Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-23, 19:45   #4321
smerffie
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Nooo i tym bardziej sie na to fajnie patrzy. Ja ja ogladam od poczatku i widze jak sie mocno zmienila przez te lata. Np. zawsze mowila ze nie maa pasji i zainteresowań i super, ze udalo jejj siee znalezc cos co czyni ja az tak szczesliwa

Cytat:
Tez bym sie poryczala. Ludzie maja rozzna wrazliwosc i roznie reaguja

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ilekroc wchodze do madzikaa na insta maam ochote zabrac jej te filtry ktorrymi sie bawi ;_;
ja bym pewnie tez płakała ze szczęscia

Czy poszłabym na konsultacje? Nie wiem, ale tylko dlatego, że ja sama od dłuzszego czasu w tym siedzę, nie mam kursów itp, ale dużo czytam i uczę się dla własnych potrzeb, współpracuję z trenerem. Ale 'nowe' osoby by pewnie sporo nauczyła

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:48   #4322
wraaakczasu
Rozeznanie

1. Miniaturka powala. Elegancki look i kupa, brawo Karo.
2. Mądrości DG od 12:31-halo! ktoś tu hejtuje! A nie..przecież DG nie hejtuje, on tylko wyraża swoje zdanie, jednak jeżeli ktoś by powiedział coś takiego o jakiejś jego imprezie to ta osoba zostałaby okrzyknięta hejterem roku.
3. Tekst Karoliny od 13:00 mnie zabił. I jeszcze te miny i gestykulacja..

wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:49   #4323
Munkaa
Zakorzenienie

Dla fanek marki evree i różanych kosmetyków - w SP kupiłam za 7 ziko taki tonik, pokładam w nim nadzieje

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-twarzy.html
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:50   #4324
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
cała Donce - ryczy, że spełniła swoje marzenia
żeby nie było; cieszy mnie to, ale żeby płakać

a tak na serio poszłybyście do niej na konsultacje ?
Według mnie nie ma w jej placzu nic zlego. Dziewczyna spelnila swoje wielkie marzenie. Poza tym wole jej placz, ktory jest szczery oraz pozuje jaka jest naprawdę niz kreowanie siebie na yt na inna osobe.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:58   #4325
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
2. Mądrości DG od 12:31-halo! ktoś tu hejtuje! A nie..przecież DG nie hejtuje, on tylko wyraża swoje zdanie, jednak jeżeli ktoś by powiedział coś takiego o jakiejś jego imprezie to ta osoba zostałaby okrzyknięta hejterem roku.

Brak mi słów, żeby określić to dno
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:58   #4326
akna1102
Zadomowienie

Jestem po domowym zabiegu body wrapping z koncentratem cynamonowo-paprykowym z Bingospa. Wytrzymałam 10 minut, odczucie jakby ktoś mnie wrzucił do ogniska. Zmyłam wszystko dokładnie, skóra koloru buraczano-czerwonego, jak po oparzeniu. Nadal piękło niesamowicie, ulgę przyniosło kilka serii kilkuminutowego zimnego prysznica. Nadal czuję ciepełko Dodam, że należę do osób z dość wysoką granicą bólu i dyskomfortu.

Czy to ma tak wyglądać??I czy są jakieś widoczne efekty w postaci likwidacji cellulitu??
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 19:59   #4327
yesno
Raczkowanie

Cytat:

Do Karoliny 'charakteru' sie przyzwyczaiłam, ale DG nie mogę znieść, wyżej sra niż dupę ma.
yesno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:03   #4328
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
z ust mi to wyjęłaś

"jak to moze byc, ze sponsor ma tyl do powiedzenia a ludzie ze swiata mody czy internetu nic!"

no ok, co do ludzi ze swiata mody - moze i racja
ale serio sie srac o to, ze oesu sponsor ma wiecej do powiedzenia niz wielkie gwiazdy yt DG i Karo i że blizej sceny siedzą ludzie którzy mają mniej wyswietlen? SERIO?!

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

musieli duzo hajsu dostac za reklame tych poduszek

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

zna ktos jakies dobre słodkie białe wino?
w sensie smaczne, dla laika
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:04   #4329
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Według mnie nie ma w jej placzu nic zlego. Dziewczyna spelnila swoje wielkie marzenie. Poza tym wole jej placz, ktory jest szczery oraz pozuje jaka jest naprawdę niz kreowanie siebie na yt na inna osobe.
dokładnie tak!

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:08   #4330
yesno
Raczkowanie

Cytat:
Ostatnio Paulina z mówiącinaczej mówiła, że youtuberzy muszą umieć wykreować siebie, a często jest tak, że prywatnie to zupełnie inne osoby. Mało tej autentyczności na youtubie - scenariusze i te sprawy. Fajnie, że potrafią tak sobą 'zarządzać' i przyciągają publiczność, ale po co co drugi twierdzi, że jest sobą i nikogo nie udaje?
Stary 2016-04-23, 20:08   #4331
RudeOne
Użyszkodniczka

Nie chciałam o ich reakcji na temat organizacji imprezy pisać, bo myslałam, że jestem przewrażliwiona i przesadzam, ale ten tekst o wyswietleniach mnie zabił

Ale halo, przecież wypowiadają się najbardziej kreatywne osoby jutuba (z najlepszym vlogowym kanałem), które wymyślają takie super rzeczy, np. napis na koszulkę 'miłego dnia'.
Nikt by nie wpadł na taki kreatywny pomysł.
Zachowanie Darka jest co raz bardziej żenujące, z filmiku na filmik.
Stary 2016-04-23, 20:10   #4332
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Jestem po domowym zabiegu body wrapping z koncentratem cynamonowo-paprykowym z Bingospa. Wytrzymałam 10 minut, odczucie jakby ktoś mnie wrzucił do ogniska. Zmyłam wszystko dokładnie, skóra koloru buraczano-czerwonego, jak po oparzeniu. Nadal piękło niesamowicie, ulgę przyniosło kilka serii kilkuminutowego zimnego prysznica. Nadal czuję ciepełko Dodam, że należę do osób z dość wysoką granicą bólu i dyskomfortu.

Czy to ma tak wyglądać??I czy są jakieś widoczne efekty w postaci likwidacji cellulitu??
Coz po tym koncentacie nie spodziewałabym sie niczego innego. Jest dosc palacy

Ja od siebie polecilabym maske oliwno-kawowa. Do kawy fusowej dodajesz oliwe z oliwek, az powstanie konsystencja pasty. Nastepnie przez ok 5 min masujesz, a potem owijasz folia i trzymasz ile chcesz (ale tak 20min to minimum). Potem robisz delikaty peeling jesli chcesz sie pozbyc tlustej powloki po oliwie, ale jesli ci ona nie przeszkadza to nie musisz. Zmywania zelem raczej nie polecam bo moze zniszczyc uczucie nawilzenia. Do zmycia tlustej powloczki polecam scrub do ciala z Eveline. Potem balsam antycellulitowy i goodbye celulite

Z piekacymi specyfikami bym nie zaczynala. Sa bardzo nieprzyjemne i szybko sie mozesz zniechecic.
Stary 2016-04-23, 20:13   #4333
201610310857
Konto usunięte

Cytat:

[/COLOR]zna ktos jakies dobre słodkie białe wino?
Nie wiem jakie sa ceny w Polsce, ale riesling kabinett jest winem polslodkim, ale wedlug mnie jest naprawde dosc slodkie w zalezonsci od winiarni

Edytowane przez 201610310857
Czas edycji: 2016-04-23 o 20:16
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:18   #4334
Cherry_Muffin
nibyżona

oesu... DG tak mowi ok tej 12:30 ze az
kumam ze moze chodzilo o to ze osoby powiedzmy znajacy sie sa czesto gorzej ustawieni a osoby "bywajace" sa coraz bardziej wrzucane na przod, ale litosci oni akurat tam namniej.
a jeszcze raz zobacze ta kupe to padne
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:18   #4335
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Nie chciałam o ich reakcji na temat organizacji imprezy pisać, bo myslałam, że jestem przewrażliwiona i przesadzam, ale ten tekst o wyswietleniach mnie zabił

Ale halo, przecież wypowiadają się najbardziej kreatywne osoby jutuba (z najlepszym vlogowym kanałem), które wymyślają takie super rzeczy, np. napis na koszulkę 'miłego dnia'.
Nikt by nie wpadł na taki kreatywny pomysł.
Zachowanie Darka jest co raz bardziej żenujące, z filmiku na filmik.
taaa, zwłaszcza, ze przy innych duzych ytberach sie jakos nie wybijają. No ok, Kaarola ma to 500tysi subów, ale ile lat na to pracowała, DG 200 tysi, na vlogowym cos koło 200tysi
podczas gdy inni dobijają dwóch milionów

wielkie gwiazdy, czerwone dywany rozkładac jak idą
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:19   #4336
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yesno Pokaż wiadomość
Ostatnio Paulina z mówiącinaczej mówiła, że youtuberzy muszą umieć wykreować siebie, a często jest tak, że prywatnie to zupełnie inne osoby. Mało tej autentyczności na youtubie - scenariusze i te sprawy. Fajnie, że potrafią tak sobą 'zarządzać' i przyciągają publiczność, ale po co co drugi twierdzi, że jest sobą i nikogo nie udaje?
Zeby ludzie w to uwierzyli Jeżeli nie ma sie tak ciekawej osobowosci zeby przycignac uwagę widza to trzeba sie kreować. Tylko ze w niektorych przypadkach wali ta sztucznością po oczach. Babki kolo trzydziestki ktore zachowuja sie tak zeby przypodobac sie gimnazjalistka czy chocby Wlodek Markowicz, ktory w swoim nowym wcieleniu jest dla mnie kompletnie nieautentyczny. W LS byl energiczny, wesoly a na swoim kanale zrobi sie jakis taki spokojny, refleksyjny.
Stary 2016-04-23, 20:20   #4337
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Coz po tym koncentacie nie spodziewałabym sie niczego innego. Jest dosc palacy

Ja od siebie polecilabym maske oliwno-kawowa. Do kawy fusowej dodajesz oliwe z oliwek, az powstanie konsystencja pasty. Nastepnie przez ok 5 min masujesz, a potem owijasz folia i trzymasz ile chcesz (ale tak 20min to minimum). Potem robisz delikaty peeling jesli chcesz sie pozbyc tlustej powloki po oliwie, ale jesli ci ona nie przeszkadza to nie musisz. Zmywania zelem raczej nie polecam bo moze zniszczyc uczucie nawilzenia. Do zmycia tlustej powloczki polecam scrub do ciala z Eveline. Potem balsam antycellulitowy i goodbye celulite

Z piekacymi specyfikami bym nie zaczynala. Sa bardzo nieprzyjemne i szybko sie mozesz zniechecic.
Na szczęście miałam tylko jedną saszetkę tego koncentratu, ale za to mam całe opakowanie koncentratu cynamonowo-kofeinowego, podejrzewam, że z nim będzie podobnie Spróbuję Twojej metody
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:24   #4338
yesno
Raczkowanie

Cytat:
Zeby ludzie w to uwierzyli Jeżeli nie ma sie tak ciekawej osobowosci zeby przycignac uwagę widza to trzeba sie kreować. Tylko ze w niektorych przypadkach wali ta sztucznością po oczach. Babki kolo trzydziestki ktore zachowuja sie tak zeby przypodobac sie gimnazjalistka czy chocby Wlodek Markowicz, ktory w swoim nowym wcieleniu jest dla mnie kompletnie nieautentyczny. W LS byl energiczny, wesoly a na swoim kanale zrobi sie jakis taki spokojny, refleksyjny.
Pytanie retoryczne, rzecz jasna
Dla mnie Włodek ma jakiś kryzys lub coś w ten deseń, było to dość mocno widać u Jakóbiaka.
Stary 2016-04-23, 20:24   #4339
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
taaa, zwłaszcza, ze przy innych duzych ytberach sie jakos nie wybijają. No ok, Kaarola ma to 500tysi subów, ale ile lat na to pracowała, DG 200 tysi, na vlogowym cos koło 200tysi
podczas gdy inni dobijają dwóch milionów

wielkie gwiazdy, czerwone dywany rozkładac jak idą
Jeszcze przymknęłabym oko na ich wypowiedź, gdyby ze wzrostem subskrybcji wzrastała jakość ich filmów i pojawiały się nowe pomysły. Ja wiem, że się powtórzę i jestem już monotonna, ale TheMichalaks mają tyle samo subskrypcji, Stef nad montażem siedzi pół dnia i z filmu na film widać jak się stara, niebo a ziemia, bez porównania nawet.

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-04-23 o 20:30
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:30   #4340
201607110949
Konto usunięte

Wiecie co, wyciekają co chwilę jakieś taśmy polityków, ja tylko czekam na pierwszą taką aferę na YT. Marzy mi się, że ktoś nagrywa przypadkiem jak jedna z drugą w niewybrednych słowach jadą po swoich gimbusiarskich widzach - bo że to się po wyłączeniu kamery odbywa, to jestem na milion procent pewna. Może wtedy tym młodszym, zakochanym widzkom klapki z oczu pospadają i dostrzegą to, co jest oczywiste dla starszych: niesamowitą obłudę.

Mam zły dzień, mam ochotę pogrzejnikować.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:31   #4341
201705230905
Konto usunięte

I te ich koszulki.. teraz w Pepco są podobne za 10 zł w promocji tylko ładniejsze xD
Stary 2016-04-23, 20:31   #4342
Parasito
Raczkowanie

Cytat:
z ust mi to wyjęłaś

"jak to moze byc, ze sponsor ma tyl do powiedzenia a ludzie ze swiata mody czy internetu nic!"

no ok, co do ludzi ze swiata mody - moze i racja
ale serio sie srac o to, ze oesu sponsor ma wiecej do powiedzenia niz wielkie gwiazdy yt DG i Karo i że blizej sceny siedzą ludzie którzy mają mniej wyswietlen? SERIO?!

musieli duzo hajsu dostac za reklame tych poduszek

zna ktos jakies dobre słodkie białe wino?

Pellegrino Moscato di Sicilia
Stary 2016-04-23, 20:32   #4343
201607131110
Konto usunięte

Aaaa marzy mi się płyta Heya - ta wersja Special Edition
Wszystko przez wizaż i filmiki wrzucane na profilu Hey na fb
Jakby galerka nie zamykała się za pół godziny, to bym poleciała.

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2016-04-23 o 20:34
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:38   #4344
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Moim zdaniem czepiasz się. Jeżeli było to jej naprawdę wielkie marzenie to czemu się dziwisz, że się popłakała? Tym bardziej nie dziwię się, że się wzruszyła po tym co napisała Czocher-czyli, że kiedyś za bardzo nie miała zainteresowań i pasji więc wcale się nie dziwię, że nastąpiła taka a nie inna reakcja jeżeli w końcu znalazła jakiś cel w życiu.

zgadzam się
śledzę oba jej kanały praktycznie od początku i jestem pod ogromnym wrażeniem, jak bardzo się zmieniła. fajnie, że znalazła jakąś pasję, której się poświęca i jeszcze dodatkowo rozwija się w tym kierunku. będę kibicować i śledzić jej dalsze poczynania
a co do reakcji to pewnie też bym się popłakała, mówiąc o swoim spełnionym marzeniu moim zdaniem Doncze jest taka pocieszna w tym filmie, uśmiech nie schodził mi z twarzy, a jak Alan powiedział, że ma ją ochotę przytulić, to prawie mi się twarz rozerwała, tak się wyszczerzyłam

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Napisałam komentarz Karolinie odnośnie maseczki jako sposobu na depresję. Na razie wisi. Zobaczymy, czy mnie posądzi o hejt
Napisałam, że nie ma pojęcia co to jest depresja, że to jest choroba, którą się leczy, a nie stosuje maseczki czekoladowe.
Tym bardziej mnie to uderzyło, bo sama zmagam się z tą chorobą od ładnych kilku lat, i dziś jestem w dołku psychicznym I tak naprawdę nikogo to nie obchodzi.
Karolina na kanale łobuzów jest ostatnio coraz bardziej infantylna. To chyba przystosowanie do wieku odbiorców kanału i jej własnego męża.

przejrzałam wszystkie komentarze pod tym filmem i nie znalazłam Twojego, hejterko

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Jeszcze przymknęłabym oko na ich wypowiedź, gdyby ze wzrostem subskrybcji wzrastała jakość ich filmów i pojawiały się nowe pomysły. Ja wiem, że się powtórzę i jestem już monotonna, ale TheMichalaks mają tyle samo subskrypcji, Stef nad montażem siedzi pół dnia i z filmu na film widać jak się stara, niebo a ziemia, bez porównania nawet.

cytuję Ciebie tylko po to, żeby walnąć offtopa i napisać, że masz cudowny podpis

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:38   #4345
baletki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
cała Donce - ryczy, że spełniła swoje marzenia
żeby nie było; cieszy mnie to, ale żeby płakać

a tak na serio poszłybyście do niej na konsultacje ?
Każdy reaguje inaczej. Jedni skaczą, tańczą, inni nie pokazuja tego jakoś bardzo a jeszcze inni płaczą że szczęścia.
Super, że znalazła pasję, nie dość, że wie co w życiu chce robić to jeszcze znalazła ludzi, którzy podzielają jej pasję a jak sama kiedys mowila, nie miała zbyt wielu znajomych.
A jeśli chodzi o pójście do niej.. To jest dziwna sprawa, bo na filamch często jej technika kuleje. I to też w tych, które pojawiały się już w czasie kursu. Niby tłumaczy w komentarzach, że ona wie jakie błędy popełnia i nad tym pracuje ale jednak nie wspomni o tym w filmach (obtym co jest złe) i pewnie znajdzie się grupa osób, która po jej filamch będzie te błędy popełniać. Trzymam za nią kciuki

Wysłane z mojego HUAWEI
baletki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:44   #4346
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Wiecie co, wyciekają co chwilę jakieś taśmy polityków, ja tylko czekam na pierwszą taką aferę na YT. Marzy mi się, że ktoś nagrywa przypadkiem jak jedna z drugą w niewybrednych słowach jadą po swoich gimbusiarskich widzach - bo że to się po wyłączeniu kamery odbywa, to jestem na milion procent pewna. Może wtedy tym młodszym, zakochanym widzkom klapki z oczu pospadają i dostrzegą to, co jest oczywiste dla starszych: niesamowitą obłudę.

Mam zły dzień, mam ochotę pogrzejnikować.
Już była taśma z Atorem, na której mówił, ze wybił się na 'małym pedale' Z tego rozkręciła się niezła aferka Ator-Gimper. Chyba pierwsza tak głośna
Ale fakt, przyda się coś odnośnie widzów
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:48   #4347
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość

cytuję Ciebie tylko po to, żeby walnąć offtopa i napisać, że masz cudowny podpis
A dziękuję
Stary 2016-04-23, 20:50   #4348
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
przejrzałam wszystkie komentarze pod tym filmem i nie znalazłam Twojego, hejterko
Jest jeszcze. Przynajmniej ja go widzę

Czocherku, polecam Ci Carlo Rossi Moscato. Pyszne, delikatne, słodkie
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 20:56   #4349
201705230905
Konto usunięte

Myślę, że na zagorzałych fanów nawet "taśma prawdy" by nie zadziałała.
Stary 2016-04-23, 21:00   #4350
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Jest jeszcze. Przynajmniej ja go widzę

Czocherku, polecam Ci Carlo Rossi Moscato. Pyszne, delikatne, słodkie
Może dostałaś shadowbana

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Myślę, że na zagorzałych fanów nawet "taśma prawdy" by nie zadziałała.
pewnie twierdziliby, że to zmontowane, zmanipulowane i w ogóle

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Mi też
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości