|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
pilna chciałabym
Imie oczywiscie zmienie. dawac propozycje!
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Księciunio
|
|
|
|
#1173 |
|
BAN stały
|
Romeo?
O mamo Następny Casanova co będzie uwodził suczki ![]() Ej mi też się zbliża @ |
|
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
romeo, ach romeo
|
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
nabijajcie sie dalej
|
|
|
|
#1176 |
|
BAN stały
|
Oj no Jamaica
Ty będziesz na tego psa rwała facetów
|
|
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
ja uciekam już lulu
i dziewczyny pamiętać proszę jutro o ciepłych majteczkach może jutro rano będę pierwsza z dziennej zmiany, jak zwykle pobudka o 6 więc jak włączę od razu komputer, to kto wie... ![]() a macie może pomysł co zrobić żeby się chciało tak jak się nie chce wrrr dlaczego ja w pracy nie mam dostępu do internetu dobranoc |
|
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
czekam na jakies ŁADNE propozycje imienia głupole moje
![]() nie wiem czy zasne bo jestem taka podniecona tym faktem Ahhh Branoc |
|
|
|
#1179 |
|
BAN stały
|
Jamaica napisałaś podniecona tym faktem...
Ja przeczytałam JESTEM PODNIECONA JAK TRAKTOR ![]() Branoc Magdzia ![]() Klikam na GG z M. Nawet się klei...
|
|
|
|
#1180 |
|
BAN stały
|
Jamaico ale slodki
![]() ![]() megi wspolczuje sytuacji w domu ja tez narzekam na moich rodzicow, i marze o tym zeby jak najszybciej sie usamodzielnic, ale widze ze nie doceniam jak wiele im zawdzieczam.... dobrze ze masz Tz na ktorego mozesz liczyc. |
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
Martinko[/B] no własnie masz jakies rady dla przyszłej "mamy"
Jesli tak to prosze napisz mi na PW, jak powinna wygladac ta cała socjalizacja malucha na poczatku. Nauka czystosci, zostawania w domu itp itd.
|
|
|
|
#1182 |
|
BAN stały
|
Branoc
![]() Zapomniałam dodać, że poznałam kolejnego M. W każdym razie trwa sezon na M. ![]() Jakoś mi tak dziwnie. Nie smutno, tylko wspomnieniowo... Mniej więcej o tym czasie 2 lata temu zaczęliśmy się zbliżać do siebie z P. Hmmm... |
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza
musisz miec widocznie M. i koniec ja tez nie lubie okresu swiatecznego, jakos wszystko sie tak kojarzy. No ale bedzie dobrze, i spotkamy kiedys naszych ksieciuniow
|
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Martinko TZ mogłby sie trafic lepszy, pocieszyciel z niego kiepski
![]() Objadłam sie czipsami i teraz mi zleeee ![]() Branoc
|
#1185 |
|
BAN stały
|
ok jamaico juz pisze ci pw
Iza a moj przystojniak to P. (ale nie takie P. jak twoj P. Izo ) szkoda ze nie M. bo to chyba dobrze wrozy megi oj to niedobrze... ale chyba jestes z nim szczesliwa? |
|
|
|
#1186 |
|
BAN stały
|
Dzięki Pati
Nie wiem czemu, ale mnie to ostatnio nie smuci... To aż jest dziwne, że uśmiecham się do tych wspomnień... No M. musi być i koniec ![]() Martinka to dobrze, że nie taki P. Bo...KAŻDY PIOTR TO ŁOTR I tego należy się trzymać ![]() A Marek...? KAŻDY MAREK TO... KOMAREK KAŻDY MICHAŁ TO... Brak mi inwencji
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
szanuje twoj wybor jamajska, ale z tym psem jest cos nie tak ... nos zamaist rosnac mu do przodu utknal w czaszce!!!
KAZDY MICHAL ************fuck nei zrymowalo mi sie
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś dużooooo sie żaliłam na niego na innym watku, raz lepiej raz gorzej.... a czy jestem szcześliwa.. właśnie siedze i sie zastanawiam... kocham go, ale czy jestem z nim bardziej z leku przez to że panicznie boju boju sie byc sama.... pewnie sama sie oszukuje. Czas pokaże jak bedzie...Duzo sie tu rozpisywac na jego temat
jak czymś mnie wkurzy to odrazu napisze Jestesmy ze soba prawie 2 lata, ja jestem młoda on juz stary:d może te nieporozumienia przez ta róznice wieku staram sie żeby było dobrze. Jak narazie może byc, ale żeby było jak w bajce to chyba sie nie doczekam z tym TZ ( może nie ma juz takich związków )Chłopak widze , że już wie , że mnie ma i sie poprostu nie stara
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
kazdy michal komus kiedys na klate nasikal ??? moze byc???
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
chyba nie tym razem
![]() ale dobre chyba śpiąca jestem... bo przeczytałam "naciskał" zamiast "nasikał" |
|
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
niie obrazaj mojego najsliczniejszego samca co
![]() każdy michał ..... ale zescie daly zadanie o tej porze ![]() każdy michał jest lepszy od tych pał (co nas zostawili |
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
ale rymlo ci sie..
ty a wiesz ze jak ci ten pies podrosnie..to bedzie sie slinil i obslini ci wszystkie dywany?? ![]() oczywiscie sie z toba draznie wszystkei piesulki sa fajowskie, co do jednej!!!!! nawet te z deformacjami a my kiedys przygarnelismy bokserke- chyba bog ja do nas przyniosl..bo nie wiem gdzie moglaby sie szwendac biedna... i wspominam "baske" jak najlepiej... szkoda ze nie mogla zostac( dittulka - moja jamniczka dlugowlosa - stara i zrzedliwa) czula sie zagrozona............wogole chcialam jeszcze nadmienic konczac moja wypowiedz o tak poznej porze..ze jakbym kiedys zlapala takiego sqrczysyna co wyrzuca piesulki na autostradzie i odjerzdza albo przywiazuje do drzewa to zabilabym rura od odkurzacza, qrna dzis sie nic nie pouczylam..bede miala przesrane jak nic! ale to tylko i wylacznie z wlasnej winy..ide spac.. a na pon. wezme wolne.. mam nadzieje ze ponadrabiam co trzeba dobrano dziewczyny
|
#1194 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
BAN stały
|
a wymyslicie cos na Przemka
?megi ja cie tu nie chce pod zadnym pozorem buntowac, ale to nie dobrze ze tak jest tzn. jezeli go kochasz ale nie jestes z nim szczesliwa to wlasnie jest to albo lek przed samotnoscia albo przyzwyczajenie ... w kazdym razie jak bedziesz miala ochote sie na niego pozalic to wal smialo bedziemy radzic co tu z nim zrobic Cytat:
![]() u mnie w bloku jest czarny buldozek i jego pani chodzi na spacerk z chusteczka i mu ciagle pyszczek wyciera |
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj będzie co sie żalic
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, uzalezniłam sie od wizażu a po 6 trzeba wstać
![]() Dobranoc
|
#1198 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Kamilko wyczytałam , że lubisz kotki
![]() To chciałam sie pochwalić jakiego miałam ładnego , ale mi uciekł Koty mnie sie nie trzymają , więc chyba starą panna nie zostane ![]() 1 kotek jest mój a reszta mojej koleżanki
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
Qrczę, wiem, że trochę opóźniona jestem, ale...
Sweet świetny kawał ![]() Jamaica co ma buldożka francuskiego całego zaślinionego (a tak na serio to suuuuuper ) Izuś av super, tylko, że jak na niego patrzę w głowie mając Twoje zdjęcia z poprzedniego ava to widzę...hybrydę Veivois czy na tym avie to Ty? ślicznie wyglądasz Magda kurczę, nie możesz się z nim spotykać! (ja wiem,że Ty wiesz, że ja wiem, i że wszyscy wiemy, że Ty wiesz, ale wiesz...) Ja dziś czytając listę opisów na gg zorientowałam się, że nawet nie pamiętam opisu Ex (nota bene M. ) A rym do Marcin?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

O mamo
Następny Casanova co będzie uwodził suczki 

Nawet się klei...
ja tez narzekam na moich rodzicow, i marze o tym zeby jak najszybciej sie usamodzielnic, ale widze ze nie doceniam jak wiele im zawdzieczam.... dobrze ze masz Tz na ktorego mozesz liczyc. 
musisz miec widocznie M. i koniec
staram sie żeby było dobrze. Jak narazie może byc, ale żeby było jak w bajce to chyba sie nie doczekam z tym TZ ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)