Rossmann cz. XXVIII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-28, 11:29   #2641
nerveuse
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ja chciałam wreszcie ją kupić, ale u mnie ciągle nie ma. Dziś też spróbuję.
Ponawiam pytanie o lokalizajcę temperówek do kredek w Rossmannie

Ja z kolei z Miss sporty miałam fiolet i róż duo i był OKROOOOPNY , miałam też poczwórne brązy(nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży, taka mała paletka)i były nawet, nawet, ale odkąd poznałam Color Tatto nie kupuję już żadnych prasowanych cieni.
Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Ja z kolei z Miss sporty miałam fiolet i róż duo i był OKROOOOPNY , miałam też poczwórne brązy(nie wiem czy są jeszcze w sprzedaży, taka mała paletka)i były nawet, nawet, ale odkąd poznałam Color Tatto nie kupuję już żadnych prasowanych cieni.
Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Szminka- dość że nie trwała to chemiczna w smaku. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.
Mam podobnie ale ostatnio na promocji -49 skusiłam się na ich bazę i w sumie nie jest źle, jak na razie z nią Podkład lepiej scala się z cerą i sam makijaż jest trwalszy o dziwo
nerveuse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 11:45   #2642
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
U mnie sa pod gumkami do wlosow albo tam gdzie pedzle
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Czerniczka Pokaż wiadomość
Mam czas na Rossmanna tylko dzisiaj i potrzebuję szybkiej porady. Czy lepszy będzie Rimmel Scandaleyes Sexy Curves czy Maybelline Lash Sensational? Mam ten pierwszy, o drugim czytałam, że dobry. Rimmel kupiony na poprzedniej promocji zaczyna zasychać i potrzebuję czegoś nowego.
Przyjmuję też polecenia innych podobnych tuszy, w podobnych cenach, ogółem na promocji nie chcę wydać więcej niż 20-25 zł.
Ja bardzo polecam Maybelline Lash Sensetional. U mnie sprawdził się świetnie. Skleja kiedy jest bardzo mokry, także najlepiej otworzyć go i wrócić do niego po tygodniu-dwóch. Pięknie rozdziela, wydłuża i pogrubia-daje mocny efekt i za to go lubię Nie osypuje się w ciągu dnia, nie odbija na powiece. Mój ma już prawie 6 miesięcy i dopiero teraz odmówił posłuszeństwa-tzn. stał się zbyt suchy.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 11:51   #2643
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
W nowym skarbie cena maybelline the nudes prawie 60 zl
Co Ty piszesz
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 11:59   #2644
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Pakipsi Pokaż wiadomość
ja kupiłam hm 52, bo 51 nigdzie, ale to nigdzie nie było
Ja mam jeszcze niezaczety hm 51 z poprzedniej promocji. Wystawie go chyba na all bo nie wiem kiedy to zacznę.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 12:17   #2645
_Miranda
Raczkowanie

Zastanawiam się nad eyelinerem już od kilku dni. Mam ochotę na czarny i brązowy. Wybrałam najpierw ten z L'oreala Super Liner, a teraz chodzi mi po głowie Eveline Celibrities. Umiem namalować kreskę cieniem, ale miałam w kałamarzu z Wibo i już mi to nie wychodziło. Z tego powodu zaczęłam zastanawiać się na formą pisaka, ale z drugiej strony nie maluję kresek codziennie i obawiam się, że pisak wyschnie użyty kilka razy. Z drugiej strony w kałamarzu dłużej pewnie byłby zdatny do użytku, no ale nie wiem czy uda mi się coś z niego wyczarować. Doradziłbyście mi coś? Może jakieś innych firm?
Stary 2016-04-28, 12:19   #2646
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość

Z Vivid Matte zainteresował mnie kolor nude thrill i nude flush. Z bardziej nie codziennych fuchsia i berry.
Ten Master ink satin to tylko czarny? Ładny, ale ja praktycznie nie robię czarnych kresek. Tylko szare, brąz, grafit, jakiś fiolet.

O jakich grubych kredkach piszesz, jakoś nic mi się nie kojarzy?.
Nude Thril to ma być taki nudziak cielisto-brązowy, a Flush nudziak w kierunku różowego, tyle wywnioskowałam ze zdj. i filmów.
Master Ink są dwa rodzaje czarnego Satin daje wykończenie lekko błyszczące i jest jeszcze wersja Matte która jest matowa.
a takie kredeczki
MASTER CONTOUR V-SHAPE

Cytat:

Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Szminka- dość że nie trwała to chemiczna w smaku. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.
O ja lakiery z Miss Sporty bardzo lubię mam 4 Clubbing Color i 2 Lasting Colour, ładnie kryją, dość szybko schną i fajne kolory.
Szminkę jedną w starym opakowaniu, perłowe wykończenie, którego już nie preferuję, ale sama w sobie zła nie jest, przyjemna i komfortowa w noszeniu, a zapach uważam za przyjemny. Te nowe BFF wyglądają ciekawie.
Tusze są tanie więc nie oczekuję wiele, plusem jest mocna czerń i najlepiej wspominam żółty Studio Lash 3D Volumythic, miałam go przed sławnym żółtkiem z Lovely i uważam, że Miss Sporty jest dużo lepszy.

Cytat:
Czekaj czekaj w marcowym Skarbie cena na paletkę do konturowania z Loreal miała być 59,99, a ostatecznie dali 76,99
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 12:23   #2647
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Miranda Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad eyelinerem już od kilku dni. Mam ochotę na czarny i brązowy. Wybrałam najpierw ten z L'oreala Super Liner, a teraz chodzi mi po głowie Eveline Celibrities. Umiem namalować kreskę cieniem, ale miałam w kałamarzu z Wibo i już mi to nie wychodziło. Z tego powodu zaczęłam zastanawiać się na formą pisaka, ale z drugiej strony nie maluję kresek codziennie i obawiam się, że pisak wyschnie użyty kilka razy. Z drugiej strony w kałamarzu dłużej pewnie byłby zdatny do użytku, no ale nie wiem czy uda mi się coś z niego wyczarować. Doradziłbyście mi coś? Może jakieś innych firm?
Ja w kałamarzu mam inglot. Są bardzo fajne.
Jeśli malowanie idzie Ci średnio to więcej wybaczy pisak albo eye liner żelowy. Najdłużej świeżość zachowują chyba linery żelowe w słoiku.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Czekaj czekaj w marcowym Skarbie cena na paletkę do konturowania z Loreal miała być 59,99, a ostatecznie dali 76,99
Ale się cenią.
Widocznie chcą przegrać z drogeriami on line.
W cenie paletki cieni można mieć np. dwie palety MUR w kolorach nude.
Paletkę do konturowania można taniej wyrwać u konkurencji- w HEBE, SP.
Gdzie tu logika? Nie chcą mieć wysokich obrotów czy jak?
No chyba, że to cena wyjściowa do późniejszych rabatów typu -49%- wtedy nawet po rabacie wiele nie tracą.
Stary 2016-04-28, 12:49   #2648
Emilia 25
404 Not Found

O raju, dziewczyny polecam ten tusz:
http://www.rossmann.pl/Produkt?productID=360632

Już dawno chciałam go przetestować, a teraz kosztuje na promocji zawrotne 8,15 zł. Robi mega robotę i to już za pierwszym pociągnięciem.
Stary 2016-04-28, 13:06   #2649
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ja w kałamarzu mam inglot. Są bardzo fajne.
Jeśli malowanie idzie Ci średnio to więcej wybaczy pisak albo eye liner żelowy. Najdłużej świeżość zachowują chyba linery żelowe w słoiku.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Ale się cenią.
Widocznie chcą przegrać z drogeriami on line.
W cenie paletki cieni można mieć np. dwie palety MUR w kolorach nude.
Paletkę do konturowania można taniej wyrwać u konkurencji- w HEBE, SP.
Gdzie tu logika? Nie chcą mieć wysokich obrotów czy jak?
No chyba, że to cena wyjściowa do późniejszych rabatów typu -49%- wtedy nawet po rabacie wiele nie tracą.
Żelowe mogą z czasem podeschnąć, najdłużej nic nie będzie się dziać z tymi w kałamarzu.

Dla mnie już przegrali.
Też myślę, że to wyjściowa cena do rabatów, żeby wyglądało, że wielce się u nich opłaca. Drogerie internetowe sprzedają połowę taniej a i one muszą na siebie zarobić i marże też mają narzuconą.
Koleżanka kiedyś pracowała w hurtowni kosmetycznej, cena zakupu wody toaletowej Adidas 20 zł cena na półce w R. 70 zł.

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
O raju, dziewczyny polecam ten tusz:
http://www.rossmann.pl/Produkt?productID=360632

Już dawno chciałam go przetestować, a teraz kosztuje na promocji zawrotne 8,15 zł. Robi mega robotę i to już za pierwszym pociągnięciem.
Nie kuś
Stary 2016-04-28, 14:50   #2650
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Zdecydowanie nie jest warta tej ceny

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 15:03   #2651
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość
Oj to faktycznie. Ja jestem na pograniczu, bo zimą 51 też jest za ciemny, teraz trochę też właściwie. Chciałam kupić 52 'na zaś' Ja mam większy problem nie z tym,że kolor jest za ciemny,tylko zawsze zbyt mało żółty. Domyślam się ile Ty się musisz naszukać czegoś odpowiedniego

A cień nazywa się fabulous eyes glossy shadow, wykrecany w kredce. Wzięłam kolor peanut butter, bo szukałam takiego, a z tych wszystkich nie był aż tak perłowy.
Dla mnie wszystkie podkłady drogeryjne były za ciemne. Nadawał się jedynie Rimmel 010, ale on był dla mnie za różowy. Poza tym Loreal TM n1 jeszcze uchodził i wycofywany Affinimat 02.
I coś pomiędzy Rimmelem 150 a 110. Niestety te wszystkie podkłady nie były takie akurat, w sam raz
A to kolor nie ten, a to podkład źle leżał, nie krył, albo krył za bardzo i nie nadawał się do codziennego użytku.
Po iluś tam próbach, poddałam się. Ile można wydać pieniędzy na niepasujące podkłady ?!
Przerzuciłam się na minerały i w nich mogę wybierać.

Z tej kredki- cienia fabulous- to na ręce sprawdzałam- 180 gold almond. I kolor mi się podobał, ale nie za bardzo lubię się malować takimi grubymi cieniami w kredce. Wolę prasowańce lub sypkie.

Cytat:

Też nie lubię tej marki. Bardzo. Jak byłam nastolatką to kiedyś kupiłam z tej serii podkład-tragedia. Podobnie z lakierami- wszystkie u mnie beznadziejne, tusz do rzęs- łzawiły oczy, czerwone jak u królika. Jedynym świetnym kosmetykiem dla mnie z tej firmy była wycofana odżywka do paznokci. I całkiem niezły był jeszcze puder prasowany z lusterkiem, chociaż do Manhattanu to się i tak nie umywał.
Mi te matowe z Miss sporty pasują, a mam brązy.
A z tych mono- to też mam brązy, złoto, jakąś zgniłą zieleń i coś jeszcze, nie pamiętam
A z duo- wersja złoto-brąz, taka antyczna i druga z takimi też brązami, ale ciepłymi.
Cytat:
Jeziu Dobrze, że mnie palety w ogóle nie kuszą. Przebili w sumie paletki z Wibo To potrafią.
Cytat:
Napisane przez Taida77 Pokaż wiadomość
Czy maybelline color tattoo barely beige jest dostępny w Rossmannach? Coś jasnego swiecacego mi mignelo kiedyś, ale czy to ten :x
Tego nie widziałam.Jeśli w ogóle był. To chyba jakaś staroć Zobacz w drogeriach internetowych.
Cytat:
Nude Thril to ma być taki nudziak cielisto-brązowy, a Flush nudziak w kierunku różowego, tyle wywnioskowałam ze zdj. i filmów.
Master Ink są dwa rodzaje czarnego Satin daje wykończenie lekko błyszczące i jest jeszcze wersja Matte która jest matowa.
a takie kredeczki
MASTER CONTOUR V-SHAPE

O ja lakiery z Miss Sporty bardzo lubię mam 4 Clubbing Color i 2 Lasting Colour, ładnie kryją, dość szybko schną i fajne kolory.
Szminkę jedną w starym opakowaniu, perłowe wykończenie, którego już nie preferuję, ale sama w sobie zła nie jest, przyjemna i komfortowa w noszeniu, a zapach uważam za przyjemny. Te nowe BFF wyglądają ciekawie.
Tusze są tanie więc nie oczekuję wiele, plusem jest mocna czerń i najlepiej wspominam żółty Studio Lash 3D Volumythic, miałam go przed sławnym żółtkiem z Lovely i uważam, że Miss Sporty jest dużo lepszy.

Właśnie pytałam się czy ten Master Ink Satin ma inne odcienie oprócz czarnego- faktura mi się spodobała, taka lekko błyszcząca.
Bo czarny mnie nie interesuje, jakbym go kupiła to i tak by leżał.

A tych kredek duo nie widziałam w H. Śmieszne i chyba niepraktyczne.
Nude thril , na zdj nie wydawał się taki nudziakowo-brązowy tylko właśnie z różem, a Nude flush był różowy, taki pudrowy.
Rozpoczęłaś już szminkę Vivid?
Jak wrażenia na ustach?

Mam te nowe szminki z Miss Sporty My Bff.
Fajnie wyglądają na ustach, satynowo- matowe. Mam 102 i 200. Brudno-różowe. Reszta dla mnie za ciepła, za neonowa.

Kiedyś miałam lakier od Miss Sporty. Przeciętny.

Zresztą u mnie lakiery nie trzymają się długo. Poza tym mam krótkie paznokcie. A zapuszczać nie zamierzam, bo mi się notorycznie łamią, rozdwajają i po drugie muszę mieć względnie krótkie.

kolorowe lakiery poszły w odstawkę, jedynie maluję odżywkami, czy lakierami bezbarwnymi, jasnymi typu nude.

Tusze z MS miałam, ale mi się nie sprawdziły.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 15:46   #2652
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Tak na samej górze, ja są te podkłady, ewentualnie na osobnych półkach z rzeczami z wyprzedaży. Jak nie ma to może już się wyprzedały.

Ja nawet nie weszłam a mogłam ;p
Poszłam do H. i kupiłam dwie nowości z Maybelline a dziś mieli jeszcze -40% Na spokojnie bez nerwów jak w R.

I Color tatoo mi się odwidział, mam bazy cieni w cholerę, przeżyje bez niego :P Zresztą SP i Hebe ponawiają promocję to co ja się przejmuję
Może nową paletkę maybelline? Za ile? ;D
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 16:28   #2653
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Może nową paletkę maybelline? Za ile? ;D
Nie nie szminkę w płynie Vivid i liner w kałamarzu. Za tą kasę w życiu, nawet jakby wszystkie blogerki świata ją zachwalały Kolejna paleta mi nie potrzebna Ale nie widziałam jej jeszcze w żadnym sklepie, a tak miałam w ręce już chyba wszystkie nowości z tych co widziałam na stronie Maybelline.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość

Tego nie widziałam.Jeśli w ogóle był. To chyba jakaś staroć Zobacz w drogeriach internetowych.

Właśnie pytałam się czy ten Master Ink Satin ma inne odcienie oprócz czarnego- faktura mi się spodobała, taka lekko błyszcząca.
Bo czarny mnie nie interesuje, jakbym go kupiła to i tak by leżał.

A tych kredek duo nie widziałam w H. Śmieszne i chyba niepraktyczne.
Nude thril , na zdj nie wydawał się taki nudziakowo-brązowy tylko właśnie z różem, a Nude flush był różowy, taki pudrowy.
Rozpoczęłaś już szminkę Vivid?
Jak wrażenia na ustach?

Mam te nowe szminki z Miss Sporty My Bff.
Fajnie wyglądają na ustach, satynowo- matowe. Mam 102 i 200. Brudno-różowe. Reszta dla mnie za ciepła, za neonowa.
U nas nie ma wszystkich kolorów Color Tattoo.
Vivid- jeszcze nie rozdziewiczona

My BFF - przymierzałam się do jednej nr 201 i nawet jej kremowość i pigmentacja mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły. Kolory mają ładne, no poza 100 taka chamska biała perła
Stary 2016-04-28, 16:43   #2654
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweety92 Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie jak sprawdza się paletka Wibo Go Nude Smoky Edition?

Obejrzyj recenzje na YT.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 17:32   #2655
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taida77 Pokaż wiadomość
Czy maybelline color tattoo barely beige jest dostępny w Rossmannach? Coś jasnego swiecacego mi mignelo kiedyś, ale czy to ten :x
W Polsce nie ma tego koloru, o ile dobrze kojarzę
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 17:39   #2656
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
W Polsce nie ma tego koloru, o ile dobrze kojarzę
Fajny ten kolorek i jeszcze ten drugi. Chociaż widać na różnych fotkach inaczej wyglądają
http://1.bp.blogspot.com/-kWvUKdS7wZ...1600/photo.JPG

http://4.bp.blogspot.com/-jNWdGvnPEF...IMAG2129wm.jpg
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 21:32   #2657
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Co Ty piszesz
Niestety a może stety to prawda

Cytat:
a takie kredeczki
MASTER CONTOUR V-SHAPE

OMG powariowali! Niestety nie wyjdzie im to na dobre. Już większość rzeczy kupuje online. I zapewne nie tylko ja.
Stary 2016-04-28, 22:41   #2658
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sohf Pokaż wiadomość
jedne złote są zaklejone, drugie nie, ale na tych złotych metalicznych opakowaniach widać czy były macane odciski paluchów zostają. Jak nakrętka cała zapalcowana to na pewno był otwierany...
U mnie w rossmanie było kilka tych tuszy i owszem miały naklejki, ale oczywiście wszystkie odklejone

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

[1=22e34b797ff423390419c94 79dd7b2de1d65296b_5e224a8 24bca3;59573251]Wczoraj kupiłam przepiękny fioletowy w kałamarzu z Eveline. Taki ciepły, śliwkowy fiolet. Długo go szukałam i nigdy nie było, a pojawił się na promo - dla mnie super. Ogolnie uważam, że ta seria eyelinerow w kałamarzu jest wyjątkowo łatwa w obsłudze, odpuściłam na ich rzecz zabawę z wypisującymi się, kruszącymi pisakami. Mają z tej serii jeszcze ładny brąz, czerń i chyba granat? No, ale warto. I jeszcze Manhattan ma kolorowy, też w kałamarzu, ale tam jest chyba aplikator w formie gąbeczki, nie pędzelka - zielony cudny i chyba fiolet złamany bordo.[/QUOTE]

Kupiłam dzisiaj dokładnie ten sam eyeliner, również fioletowy.
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 22:49   #2659
gornek
Zakorzenienie

Ja dostałam świeże tusze z eveline te co chciałam, korektor do brwi i tez ten polecany lider fioletowy z eveline, ma cudowny kolor. Teraz żałuje, ze wzięłam tylko jeden :/ ale najwyżej pózniej kupie w normalnej cenie jak sie sprawdzi. Kupiłam Rez na lato kredkę z lovely ta turkusowa, miałam ja dzisiaj cały dzień na oku i nadal ma dość intensywny kolor, przy okazji dobrze sie nią maluje bo jest miękka.

Wysłane z iPad
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-28, 23:12   #2660
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
U mnie w rossmanie było kilka tych tuszy i owszem miały naklejki, ale oczywiście wszystkie odklejone

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Kupiłam dzisiaj dokładnie ten sam eyeliner, również fioletowy.
No u mnie z tuszami Eveline to samo xd był jeden co miał naklejkę dobra to był już mój xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 08:11   #2661
Czerniczka
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki

Ja bardzo polecam Maybelline Lash Sensetional. U mnie sprawdził się świetnie. Skleja kiedy jest bardzo mokry, także najlepiej otworzyć go i wrócić do niego po tygodniu-dwóch. Pięknie rozdziela, wydłuża i pogrubia-daje mocny efekt i za to go lubię Nie osypuje się w ciągu dnia, nie odbija na powiece. Mój ma już prawie 6 miesięcy i dopiero teraz odmówił posłuszeństwa-tzn. stał się zbyt suchy.
Czyli tak samo jak Rimmel, którego też musiałam odłożyć na jakiś czas, zanim mogłam używać. Kupiłam Maybelline, ale jeszcze nie miałam czasu go przetestować.

Byłam świadkiem, jak w "moim" Rossmannie ekspedientka zbierając zamówienie wybierała wszystko z szuflad. Takie miłe zaskoczenie
Czerniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 09:57   #2662
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Czerniczka Pokaż wiadomość
Czyli tak samo jak Rimmel, którego też musiałam odłożyć na jakiś czas, zanim mogłam używać. Kupiłam Maybelline, ale jeszcze nie miałam czasu go przetestować.

Byłam świadkiem, jak w "moim" Rossmannie ekspedientka zbierając zamówienie wybierała wszystko z szuflad. Takie miłe zaskoczenie
Taaa bo w szufladzie wszystko takie nierozdziewiczone, haha...
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 13:05   #2663
yankosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Taaa bo w szufladzie wszystko takie nierozdziewiczone, haha...
ale przyznasz, że część produktów leży w szufladkach w opakowaniach zbiorczych, więc raczej nie zmacane
yankosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 14:07   #2664
MissChievousTess
Zakorzenienie

Testował już ktoś Perfecta I love bronze albo te brązujące balsamy Lirene pod prysznic?
Albo Lirene Body Arabica krem do twarzy?
Szukam jakiegoś znośnego kremu brązującego do twarzy i czegoś do ciała. Najlepiej stopniowo brązującego. Polecicie mi coś?
Stary 2016-04-29, 14:11   #2665
agateq
goniąca własny ogon..

Pomocy!!!

Polećcie jakiś preparat/lakier/żel/olejek pomocny przy usuwaniu skórek przy paznokci

Przewertowałam stronę Rossmanna, przewertowałam KWC i dalej głupia jestem...

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 14:18   #2666
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Pomocy!!!

Polećcie jakiś preparat/lakier/żel/olejek pomocny przy usuwaniu skórek przy paznokci

niebieski zel sally hansen https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-remover.html
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 14:34   #2667
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Testował już ktoś Perfecta I love bronze albo te brązujące balsamy Lirene pod prysznic?
Albo Lirene Body Arabica krem do twarzy?
Szukam jakiegoś znośnego kremu brązującego do twarzy i czegoś do ciała. Najlepiej stopniowo brązującego. Polecicie mi coś?
Sama jestem ciekawa
Stary 2016-04-29, 15:01   #2668
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Pomocy!!!

http://www.rossmann.pl/Produkt/Sally...4546,4940,5850
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 15:07   #2669
pinkgirl8602
Raczkowanie

Wróciłam z rossmana jestem zniesmaczona kupiłam dwa tuszy oczywiście każdy z nich okazał się zmacany na dodatek Pani ekspedientka bardzo chętnie pomagała jednej pani w doborze tuszu i otwierała je jak leci Tamta stwierdziła że jednak nie chce żadnego Gdy zapytałam się czy wyciągnie mi jakiś tusz z szuflady bo te z ekspozycji sa zmacane i suche od takiego otwierania stwierdziła < że Przecież Nie Wszystkie Tusze Mają Testery!! A Panie chcą Zobaczyćręce opadają NIGDY nie kupię tam tuszu
pinkgirl8602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-29, 15:16   #2670
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinkgirl8602 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rossmana jestem zniesmaczona kupiłam dwa tuszy oczywiście każdy z nich okazał się zmacany na dodatek Pani ekspedientka bardzo chętnie pomagała jednej pani w doborze tuszu i otwierała je jak leci Tamta stwierdziła że jednak nie chce żadnego Gdy zapytałam się czy wyciągnie mi jakiś tusz z szuflady bo te z ekspozycji sa zmacane i suche od takiego otwierania stwierdziła < że Przecież Nie Wszystkie Tusze Mają Testery!! A Panie chcą Zobaczyćręce opadają NIGDY nie kupię tam tuszu
Argument z tyłka. Jest internet, na półkach masa testerów. Jeśli nie w rossmanie to w innych drogeriach. Ja przeszłam po kilku i obejrzałam na żywo w ubiegłym tygodniu chyba wszystkie szczoteczki jakie są teraz na polskim rynku i nikt nie musiał dla mnie w tym celu odkręcać żadnej maskary z półki.
Też nie kupuję tuszy w rossmanie dopóki nie zmienią swojej polityki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości