Rossmann cz. XXVIII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-27, 16:06   #2611
ni_cola
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

Nikt mi nie powie gdzie kupię ten peeling w Warszawie - centrum wola ?

http://www.rossmann.pl/Produkt/Welln...6261,1763,5653

http://www.rossmann.pl/Produkt/Welln...3370,1763,5653
ni_cola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 16:07   #2612
Radzka
Zadomowienie

U mnie zloty tez ma zabezpieczenie

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 16:57   #2613
Silloe
Zakorzenienie

Na szczęście mnie nic nie kręci w tej "ocznej" promocji
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 16:58   #2614
Emilia 25
404 Not Found

Ja wzięłam dwa matowe color tatoo i tusz queen size wibo. Chyba zmacany jest. Czy on taki suchawy z natury?
Stary 2016-04-27, 17:25   #2615
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Ja miałam wczoraj szczęście. Podchodzę do szaf i widzę jak babeczka wyciąga z szuflady i dokłada świeżutkie tusze maybelline. Od razu dziabnęłam.
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 17:44   #2616
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Może będzie, ale i tak mają okrojony asortyment.

Virtual chyba była moją pierwszą bazą taka plastelina, ale i tak lepsza niż Artedo ta to koszmarna była dla mnie. Chyba, że jakąś starą kupiłam w Sephorze
Ciekawa jaka będzie ta z Daxa która wzięłam, ale powinno być ok bo zajrzałam w pierwszą z brzegu recenzję i pięknie podbija kolor, oceny ma raczej dobre. Oby była warta tych 7 zł :P

Weszłam na darmo Burżuj pustki. Weszłam i wyszłam :/
a w którym miejscu leży ta baza Daxa? Bo w moim rossie nie ma jej koło podkładów typu lirene,AA itp.
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 17:55   #2617
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
a w którym miejscu leży ta baza Daxa? Bo w moim rossie nie ma jej koło podkładów typu lirene,AA itp.
W właśnie tam powinna być, na samej górze
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 19:30   #2618
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość
Pisałam o tych co są w szafie Eveline. Jeszcze jest korektor do brwi Art. scenic i on jest przy pędzlach i odżywkach AA L4L.
Co do korektora (z szafy) to nie mogłam znaleźć opinii w necie. Może źle wbijałam nazwę ?
W każdym razie w sklepie zapytałam się ekspedientki czy są testery, więc nie ma. Więc dalej o kolory- i tak ten dark jest bardzo ciemny (sic!), podobny do tego a Art scenic- blacka, który wcale nie jest czarny tylko bardzo ciemnobrązowy.
A light (5 w 1) jest jasny, ale na dodatek nie dla chłodnych osób (jakieś rudości).
Zresztą na tym Art scenic brąz- rysunek pokazuje rudy brąz.
W każdym razie dla mnie ten dark jest za ciemny a light nie te tony.

Jak wróciłam z zakupów i miałam dostęp do neta to jeszcze raz sprawdziłam sobie ten korektor
Tu masz link:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...rwi-5-w-1.html

Opinie takie se, wychodzi, że ekspedientka powiedziała prawdę....
Cytat:
Żel do brwi?
Z Bell nr 3 jest szarobrązowy. Natomiast z Maybelline Brow drama ten najciemniejszy- dark brown jest ciemnobrązowy. Medium brown jest taki sam jak 1 i 2 z Bell.
Swoją drogą i Bell i Maybelline ładnie mi się trzymają na łapce. Nie starły się. Natomiast z Bell wosk to sam z siebie zszedł.

Co do Eveline.
Ja chciałam kupić eyebrow corrector 5 w 1. Ten dark. Babka mi powiedziała, że on jest mocno ciemnobrązowy. ( a ja mam średni brąz brwi) Podobny do tego black z wersji art scenic.
Light natomiast- jest jasny brąz, ale ciepły.
Są jeszcze drugie korektory do brwi z Eveline -Art scenic eyebrow corrector 3 w 1. Kolory to black i brown. Black to podobno b.ciemny brąz, nie czarny a brąz to brąz.
Na wizażu widziałam opinie o tym pierwszym nie art scenic i nie były zbyt dobre.
Te art scenic nie wiem czy się łapią na promo. Są na regale z przyborami do makijażu.

Edit:Wg reg nie wchodzą.
kurde, to nie bede zadowolona z tego mojego korektora, bo moje brwi sa czarne, ale spodobalo mi sie uzywanie tego typu produktu do uczesania/wyrownania brwi - chyba, ze uda mi sie jeszcze dorwac cos ciemnego

szukalam tez wczoraj jakies fajnej kredki do kresek, cos w stylu zelowych z avonu, ale jakies same slabe kolory byly fioletowa mam, czarnych i brazowych nie lubie a szarej nie widzialam - polecicie jakas szara kredke do kresek? miekka, dosc trwala i zeby sie nie odbijala na powiece

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 21:28   #2619
Cos_
Zakorzenienie

Nie kupiłam nic. Były dwie niezmacane kredki MF. Ale odwidzialy mi się czekam na usta
Stary 2016-04-27, 22:44   #2620
yankosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Nie kupiłam nic. Były dwie niezmacane kredki MF. Ale odwidzialy mi się czekam na usta
uwielbiam tę kredkę. Źaluje że nie zrobilam kiedyś zapasu MF i kupilam cielista z lovely, która fakt byla 9xtansza ale MF jest
yankosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 22:45   #2621
martuunia
Zadomowienie

U mnie dziś średni tłum,babka chodzi i pilnuje żeby nie otwierać produktów,nawet doradza klientkom podobnie widziałam na promocji na pudry -chodziły 2 ekspedientki i pomagały wybierać produkty. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam

Trochę żałuję, że nie kupiłam burzuja hm 52, bo szukam już powoli czegoś ciemniejszego na lato, ja blada i jasna jestem :p dziś kupiłam tylko cień w kredce z miss sporty - nie lubię tej firmy, nigdy nic z niej nie kupuje,ale spodobał mi się odcień - na dłoni wyglądał super i wydawał się trwały. Pomalowalam się na szybko i tragedia wchodzi w załamania powieki, robi się jakby 'tlusty'. Bardzo nie polecam
Stary 2016-04-27, 22:55   #2622
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość
U mnie dziś średni tłum,babka chodzi i pilnuje żeby nie otwierać produktów,nawet doradza klientkom podobnie widziałam na promocji na pudry -chodziły 2 ekspedientki i pomagały wybierać produkty. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam

Trochę żałuję, że nie kupiłam burzuja hm 52, bo szukam już powoli czegoś ciemniejszego na lato, ja blada i jasna jestem :p dziś kupiłam tylko cień w kredce z miss sporty - nie lubię tej firmy, nigdy nic z niej nie kupuje,ale spodobał mi się odcień - na dłoni wyglądał super i wydawał się trwały. Pomalowalam się na szybko i tragedia wchodzi w załamania powieki, robi się jakby 'tlusty'. Bardzo nie polecam
ja kupiłam hm 52, bo 51 nigdzie, ale to nigdzie nie było
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 23:11   #2623
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość

Ty jesteś blada i jasna?!
A co ja mam powiedzieć jeśli Bourjois 51 jest dla mnie za ciemny?
I ogólnie podkłady są dla mnie za ciemne/ różowe/pomarańczowe?
Nie marudź.

Teraz jest promo w SP na podkłady, pudry, korektory, róże (-50%).
Jak masz w pobliżu to może tam zobacz.

Jaki cień z Miss sporty kupiłaś?
Ja mam parę z tych mono (mat i błyszczące) i z tych duo i dla mnie są bardzo dobre. Trzymają się cały dzień na bazie, nie osypują.

Cienia w kredce nie miałam, tylko pomaziałam na ręce- w sumie błyszczący, perłowy. Podobał mi się ten żółto-złoty. Ale szczerze powiedziawszy nie lubię cieni w kredkach.

Edytowane przez bigosowadama
Czas edycji: 2016-04-27 o 23:12
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 23:13   #2624
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
Tak na samej górze, ja są te podkłady, ewentualnie na osobnych półkach z rzeczami z wyprzedaży. Jak nie ma to może już się wyprzedały.

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja nawet nie weszłam a mogłam ;p
Poszłam do H. i kupiłam dwie nowości z Maybelline a dziś mieli jeszcze -40% Na spokojnie bez nerwów jak w R.

I Color tatoo mi się odwidział, mam bazy cieni w cholerę, przeżyje bez niego :P Zresztą SP i Hebe ponawiają promocję to co ja się przejmuję

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-04-27 o 23:19
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 23:26   #2625
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Tak na samej górze, ja są te podkłady, ewentualnie na osobnych półkach z rzeczami z wyprzedaży. Jak nie ma to może już się wyprzedały.

Ja nawet nie weszłam a mogłam ;p
Poszłam do H. i kupiłam dwie nowości z Maybelline a dziś mieli jeszcze -40% Na spokojnie bez nerwów jak w R.
Weszłam do R. i kupiłam peeling z Wellnes i beauty. Ten z mango i kokosem. Obłędny zapach
Myślałam, że kupię od razu 2, ale drugi był napoczęty
Tzn połowy brakowało jak się porównało do innych.

Powstrzymałam się od kupna żelu do brwi z Bell.

W H. byłam wczoraj i widziałam te nowe pomadki z Maybelline. I nawet chciałam sobie kupić Luscious, ale nie było zabezpieczeń. A w szufladzie brak.
Może to dobrze, bo mam kilka w zapasie.
Do następnej promo gdziekolwiek starczy

Te nowe pomadki Vivid matte liquid z Maybelline mają nawet fajne kolorki. Wizualnie już mam na nie chrapkę.
Niestety nie mogłam sprawdzić jak się prezentują na ręce.
Może i bym jedną kupiła na 'spróbowanie', ale wszystkie były zmacane.

Czas edycji: 2016-04-27 o 23:27
Stary 2016-04-27, 23:54   #2626
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Weszłam do R. i kupiłam peeling z Wellnes i beauty. Ten z mango i kokosem. Obłędny zapach
Myślałam, że kupię od razu 2, ale drugi był napoczęty
Tzn połowy brakowało jak się porównało do innych.

Powstrzymałam się od kupna żelu do brwi z Bell.

W H. byłam wczoraj i widziałam te nowe pomadki z Maybelline. I nawet chciałam sobie kupić Luscious, ale nie było zabezpieczeń. A w szufladzie brak.
Może to dobrze, bo mam kilka w zapasie.
Do następnej promo gdziekolwiek starczy

Te nowe pomadki Vivid matte liquid z Maybelline mają nawet fajne kolorki. Wizualnie już mam na nie chrapkę.
Niestety nie mogłam sprawdzić jak się prezentują na ręce.
Może i bym jedną kupiła na 'spróbowanie', ale wszystkie były zmacane.
Do tych pilingów się przymierzam, ale ostatecznie rezygnuję, bo nie lubię tych co zawierają cukier, czuję że mnie oblepiają i za szybko się rozpuszczają w ciepłej kąpieli. Wolę kawowy Eveline

Też widziałam takie jakby brakowało, albo się z nich wylało co nieco bo chyba to zamknięcie cieknie, a jeszcze jak ktoś otworzy żeby powąchać, ale dalej stojana półce jako pełnowartościowe. Inna opcja, że się skrystalizowało i osiadło na dnie, wiesz tak ubiło i dlatego wizualnie jest mniej, a wagowo może prawidłowo.

Właśnie wzięłam Vivid Matte Liqiud 05 Nude Flush miał zabezpieczenie Wiem, że one do końca matowe nie są, obejrzałam dużo filmików i zdj. w necie. Może wejdą już na ustową do R. no, ale widząc co tam się wyprawia postawiłam na H. dałam 16,20
Druga nowa rzecz to Master Ink Satin za 12,60 trochę na czuja, chciałam odkręcić to bardzo mocno trzymał.
Były jeszcze w dwóch wersjach te grube kredki do konturowania pół jasna pół ciemna za 22 cos :P No i nowe tusze, ten różowy i luscious, tylko paletki jeszcze nie widziałam nigdzie.
Stary 2016-04-28, 00:15   #2627
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Do tych pilingów się przymierzam, ale ostatecznie rezygnuję, bo nie lubię tych co zawierają cukier, czuję że mnie oblepiają i za szybko się rozpuszczają w ciepłej kąpieli. Wolę kawowy Eveline

Też widziałam takie jakby brakowało, albo się z nich wylało co nieco bo chyba to zamknięcie cieknie, a jeszcze jak ktoś otworzy żeby powąchać, ale dalej stojana półce jako pełnowartościowe. Inna opcja, że się skrystalizowało i osiadło na dnie, wiesz tak ubiło i dlatego wizualnie jest mniej, a wagowo może prawidłowo.

Właśnie wzięłam Vivid Matte Liqiud 05 Nude Flush miał zabezpieczenie Wiem, że one do końca matowe nie są, obejrzałam dużo filmików i zdj. w necie. Może wejdą już na ustową do R. no, ale widząc co tam się wyprawia postawiłam na H. dałam 16,20
Druga nowa rzecz to Master Ink Satin za 12,60 trochę na czuja, chciałam odkręcić to bardzo mocno trzymał.
Były jeszcze w dwóch wersjach te grube kredki do konturowania pół jasna pół ciemna za 22 cos :P No i nowe tusze, ten różowy i luscious, tylko paletki jeszcze nie widziałam nigdzie.
Ja z Eveline mam ten z trawą cytrynową. Też jest fajny. Lubię takie klimaty cytrusowe
Ten kawowy za mną chodzi od dawna, chcę spróbować, ale zawsze coś innego kupuję
Tak samo mam ochotę na balsam z tej serii- kawowy. Dla zapachu I imbirowy.

A z tym peelingiem Wellness to w pozostałych było 2/3 słoika a w tym napoczęty może i nie połowa.
Nie wiem czy się wylał czy ktoś skubnął Był rzeczywiście taki sam zbity cukier. Bo chyba niemożliwe by ten cały olej wyparował?

Z Vivid Matte zainteresował mnie kolor nude thrill i nude flush. Z bardziej nie codziennych fuchsia i berry.
Ten Master ink satin to tylko czarny? Ładny, ale ja praktycznie nie robię czarnych kresek. Tylko szare, brąz, grafit, jakiś fiolet.

O jakich grubych kredkach piszesz, jakoś nic mi się nie kojarzy?.

Czas edycji: 2016-04-28 o 00:27
Stary 2016-04-28, 00:24   #2628
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Eveline mam ten z trawą cytrynową. Też jest fajny. Lubię takie klimaty cytrusowe
Ten kawowy za mną chodzi d dawna, chcę spróbować, ale zawsze coś innego kupuję
Tak samo mam ochotę na balsam z tej serii- kawowy. Dla zapachu

A z tym peelingiem Wellness to w pozostałych było 2/3 słoika a w tym napoczęty może i nie połowa.
Nie wiem czy się wylał czy kto
Kawowy to dobry zdzierak z łupinkami ja lubię otulające 'zjadliwe' zapachy jak kawa/czekolada/wanilia omniomniom mogą być jeszcze truskawki/maliny/poziomki :P

Może się wylał, nie zdziwiłabym się

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-04-28 o 00:26
Stary 2016-04-28, 08:02   #2629
martuunia
Zadomowienie

Cytat:
Nie marudź.

Ja mam parę z tych mono (mat i błyszczące) i z tych duo i dla mnie są bardzo dobre. Trzymają się cały dzień na bazie, nie osypują.

Cienia w kredce nie miałam, tylko pomaziałam na ręce- w sumie błyszczący, perłowy. Podobał mi się ten żółto-złoty. Ale szczerze powiedziawszy nie lubię cieni w kredkach.
Oj to faktycznie. Ja jestem na pograniczu, bo zimą 51 też jest za ciemny, teraz trochę też właściwie. Chciałam kupić 52 'na zaś' Ja mam większy problem nie z tym,że kolor jest za ciemny,tylko zawsze zbyt mało żółty. Domyślam się ile Ty się musisz naszukać czegoś odpowiedniego

A cień nazywa się fabulous eyes glossy shadow, wykrecany w kredce. Wzięłam kolor peanut butter, bo szukałam takiego, a z tych wszystkich nie był aż tak perłowy.

Edytowane przez martuunia
Czas edycji: 2016-04-28 o 08:04
martuunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 08:31   #2630
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yankosia Pokaż wiadomość
uwielbiam tę kredkę. Źaluje że nie zrobilam kiedyś zapasu MF i kupilam cielista z lovely, która fakt byla 9xtansza ale MF jest
Ja chciałam wreszcie ją kupić, ale u mnie ciągle nie ma. Dziś też spróbuję.
Ponawiam pytanie o lokalizajcę temperówek do kredek w Rossmannie
Cytat:
Nie marudź.

Ja z kolei z Miss sporty miałam fiolet i róż duo i był OKROOOOPNY , miałam też poczwórne brązy(nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży, taka mała paletka)i były nawet, nawet, ale odkąd poznałam Color Tatto nie kupuję już żadnych prasowanych cieni.
Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez yankosia Pokaż wiadomość
Cytat:
Nie marudź.

Ja z kolei z Miss sporty miałam fiolet i róż duo i był OKROOOOPNY , miałam też poczwórne brązy(nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży, taka mała paletka)i były nawet, nawet, ale odkąd poznałam Color Tatto nie kupuję już żadnych prasowanych cieni.
Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Szminka- dość że nie trwała to chemiczna w smaku. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 08:36   #2631
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość

Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Szminka- dość że nie trwała to chemiczna w smaku. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.
Wczoraj kupiłam dwa matowe kolory. Czym je nakładasz? Palcem? Pędzelkiem? Jak tak to jakim?
Stary 2016-04-28, 09:02   #2632
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam dwa matowe kolory. Czym je nakładasz? Palcem? Pędzelkiem? Jak tak to jakim?
Tylko palcami. Ja pędzlem nakładam tylko róż i bronzer Ostatnio zakupiłam do podkładu H50S to może się przekonam jakoś.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:35   #2633
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:

Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

U mnie sa pod gumkami do wlosow albo tam gdzie pedzle
Stary 2016-04-28, 09:37   #2634
Taida77
Raczkowanie

Czy maybelline color tattoo barely beige jest dostępny w Rossmannach? Coś jasnego swiecacego mi mignelo kiedyś, ale czy to ten :x
Taida77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:55   #2635
Cos_
Zakorzenienie

W nowym skarbie cena maybelline the nudes prawie 60 zl
Stary 2016-04-28, 09:58   #2636
Taida77
Raczkowanie

Zapomniałam o stronie internetowej rossmanna, oczywiście kolory same podstawowe jestem ciekawa tych matowych, ale mam zle wspomnienia z matowymi cieniami. Chyba skuszę się tylko na on and on bronze :x
Taida77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 10:34   #2637
sweety92
Raczkowanie

Czy ktoś wie jak sprawdza się paletka Wibo Go Nude Smoky Edition?

sweety92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 11:07   #2638
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Tylko palcami. Ja pędzlem nakładam tylko róż i bronzer Ostatnio zakupiłam do podkładu H50S to może się przekonam jakoś.
Dzięki.
Stary 2016-04-28, 11:07   #2639
Czerniczka
Raczkowanie

Mam czas na Rossmanna tylko dzisiaj i potrzebuję szybkiej porady. Czy lepszy będzie Rimmel Scandaleyes Sexy Curves czy Maybelline Lash Sensational? Mam ten pierwszy, o drugim czytałam, że dobry. Rimmel kupiony na poprzedniej promocji zaczyna zasychać i potrzebuję czegoś nowego.
Przyjmuję też polecenia innych podobnych tuszy, w podobnych cenach, ogółem na promocji nie chcę wydać więcej niż 20-25 zł.
Czerniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 11:15   #2640
sweety92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czerniczka Pokaż wiadomość
Mam czas na Rossmanna tylko dzisiaj i potrzebuję szybkiej porady. Czy lepszy będzie Rimmel Scandaleyes Sexy Curves czy Maybelline Lash Sensational? Mam ten pierwszy, o drugim czytałam, że dobry. Rimmel kupiony na poprzedniej promocji zaczyna zasychać i potrzebuję czegoś nowego.
Przyjmuję też polecenia innych podobnych tuszy, w podobnych cenach, ogółem na promocji nie chcę wydać więcej niż 20-25 zł.
Kupiłam Lash Sensational Maybelline zachęcona wieloma pozytywnymi opiniami. Niestety, na moich krótkich i jasnych rzęsach zupełnie się nie sprawdził - nawet jedna warstwa maksymalnie sklejała rzęsy. Za to Rimmel Scandaleyes używałam i mogę go polecić, świetnie pogrubia i wydłuża rzęsy
sweety92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości