![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Ja wracam, ale do łóżka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Hmmm seks figurowy na lodzie, brzmi ciekawie
![]() No jamaica podziel się z nami perełkami swoich mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm...no jestem...tak mi sie wydaje i jemu tez :P wiec cos w tym musi byc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
swoja droga...seks na lodzie...calkiem calkiem zabawnie mogloby to wygladac :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Sweet seks na lodzie owszem, ale nie byle jaki bo figurowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Wtajemniczenie
|
zboczence jedne!!!!!!!!
![]() ja tu taka niewinna niewiasta a wy mi z seksem na lodzie ![]() Wybaczcie, ale to nie był łyżwisz(jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() już 2 moje kolezanki znalazły sobie facetów na studiach, a mnie sie nikt nie podoba(bo albo nie tacy z charakteru, albo kompletnie nie odpowiadaja mi z wygladu, no moze oprócz jednego z 1 grupy wykładowe ![]() ![]() A i moge sie założyc ze w tym tygodniu eksio przyjedzie na lodowisko, na bank!!! No własnie postawmy sobie kazda kolejeczke zapoznawcza a co ![]() ![]() edit: ale mnie naszły teraz mysli.... ![]() może go jeszcze przebierzemy za mikołaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Ja w pracy nie pije
![]() Ale za jakaś godzinę pewnie odezwe się z domku więc z wami kolejkę obalę. A może nawet więcej ![]() I ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-12-05 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Wtajemniczenie
|
camila zapros prezesa/szefa na kolejke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Jamaica w roli śnieżynki ![]() Ja się przyłączam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jezeli i jemu i tobie sie tak wydaje to jestescie na dobrej drodze i czeka was seks na lodzie ![]() ![]() dziewczyny no to sie musimy zglaszac do nowego programu Jamaicy ![]() ![]() ja sie nie bede chwalic ale kandydata juz mam ![]() http://youtube.com/watch?v=0dpt6PJBuMA http://youtube.com/watch?v=FSvB9a2USUI&feature=related ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Martinko -
![]() ![]() Mmmmmmmmmmmmmmm ![]() No to ja się zgłaszam do programu Jamaici ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
BAN stały
|
Miło,że ktoś o mnie pamięta
![]() U mnie ostatnio zawirowania...Kłamca czyli miłość mojego życia i największy ściemniacz na Ziemii w jednym znów pojawił się w moim zyciu.Sama do niego napisałam w chwili słabości(można bić).On następnego dnia w środku nocy się odezwał,ze chce się spotkać.Zgodziłam się.Oczywiście na spotkaniu mnie bajerował,całowaliśmy się...Powiedział,ze nie zerwie ze swoją dziewczyną,bo nie może( ![]() ![]() Wczoraj się wkurzyłam i napisałam do niego,ze byłoby miło jakby o mnie pamiętał nie tylko w weekend w środku nocy a ten cham mi odpisał,ze chciałby się ze mną zobaczyć,ale nie wie czy to dobry pomysł bo ja mogłabym mu narobić kłopotow jesli tylko bym zechciała(on wie,że znam kilka osób które mogłyby donieść jego dziewczynie o jego zdradach).Wyobrażacie sobie!?Najpierw mi ściemnia jak to o mnie myślał dużo,że coś do mnie czuje,ale jego niezmiernie ciężka sytuacja sprawia,ze nie moze zerwać z laską,a potem się okazuje,że jak się nie dałam do sexu namówić to prosze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze moge polecic stephana lambiel, tez ma niezle figury... ![]() Magda jaki to gnojek ![]() ![]() a ty prosze sie wiecej z nim nie spotykac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Wtajemniczenie
|
co za ciul
![]() normalnie ja bym takich odrazu do brukselki na kastracje!!!!! Magda nie bede cie bic, ani opierniczac bo sama mam takie "chwile słabosci" za które później słono płacę ![]() ![]() Dziewczyny czy któras z was jest z Łodzi lub okolic??? Martinko no no z tym twoim, seks na lodzie też moze byc ciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
martinko z Francuzem zawsze dogadasz się po francusku
![]() ![]() _Magda daj sobie spokój z tym krętaczem, szkoda na niego czasu. Kiedyś bardzo podobnie do niego zachowywał sie Ł. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Rozeznanie
|
Hello. Milczę trochę, bo jestem taka padnięta, że nie mam siły na neta albo M jest u mnie albo tak jak ostatnio biegałam po sklepach w poszukiwaniu butów.
U mnie wszystko ok a wrecz cudownie. Jak coś zjem to Was poczytam dogłębniej ![]()
#1131 |
Zadomowienie
|
dziendobry....
wrocilam z pracy...dzis niestety juz bombki nie bylo ![]() BOZE WOKOL MNIE SAME MESKIE BRZYDALE... ja tez chce lyzwiarza!!! -czesc jestem lyzwiarz - czesc karola - umowisz sie... - no nie wiem.. -noooo umow sie.. - ok i zyli dlugo i szczesliwie ![]() podqpie jamaice lyzwiarza!!!!
#1132 |
Wtajemniczenie
|
no mozemy sie podzielic, nie mam czasu za duzo to bedziesz go miała we wtorki czwartki i soboty
![]() ale zebys mi go za mocno nie wymęczyła, bo dla mnie tez cos musi zostac ![]() Ohhh tajemniczy łyzwiazu gdzie jestes ![]() ![]() ![]() Matko jak on by to przeczytał to jestem spalona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
hehehe... a moze zrobimy tak zeby przeczytal:P
nie mam juz d. na liscie..ale czasami sprawdzam czy status sie zmienil albo cus....dzis tez sprawdzilam zmienil sie "chcialem dobrze a wyszlo jak zawsze" on nie miewa zazwyczaj statusow a dzis mial taki... nic nie znaczacy a mi sie znow ryczec chce...poprawka jestem poryczana... glupia glupia glupia kretynka ze mnie!
![]() |
#1134 |
Wtajemniczenie
|
o jak mi go szkoda ze cos mu nie wyszło. Boze faceci robią błędy, apozniej tylko tłumacza sie chciałem dobrze.
Trzeba było mu napisac ze dobrymi checiami jest piekło wybrukowane. A eksio nie ma nigdy opisow, dla mnie tak jest lepiej ![]() B rukselko dajmy sobie opis..czekam na ciebie łyzwiazu w łyzwach...samych łyzwach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
![]()
#1136 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Bruksuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
W domu
![]() Nareszcie! No to teraz moge spokojnie z wami kolejke obalić ![]() Skoro Jamaica i brukselka chcę łyżwiaża w samych łyżwach to ja chcę myśliwego, z samą dubeltówką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Wtajemniczenie
|
a tu jutro rano mikołaj wysucha naszych próśb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zadomowienie
|
no tak!!! jutro mikolaj!!!!
drogi sw. mikolaju... (cz. przenzaczona tylko dla sw. mikolaja................. .........) i prosze cie jeszcze o same 5 na koniec sesji... dziekuje za wszystko najgrzeczniejsza karola na swiecie ![]() a ja dostane spokoj i nowego dd--eeeee.. a wy nie :P ![]()
#1140 |
Zakorzenienie
|
Jamaico dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.