzeb, współpracuję z trenerem. Ale 'nowe' osoby by pewnie sporo nauczyła |
||
|
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
1. Miniaturka powala. Elegancki look i kupa, brawo Karo.
2. Mądrości DG od 12:31-halo! ktoś tu hejtuje! A nie..przecież DG nie hejtuje, on tylko wyraża swoje zdanie, jednak jeżeli ktoś by powiedział coś takiego o jakiejś jego imprezie to ta osoba zostałaby okrzyknięta hejterem roku. 3. Tekst Karoliny od 13:00 mnie zabił. I jeszcze te miny i gestykulacja.. |
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Dla fanek marki evree i różanych kosmetyków - w SP kupiłam za 7 ziko taki tonik, pokładam w nim nadzieje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-twarzy.html |
|
|
|
#4324 |
|
Konto usunięte
|
Według mnie nie ma w jej placzu nic zlego. Dziewczyna spelnila swoje wielkie marzenie. Poza tym wole jej placz, ktory jest szczery oraz pozuje jaka jest naprawdę niz kreowanie siebie na yt na inna osobe.
|
|
|
|
#4325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po domowym zabiegu body wrapping z koncentratem cynamonowo-paprykowym z Bingospa. Wytrzymałam 10 minut, odczucie jakby ktoś mnie wrzucił do ogniska. Zmyłam wszystko dokładnie, skóra koloru buraczano-czerwonego, jak po oparzeniu. Nadal piękło niesamowicie, ulgę przyniosło kilka serii kilkuminutowego zimnego prysznica. Nadal czuję ciepełko
Dodam, że należę do osób z dość wysoką granicą bólu i dyskomfortu.Czy to ma tak wyglądać??I czy są jakieś widoczne efekty w postaci likwidacji cellulitu??
|
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Konto usunięte
|
z ust mi to wyjęłaś
"jak to moze byc, ze sponsor ma tyl do powiedzenia a ludzie ze swiata mody czy internetu nic!" no ok, co do ludzi ze swiata mody - moze i racja ale serio sie srac o to, ze oesu sponsor ma wiecej do powiedzenia niz wielkie gwiazdy yt DG i Karo i że blizej sceny siedzą ludzie którzy mają mniej wyswietlen? SERIO?! ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- musieli duzo hajsu dostac za reklame tych poduszek ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- zna ktos jakies dobre słodkie białe wino? ![]() w sensie smaczne, dla laika |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie tak!
|
|
|
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio Paulina z mówiącinaczej mówiła, że youtuberzy muszą umieć wykreować siebie, a często jest tak, że prywatnie to zupełnie inne osoby. Mało tej autentyczności na youtubie - scenariusze i te sprawy. Fajnie, że potrafią tak sobą 'zarządzać' i przyciągają publiczność, ale po co co drugi twierdzi, że jest sobą i nikogo nie udaje?
|
|
|
|
#4331 |
|
Użyszkodniczka
|
Nie chciałam o ich reakcji na temat organizacji imprezy pisać, bo myslałam, że jestem przewrażliwiona i przesadzam, ale ten tekst o wyswietleniach mnie zabił
![]() Ale halo, przecież wypowiadają się najbardziej kreatywne osoby jutuba (z najlepszym vlogowym kanałem), które wymyślają takie super rzeczy, np. napis na koszulkę 'miłego dnia'. Nikt by nie wpadł na taki kreatywny pomysł. Zachowanie Darka jest co raz bardziej żenujące, z filmiku na filmik.
|
|
#4332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja od siebie polecilabym maske oliwno-kawowa. Do kawy fusowej dodajesz oliwe z oliwek, az powstanie konsystencja pasty. Nastepnie przez ok 5 min masujesz, a potem owijasz folia i trzymasz ile chcesz (ale tak 20min to minimum). Potem robisz delikaty peeling jesli chcesz sie pozbyc tlustej powloki po oliwie, ale jesli ci ona nie przeszkadza to nie musisz. Zmywania zelem raczej nie polecam bo moze zniszczyc uczucie nawilzenia. Do zmycia tlustej powloczki polecam scrub do ciala z Eveline. Potem balsam antycellulitowy i goodbye celulite ![]() Z piekacymi specyfikami bym nie zaczynala. Sa bardzo nieprzyjemne i szybko sie mozesz zniechecic. |
|
|
|
|
#4333 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem jakie sa ceny w Polsce, ale riesling kabinett jest winem polslodkim, ale wedlug mnie jest naprawde dosc slodkie w zalezonsci od winiarni
Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2016-04-23 o 20:16 |
|
|
|
#4334 |
|
nibyżona
|
oesu... DG tak mowi ok tej 12:30 ze az
![]() kumam ze moze chodzilo o to ze osoby powiedzmy znajacy sie sa czesto gorzej ustawieni a osoby "bywajace" sa coraz bardziej wrzucane na przod, ale litosci oni akurat tam namniej. a jeszcze raz zobacze ta kupe to padne
|
#4335 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podczas gdy inni dobijają dwóch milionów wielkie gwiazdy, czerwone dywany rozkładac jak idą |
|
|
|
|
#4336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli nie ma sie tak ciekawej osobowosci zeby przycignac uwagę widza to trzeba sie kreować. Tylko ze w niektorych przypadkach wali ta sztucznością po oczach. Babki kolo trzydziestki ktore zachowuja sie tak zeby przypodobac sie gimnazjalistka czy chocby Wlodek Markowicz, ktory w swoim nowym wcieleniu jest dla mnie kompletnie nieautentyczny. W LS byl energiczny, wesoly a na swoim kanale zrobi sie jakis taki spokojny, refleksyjny.
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuję Twojej metody![]() |
|
|
|
|
#4338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie Włodek ma jakiś kryzys lub coś w ten deseń, było to dość mocno widać u Jakóbiaka. |
|
|
|
|
#4339 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-04-23 o 20:30 |
|
|
|
|
#4340 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, wyciekają co chwilę jakieś taśmy polityków, ja tylko czekam na pierwszą taką aferę na YT. Marzy mi się, że ktoś nagrywa przypadkiem jak jedna z drugą w niewybrednych słowach jadą po swoich gimbusiarskich widzach - bo że to się po wyłączeniu kamery odbywa, to jestem na milion procent pewna. Może wtedy tym młodszym, zakochanym widzkom klapki z oczu pospadają i dostrzegą to, co jest oczywiste dla starszych: niesamowitą obłudę.
Mam zły dzień, mam ochotę pogrzejnikować. |
|
|
|
#4341 |
|
Konto usunięte
|
I te ich koszulki.. teraz w Pepco są podobne za 10 zł w promocji tylko ładniejsze xD
|
|
|
|
#4342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pellegrino Moscato di Sicilia
|
|
|
#4343 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa marzy mi się płyta Heya - ta wersja Special Edition
Wszystko przez wizaż i filmiki wrzucane na profilu Hey na fb ![]() Jakby galerka nie zamykała się za pół godziny, to bym poleciała. Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2016-04-23 o 20:34 |
|
|
|
#4344 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zgadzam się śledzę oba jej kanały praktycznie od początku i jestem pod ogromnym wrażeniem, jak bardzo się zmieniła. fajnie, że znalazła jakąś pasję, której się poświęca i jeszcze dodatkowo rozwija się w tym kierunku. będę kibicować i śledzić jej dalsze poczynania a co do reakcji to pewnie też bym się popłakała, mówiąc o swoim spełnionym marzeniu moim zdaniem Doncze jest taka pocieszna w tym filmie, uśmiech nie schodził mi z twarzy, a jak Alan powiedział, że ma ją ochotę przytulić, to prawie mi się twarz rozerwała, tak się wyszczerzyłam Cytat:
przejrzałam wszystkie komentarze pod tym filmem i nie znalazłam Twojego, hejterko Cytat:
cytuję Ciebie tylko po to, żeby walnąć offtopa i napisać, że masz cudowny podpis
|
|
#4345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super, że znalazła pasję, nie dość, że wie co w życiu chce robić to jeszcze znalazła ludzi, którzy podzielają jej pasję a jak sama kiedys mowila, nie miała zbyt wielu znajomych. A jeśli chodzi o pójście do niej.. To jest dziwna sprawa, bo na filamch często jej technika kuleje. I to też w tych, które pojawiały się już w czasie kursu. Niby tłumaczy w komentarzach, że ona wie jakie błędy popełnia i nad tym pracuje ale jednak nie wspomni o tym w filmach (obtym co jest złe) i pewnie znajdzie się grupa osób, która po jej filamch będzie te błędy popełniać. Trzymam za nią kciuki Wysłane z mojego HUAWEI |
|
|
|
|
#4346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale fakt, przyda się coś odnośnie widzów |
|
|
|
|
#4347 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#4348 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Konto usunięte
|
Myślę, że na zagorzałych fanów nawet "taśma prawdy" by nie zadziałała.
|
|
|
|
#4350 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Mi też |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Dodam, że należę do osób z dość wysoką granicą bólu i dyskomfortu.

Spróbuję Twojej metody