Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-27, 21:54   #1261
Caramel 85
Rozeznanie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Tygryszek jak skończysz kp to ta różnica zniknie

Nana, ja na takie miejsca po prostu leje oliwkę, mamy hipp, ale jak nic nie pomaga możesz jeszcze spróbować z zasypką dla niemowląt np alantan.

Nie mam co pisać, u nas właściwie nie ma na co narzekać, nie ma problemów z brzuchem, Paulina jest spokojna, długo się sobą potrafi zająć. Śpi też ładnie, już dawno nie zrobiła nam pobudki w nocy. W dzień też śpi, na dworze zdarza jej się spać 4 godziny jednym ciągiem. Starszaki czasem dają popalić, jak to dzieci. Jutro idę na szczepienie z Pauliną i Witkiem, trzymajcie proszę kciuki.
Caramel 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 21:58   #1262
zonameza90
Raczkowanie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Dziewczyny mój mały ma ciągle odparzenia w sensie mocno czerwona szyjkę i pachy jest strasznie delikatny i linomag zielony też już nie wyrabia czego użyć? Może bepanthen tylko może być zwykły bo mam masc niebieska czy to trzeba jakiś specjalny dla dzieci?

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Wogole jaki hardcore kapie sobie sama małego bo tz w pracy do 22 a tu prąd zgasł ja dziecko w wanienki a tu egipskie ciemności!
Ja zasypuję te miejsca pudrem mam z linomaga ale mąka ziemniaczana też da radę 😉. A z tą kąpielą to niezle wyszło.. Ja z tż ciągle kapie.

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Nana ale niezle z tym pradem!!jeszcze sama byłaś. A co do odparzen to nie wiem.

Dziewdzyny co moge kupic dziewczynce 10 lat na komunie? Do 200 zl
Może bransoletkę? Z grawerem...

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze cos z tego będzie bo moja samara dala pokaz co potrafi . Zasnęła na 20 min i obudziła się z krzykiem i ta dziewczynkę obudziła. Potem ona zasnęła to ta dziewczynka ja obudziła i tak na zmianę jednak tż musi na sesje z mala na spacer chodzić - o ile pogoda da. W sumie dzisiaj tż miał wolne a ona od 12 prawie nie spala aż do 20. Szok ! Bo zawsze jak na złośc jak tż jest to ona spi jak aniolek .
A na koniec taka kupę strzeliła ze osrala body śpiocha spodenki i jeszcze na mnie wycieklo Bo ja trzymałam na brzuchu u mnie

Może ta trzy dniowa kupa tak ja meczyla ze spać nie mogła. Mam nadzieje ze jutro będzie spokojniejsza.

No i martwi mnie ze do aj Nie chciała ani razu główki podnieść z pozycji na brzuszku przecież już umiala ....
Podniesie.. Może gorszy dzień miała.. Spokojnie 😉
A jak koncowy efekt sesji?

Cieżko mi się jakoś wbić w temat ostatnio...
U nas chyba zbliza się skok, Mały albo beczy cały dzień albo śpi jak dzisiaj... Jedyny plus to taki że mamy jedną pobudke w nocy koło 3.00 a dzisiaj to wogóle po 5.00 się obudził.
No i przyszła chusta i jutro będę uczyła się wiązać 😀
zonameza90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 21:59   #1263
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Ja zasypuję te miejsca pudrem mam z linomaga ale mąka ziemniaczana też da radę 😉. A z tą kąpielą to niezle wyszło.. Ja z tż ciągle kapie.

Może bransoletkę? Z grawerem...

Podniesie.. Może gorszy dzień miała.. Spokojnie 😉
A jak koncowy efekt sesji?

Cieżko mi się jakoś wbić w temat ostatnio...
U nas chyba zbliza się skok, Mały albo beczy cały dzień albo śpi jak dzisiaj... Jedyny plus to taki że mamy jedną pobudke w nocy koło 3.00 a dzisiaj to wogóle po 5.00 się obudził.
No i przyszła chusta i jutro będę uczyła się wiązać 😀
Noo myslalam wlasnie o bizzu jakiejs .

Daj znac jak z chusta
Stary 2016-04-27, 22:10   #1264
zonameza90
Raczkowanie

Dam napewno 😃. Doradzcie mi co zrobic bo maluch ciagle ssie lewego kciuka? Niedrapki nie pomagają... Zakladam pieluche to wrzeszczy jak oparzony... Smoczka nie chce...
Stary 2016-04-27, 22:27   #1265
Lola2828
Zadomowienie

Paula Mija pewnie miała gorszy dzień, moja też tak czasem ale dzisiaj zrobiłam jej dwa razy w ciągu dnia sesje z waszymi filmikami podobało jej się i jak ładnie główkę trzymała dzięki wielkie za te filmiki 😘 Jutro pocwiczycie i znów będzie lepiej może faktycznie ja ta kupa męczyła... Nana ja miałam kiedyś problem z faldkami na nóżkach i pomógł bepanthen teraz za każdym razem jej smaruje olejem kokosowym i już się nie powtórzyło 😊 Caramel kciuki za szczepienie a tak w ogóle to my też jutro mamy więc kciuki też poproszę 😊 oby było lepiej jak ostatnio...
Stary 2016-04-27, 22:29   #1266
NanaR
Zadomowienie

Lola Zonameza dziękuję za rady
Trzymam kciuki za szczepienia 🖒🖒🖒

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 00:26   #1267
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Detektor odległości 😂
Moja ma detektor podłoża... wykrywa każde podłoże różniące się kształtem, miękkością i zapachem od podłoża cyckowego hahaha

Do nas zawitała Samara Przedkupowa z rodziny Stękająco-Marudzących. 😀

A przed chwilą misja Koza Straszliwa zakończyła się sukcesem... no może koza nie jest taka zadowolona jak my. 😉

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

A jest jakiś owocowy Rafał? Hahaha

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Kaaasi może powinnam sprezentować mojemu zięciowi bananową anię... będzie od najmłodszych lat ćwiczył obdzieranie ze skóry teściowej. 😆

Pasuje : D

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Drugie za to juz bedzie mialo

Diprobase powinnas byla to dostac w tym bounty pack za darmo. Nam juz prawie wszystko zeszlo po tym kremie. I ma dobry sklad. Nawet ciemieniuche tym smaruje i pomaga

JA super z bioderkami

Ide biegac a co

Jak tam po bieganiu ? ja jutro zaczynam jak tż juz będzie jak wystartuje spod bloku to prędko się nie zatrzymam wszystko juz na szykował am do biegania także nie mogę się doczekać jak Twój brzuszek ?

Cytat:
Ale u nas dzis samara. Juz mi sie smaiac chce z tego bo to chyba nie zmienia sie w ogole :-D masakracja.
Podobno po 3 miesiącu jest lepiej więc jest nadzieja

Witam więzienie z nosem przy parterze bo na piętro juz nie da rady wejść
Mati główkę unosi ładnie także ćwiczenia skutkują i coraz lepiej mu idzie

ale polecialam z wagi przez ten miesiąc masakra dziś podsumowanie zrobiłam a więc muszę więcej jeść przy tym co ćwiczę brzuch dobrze wygląda ale jeszcze droga daleka

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Nana puder lub mąka poradzi sobie u nas pod paszka coś było i pudrem posypalam tylko wysuszyć dobrze tam i zejdzie

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 01:12   #1268
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Tygryszek a może spróbuj teraz do tej mniejszej piersi częściej bobo przystawiać. Albo laktatorem rozkręcić w niej laktację.

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość

Tygryszek ja tez tak mam. Tylko u nie cos musi byc z tym lewym cycem nie teges bo obie moje cory mialy z nim problem. I z M ja wlasnie dalam ciala bo glownie przystawialam do prawej i powiem ci, ze mi to troche zostalo i bylo delikatnie widac. Wiec teraz sie uparlam i zmuszam J zeby jadla z prawego, zawsze jej daje jak jest bardzo glodna taka jeste matka A i potem jeszcze sciagam laktatorem.
Przystawiam synka i probuje dzialac laktatorem, ale teraz to juz chyba pozno bo nie ma poprawy

Cytat:
Napisane przez Caramel 85 Pokaż wiadomość
Tygryszek jak skończysz kp to ta różnica zniknie
Mam nadzieje, ze tak bedzie. Juz niech bedzie roznica, ale nie taka

Co do odparzen to ja kapie synka wtedy w krochmalu, nie wiem jak z szyja i pacha bo takich problemow nie mielismy, ale na pupe zawsze nam pomaga

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 02:43   #1269
marciar7
Zakorzenienie

Kasia jedz więcej bo za glodzisz sie!!
Stary 2016-04-28, 03:02   #1270
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Paula nie martw sie ta glowka pew ie od dnja zalezy. Zoska nagle zaczela ladnie trzymac ale każdego dnia moze byc inaczej.
W ogole już dawno nie ulewala a dzis sporo a dp tego bardzo niespokojna przy cycu. Aby nie jakis refluks?:-\

Marcia i Lola dzięki

Mam nadzieje ze wczoraj miała lenia tylko

Dzisiaj rano jak wstanie to ruszymy do ćwiczeń i zobaczę czy podniesie
Może i wczoraj taki dzień miała bo rano ja na sile budzilam do tego konsulatu jechać. ... no zobaczymy

Właśnie zatankowala mleko i zasypia powoli. Chyba odespala dzień bo zasnęła po 20 i dopiero wstała

Marcia u nas prawie już te trzy miesiące kalendarzowo mają ....
A ja nic a nic nie widzę tej niby poprawy.

Moja ma wieczny skok od urodzenia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 07:05   #1271
wykalacka
Zadomowienie

Dzień dobry!
Słońce przebija mi się przez rolety, ale pewnie zimno jak ostatnio bywa
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 07:35   #1272
zonameza90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Słońce przebija mi się przez rolety, ale pewnie zimno jak ostatnio bywa
A u nas wieeeeelkie płaty śniegu... No zwariowała pogoda...
Stary 2016-04-28, 07:43   #1273
lamia12344
Rozeznanie

U nas tez słoneczko zimno czy nie idziemy na długaśny spacer dzisiaj... Zuza spała dzisiaj dobrze zasnęła przy cycu 20.30 i pobudki o 1 i 3. O 6 skowroneczek, tyle że stękający i gniotący Padła mi teraz oczywiście na rękach

Dobrze że w nocy zasypia sama. Chyba skumała że jak ciemno to się śpi i budzi się na cyca i nawet jak nie zaśnie od razu, to po chwili sama kimnie

Joann jak tam świętowanie?
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 07:45   #1274
Aagaciorek
Zadomowienie

Dzien dobry! Wczoraj po szczepieniu Artus byl marudny i plakal. Nawet noszenie w pionie go nie uspokoilo, wiec podalismy mu paracetamol, po ktorym dziecko sie ciut uspokoilo, ale dalej go nosilismy, bo odlozony plakal. Biedactwo wieczorem nie moglo zasnac od tych wrazen.

W ogole to pielegniarka zauwazyla, ze Artus ma dosc krotki i delikatnie rozdwojony na koncu jezyk, co moze swiadczyc o za krotkim wedzidelku. Polecila nam wizyte u laryngologa, ktory skontroluje sytuacje i moze podetnie to wedzidelko... Pojutrze lecimy na urlop do PL i tam umowie wizyte. Tylko tak sie zastanawiam, czy to podcinanie wykonuje sie juz u niemowlakow? I czy istnieje laryngolog dzieciecy, czy udac sie do normalnego? Za krotkie wedzidelko wiaze sie z wadami wymowy w przyszlosci i z problemami ze ssaniem, ale maly ladnie ssie.

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

W ogole to Artus jakos malo w nocy zjadl i wstalam rano z nabrzmiala od pokarmu piersia. Postanowilam wiec odciagnac troche i w 3 min poszlo 100 ml, duzo jak na mnie

Stary 2016-04-28, 08:02   #1275
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Dzien dobry! Wczoraj po szczepieniu Artus byl marudny i plakal. Nawet noszenie w pionie go nie uspokoilo, wiec podalismy mu paracetamol, po ktorym dziecko sie ciut uspokoilo, ale dalej go nosilismy, bo odlozony plakal. Biedactwo wieczorem nie moglo zasnac od tych wrazen.

W ogole to pielegniarka zauwazyla, ze Artus ma dosc krotki i delikatnie rozdwojony na koncu jezyk, co moze swiadczyc o za krotkim wedzidelku. Polecila nam wizyte u laryngologa, ktory skontroluje sytuacje i moze podetnie to wedzidelko... Pojutrze lecimy na urlop do PL i tam umowie wizyte. Tylko tak sie zastanawiam, czy to podcinanie wykonuje sie juz u niemowlakow? I czy istnieje laryngolog dzieciecy, czy udac sie do normalnego? Za krotkie wedzidelko wiaze sie z wadami wymowy w przyszlosci i z problemami ze ssaniem, ale maly ladnie ssie.

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

W ogole to Artus jakos malo w nocy zjadl i wstalam rano z nabrzmiala od pokarmu piersia. Postanowilam wiec odciagnac troche i w 3 min poszlo 100 ml, duzo jak na mnie

wiem, że jak są problemy ze ssaniem to podcinają i noworodkom
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 08:03   #1276
zonameza90
Raczkowanie

Nie wiem czy zauwazycie śnieg na samochodach.. Ale ciągle pada. Agaciorek podciecie to podobno chwila moment i wykonuje sie u maluszków i jak najbardziej jest laryngolog dzieciecy. 😉
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1461823284980.jpg (51,0 KB, 4 załadowań)
Stary 2016-04-28, 08:05   #1277
lamia12344
Rozeznanie

Moja w dzień cuduje z jedzeniem, za dużo wrażeń chyba. Kręci się, wierci i stęka. Albo ciumnie 2razy i włącza gadułę w nocy je do oporu i spokojnie przynajmniej

Agaciorek jak najbardziej do laryngologa dziecięcego.

Odkąd jem mleko to kupy małej wreszcie wyglądają jak jajecznica. Cuda się dzieją...

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2016-04-28 o 08:07
Stary 2016-04-28, 08:07   #1278
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy zauwazycie śnieg na samochodach.. Ale ciągle pada. Agaciorek podciecie to podobno chwila moment i wykonuje sie u maluszków i jak najbardziej jest laryngolog dzieciecy. 😉
przedwczoraj u mnie biało było na moment aż się zaczełam zastanawiać czy zmiana opon nie była za szybko
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 08:18   #1279
Aagaciorek
Zadomowienie

Dzięki, trochę mnie uspokoilyscie

U nas przedwczoraj proszylo śniegiem, masakra. Ale tylko chwilkę 😃

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Lamia u nas też czasem walka z cycem, ale to głównie wieczorami. Jeczy, steka i wierzga kończynami 😝
Stary 2016-04-28, 08:43   #1280
kaaasi
Zakorzenienie

Agaciorek u nas tez jest ten problem ale póki co nic z tym nie robimy za jakiś czas kolejna wizyta mogą być problemy z wymawia niem r bo ssać to ładnie ssie i nie ma problemu skonsultuj uspokoisz się

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 08:51   #1281
joann_
Raczkowanie

hej
Lamia świętowaliśmy i 3 i we 2 także plan zrealizowany W ogóle miły dzień, bo obejrzeliśmy film z naszego ślubu (drugi raz dopiero) i przeżywałam to, jakbym znów za mąż wychodziła W ogóle jestem w szoku ile się przez te trzy lata zmieniło, ile sie dzieci urodziło, ile ślubów było..miło było tak sobie powspominać. I chociaż dużo przez ten czas przeszliśmy, to nic bym nie zmieniła No, może chciałabym odzyskać moją dawną talię

Przemo pospać matce nie dał, bo budził się dziś co dwie godziny, a o 5.30 uznał, że pora wstawać jakoś go przekonałam, żeby troszkę przysnął. Nie wiem co mu się poprzestawiało, że chce tak rano wstawać, wcześniej do 7.30 spał spokojnie

Zazdroszczę dziewczynom, które mogą ćwiczyć. Mnie blizna trochę boli, ciągnie czasami wiec chyba jeszcze troche czasu minie, zanim znów wrócę do formy

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

A, i jedziemy dziś na prywatną wizytę do pediatry, bo mam kilka takich rzeczy, które mnie martwią, a z naszym pediatrą jakoś nie znajduję porozumienia ciekawe czego się dowiemy. Mam oczywiście nadzieję, że okaże się, że wszystko ok i się uspokoję.
joann_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:00   #1282
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Agaciorek u nas tez jest ten problem ale póki co nic z tym nie robimy za jakiś czas kolejna wizyta mogą być problemy z wymawia niem r bo ssać to ładnie ssie i nie ma problemu skonsultuj uspokoisz się
No wlasnie, skonsultujemy, zobaczymy Moze nie trzeba bedzie podcinac!

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Joann, my w lipcu mamy 6. rocznice. Kiedy to zlecialo!

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Powodzenia na wizycie!

Stary 2016-04-28, 09:04   #1283
joann_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
No wlasnie, skonsultujemy, zobaczymy Moze nie trzeba bedzie podcinac!

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Joann, my w lipcu mamy 6. rocznice. Kiedy to zlecialo!

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Powodzenia na wizycie!

O, to już w ogóle długi staż Mi sie te trzy lata już wydaje, że długo, ale moja mama sie ze mnie śmieje, bo oni w przyszlym roku 30 lat po slubie to juz w ogole kosmos

Dzieki
joann_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:05   #1284
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Marcia i Lola dzięki

Mam nadzieje ze wczoraj miała lenia tylko

Dzisiaj rano jak wstanie to ruszymy do ćwiczeń i zobaczę czy podniesie
Może i wczoraj taki dzień miała bo rano ja na sile budzilam do tego konsulatu jechać. ... no zobaczymy

Właśnie zatankowala mleko i zasypia powoli. Chyba odespala dzień bo zasnęła po 20 i dopiero wstała

Marcia u nas prawie już te trzy miesiące kalendarzowo mają ....
A ja nic a nic nie widzę tej niby poprawy.

Moja ma wieczny skok od urodzenia
Ja już nie wierze w ten 3 miesiac:-D mam wrazenie ze Zoske juz dziasla swedza...
Stary 2016-04-28, 09:25   #1285
MamaKarolci28
MamaKarolci28

O kurczę ile wy napisaliście nie sposób was dogonić.
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:26   #1286
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
A u nas wieeeeelkie płaty śniegu... No zwariowała pogoda...
gdzie ta wiosna

Cytat:
Ja już nie wierze w ten 3 miesiac:-D mam wrazenie ze Zoske juz dziasla swedza...
byłaby mała ząbkowa pionierka
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:33   #1287
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Marcia, u nas tez był problem z tymi dziaselkami otóż zaraz po kółkach miała obrzmiale dziaselka tak stwierdził dr po czym pierwsze zabki pojawiły sie po ukończonych 8 mies i szły 5 na raz stosowałam na dziaselka żel dentinox ale ulga była chwilowa a pózniej nurofen i jakos przeżyliśmy ząbkowanie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Wczoraj mieliśmy wizytę rehabilitantki Karoli. Chciałam zeby Pani obejrzala małego bo niepokoilo mnie to ze od 3 tygodni nie chce trzymać główki a był bardzo silny od urodzenia i tez go czesto kladalam na brzuszku. I tylko miałam cicho nadzieje oby nie powtórzyła sie historia z z córka i jednak...ehh czeka nas rehabilitacja dobrze ze problem szybko zauważony wiec da radę szybko wyleczyć ta asymetrię
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 09:39   #1288
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Podaj rękę mojej. .

Położna jej gębę otworzyła i mówi jak ona ma już bardzo krwiste kropki na dziaslach i za miesiąc dwa się zacznie hardcor z zamkami

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 09:48   #1289
Lola2828
Zadomowienie

U nas znów dobra noc spała od 21 do 6:10 i Teraz gada z zyrafami w łóżeczku i mnie obudziła 😜 MamaKarolci mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 👍 grunt że szybko się zorientowałaś. joann fajnie ze świętowanie udane miło tak powspominać szkoda ze mały spać nie dał 😒 Kasia ty wariatko cwiczeniowa! Nie przesadzaj tam i jedz dużo! 😘

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Paula chyba żartujesz... Dajcie spokój może to jakieś nieporozumienie 😁
Stary 2016-04-28, 09:52   #1290
lamia12344
Rozeznanie

Ja tez mam wrażenie że dziąsła Zuzę swędzą :/ łapki do buzi z taką desperacją pcha że aż czasem pojękuje przy tym... I ma ślinotok gigant, chyba zacznę śliniaczki jej zakładać...

Jej jak wy to robicie że wasze dzieci przesypiają noc u nas 6h to maks i to rzadko

Moja blizna tez wygląda dziwnie. Z lewej strony jest czerwona i wypukła- z drugiej blada i niemal niewyczuwalna. Poza tym z lewej jakby czasem lekko ciągła jeszcze :/

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2016-04-28 o 09:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości