|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Gratuluję wszystkim pachnących nabytków,szczególnie neonatury która jest mi bardzo bliska
![]() Ja czekam na wszysktie moje paczki,w tym tygodniu powinny dotrzeć próbki z wymiany,burberry brit red i kelly caleche-będzie zbiorowe niuchanie!!
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim
![]() na razie u mnie to będzie chyba koniec z perfumowym szaleństwem mój biedny portfel musi troszkę odpocząć ostatnio miałam sporo beztroskich wybryków trzeba będzie się nacieszyć tym co się upolowało
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Upolowałam zgrabną 30-stkę męskiego Tumulte.
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Dagmaro, szalejesz z nabytkami
![]() Tumulte nie znam, ale Gucci PH i Encre Noir sama bym chętnie przygarnęła do swojej kolekcji. Przerzucasz się na "męską" półkę...? Ja też zauważyłam ostatnio, że jak wchodzę do perfumerii, to kieruję się na lewą stronę.
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Zrobiłam ostatnio czystki w swojej kolekcji i to była naprawdę cenowa okazja. Cytat:
Na mojej półce z perfumami ogromna większość to męskie zapachy albo uniseksy. Jednak wszystko jest kwestią umowną i kwestią nazewnictwa. Black Cashmere, które w Polsce jest kwalifikowane jako zapach damski, w świecie jest uznawany za uniseks. |
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Encre Noir na mnie może wysłodził się nieco - jak wszystko - ale pięknie brzmiał wilgotnym wetiwerem Gucci PH jeszcze nie testowałam na sobie globalnie, ale to pewnie kwestia czasu ![]() Zdecydowanie zwolenniczki drzewnych nut nie maja czego szukać po prawej stronie, pomijając kilka chlubnych wyjątków jak Smok na przykład. A Tumulte jaki jest...?
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Testowałam go dosyć dawno, więc jak tylko przybędzie to pokuszę się o dłuższą recenzję. |
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dagmaro, czekam na Twoje wrażenia Swoją drogą, nie rozumiem, dlaczego tego zapachu nie ma w perfumeriach
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję polowań WSZYSTKIM.
Córce- Theo Leggero- dla mnie najfajniejszej z rodzeństwa. Wróciłam ze swojego polowania- mam wielką flachę- setkę- Palomy Picasso EDP Przyszło też do mnie awizo na Cristalle- czyli jednak, jednak się odczekałam. Czy to koniec szaleństw? Na pewno czuje się szyprowo nasycona- no może jeszcze Mitsouko. Powinien to tez być koniec zakupów w tym roku, ale czuję, ze wpadłam w wir i od razu się załamuję pod naporem pokusy. Słaby stawiam opór. Co do zwiedzania perfumerii od strony zapachów męskich- już teraz też najczęściej kieruję sie na lewą stronę. Polecam Santosa Cartier- chociaż do zapoznania się. |
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będę mieć okazję poczytać gdzieś o Twoich wrażeniach...? A co do wiru zakupów, to niestety wciąga - ach, ta moja słaba silna wola
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Salisia
La bamba Aragonte chociaz nie wiem jeszcze czego mam gratulowac... ![]() Santorio czekam z niecierpliwoscia na relacje Madlaine rowniez dolaczam do fanek tego zapachu, szczegolnie na sobie ![]() Dorota-Coco Margot45 Smoczy ekstrakt jest piekny, chyba kiedys zaczaja sie na niego... ![]() Lea93 Surya Agia* DB po powtornych wielokrotnych testach chyba tez dolaczy kiedys do mojej kolekcji ![]() burn-it-up nuna_77 pinky11 pieńkowa_dama taa... meskie Tumulte dla mnie tez mi chodzi po glowie... Córka D'artagnana Kota Ciesze sie, ze zdobylas wymarzone zapachy! Rowniez polecam testy Santos'a ![]() Serdecznie wam gratuluje!
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio siostra goraco polecała amor, amor cacharel. Mowiła ze jest cudowny i bardzo dlugo sie utrzymyje. Niestety słodkość tego zapachu po 2 tygodniach mnie zmogła i mam w tej chwili odrzut od nich. Poza tym, nie utrzymuja sie zbyt dlugo. Być może tak jest akurat na mojej skórze. Może to i ciekawy zapach, ale raczej na lato
|
|
|
|
#884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w temacie doszły dzis moje kelly caleche-nareszcie,nasza poczta coś ostatnio szwankuje,strasznie długo czekam na paczki priorytetowe:|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowałam smoczy balsam i żel pod prysznic, wprawdzie nie jestem fanką całych linii, ale za małą cenę - czemu nie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja też ostatnio zaczynam lewoskrętność perfumeryjną
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozśmieszajcie mnie dziewczyny- lewoskrętność
. No ale właśnie tam stoją i Equus, i Encre Noir, i Santos, i Terre, a l`Instant męski jest tez b. ładny, piękny wprost- z tych ciepłych amrowych- jakie porównanie ze szklisto- słodkim do bólu zębów Inastatem klasykiem damskim...nie ma żadnego- męska wersja sto, dwieście razy lepsza.
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś w ramach "mikołajowych" zakupów wrzuciłam dla siebie Wisha do koszyka - no w promocji był, choć to nie mój nr 1 na liście marzeń, jakoś tak mi się zachciało...
![]() Nawiązując do lewoskrętności pamiętacie męską wersję Nature Millenaire z Yves Rocher? Była to jedyna edt, którą podbierałam mężowi. To były czasy...
|
|
|
|
#889 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wlaśnie upolowałam w licytacji na allgero 15 ml OI od wizażanki
![]() ![]() za 60 zł moje szczęście dziś nie zna granic a miałam już nic nie kupować....co za adrenalina.....![]() ![]() ![]()
|
#890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tez uważam,że Theo Leggero jest najciekawszym z trójcy Theo zapachem. Klasyka poznałam niedawno. I wyszły mi spalone, czarne pierniki moze innym razem... Leggero jest niesamowitym zapachem. Jak dla mnie zgrabne połączenie New Haarlem, kawy z dużą ilością słodkiej śmietanki z nutami charakterystycznymi dla Ogródków HermesowychKoto, gratuluję ciekawej,mocnej Palomy i oczywiscie Cristalle. Cytat:
Jak zwykle masz piękny avatar mam tak od dziecka i ta lewoskrętność pozostała mi do dzisiajSą tam same dobre sztukasy. Cytat:
Dostałam fnatastyczne próbaski od Tristana. Będę się wieczorem uwąchiwać Guciem, a jutro Opium ph, A*Men i po mnie
|
|||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Reniu, ale Santos. Santos. Zapamiętaj to jedno chociaż.
Wypróbuj. Moja Paloma jest tak olbrzymia i tak brzydka w tym swoim czarnym pancerzu, ze nie wiem ![]() Joasiu- jasne, napiszę! Już mogę napisać, natychmiast. Palomę znałam długo, pamiętałam mgliście. Ostatnio odnowiłam znajomość dzięki minaturce znajomej. Jest zwartym, pięknym zapachem. Oczywiście szypr. Pierwsza nuta typowa, ale o wiele lżejższa od Soir, Knowing, choć nie jest to lekki zapach. Szybciusieńko dołącza róża (niby w składzie jej nie ma) prześliczny kwiat- promieniujący. Nic z duszności róży w Anglomanii, nic z dosłowności Paris YSL, nic z różanego pączusia. I ciągle jest ten szpiczasty, ostry powiew szyprowy, potem dołączają się głębokie nuty drzewne. A po godzinach- gdy wąchasz się w nadgarstek- ciagle czujesz jeszcze istotę róży i swieżość szypru. Zapach szykowny i piękny. Zdecydowany, ale do tego zdecydowania dodano tyle genialnych, subtelnych elementów- radość sprawia ich wyszukiwanie. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-12-03 o 21:47 |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
#894 |
|
czyli Endżi
|
Dokładnie
A ja przecież nie lubię chomikowania ![]() Dziś dotarło Rockin'Rio - letni, optymistyczny cukieras
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
upolowałam Givrine - idę za nie zapłacić - to będzie prazent urodzinowy od siebie dla siebie
Gratuluję nowych nabytków - szczególnie bombki - Angelkowi |
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
No Złodziej róż doleciał
Ciekawa kompozycja. Na początku ogródek różany, ale żadne pudry, tylko delikatnie zroszony i ogrzany ciepłym słońcem. I po chwili niespodzianka, bo tu ni stąd ni zowąd piękny aromat śliwki węgierki - znam go już z męskiego Jako Lagerfelda. Słodki owoc, z delikatną nuta goryczy. Kolejno dostojna paczula i tutaj kolejne zaskoczenie, zapach przypomina klasyczne Poison, ale znacznie złagodzone. Wspomniana paczula w bazie rozkłada mnie na łopatki i wyglądam mniej więcej tak .Kolejny (po Amen i Gentelman) piękny paczulowy zapach w kolekcji. Dziś upolowałem jeszcze Miracle Aquatonic i Hypnose homme 75 ml - coś mnie na niego wzięło, to irracjonalne ale chyba ta lawenda ![]() P.S. Swoje wrażenia powinienem jednak przedstawić w wątku Ostatnio testowałem, wiec z góry przepraszam kochane Mod |
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
|
#898 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
?Cytat:
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
nebraska, magdulenka, Surya, your Angel serdecznie wam gratuluje!
Koniecznie napisz potem, jak na tobie pachnie Serdecznie gratuluje! Cytat:
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
tester s. oliver woman
![]() zupełnie w ciemno
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

, nie ma to jak lewa strona

. No ale właśnie tam stoją i Equus, i Encre Noir, i Santos, i Terre, a l`Instant męski jest tez b. ładny, piękny wprost- z tych ciepłych amrowych- jakie porównanie ze szklisto- słodkim do bólu zębów Inastatem klasykiem damskim...nie ma żadnego- męska wersja sto, dwieście razy lepsza.
moze innym razem... Leggero jest niesamowitym zapachem. Jak dla mnie zgrabne połączenie New Haarlem, kawy z dużą ilością słodkiej śmietanki z nutami charakterystycznymi dla Ogródków Hermesowych
.