|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||
Zadomowienie
|
Ja dziś poproszę o kciuki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5951611 6]Oby było tak jak mówisz bo widziałam już 3 parki [/QUOTE] U mnie sie to sprawdzilo wiec masz duze szanse ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5951836 1]To się okaże w tym miesiącu staram się o tym nie myśleć żeby się nie nakręcac
![]() ![]() No to życzę owocnych starań! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i gdzie ten kryształek??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie chyba jednak nici z fasolki. Robiłam dziś test, ale cień który jeszcze w niedziele był dziś już nawet nie był cieniem. Ehh @ dalej nie ma już nie wiem co się dzieje no i temp. spada, a dziś 36 dc. Chyba wracają cykle sprzed tabletek...Następny cykl jak już się zacznie - bez termometru, bez stresu, bez sprawdzania, kalkulowania! I wrzucam na luz do końca sierpnia. Bo mąż już jest skłonny zawiesić starania do czasu powrotu do PL, bo widzi, że się za bardzo nakręcam ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() Z pozytywnych spraw to jeszcze trochę pochodzę po Alpach ![]() hehe no bocian na pewno Ci coś zostawi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie siostry rozumiem doskonale... Wiesz w sobotę jedziemy na 2 tyg do PL i nie chce jechać do rodziców mieszkają 400 km od naszego mieszkania. Nie chce, bo tam same malutkie dzieci i po prostu wiem, że będę przeżywała. No i nie pojedziemy...wyrodna córka jestem ![]()
![]() |
#970 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Ciebie, daj znać jak po lekarzu. Cytat:
![]() Kurczę, a zamierzasz powtórzyć jeszcze test? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do pracy, to faktycznie dobrze, że nie żąda krótszego urlopu, ale koleżankę na stanowisku menadżerskim chciał ściągnąć wcześniej z urlopu dlatego, że podwładna w ciąży. Za to w innym dziale dziewczyna chce iść sama z siebie na najkrótszy urlop, to ją szef wysyła na dłuższy, bo jak tu zastępstwo znaleźć na pół roku za kogoś. I weź tu człowieku bądź mądry... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też zrobiłam przerwę od mierzenia i sprawdzania wszystkiego żeby tak nie przeżywać tych starań. Mam nadzieję że dobrze mi to zrobi. A ja w Bydgoszczy w tym roku jeszcze bocianów nie widziałam. Może bydgoszczankom nie chcą przynosić dzieci :P Ale to nie fair, bo ja z Bydgoszczy nie pochodzę ![]() Ale się wkrecilam w nową pracę. Jest strasznie dużo pracy i mnóstwo wyzwań. Ale też cieszę się ze mam dużą samodzielność i organizuje sobie dział od podstaw i codziennie uczę się wielu nowych rzeczy. Chociaż przy niektórych analizach mózg mi wyparowuje, bo muszę na bieżąco wymyślać jak je zrobić i jak wszystko przedstawić żeby zabłysnąć przed szefostwem ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5951836 1]To się okaże w tym miesiącu staram się o tym nie myśleć żeby się nie nakręcac😄 wczoraj tz wrócił wiec od wczoraj zaczęliśmy nowy cykl 😄[/QUOTE] Powodzenia! ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale masz rację, trzeba coś mieć kolo łóżka zanim się wstanie. Muszę to wypróbować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Ostatnia miesiączka przyszła 19.04 po pieciu dniach spóźnienia. Moje miesiączki nie są obfite ale ta była nadwyraz dziwna. Leciało tylko jak poszłam do toalety, wkładki czyste były. Trwała 3 dni a wczoraj zauważyłam na bieliźnie mała brązową plamke i koniec nic więcej. Ciągle ciągnie mnie w pobrzuszu od czasu owulacji. Wiem kiedy byla gdyż ginekolog mi powiedziała bo wybrałam sie do niej z bolem jajnika którego nigdy nie miałam. Powiedziała że widzi tu że była ładna owulacja stąd też ból. Hm... A bieganiu do toalety nie wspomne bo nawet teraz pisząc to mnie goni co chwila! Ehh...szczypie podbrzusze, czasami zemdli i akumulator mi padł bo siły to ja nie mam ostatnio. I nie wiem w skrócie co o tym myśleć... Przepraszam za taak chaotyczna wypowiedź ![]() Pozdrawiam wszystkie staraczki ![]()
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
Byłabym w siódmym niebie 😍
Ale nie wiem czy jest sens go robić skoro była ta "miesiączka". Bo chyba to wyklucza szansę tak myślę.
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny !
![]() Jak nic się nie zmieni to zrobię test ale boję się że nic nie wyjdzie :-( No ale te krwawienie nie wyklucza ciąży? Coś słyszałam, że są przypadki kobiet, które miały "miesiączki" na początku ale ile w tym prawdy...hm.
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
I w takich momentach serce się troszeczkę cieszy
![]() Zobaczymy co czas przyniesie ![]()
#981 |
Zadomowienie
|
Jestem załamana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Także nie trać nadziei los i tak robi co chce wbrew medycynie. Trzymam kciuki! ![]()
![]() |
#983 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja skończyłam własnie czytać "Zamek z piasku", co za poruszająca i zarazem pouczająca historia! Polecam wam dziewczyny książki tej autorki, świetne! Przeczytałam już prawie wszystkie, a ta nastawiła mnie w odpowiedni sposób! Kryształek może owu Ci się przesunęła? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
zUa_tysica powiem Ci, że oficjalnie nie ogłosiliśmy że teraz start i zaczynamy. Po prostu skończyliśmy się zabezpieczać a gdyby przy okazji się udało bylibyśmy szczęśliwi
![]() Ale właśnie nie rozumiem co to teraz się dzieje ze mną czy sie udało czy o co chodzi
#986 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#987 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() faktycznie dziwne te Twoje objawy... może to naprawdę nie okres? ![]() ![]() Ile czasu się już nie zabezpieczacie? My z mężem też zaczęliśmy się starać dokładnie półtora roku po ślubie, i niestety, już 13 cs się zaczął ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie chcę nic mówić, ale ten weekend w Krakowie zapowiada Ci się obiecująco! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale oczywiście nie nakręcaj się za bardzo, cieszcie się chwilą. i nabijajcie ![]() Mąż poszedł dziś zrobic badanie nasienia... i okazało się, że za późno zaszedł! A na stronce jest napisane, że cynne do 18.00, a był o wiele wcześniej, i powiedział mi że przez moment przeszło mu przez myśl że to zły znak... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mąż dobrze mówi przede wszystkim przyjemność! Bo nastawienie to bardzo ważna rzecz podczas starania. Jak za bardzo się kladzie na to nacisk to organizm się blokuje i nici z dzidzi. Podczas weekendu w krk sie zrelaksuj odpuść i działaj dalej ![]() Trzymamy kciuki ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() Tak to już niestety jest, że te pary co chca dzidzie to nie mogą, a inni nie chcą i wpadka za wpadką. Dziwny ten los...
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Mam przeczucie, że weekend majowy może być na wątku owocny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.