|
|
#2611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Nikt mi nie powie gdzie kupię ten peeling w Warszawie - centrum wola ?
http://www.rossmann.pl/Produkt/Welln...6261,1763,5653 http://www.rossmann.pl/Produkt/Welln...3370,1763,5653 |
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
U mnie zloty tez ma zabezpieczenie
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście mnie nic nie kręci w tej "ocznej" promocji
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam wczoraj szczęście. Podchodzę do szaf i widzę jak babeczka wyciąga z szuflady i dokłada świeżutkie tusze maybelline. Od razu dziabnęłam.
|
|
|
|
#2616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szukalam tez wczoraj jakies fajnej kredki do kresek, cos w stylu zelowych z avonu, ale jakies same slabe kolory byly fioletowa mam, czarnych i brazowych nie lubie a szarej nie widzialam - polecicie jakas szara kredke do kresek? miekka, dosc trwala i zeby sie nie odbijala na powiece
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupiłam nic. Były dwie niezmacane kredki MF. Ale odwidzialy mi się
czekam na usta |
|
|
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dziś średni tłum,babka chodzi i pilnuje żeby nie otwierać produktów,nawet doradza klientkom
podobnie widziałam na promocji na pudry -chodziły 2 ekspedientki i pomagały wybierać produkty. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam ![]() Trochę żałuję, że nie kupiłam burzuja hm 52, bo szukam już powoli czegoś ciemniejszego na lato, ja blada i jasna jestem :p dziś kupiłam tylko cień w kredce z miss sporty - nie lubię tej firmy, nigdy nic z niej nie kupuje,ale spodobał mi się odcień - na dłoni wyglądał super i wydawał się trwały. Pomalowalam się na szybko i tragedia wchodzi w załamania powieki, robi się jakby 'tlusty'. Bardzo nie polecam
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co ja mam powiedzieć jeśli Bourjois 51 jest dla mnie za ciemny? I ogólnie podkłady są dla mnie za ciemne/ różowe/pomarańczowe? Nie marudź. ![]() Teraz jest promo w SP na podkłady, pudry, korektory, róże (-50%). Jak masz w pobliżu to może tam zobacz. ![]() Jaki cień z Miss sporty kupiłaś? Ja mam parę z tych mono (mat i błyszczące) i z tych duo i dla mnie są bardzo dobre. Trzymają się cały dzień na bazie, nie osypują. Cienia w kredce nie miałam, tylko pomaziałam na ręce- w sumie błyszczący, perłowy. Podobał mi się ten żółto-złoty. Ale szczerze powiedziawszy nie lubię cieni w kredkach.
Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-04-27 o 23:12 |
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poszłam do H. i kupiłam dwie nowości z Maybelline a dziś mieli jeszcze -40% Na spokojnie bez nerwów jak w R.I Color tatoo mi się odwidział, mam bazy cieni w cholerę, przeżyje bez niego :P Zresztą SP i Hebe ponawiają promocję to co ja się przejmuję
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-04-27 o 23:19 |
||
|
|
|
#2625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałam, że kupię od razu 2, ale drugi był napoczęty ![]() Tzn połowy brakowało jak się porównało do innych. Powstrzymałam się od kupna żelu do brwi z Bell. ![]() W H. byłam wczoraj i widziałam te nowe pomadki z Maybelline. I nawet chciałam sobie kupić Luscious, ale nie było zabezpieczeń. A w szufladzie brak. Może to dobrze, bo mam kilka w zapasie. ![]() Do następnej promo gdziekolwiek starczy ![]() Te nowe pomadki Vivid matte liquid z Maybelline mają nawet fajne kolorki. Wizualnie już mam na nie chrapkę. Niestety nie mogłam sprawdzić jak się prezentują na ręce. Może i bym jedną kupiła na 'spróbowanie', ale wszystkie były zmacane. Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-04-27 o 23:27 |
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też widziałam takie jakby brakowało, albo się z nich wylało co nieco bo chyba to zamknięcie cieknie, a jeszcze jak ktoś otworzy żeby powąchać, ale dalej stojana półce jako pełnowartościowe. Inna opcja, że się skrystalizowało i osiadło na dnie, wiesz tak ubiło i dlatego wizualnie jest mniej, a wagowo może prawidłowo. Właśnie wzięłam Vivid Matte Liqiud 05 Nude Flush miał zabezpieczenie Druga nowa rzecz to Master Ink Satin za 12,60 trochę na czuja, chciałam odkręcić to bardzo mocno trzymał. Były jeszcze w dwóch wersjach te grube kredki do konturowania pół jasna pół ciemna za 22 cos :P No i nowe tusze, ten różowy i luscious, tylko paletki jeszcze nie widziałam nigdzie. |
|
|
|
|
#2627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten kawowy za mną chodzi od dawna, chcę spróbować, ale zawsze coś innego kupuję ![]() Tak samo mam ochotę na balsam z tej serii- kawowy. Dla zapachu I imbirowy.A z tym peelingiem Wellness to w pozostałych było 2/3 słoika a w tym napoczęty może i nie połowa. Nie wiem czy się wylał czy ktoś skubnął Był rzeczywiście taki sam zbity cukier. Bo chyba niemożliwe by ten cały olej wyparował? ![]() Z Vivid Matte zainteresował mnie kolor nude thrill i nude flush. Z bardziej nie codziennych fuchsia i berry. Ten Master ink satin to tylko czarny? Ładny, ale ja praktycznie nie robię czarnych kresek. Tylko szare, brąz, grafit, jakiś fiolet. O jakich grubych kredkach piszesz, jakoś nic mi się nie kojarzy?.
Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-04-28 o 00:27 |
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię otulające 'zjadliwe' zapachy jak kawa/czekolada/wanilia omniomniom mogą być jeszcze truskawki/maliny/poziomki :PMoże się wylał, nie zdziwiłabym się
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-04-28 o 00:26 |
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam większy problem nie z tym,że kolor jest za ciemny,tylko zawsze zbyt mało żółty. Domyślam się ile Ty się musisz naszukać czegoś odpowiedniego A cień nazywa się fabulous eyes glossy shadow, wykrecany w kredce. Wzięłam kolor peanut butter, bo szukałam takiego, a z tych wszystkich nie był aż tak perłowy.
wymiana Edytowane przez martuunia Czas edycji: 2016-04-28 o 08:04 |
|
|
|
|
#2630 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponawiam pytanie o lokalizajcę temperówek do kredek w Rossmannie ![]() Cytat:
Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał. ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Ponawiam pytanie o lokalizajcę temperówek do kredek w Rossmannie ![]() Cytat:
Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Szminka- dość że nie trwała to chemiczna w smaku. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał. |
||||
|
|
|
#2631 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Czy maybelline color tattoo barely beige jest dostępny w Rossmannach? Coś jasnego swiecacego mi mignelo kiedyś, ale czy to ten :x
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
W nowym skarbie cena maybelline the nudes prawie 60 zl
|
|
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam o stronie internetowej rossmanna, oczywiście kolory same podstawowe
jestem ciekawa tych matowych, ale mam zle wspomnienia z matowymi cieniami. Chyba skuszę się tylko na on and on bronze :x
|
|
|
|
#2637 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś wie jak sprawdza się paletka Wibo Go Nude Smoky Edition?
|
|
|
|
#2638 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
Mam czas na Rossmanna tylko dzisiaj i potrzebuję szybkiej porady. Czy lepszy będzie Rimmel Scandaleyes Sexy Curves czy Maybelline Lash Sensational? Mam ten pierwszy, o drugim czytałam, że dobry. Rimmel kupiony na poprzedniej promocji zaczyna zasychać i potrzebuję czegoś nowego.
Przyjmuję też polecenia innych podobnych tuszy, w podobnych cenach, ogółem na promocji nie chcę wydać więcej niż 20-25 zł. |
|
|
|
#2640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

Czy on taki suchawy z natury?

podobnie widziałam na promocji na pudry -chodziły 2 ekspedientki i pomagały wybierać produkty. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam