Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-24, 11:40   #4411
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Doncze - cieszy mnie jej cieszenie, jakbym szczęściem koleżanki się cieszyła. Czy oddałabym się w jej ręce? No f'way. Zajaranie siłownià i efekty (na własnym ciele) nie zastàpià silnego przygotowania naukowego na temet człowieczego ciała (zwłaszcza dieta Doncze nie wzbudza we mnie zaufania). Wszystko przed nià - pasję ma, a to genialny punkt wyjścia.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:43   #4412
Munkaa
Zakorzenienie

Na nowej płycie Beyonce -> TheWeeknd, Jack White, Kendrick Lamar
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:06   #4413
201605301111
Konto usunięte

https://youtu.be/d4xQwYV_SsE

Akiss i haul
Ok. 12 minuty spodnie z wysokim stanem
Jestem ciekawa czy ona kiedykolwiek widziala spodnie z wysokim stanem i boje sie pomyslec jak jej zdaniem wygladaja spodnie bez wysokiego stanu
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:11   #4414
natii86
Rozeznanie

dziewczynom, które się zastanawiają nad nowym tel. polecam lg g4 . Robi świetne zdjęcia i jest bardzo szybki, mam go ponad pół roku i jeszcze nie złapał ani jednej zwieszki.
natii86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:12   #4415
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magi18 Pokaż wiadomość
Oglądacie Cyber Mariana?
Dzisiaj w proponowanych pojawił mi się jego filmik:
Mnie z doskoku się zdarza jak sobie o nim przypomnę, z ostatnich jego produkcji najbardziej mi wpadło w ucho to nawet słuchałam kiedyś w kółko grając na kurniku W teledysku występuje Aga Grzelak - ta to ale skacze po tych kanałach
https://www.youtube.com/watch?v=0zx883OoyYs
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:14   #4416
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki - polecacie jakiegoś smarfona z naprawdę dobrą kamerą i aparatem, który nie kosztuje 2 kafle? Zależy mi na tym,żeby się nie ciął, nagrywał w niezłej jakości i robił naprawdę ładne zdjęcia.
Jeszcze mam konto Samsung j5, 700 zl
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:15   #4417
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Mnie bardziej przekonuje ścieżka którą obrała Kaja z kanału Dźwigaj dziewczyno, studiuje dietetykę, swoją pracę poddaje ocenie - startuje w zawodach, ma cały czas kontakt z osobami które są zajarani na punkcie kulturystyki na wysokim poziomie, gromadzi sobie cenne doświadczenie a nie kursy i kursiki.
Bo powiedzmy sobie szczerze, skończyć kurs to jest nic w porównaniu do przygotowania formy startowej na zawody. Ci najbardziej rozchwytywani trenerzy personalni to właśnie byli zawodnicy sportów sylwetkowych. Rozwaliło mnie też to że Doncze oferuje doradztwo w zakresie żywienia, a doskonale pamiętam jak wyglądała jej własna redukcja, sama przyznała że ją skopała...
Bardzo lubię Kaję, ale myślę, że nie ma co ich w ogóle porównywać. Kaja miała wokół siebie całą ekipę WK, a Doncze musiała sama do wszystkich dochodzić, jak widać metodą prób i błędów.

A co do skopania redukcji. Można mieć wiedzę na temat żywienia, a i tak mieć problemy z utrzymaniem wagi/schudnięciem itp. itd. Tutaj ogromną kwestię odgrywa psychika, sama wiedza nie wystarczy. Widzę po sobie

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2016-04-24 o 12:17
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:19   #4418
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la_bellegerent Pokaż wiadomość
Lobuzom sie serio w dup.kach poprzewracalo, ostatnio do sprzatania wlaczylam filmik Karoliny o inspiracjach, najpierw jakies pitupitu o gierce na telefon, potem o karnecie do kina i pada gwozdz programu: "ogladamy duzo filmow, bo jak wiecie, kupilismy sobie karte unlimited... NIESTETY to nie jest sponsorowane a bardzo chcielibysmy ja dostac, ale kupilsmy, kosztuje 500zl, no i tak kupilismy dwie wiec wydalismy 1000 zlotych". Jakze mnie to po uszach porazilo. Celebrycji naczelnej polskich vlogerow kina nie sponsoruja?! Nie moze byc... Daje 10 dan w oderwaniu od rzeczywistosci i odsubskrybowuje Karoline po 5 latach. Gudbaj.
/koniec hejtu, wyszumialam sie
A powiedzieli że to cena za rok czy chcieli zrobić wrażenie na gimbusach że tyyyle wydają żeby napierali w komentarzach że powinni dostać?
Stary 2016-04-24, 12:34   #4419
201607111040
Konto usunięte

Dziewczynki majace Misshe Perfect Cover. Mam trzy probki 21, 23 i 27. Od ktorej powinnam zaczac testy jesli moj odcienn buzi podobny jest do Healty Mix 51?
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:38   #4420
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la_bellegerent Pokaż wiadomość
Lobuzom sie serio w dup.kach poprzewracalo, ostatnio do sprzatania wlaczylam filmik Karoliny o inspiracjach, najpierw jakies pitupitu o gierce na telefon, potem o karnecie do kina i pada gwozdz programu: "ogladamy duzo filmow, bo jak wiecie, kupilismy sobie karte unlimited... NIESTETY to nie jest sponsorowane a bardzo chcielibysmy ja dostac, ale kupilsmy, kosztuje 500zl, no i tak kupilismy dwie wiec wydalismy 1000 zlotych". Jakze mnie to po uszach porazilo. Celebrycji naczelnej polskich vlogerow kina nie sponsoruja?! Nie moze byc... Daje 10 dan w oderwaniu od rzeczywistosci i odsubskrybowuje Karoline po 5 latach. Gudbaj.
/koniec hejtu, wyszumialam sie
Daj linka
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:41   #4421
loczek88
Wtajemniczenie

od 2.40
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:59   #4422
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Na nowej płycie Beyonce -> TheWeeknd, Jack White, Kendrick Lamar
Chcę, chcę, chcę!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:04   #4423
polewka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Notabene, jeśli można, chętnie się więcej poudzielam na wątku, ostatnio miałam spore turbulencje życiowe, trwa przeprowadzka, w nowym & starym mieszkaniu dzieje się WSZYSTKO co tylko może źle/pechowo pójść, chyba przyciągam tego typu problemy. Do tego okazało się, że straciłam połowę swoich oszczędności, dla mnie Dużo Pieniążków, przez kilka uroczych matactw ( nie moich ) z różnych stron naraz, jak się okazało, Dolce Vita.
Więc w zasadzie od stanu "nie śpię, nie jem, boję się życia", przeszłam do "wszystko mi jedno, najwyżej wyląduje na ulicy" (co zapewne miejsca mieć nie będzie, ale emocje robią swoje). Dlatego moją terapią będzie kontakt z Miłymi Ludźmi na wątku, taka odskocznia od mojej obecnie groteskowej rzeczywistości.
jestem do dyspozycji

Czasami tęsknię do stanu "wszystko mi jedno"

PS dziękuję dziewczynie, która poleciła tu na wątku spożywanie błonnika Czuję się taka lekka
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:04   #4424
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Mnie z doskoku się zdarza jak sobie o nim przypomnę, z ostatnich jego produkcji najbardziej mi wpadło w ucho to nawet słuchałam kiedyś w kółko grając na kurnikuW teledysku występuje Aga Grzelak - ta to ale skacze po tych kanałach
https://www.youtube.com/watch?v=0zx883OoyYs
Was was jest swietny! Ja Mariana lubie, podobaja mi sie jego produkcje, humor, efekty i wspolpraca z widzami. Przede wszystkim ciagle mnie zaskakuje pomyslami, brnie w umiejetnosciach coraz wyzej.
Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Myślę, że na zagorzałych fanów nawet "taśma prawdy" by nie zadziałała.
Tez tak mysle. Zaraz by okrzyknięto to prowokacja, fotomontaz i glaskaliby swoje gwiazdy po glowkach. Nie zmienia to faktu, ze tez czekam na jakies wyjscie z ukrycia i opis jak to wyglada na prawdę cala ciemna strona.
Cytat:
Dla fanek marki evree i różanych kosmetyków - w SP kupiłam za 7 ziko taki tonik, pokładam w nim nadzieje

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...do-twarzy.html
mam go! Dupy nie urywa ale jest przyjemny w stosowaniu i lubie w nim to ze moge go psikac na buzie niz nalewac na wacik. Producent nawet dodal zapis, ze lepiej sie wchlaniaja dobroczynne skladniki wody rozanej jak psikasz a nie przecierasz. Nie potrafie powiedziec czy dziala spektakularnie bo mam cala linie rozana i ona robi mi ladna cere bez problemów. Szkoda ze zmarchow nie redukuje bylabym w 7niebie
Cytat:
Napisane przez yesno Pokaż wiadomość
Nie oglądam top model, ale dziewczyna fajna

nigdy nie uwierzę chyba, ze to sa jej naturalne oczy. Zawsze mnie fascynowaly zblizeni na jej twarz i ciagle mam wrazenie, ze to soczewki. Niesamowity efekt no i calkiem wporzadku dziewczyną sie wydawala. Piekna, inteligentna i charakterna. Moze w wolnej chwili slusze sie na to video jej/z nia.

Olenkasz czy opisywalas juz jak bylo być ksiazka? Bardzo ciekawa inicjatywa, czekam na wrazenia twoje i ludzi naokolo tylko nie wiem czy pominelam czy jeszcze nie mialas chwili, zeby opisac.

Szczerze, ogladam lobuzow bo lubie patrzec na ladne i smakowite jedzenie oraz na Warszawe. Tego jest multum w ich vlogach co mnie bardzo cieszy. Jednak coraz czesciej najchetniej bym ogladala bez dzwieku. Maz jak slyszy DG to wytrzymwsc nie moze i naprawdę ostro komentuje jego podejscie do widza, co i mnie sie udziela. Jak pewne miedzy-malzonkowe zachowania potrafie zrozumiec tak zdziecinnienia Karo i wynioslosci DG juz nie. Mam wrazenie ze ich wspolpraca i polaczenie biznesów nie wplynelo na korzysc ich kanalow. Dla mnie zmysl kucharski DG umiera a Karo juz nie patrzy tak trzezwo na swiat i zagina rzeczywistość do granic. Chyba mozna byc malzenstwem ale isc w kierunku swoich pasji i je rozwijać na wlasnym kanale? Teraz wszedzie sa razem.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:11   #4425
201607111040
Konto usunięte

W najnowszym vlogu Doncia mowi ze nagrala film w ktorym powie nam cos waznego. Chodzio o to ze bedzie tym trenerem personalnym.

Pod filmem komentarz ze
zgaduję, że jesteś w ciąży <3

Warto odnotowac tez fakt ze Nesja napisala MILY komentarz
Nesja8921 godzin temu
twoje plecy są po prostu doskonale taka esencja siły, pasji, samozaparcia, a przy tym nadal bardzo kobiece.
Stary 2016-04-24, 13:13   #4426
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dobra, czy ja oglądałam inny film, czy Wy dopowiadacie, a może ja inaczej zrozumiałam, ale... w moim odczuciu oni wkurzali się, że z przodu siedziały laski od sponsorów, a z tyłu stali projektanci... machnęli ręką na siebie, potem wspomnieli to, że "projektanci i ludzie z internetu"... nie wyczułam wywyższania się, raczej krytykę na charakter imprezy, który był bardziej medialny niż artystyczny.
Trzeba jeszcze umieć odróżnić sponsorów od buyerów. Karolina ma takie pojecie o świecie mody i ogólnie modzie, że powinna się w ogóle nie wypowiadać na ten temat.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:30   #4427
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
W najnowszym vlogu Doncia mowi ze nagrala film w ktorym powie nam cos waznego. Chodzio o to ze bedzie tym trenerem personalnym.

Pod filmem komentarz ze
zgaduję, że jesteś w ciąży <3

Warto odnotowac tez fakt ze Nesja napisala MILY komentarz
Nesja8921 godzin temu
twoje plecy są po prostu doskonale taka esencja siły, pasji, samozaparcia, a przy tym nadal bardzo kobiece.
Uuuu, to wygląda niemal jakby jej ucięło komentarz i nie zdążyła napisać "Chociaż to jednak moje uważam za ideał kobiecych pleców i nie wiem co kieruje takimi ludźmi jak Ty, to jednak sporo pracy nad zmianą czegoś co jest lepsze. Twoje są kobiece ale niektórzy ćwiczą bardziej i przestają być. Ciekawi mnie co inni sądzą bo ja tak nie robię i nie wiem czemu wkładać aż tyle pracy w utratę kobiecego wyglądu pleców"
Stary 2016-04-24, 13:31   #4428
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Bardzo lubię Kaję, ale myślę, że nie ma co ich w ogóle porównywać. Kaja miała wokół siebie całą ekipę WK, a Doncze musiała sama do wszystkich dochodzić, jak widać metodą prób i błędów.
A kto jej broni dołączyć się do jakiegoś klubu we Wrocławiu? Nie tylko w Warszawie jest taka ekipa.

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Redukcję miała już jakiś czas temu, od tamtej pory pewnie zdążyła sobie przyswoić odpowiednią wiedzę. Zresztą sama przyznała się, że redukcja jej nie wyszła, więc wiedziała, co robiła źle. No i nie wiem, czy skopała ją, bo jej się nie chciało trzymać diety, czy też że nie wiedziała, jak ma ją przeprowadzić, ale jeśli to pierwsze, to nie ma się czego czepiać.

Jakbym chciała iść na zawody, to bym poszła do kogoś, kto brał udział w zawodach, ale jeśli mam ćwiczyć dla samej siebie, to nie mam takich wymagań. Ok, w tym momencie pewnie wybrałabym kogoś, kto jest trenerem od lat i ma wielu klientów poświadczających jego umiejętności, ale nie skreślam Doncze.
ok, każdy popełnia błędy, każdy jakoś zaczyna itd ale wg mnie to jeszcze nie ten level żeby innym doradzać w kwestii treningów i diety.
Pomijam fakt że takie porady drogą korespondencyjną to średni pomysł...
Stary 2016-04-24, 13:33   #4429
aimra
Rozeznanie

Spieszę z informacją, że tenisówki (w tym białe) w H&M online są przecenione Dodatkowo, do dzisiaj działa kod zniżkowy -25%, który mimo tej przeceny działa, więc już z przesyłką można je kupić za 29,07 zł. W sklepie 39,90. Tylko kwestia tego czy znacie swój rozmiar, ja te tenisówki kupuję o rozmiar mniejsze (i nadal są luźnawe).
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:47   #4430
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

https://www.instagram.com/p/BElH5MHDYC-/?r=2041065324

Coraz bardziej wątpie w inteligencje "fanow" Karoliny
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:48   #4431
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki majace Misshe Perfect Cover. Mam trzy probki 21, 23 i 27. Od ktorej powinnam zaczac testy jesli moj odcienn buzi podobny jest do Healty Mix 51?
ja mam odcień 21, jest dla mnie dobry, a twarz mam jaśniejszą niż HM51
Stary 2016-04-24, 13:51   #4432
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Czy mąż Bart sołtys stajl nie będzie zazdrosny?
https://www.instagram.com/p/BEi0NlyiMIM/?r=2041065324
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 13:55   #4433
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość

A co do skopania redukcji. Można mieć wiedzę na temat żywienia, a i tak mieć problemy z utrzymaniem wagi/schudnięciem itp. itd. Tutaj ogromną kwestię odgrywa psychika, sama wiedza nie wystarczy. Widzę po sobie
tutaj ważny jest też sam organizm i choroby, ja np przy niedoczynnosci i hashimoto mimo dopięego treningu i diety na 100% walcze o zgubienie każdych 100g.... a w teorii powinno być tak pięknie

Cytat:
ja mam 23, 21 jest jaśniutki, dla mnie za bardzo, ale strasznym bladziochem nie jestem.

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 14:02   #4434
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
A kto jej broni dołączyć się do jakiegoś klubu we Wrocławiu? Nie tylko w Warszawie jest taka ekipa.

ok, każdy popełnia błędy, każdy jakoś zaczyna itd ale wg mnie to jeszcze nie ten level żeby innym doradzać w kwestii treningów i diety.
Pomijam fakt że takie porady drogą korespondencyjną to średni pomysł...
Ale to co innego dołączyć do jakiejś grupy niż kiedy Twój facet i jego koledzy są mega obeznani w temacie i w zasadzie 24h ktoś służy poradą i wsparciem.

Zresztą różnica między nimi jest dla mnie oczywista i nie trzeba tego tłumaczyć.
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 14:04   #4435
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Dziołszki - polecacie jakiegoś smarfona z naprawdę dobrą kamerą i aparatem, który nie kosztuje 2 kafle? Zależy mi na tym,żeby się nie ciął, nagrywał w niezłej jakości i robił naprawdę ładne zdjęcia.
BARDZO bardzo polecam OnePlus, tż posiada, zdjęcia robi lepsze 10x niż mój canon... Juz pisałam o nim chyba wczesniej, sąsiad kupił, potem sąsiadka też
https://oneplus.net/ie/x

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość

Więc w zasadzie od stanu "nie śpię, nie jem, boję się życia", przeszłam do "wszystko mi jedno, najwyżej wyląduje na ulicy" (co zapewne miejsca mieć nie będzie, ale emocje robią swoje). Dlatego moją terapią będzie kontakt z Miłymi Ludźmi na wątku, taka odskocznia od mojej obecnie groteskowej rzeczywistości.
Loczku, przytulam Oby wszystko się ułozyło jak najprędzej!
Stary 2016-04-24, 14:08   #4436
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ja mam odcień 21, jest dla mnie dobry, a twarz mam jaśniejszą niż HM51

To zaczne od tego. Moze bedzie ok. Byle tylko odcien nie byl za biały.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

ja mam 23, 21 jest jaśniutki, dla mnie za bardzo, ale strasznym bladziochem nie jestem.

Dzieki w ogole jak teraz popatrzylam na 27 to stwierdzam ze ona jest bardzo ciemna, a jest jeszcze 29 i 31, wiec jak ktos ma ciemne buzki to moze znajdzie cos dla siebie.
Stary 2016-04-24, 14:29   #4437
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Ja bym nie poszła do Donci po poradę dietetyczną na pewno, strasznie mało warzyw jak dla mnie ona je, jeszcze te Monstery,plus jakoś nie mogę się przekonać do diety paleo.

loczek

Skończyłam Vikingów. Dziewczyny, jakie Wasze wrażenia po 4 sezonie?

byłam wczoraj z koleżanką w Teatrze Współczesnym i mam jeden wniosek, że ja chyba nie rozumiem sztuki współczesnej

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 14:32   #4438
RudeOne
Użyszkodniczka

Ej, kociolubne! Nie wiem czy widziałyście mój wczorajszy post, drugi produkt za pół ceny <3 ja już zamówiłam

https://home-you.com/pl/search?order...rch_query=miau
Stary 2016-04-24, 15:08   #4439
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ej, kociolubne! Nie wiem czy widziałyście mój wczorajszy post, drugi produkt za pół ceny <3 ja już zamówiłam

https://home-you.com/pl/search?order...rch_query=miau
Po co ja tam zaglądałam
Stary 2016-04-24, 15:24   #4440
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:

To zaczne od tego. Moze bedzie ok. Byle tylko odcien nie byl za biały.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Dzieki w ogole jak teraz popatrzylam na 27 to stwierdzam ze ona jest bardzo ciemna, a jest jeszcze 29 i 31, wiec jak ktos ma ciemne buzki to moze znajdzie cos dla siebie.
27 to niestety niezła pomarańcza... Kupiłam stacjonarnie, w sklepie wydawał mi się OK, ale jak nałożyłam w domu w dziennym świetle to nie dało się z tym wyjść do ludzi . Jeśli masz jasną cerę to rzeczywiście zaczęłabym od 21, jeśli będzie za jasny to 23 .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości