|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
ja mam fajne siostry..dogadujemy się zazwyczaj Cytat:
tym bardziej musicie się ogrzać
|
||
|
|
|
#2102 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polozna w domu chetnie przyjme ![]() Cytat:
dobranoc Laski!
|
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
A na mnie chyba ten antybiotyk złe działa dzisiaj złe sie czuje cały dzien jakos dziwnie sie czuje, slabo mdli mnie ehhh juz mam dosyc. Ciagle tylko marudzę leżę w tym łożku juz mnie tyłek boli...
Co do ubranek to planuje swoje pierwsze zakupy poczynić w lidlu bo od 05.05 maja byc dla noworodków ubranka jakies Co do sytuacji z siostra - nie mam rodzeństwa wiec moge byc słabym doradca ale ostatnio tez o bzdurę troche mnie poniosło w stosunku do mamy w rozmowie przez telefon i brzydko sie zachowałam co oczywiście dopiero po rozmowie do mnie doszło i było mi pozniej strasznie głupio i smutno i wstyd i zadzwoniłam do niej zeby wyprostować sytuacje. Jakos ostatnio tak mam w głowie ze zycie za krótkie jest Zeby sie kłócić o pierdoły Edytowane przez superhuman Czas edycji: 2016-04-27 o 21:18 |
|
|
|
#2104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A oto ja w moich zakupach. Na początku założę inne buty na obcasie a potem zmienię na te wygodniejsze. I buty i sukienka są granatowe bo może to słabo widać. |
||
|
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2106 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fakt że praca ułatwia mi realizowanie moich zakupowych uzależnień Musiałabym dokładnie znać sytuację znowuzapomniałamhasła, jak to mąż zwolnił się z pracy i nie możecie kontynuować indywidualnie tego ubezp? Dostajecie rozumiem indywidualną kontynuację na innych warunkach? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ciązy to już w ogóle... Cytat:
|
|
#2107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze kojarzysz tylko on mononukleoze złapał. Zastanawiałam sie nad tym czy mi przypadkiem nie przekazał wirusa tylko ze wyniki krwi miałam ok a tu bardziej tylko na drogach oddechowych górnych mi siedzi ale moze i to od niego... Jak mi dalej bedzie tak ale to umówię sie jutro znowu do rodzinnego i zadzwonię do swojego gina:/ |
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie już wczoraj było skrobanie szyb z rana
![]() Ps. Jesteście szalone. Człowiek nie ma wczasu wejść na wizaż od rana to o 20:30 ma 10 stron do przeczytania ![]() Ledwo ogarnęłam ![]() Normalnie aż mnie oczy bolą ![]() Fanta świetne zdjęcie !! ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() <318.07.2011 zaręczyny 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() 12.12.2015 II kreseczki 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo Edytowane przez Orange_tree1 Czas edycji: 2016-04-27 o 21:46 |
|
|
|
|
#2109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ha! Baterie juz były....i je wyjmowałam juz i wkładałam ponownie i próbuje juz od ponad Godziny i du.. :/ tż tez juz stracił cierpliwość -.- czuję sie jak blondyna.... Super wyglądasz!
|
|
|
|
|
#2110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() lece, muszę się przygotować przed jutrzejszym porannym koktajlem
|
|
|
#2111 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Byłam na wizycie, wszystko ok ze mną i Arturkiem.
Dostałam skierowanie na glukozę i pozwolenie dodania do niej cytryny - nie mogę się doczekać. ;P Ale mam to załatwić przed następną wizytą za 3 tygodnie, czyli tak gdzieś w 26 tc mi kazał. Poza tym morfologia mi się poprawiła, ale dalej mam brać żelazo 3x dziennie. Pytałam o Dicoflor i lekarz powiedział, że nie zna badań na ten temat jeszcze, ważne że mam teraz właściwą florę (sprawdzał pH) - można brać, ale np. jakby było CC to i probiotyki nie pomogą i nie uchronią przed niczym. Co do suplementów z DHA i innymi, to mam je brać całą ciążę.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2112 | |
|
Zadomowienie
|
a piszesz o ruchach dziecka czy o sexie? ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Dobrze ze wszystko Ok
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Bobo na dziś dzień lenia. Albo swoją określoną porę, kiedy sie rusza. 21.30, mama do łóżka, słuchamy sobie walca i wtedy jest ruch. Ze 2-3h nic się nie działo. Nawet tatuś nie dał rady rozruszać dziecka.
Jutro glukoza. Mam nadzieję, ze znow nie obudzę sie o 4 i nie bede mogła zasnąć, bo nie pójdę. |
|
|
|
#2114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój synek też dziś jakiś taki leniwy, tylko po obiedzie trochę poszalał. |
|
|
|
|
#2115 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje dziewczyny za komplementy Czasami bateria jest zabezpieczona taką jakby plastikową folią, żeby się nie rozładowała właśnie w tym miejscu gdzie powinna się stykać z resztą urządzenia. Nie wiem czy dobrze Ci to tłumaczę. Trzeba ten plastik wyciągnąć żeby bateria zaczęła stykać. W necie wyczytałam że ten wasz termometr włącza się automatycznie w wodzie. Może do wody go wrzućcie? |
||
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaczynam znowu ją czuć, może obraziła się na starych za te kłótnie. ale właśnie wyszła położna z doplerem, serduszko posłuchane i można iść spać. |
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ze u Was wszystko ok dobrze ze Ci sie morfologia poprawiła, oby tak dalej ![]() Co do glukozy, to nastaw sie pozytywnie bo to nic strasznego ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Juz wlasnie wyjmowałam te baterie i wkładałam ponownie ale żadnej folii nie było (bo kojarzę o czym mówisz) i juz pływał ze mna w wannie dzis bo myśleliśmy ze moze musi dłużej byc w wodzie ze zadziałać, ale dalej du... :/Ale dzieki za chęć pomocy miałam nadzieje ze moze ktos taki kupił tez i z własnego doświadczenia pomoże
|
||
|
|
|
#2118 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zwłaszcza ta w trójkąty albo ta w paski "french stripe" . Ogólnie to te torby skip hop czasem można znaleźć w tk maxx duuużo taniej więc polecam zajrzeć przy okazji Cytat:
wózek się w całości zwróci.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Obyś dobrze zniosła glukozę ![]() ![]() Cytat:
a jest ciepły, milutki i teraz widzę że jeszcze tańszy niż kupowałam (miesiąc temu 49,99)Cytat:
![]() No sierpnióweczki! Jesteście dzisiejszym sponsorem mojego późnego pójścia spać Słodkich snów mamusie |
|||||||||
|
|
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
Fajny ten kocyk i cena chyba tez ok. Krewetki, a on raczej z tych grubszych czy cieńszych?
---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Nie Krefetko, tylko Tabitabi miało być uwielbiam wiZaz w telefonie ...
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Pobudka! Szkoda dnia na spanie Mój dzień zaczął sie od marudzącego kota i zachmurzonego nieba. Oby u Was było bardziej wiosennie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam straszny sen
poszłam do Lidla po ciążowe ubrania o 8 rano i nie bylo nic. Pusty kosz. Zostaly jakieś kolderki i kocyki a po ubraniach nawet śladu. Jestem głodna. Zastanawiam sie czy zjeść i znow odlozhc glukoze czy powalczyć i spróbować dziś. |
|
|
|
#2122 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
udało mi się tak zrobić żeby dziś i jutro już pracować z domu, a potem długi weekend! w końcu plecy odpoczną Cytat:
walcz z glukoza, będziesz miała już z głowy!
|
|
#2123 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny..kciuki za obciążenie glukozą dla wszytskich , które się z tym dziś mierzą..
Cytat:
![]() jak masz się źle czuć to lepiej konsultować i dalej szukać przyczyny..bo to już ciągnie sie i ciągnie u Ciebie..a jeszcze ten brak poprawy po antybiotyku.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() i co zadecydujesz w sprawie probiotyku? |
|||
|
|
|
#2124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dziś od rana też ![]() Cytat:
za udaną wizytę.Ja się akurat z 500 plus cieszę i choć oczywiście jeszcze wiele rzeczy pozostawia wiele do życzenia to i tak jestem zdania, że obecny rząd robi więcej dla rodziny niż poprzednicy. Cytat:
.W tej chwili płacimy 350 zł (opłata stała) + 10zł za wyżywienie za dzień. Niektóre prywatne żłobki, przedszkola mają dofinansowanie z UE i jest trochę taniej ale to najczęściej te nowo otwarte. Z TŻetem wczoraj znowu się posprzeczaliśmy, spaliśmy oddzielnie . Dziś zrobił mi śniadanie do łóżka ale ja dalej mam wrażenie, że jeszcze nie wszystko w porządku... A może się czepiam?
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak u nas wyglada sytuacja w żłobkach. W naszej wsi nie ma. W grę wchodzi miasto 20km dalej, państwowe żłobki ma 3 i 1 prywatny. Jakby mieli nas odrzucić z powodu braku zameldowania/zamieszkania w mieście to jesteśmy w d...
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Wczoraj jak leżelismy przytulebi brzuszkami to tatuś poczuł kopiace Bobo. A mi sie wydawało, że tylko lekko smyra. |
|
|
|
#2126 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj 25+0 Wczoraj wieczorem młoda się nie ruszała, a zazwyczaj się rusza. Na nocnej przechadzce do wc rozruszałam ją i spokojnie zasnęłam Jeszcze do niedawna rano nie zdarzało jej się ruszać, a ostatnio co rano kopie ![]() za dzisiejsze glukozy! Moja zbliża się wielkimi krokami ![]() Cytat:
Ja mam starszego brata o 3 lata i spotykamy się tylko na rodzinnych imprezach, na co dzień nie mamy ze sobą kontaktu ![]() Toć tam jest rozdzielna listów poczty polskiej, TAK ważny punt na mapie Polski! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spróbuj pójść, będzie z głowy ![]() Cytat:
O co poszło?
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni mam wrażenie. Ze moj zoladek to jedna wielka rana. Nie ma mowy o gorących napojach czy zupie bo cZuję sie jakbym na otwartą ranę cos lała. Niestety glukoza dziala podobnie. Smak spoko, ale to co robi teraz moj żołądek... CZuję zgagę giganta.
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
U nas prywatny żłobek czy przedszkole to ok 1000-1200 Plus wyżywienie. Czasem jeszcze zajęcia dodatkowe płatne oddzielnie :/
Siedzę sobie na wygodnej kanapie, czytam książkę na kindlu i powiem wam, że nic się nie dzieje, nawet nie czuję, ze piłam tę glukozę. Bałam się, ze zwymiotuję od razu po wypiciu, ale poszło i już potem było dobrze. Za 15 minut drugie pobranie. Ale dzień zaczęłam oczywiście od wymiotow. Może dzięki temu z glukozą już bez przygód. |
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak ktoś ma 2-3 dzieci. Kompletnie się nie opłaca wracać matce do pracy przy takich kwotach. Super, że dobrze idzie na glukozie
|
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak wizażowe kciuki dają radę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

To mi smaka zrobiłaś
) i to jeszcze o pierdołę, ale ona, jak to ona z byle powodu i z niczego potrafi zrobić jakiś wyrzut w moją stronę..
Poniosło mnie..
masaż
może ... ale jednak seks i jedzenie wygrywają 

<3

uwielbiam wiZaz w telefonie ...

A jak ktoś ma 2-3 dzieci. Kompletnie się nie opłaca wracać matce do pracy przy takich kwotach.