|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Witam
Wczoraj uczyłam się z geografii i fizyki do 23,więc nawet nie miałam czasu zajrzeć i napisać Ale jestem z siebie dumna,z tej geografii miała nas pytać z wszystkich rzek,jezior,mórz i prądów na świecie,zadała 5pytań,no i dostałam 5- Akurat dała mi te,co umiałam![]() A z fizyki miałam pracę klasową,całkiem nieźle ją napisałam W ogóle myslałam,że będę miała 2 z biologii,ale jeśli dobrze pójdzie,to będę miała 3 Mi też czas szybko leci ... jeszcze tylko koniec tego tygodnia,dwa kolejne i święta i laba aż do Nowego Roku ![]() Gujanko - Ojjj,ja bym się chyba nie umiała po takim prezencie gniewać Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrzeAniu - Witaj kochana! Nefre - ![]() Ather - Mam nadzieję,że wszystko się ułoży Asiek - Nie obijaj się,tylko masz przytyć! ![]() Diamentowa - Powodzenia Dobra,idę robić ściągi z historii
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
tak jest, zawsze wieczorem waży się więcej niż rano ja niestety i rano i wieczorem cały czas waże za dużo niby wszyscy mi mówią ze jestem szczupła ale jakoś tak grubo sie czuje i przede wszystkim jestem uzależniona od słodyczy. Bez nich nie widze życia. I do tego nie jem mięsa tylko same produkty mączne, co tragicznie wpływa na wage... pomocy!!!!------------------------------------- PRECZ Z MATEMATYKą!!! ![]() _________________________ _________________________ __________ "Zmęczony błądzisz miedzy światłem i ciemności mgłą..." |
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie żaden, absolutnie żaden przedmiot nie jest warty nauki po... 20?
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak ja w zeszłym roku pisałam spr. z gegry z tych rzek, prądów itp. 4 dostałam
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
EDIT: olcik_07 nie ma innego wyjścia jak zmiana nawyków. Ale nie martw się, poczytaj trochę wątków na temat odżywiania, a przekonasz się że nie taki diabeł straszny, tyle tu pomysłów na pyszne rzeczy...
|
||
|
|
|
#2136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
------------------------------- PRECZ Z MATEMATYKą!!!
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(rodzinne ) ale najważniejsza jest różnorodność i umiar.
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc zawsze jak miałam się czegoś uczyć to po 20.00 już "nie myślałam" i nic z tej nauki nie było :/ . Tak samo jak mam jakieś papiery do wypełnienia w domu to już wolę wstać o 5 rano i to zrobić, bo niestety wieczorem jestem zdolna tylko do relaksu
.
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Ściągi gotowe
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiek...
![]() Nie chcę krakać, ale skoro tyle się uczysz w gimnazjum, to nie wróżę Ci dużej ilości snu w liceum ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Btw, mam cały weekend zawalony książkami. Umrę.
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam...
![]() ![]() Czy pisałam już, że nie mam ciepłej wody I jak tu się relaksować Po kąpieli w masakrycznie zimnej wodzie czuję się jak nowo narodzona Dobrze, że mam gruby, puchowy szlafroczek. Zaraz sobie zrobię gorące kakao i pogrąże się w jakiejś lekturze![]() A ja tam sprzątać w święta nie zamiarzam Zjawie się w domku dopiero w ostatnim momencie i mnie ta przyjemnośc ominie![]() Gujnako masz niesamowitego TŻ. Ja tam bym się z nim przynajmniej raz w tygodniu dla tych róż kłóciła Aguś podziwiaj za tą determinację - do 23 i to jeszcze geografii No ale Twoje starania zostały nagrodzone Gratuluje |
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za to zawsze jak mam w planach,żeby wstać wcześniej i się uczyć,to tylko wyłączam budzik i idę spać dalej
Rano jestem nieżywa ![]() No ale wczoraj się zmobilizowałam i się uczyłam,choć jednym okiem patrzyłam na Titanica
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2145 |
|
♥
|
aj sciagi zawsze pomocne
![]() :lolja zawsze sobie budzik ustawiam i przesuwam potem o 12-max30 min i potem ładnie wstaje
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Diamentowa - A co to za piosenka?
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
ale mi dzien dzis zlecial!maskarycznie szybko! trening byl bardzo fajny i jutro tez mam Poza tym zrobilam swojego payroll'a dzis i jestem starsznie zadowolona z siebie I dostalam okres Asiek bardzo sie ciesze,ze ty tez dostalas!! A ja wlasnie pomoglam znalezc TZ jego mikolajkowy prezent On wstaje wczesniej do pracy wiec nie mialabym jak tego zrobic to dostal dzis.Zestaw roznych czekoladek Kindera(jego ulubione) i najnowsza skladanke CD i pomarancza I wiecie co pierwsze zrobil??Otworzyl czekoladki,zeby zobaczyc jakie sa! ja bym sie na CD rzucila![]() teraz slucha Leona Lewis ''Bleeding love''. Jego ulubiona jest juz w Polsce?Ja dostalam butelke pysznego czerwonego wina a na weekend dostane buty takie wielkie futrzaki-kozaki jesli wiecie o co chodzi nie wiem jak one sie nazywaja U-boots czy jakos![]() sciskam was mocno i zycze milego wieczorka! pojutrze piatek!!
|
#2151 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
taka adrenalinka :P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia ![]() Cytat:
Ten typ tak ma. Rano muszę spać i żadna siła nie zmusi mnie do przyswajania wiedzy ![]() Cytat:
Wyluzuj trochę Aśku - bo później na taki luz możesz nie mieć czasu i możliwości jak już masz umierać to i czytać bez sensu - zaszalej ![]() a tak na serio - dasz raaadę ![]() Cytat:
Miłej lekturki, a co czytasz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to miłego wieczorku przy winku ![]() No i w ogóle miłego wieczoru dziewuszki ![]() a w ogóle diamentowa jak czytała ten przepis na blok to... ech coś czuję, że się zaBLOKuję na święta
|
|
#2152 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja w tej chwili już ledwo kontaktuje
![]() Też ją bardzo lubię ![]() No i uwielbiam głos Krychy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ciesze się razem z Wami ![]() TŻ wiedział co dobre ![]() Miałam takie butki ostatniej zimy Bardzo je lubiłam - takie pluszaki Niestety okazały się butami jednosezonowymi A moje obecne nawet sezony nie przetrwały Szukałam już nowych, ale nic mi się nie podoba Chyba będę w adaśkach po śniegu chadzać |
||
|
|
|
#2153 | |
|
♥
|
Cytat:
no prócz glanów które ładnie służą mi juz dośc długo bo 3 sezon
|
|
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy dopóki nie zjawi się jakis fachowiec po którego jeszcze nie zadzwoniłam będę marznąć Ale podobno zimna woda dobra na cere i włosy![]() Nie pytaj co czytam ... rozwój personelu ![]() Cytat:
![]() Glany górą
|
||
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre niestety nie mam pojęcią gdzie mogłabyś zajrzeć,może SCC,ale tam drogo strasznie
.Co do zdjęc,pytałam czy mogę je dostać w innym formacie i powiedziano mi,że nie tak czy siak,poradziłam sobie i jakoś nawet to wyglądało,a zamówiłam Tż-etowi jeszcze kubek z swoim zdjęciem,jutro jade go odebrać .Dziś miałam cały dzień lataniny,dopiero teraz odpoczywam,pełen relaks .Jutro mikołaj ciekawe czy coś dostanę
|
#2156 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Cytat:
btw mam do Ciebie sprawę, ale to na PW ![]() Cytat:
nie weidziałm tylko co robić wcześniej, zanim się zaczęli ![]() co do nastroju to mam huśtawki totalne od depresji do euforii mam nadzieję ze przejdzie bo zwariuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale normalnie... tyle dni ja bym nie wytrzymała nie odzywając się generalnie jestem z tych typów które krzyczą i rzucają przedmiotami, a TŻ szybko się otrząsa ze złości i ratuje sytuację ![]() Cytat:
![]() nie możesz się tym tak zamartwiać.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(ja też miałam 3 o ile pamiętam na początku liceum, dopiero później się rozkręciłam )Cytat:
to dopiero atrakcja jakoś mi zleciał dzień szybko ze nie miałam czasu zajrzeć na zakupach byłam, ale tylko wstępnie, ciąg dalszy jutro , z TŻ-em posiedziałam, przejrzałam mój marny referat na jutro....idę jakąś kolację spożyć, bo nawet się nie zorientowałam jaka już godzina nastała
|
||||||||||
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
ehh a jutro znów do szkoły :/ Rozleniwiłam się dziś i kompletnie mi się nie chce iść. A tak Wogóle to wstałam dziś po 10, a spać mi się chce. I się z mama pokłóciłam i teraz mi mega smutno
Beznadziejnie
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Mi także dzień szybko zleciał.
Teraz dopadł mnie nastrój w stylu :" bo wszyscy zakochani a ja kurde nie" i jakos tak.. chyba spac idę. Dobranoc
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
Idę spac, wpadłam Wam życzyć dobrej nocki
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Dziewuszki, przeciez juz sie wcale nie gniewam
nawet nie udaje jutro mikolajki a ja nic nie znajde pod poducha... ;( chyba zeby Mikolaj wpadl naprawde przez dziurke od klucza ![]() za to mam super prezent dla TŻ, wczoraj kupilam. mial dostac rozge, ale po tych dzisiejszych rozach jednak z rozgi zrezygnuje. no, moze jakas malutka skombinuje a w prezencie dostanie ksiazke. z reguly mikolajki sa dla mnie symboliczne i daje slodycze czy jakis drobiazg, ale tej ksiazki do gwiazdki nie przetrzymam, bo sama sie ciesze ze ja zdobylam w wersji orginalnej, a nie tam jakies tlumaczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ksiazka o rowerach i rowerzystach (no wiem, jestesmy dosc monotematyczna para ![]() ).
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Ale jestem z siebie dumna,z tej geografii miała nas pytać z wszystkich rzek,jezior,mórz i prądów na świecie,zadała 5pytań,no i dostałam 5-
Akurat dała mi te,co umiałam

Po kąpieli w masakrycznie zimnej wodzie czuję się jak nowo narodzona
I wiecie co pierwsze zrobil??Otworzyl czekoladki,zeby zobaczyc jakie sa! ja bym sie na CD rzucila
ale zdjęcie z telefonu przy takim świetle wszystko zabija 
to dopiero atrakcja