|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
bo nie mogę znaleźć zdjęcia katalogowego (to z kolekcji z ubiegłego roku) a na mnie widziała ją tylko świadkowa więc boję się, że w sieci nic nie ginie i jeszcze się wyda przed ceremonią :P
|
|
#1412 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej,
oddali nam prąd Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W pierwszej ciąży by l mega szał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo fajnie, że na takiego trafiliście Dlatego też uważam program 500+ jest beznadziejny, wątpie by w "tych" rodzinach środki te były choć w części przeznaczone na dzieci ....
|
|||||
|
|
|
#1413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba będzie się dokształcić Super zakupy |
|
|
|
|
#1415 | |
|
Rozeznanie
|
Gratki, gratki, a komentarz bardzo trafny
![]() Cytat:
Nie wezmę go, bo wszedł na rynek jesienią zeszłego roku i ma mało opinii. PONADTO: znalazłam gdzieś opinię po dokładnym teście tego wózka przez jakąś babkę i stwierdziła, że o ile gondola OK, o tyle spacerówka mała i nie nadaje się dla jej 2 letniej, naprawdę mało gabarytowej córki (zrobiła zdjęcie - faktycznie dziecko koszmarnie wystawało). Mimo miłości od pierwszego wejrzenia, jakości materiałów (na żywo solidny), ta opinia o spacerówce mnie zniechęciła.Niemniej jednak - na temat każdego wózka, choćby najlepszego, zawsze można przeczytać coś złego
|
|
#1416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja rozważałam bebetto holland i jest bardzo ładny ale ogromny, macalam go w sklepie. Ja wybieram bebetto nico plus, jest podobno mniejszy i zgrabniejszy
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
Pochwalę się brzucholem w 22 tygodniu już, córami sesję zrobiła śmiejąc się z biednej matki że niedługo się w obiektyw nie zmieści....
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musiałaś mnie z kimś pomylić z tym lumene, bo ja go nie polecałam, nie znam tego produktu z cc ja polecałam chanel i skin79 ![]() Cytat:
najważniejsze, żeby puder był bez spf i żeby nie był w większości zrobiony z krzemionki, bo to też potrafi zrobić psikusa. Najlepiej zrób sobie makijaż i później niech ktoś Ci zrobi kilka zdjęć w różnym świetle i z lampą/bez lampy. Później sobie zgraj te zdjęcia na komputer, zobaczy czy żaden kosmetyk nie bieli Ci twarzy. I przede wszystkim zrób sobie zbliżenia, zobaczy czy intensywność makijażu jest w porządku. Aparat wszystko wychwyci Jakby co, służę pomocą ![]() czarna1985 śliczny brzuszek!
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za cenne rady, tak tez zrobię wykonam sobie makijaż i poproszę zeby ktos mi zrobił zdjecia i zobaczymy to pudry tez musze sprawdzić, bo o tej krzemionce nie pomyslałam
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakbym brała, wybrałabym inny, na szczęście mają w ofercie ''nie zdobione'' gondole. Ale to już szczegół.A może któraś ma zastrzeżenia do plastikowych gondol? Lepsze/gorsze od standardowych materiałowych? Tak myślę i oglądam filmiki na youtube. Roan ma głębszą gondo,ę wg mnie i większą spacerówkę, a przynajmniej dłuższe oparcie. Jutro nastawiam się na Expander Mondo Grey Line (chyba na równi faworyt z Roanem) i Riko Nano. Bo te Jedo Fyn podobno zaâ☠â☠â☠i.ste gondole, ale spacerówka o kant d... potłuc. I faktycznie, na żywo takie dość małe (znowu zaczepiłam babkę na ulicy ).Po raz kolejny M A S A K R A. Dobrze, że chociaż z fotelikiem nie miałam tylu dylematów i wybrałam praktycznie od razu ...
100 % nie istnieje Edytowane przez shybuya Czas edycji: 2016-04-23 o 19:30 |
|
|
|
|
#1423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to cos namieszałam..he.. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1425 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
U mnie dziś dzień taki średni ale udało się zrobić grilla ![]() gratulacjeCytat:
![]() Cytat:
![]() już nie dużo Ci brakuje Cytat:
|
|
|
#1426 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To Ty już gotowa do porodu!!! Cytat:
Rzadko zdarzają się body i pajace, na ogól spodnie, sweterki, koszulki - ludzie kupują albo dostają a i tak niemowlaka ubiera się w body lub pajacyk bo najwygodniej i najszybciej. Paki bodziaków są na ogół sprane, bo to najszybciej się niszczy.Ja akurat na używki nie patrzyłam, bo mam sporo ubranek z lumpka, których nie wklejałam. Część z nich jest naprawdę w świetnym stanie. Nasze mamy poszalały trochę Ja tylko skupiłam się na nowych ciuszkach, tak żeby móc skompletować podobne zestawy (lecz nie identyczne) żeby chłopaki choć wyjściowo wyglądali jak bliźniaki ![]() Cytat:
![]() Co do tych jąderek to teraz nie będziemy sprawdzać bo to i tak nic nie da, zobaczymy jak się urodzą. Fajny jest! I wcale nie taki duży!
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem w nim zakochana ![]() ale tu dziś spokojnie ;D każda korzysta chyba z pogody i dnia z Tżtami
|
|
#1428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja niestety nie bede miała próbnego makijażu, bo nie mam kiedy na niego pojechać juz :/ bo ślub jest na wariata organizowany i nie mam kiedy sie umówić, bo to bedzie w moim rodzinnym mieście ![]() I troche boje sie ryzykować bo to dziewczyna wzięta z fb, niby ma duzo dobrych opinii i terminy pozajmowane no ale....kto wie czy mi nie spapra makijażu Wiadomo ze robiąc sama bede sie troche stresować ale nie bede tez robic jakiegos skomplikowanego makijażu, raczej takie prosty, ja nie stosuje bronzera na przykład czy nie robię sobie brwi. Także jedyne co moge spierniczyc to oczy, bo wiaodmo ze najtrudniej je pomalować i zblendowac ładnie Ale dzieki za wszytskie rady, musze sie jeszcze zastanowić bo wiekszosc z Was by jednak poszła do profesjonalisty
|
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj tak! Dzisiaj znow zrobiłam tam zakupy dla Zuzi wcale tak drogo nie wyszło, a jakość ubranek super![]() Cytat:
![]() My zostajemy przy Riko Nano grey fox ![]() a to mój brzuchol To wina lodów
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-04-23 o 21:45 |
||
|
|
|
#1430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę że mamy tyle samo na plusie tylko ja miałam"troszkę" wyższą wagę startową
|
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam, że jak tylko zaczęłam jeść lody, słodycze.. sporadycznie (gdzieś tak 19-20 tydz .) to szybko przybyły mi 2 kg
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-04-23 o 21:49 |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja zaczęłam od 74...ale początki miałam cieżkie, bez papierochów byłam jak odkurzacz....
|
|
|
#1433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękny brzuszek! ![]() To nie Ty jesz lody, tylko Twoj Maluszek Maluszek, który po porodzie pomoże Ci szybko zrzucić kg po ciąży
|
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze tak gwoli podsumowania, żeby za bardzo nie spamować: robię makijaże od kilku lat, a gdybym drugi raz wychodziła za mąż... to chyba szukałabym koleżanki po fachu co jak co, ale w dniu ślubu jest tyle emocji i zawirowań, że nie wiem czy by mi rączka nie drgała no ale może ja jestem bardziej roztrzepana
|
|
#1435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.facebook.com/AnshuMakeup/ Jakbyś mogła zerknąć i powiedziec co sadzisz to byłabym wdzięczna
|
|
|
|
|
#1436 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam w sobote.
Cały dzień biegam gdzieś i dopiero znalazłam chwilę by napisać. Cytat:
Co do zakupów na allegro mam kilku sprzedawców u których kupuję testery głównie i sobie chwalę bo bardzo fajne ceny, ale wiadomo, że nie trudno się naciąć ... Cytat:
Brawo za obżarstwo I za to, że mnie gonisz z wielkością brzucha Podkłady z mary kay polecam. Za takie pieniądze super jakość, łatwe w aplikacji no i nadają się na lato bo są w miarę lekkie ale krycie już nie najwyżych lotów - zauważyłam to teraz jak moja cera ma większe wymagania ... No widzisz o tym sensai-u nie wiedziałam, jutro jadę z mężem na zdjęcia to zobaczymy jak się sprawdzi jak zrobie rano make up A kociaka nagraj i wrzucaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1437 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tzn mi by wystarczył jeden lub dwa ale Jasio chciał ![]() Cytat:
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarna super brzusio
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-04-23 o 23:16 |
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
A to mój po dzisiejszej pizzy hehe
![]() W piżamce |
|
|
|
#1440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wypróbuję ![]() Cytat:
Niby mogłabym sama, bo potrafię zrobić ładny makijaż, ale nie mam na tyle dobrych kosmetyków, żeby być zadowoloną z trwałości. A średnio mi się uśmiecha po 5-6 godzinach spojrzeć w lustro i uznać, że chyba zapomniałam się "wyładnić" Na dodatek wydaje mi się, że po prostu nie będzie mi się chciało bawić w makijaż jeszcze w obawach, że się nie wyrobię ![]() Cytat:
Fajny ![]() Cytat:
Fajna piłeczka ![]() Wy wszystkie macie takie fajne brzuchy ![]() A mi się jeszcze nawet sadełko do końca nie naciągnęło i mam ciągle dość sporą warstwę amortyzującą wszystkie kopniaki
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

fajny termin na ślub..my mamy rocznicę ślubu tydzień po Waszej uroczystości.. jak braliśmy ślub to była przepiekna pogoda..a teraz już 8 lat minęło od tego dnia..
bo nie mogę znaleźć zdjęcia katalogowego (to z kolekcji z ubiegłego roku) a na mnie widziała ją tylko świadkowa więc boję się, że w sieci nic nie ginie i jeszcze się wyda przed ceremonią :P

dzis mialam ciezka nic z Tz - chrapaczem :P 

z cc ja polecałam chanel i skin79 
1.09.2012

czerwiec 2015
<3