![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
To i ja wpiszę swoje typy:
Agaa13 - Gaiac i Jesień Micaleff Aggie125 – Image, Słoneczniki, Eternity Purple Orchid Agia* - Lutki ![]() Aragonte- Smok Basia 39 - Tumulte, Lolita Midnight Bjeata – Cabaret, Nawalony Ruski, Must, Agent, Cristobal, Code, Stella in two, Prada Intense, Gucci PH Bluegirl – Euphoria Blossom, Flowerbomb, Innocent Burn-it-up – Baby Doll, Pink Sugar, Coco M Contax- Cologne ![]() Córka D'Artagnana - szypry (Sander no 4), Piątka, Shali, Angel, GC, Mitsouko, Safari d`ou`vient – Idole, Nature Millenaire Demonik – FdB, Smok, BC Dzika Truskawa- Musc Ravageur, Anais Anais i inne szypry, Eau des Merveilles E – nisze Eenax – ubrane kadzidła CdG ![]() Favkes - zabij, ale nie pamiętam nic prócz Petits et Mamans Gryx82 – damskie Dune ![]() ![]() Hecate – L LL, Lolita, HP Homyk – Statkus, Oiro, Madness, Lou Lou Joasiak- GC, Poeme, iryski Kasiulka22 – Tommy, Coco M, SHI, Roberto Verino, Innocent, Pret a Porter Kate30 – Angel, Tygrys, Youth Dew AN, Le Parfum, 24 Faubourg, Theo Kattarina – Dzing, Dzongkha, Violetta di Parma i inne fiołki, Lucifer, Mahora, Ogródki Aniołkowe Kijanka – nisze Kota – szypry, złote płyny, Balmain, Perły, Safari, Birmane Kropka75 – Sotto Voce (i Kashaya ![]() Lady-dark – Poison Lea93 – Amour de Cacao, OI Maja79 - Safari, Cocon Małgosia 791 (ale mogłam pomylić numer) - Allure ![]() Margot45 – Angel, Aniołkowe ogródki, FdB, czarna Coco Mariolasl – Lutki, FdB, przyprawy i orientale Martwa papuga – OI, FdB, kadzidełka i przyprawy MoniaK- Perły, Angel, Innocent, Alien Mskladaczek – Dune, Dolce Vita Mulier – Angel, PP Nebraska – nisze i orient Neonka - ILA, EC Nevada - CsP Noseknosek – Flowerbomb, Magnetism Olik - słodkości Ondine - szypry i klasyki pieńkowa_dama – Avignon i inne kadzidła Pomadka- Organza, Eden, Extraordinary psycha – BC i inne kadzidła Rachela – Must, Madness, Ispahan, Histoire d'eau, Nemo, Mauboussin Roz-ter-ka – Silver Rain, róże (Stella), tuberozy (Fragile, Midnight Charm), Marina de Bourbon Różowy Strachulec – OI Sabbath – drewienka i kadzidła, Nawalony Ruski, Cedre, kadzidła CdG, Harissa, Safran Troublant, Gucci PH Secco - Soir de Lune, Montblanc, letni Ambre Sultan SpanishMyszka – OI ![]() Szara Róża – nisze Szugarbejb – Baby Doll, czarny Shali taka taka – Kelly Caleche, Piąteczka ![]() ![]() Tulipanka - Ogródek Nilowy, NU, FdB, Dolce Vita, Lovely, Celine Tymena – ambry, Prada Intense, Theo, Ambre Sultan, Padpa, Sa Majeste la Rose Yola – Poison, Organza, Mira Bai (spontanicznie kupione) your Angel – Angel, Hot Zuziunia - HP, Poeme, TP
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Nie mam zbyt wielu skojarzeń, może dlatego że rzadziej tu zaglądam
![]() Basia 39 - Cinema Burn-it-up – słodycze Córka D'Artagnana - Creation Dreamer4 - Dreamer Dzika Truskawa- Blonde Eenax – Messe elve - scenty, Eau Torride Femme-Banale - Calyx Gryx82 – Opium PH Hecate - różowe Wish Homyk – Blv, Alien i Madness Kasiulka22 - True Star Kattarina – Mahora, Eden Kijanka – niszowce Kota – Cabaret Lalesia - T-Girl Mariolasl – lutensy Meriamon - Rubylips pieńkowa_dama – FdB psycha – scent Pearl78 - król słońce Rachela – SMS Roz-ter-ka – tuberozy ![]() Sabbath – Dalimania i kadzidła Smoczyca - 24F, hermesy
![]() |
#243 | ||
Zakorzenienie
|
O rany, macie genialną pamięć. Ciekawe, jak będzie z moją...
W ramach budowania zdrowego egoizmu ![]() Kilka osób z początku 2007 roku wspomniało Shalimar - ech, piękna to była miłość... Szkoda, że została tak brutalnie przerwana przez tę zakichaną nerwicę. Od tego pory Shalimar to wróg publiczny nr 1. Marioli, Joasi, Aggie (no tak, trudno zapomnieć o Smoku, po tym jak z błyskiem w oku zastanawiałam się, czy nie zwiać z ekstraktem w garści ![]() ![]() Kojarzę się głównie ze Smokiem, FdB, Must, Madness i Dune. Dodatkowo: Cytat:
![]() I muszę zacytować Iwonkę: Cytat:
Do rzeczy, pora zweryfikować swoją pamięć: 13ryjek - absolutne szaleństwo zapachowe, ciężko mi dobrać konkretny zapach Aggie125 - LouLou agnyska81 - Gloria Anuschka - Perły Lalique Aragonte - Pocałunek Smoka, Dune, Theorema beliczek - Shalimar i Voile d'Ambre burn-it-up - Naomagic, Baby Doll Contax - Idole, Dzing!, TfT czarnazuzia1 - Dolce Vita d'ou vient le vent - Feminite du Bois, Madness demonik - Dolce Vita, Kingdom Doridee - piramidka Mauboussin dreamer4 - ekstrakt Must E - Asja Eenax - rodzinka CdG i Maroussia eiri - Tea Rose, Eternity Rose Blush elve - Elixir des Merveilles evee - Armani/Prive, Statkus Favkes - fiołki i zabójczo powiększająca się kolekcja golgie - Noa i ogólnie Cacharel gryx82 - Dune i... Kouros YSL ![]() hecate - Sensi, Amor Amor homyk - Incense Normy Kamali ishtar4 - nawet nie zapachy, ale piękne opisy nut zapachowych ![]() Kate30 - Tygrys i Faubourg 24 Kasiulka22 - J'adore, She Kattarina - Insolence, BC, J.P.Gaultier kijanka - ambry kokakola - Dzonghka, Dirt Demeter Kota - szypry kropka75 - Gabriela Sabatini, Sotto Voce lady-dark - Nomadic i Escada Magnetism Lea93 - Kenzo Amour Margot45 - czarna Coco martwa papuga - Prada mariolasl - piękna kolekcja niszówek i rodzinka Lutensów MARTECZKA - Mitsouko mementos - Gucci PH i Cerruti Si MrsVargas - ogródki, Madness mskladaczek - Desnuda i Dune mulier - Pure Poison Myszołapka - żółte Les Belles neonka28 - Escada Collection Nevada87 - rodzinka Eau des Merveilles i Hot'a noseknosek - urocze słodkości, m.in. I love love olik04 - Lolita pieńkowa_dama - BC i Feminite du Bois Pomadka - Far Away psycha - kadzidlaki CdG i Shaal Nur ROZ-ter-KA - Silver Rain i OI Różowy Strachulec - Organzy i Faubourg 24 Sabbath - kadzidła wszelkiej maści, Gaiac SpanishMyszka - wiadomo Szara Róża - Montana ![]() szugarbejb - Escada Magnetism i wszelkie słodziaki tharoon - Gucci Toccata - czarna Mania i Anglomania tornado - Desire tulipanka - Dolce Vita, Celine Oriental Summer tymena - Theorema, Panthere your Angel - Angel i ogródkowe wariacje, Princess VW Zuziunia - Hypnotic Poison _Bjeata_ - Theorema i Eden W razie czego będę dopisywać ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo trafne
![]() Zgadza sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Rowniez 100% ![]() Bardzo dziekuje! ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
rude jest piękne:)
|
Rachela dziekuje , prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Oooch, Agnysko, muszę powiedzieć, że Twoje skojarzenia najbardziej ze wszystkich do tej pory wpisanych mi się podobają
![]() ![]() Piękne typy, dziękuję ![]() Ano, Prada, Prada. ![]() ![]() Słodziak, a taki... dostojny jakiś. To Papugi lubią. ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Ja sie ostatnio E do czegos przyznalam...
![]() Otóz bylam przekonana ze MARIOLASL to skrot od MARIOLA SERGE LUTENS bo bardzo lutki lubi i z lutkami mi sie kojarzy ![]() Nat
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Ohoho... żadnego nie mam, ale nad Zagorskiem się zastanawiam, fakt, choć musiałabym go porządnie potestować. No, ale jak sama napisałaś, Eenax, chodziło Ci bardziej o skojarzenie niż realnie używany zapach
![]() Cytat:
![]() I Smok po raz piewszy ![]() I po raz drugi ![]() No dobra, to też mam ![]() To sformułowanie mnie wręcz rozczuliło ![]() Smok po raz trzeci... A Ty to Hypnotic Poison chociażby ![]() I po raz czwarty ![]() Po raz piąty, dla odmiany w towarzystwie ![]() Szósty Smok ![]() I siódmy ![]() I ósmy Smok od Racheli, która widziała wszystkie trzy flaszki ![]() Dziękuję wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wasza pamięć jest powalająca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Rachelo, jestes jedyna osoba ktora mnie kojarzy
![]() ![]() A nad swoimi skojarzeniami pomysle ... jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ze tez wczesniej nie wpadlam na to i nie wpisalam tego do genezy nicku... ![]() ![]() ![]() Bardzo ci dziekuje ![]() E no jak moglas czegos takiego mi nie zdradzic?! ![]() ![]() _____________ Tornado czas zaczac pisac a nie tylko czytac... ![]() ![]() Jak widzisz bardzo staram sie ciebie zmotywowac... ![]()
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sęk w tym, że to nie tak miało być ![]() Ja z forum kojarzę wiele osób, tylko jakoś nie zawszę potrafię dopasować zapachy konkretne ![]() ![]() ![]() Za to doskonale pamiętam, że gdy powiedziałam, że mam mieszkanie, jak po tornadzie, to "zaoponowałaś" ![]() ![]() ![]() ![]() Zamotałam się strasznie, mam nadzieję, że zrozumiesz i inne Forumki też ![]() Mariola, nie mogłam zdradzić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np z tornado wymienilam pare PW o amerykanskich perfumeriach... ![]() ![]() ![]() Tornado ![]() ![]() E wybaczam, rozumiem, dyskrecje cenie bardzo wysoko ![]()
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nat
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz ty bedziesz mi sie z tym przede wszystkim kojarzyc... ![]() Duza buzka za to ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Tornado - mnie się kojarzysz z Meteorytami (chodzi mi o perfumy, nie o puder)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty mi sie kojarzysz z Lovely i ogrodkiem (moze byc nilowy ![]() Rachela - smok no i historia wody ![]() E - Asja Mariolasl - SL Mulier - Angel Homyk- Madness, Alien Kasiulka - Gucci, Shi Eanax - Mahora Kattarina - Dzongkha Kate - Faubourg, Angel Angel - Wish Tyle pamietam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Tornado - zapach strelicji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Agnysko, jaka wyśmienita pamięć - wszystkie wymienione przez Ciebie zapachy bardzo lubię
![]() ![]()
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2007-12-06 o 08:09 Powód: jedna, mała literka, która gdzieś uciekła :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kolejne trafne ... Gebneralnie - stare czarne koronki, elfy,wampiry i zapach fiołków i absyntu bardzo pasują do siebie nawzajem i do mnie - chyba zmienię sygnature color jeszcze na purpurę, fiołkowy lub ciemną jagodę w połączeniu z czernią ( narazie jest to zielony i czarmy ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rejczel, że Theo to rozumię ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Oj tak,zdecydowanie ambra uwiodła mnie na dobre
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam za pamięć ![]() ![]() Agnysko,gratuluję świetnej pamięci,faktycznie Femme Individuelle jest ze mną od dawna i lubię ,a AS to mój ostatni faworyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
To do dzieła
![]() Agaa13 - NR Agia* - Lutki, Shalimar Aggie125 - Sunflowers, Image Agnyska - Dzing!, Shali, A*Men Anuschka - Dune, Gris Clair, Palisander CdG, Perles de Lalique Aragonte - Le Baiser du Dragon Basia39 - Tumulte, J'Ose Eisenberg,Lolita, róże i kawa Bjeata - Prada, OI, AP Bluegirl - Innocent, Euphoria Blossom, słodkości Burn-it-up - Innocent, Pink Sugar, Stella, Słonik, słodkości Contax - Idole, niszowe zapachy Czarnazuzia - Eau de Soir, Mitsouko, szypry d'ou'vient - Fryce, niszowość Demonik - Angel, Dolce Vita Doridee - Desnuda Dorota-Coco - The Parfum Dreamer - Must ekstrakt, BC, Mahora, zapachy Versace, Mitsouko Dzika Truskawa - Anais Anais, Blonde, Knowing E - lutki, Russe, Bois Oriental i z ikonkami ![]() ![]() Eenax - Naomi Campbell Cat deluxe, The for Two, Dzing!, CdG, Mechant Loup Eiri - zapachy rózane, Mille&Une Roses, Caleche Eternity - Shalimar, Mandragore Evee - Agent Provocateur, Statkus Favkes - fiołki i violetty, Givrine Gryx82 - Opium ph, Roma, Gucci ph Hecate - Hypnotic Poison Homyk - Alien, Angel, Orio, dużo niespotykanych na co dzień skarbów Joasiak - Poeme, Gris Clair, lawenda i irys, poszukiwania Kasiulka22 - Allure edp., Boss Femme, Gucci II, rózowa Stella Kathy_p13 - Victorian Posy Penhaligons, No 19, Une Rose Kate30 - Tygrys, Słoń, 24F, Theorema, Shali Kattarina - Mahora, Opium czarne, liliowy Aniołek, Dzongkha, piękne stopy Khy - Lutki Kijanka - Lutki, Toruń ![]() Kokakola - szwedzka Nina Kota - Cabochard, Cabaret, Perles, Ysatis, Faberżak ![]() Kropka75 - Innocent, AP, Coco M, J'adore, Pure Poison, Lolita Lady-dark - Poison Lea93 - Flowerbomb Maja79 - Mis Dior Cherie, Safari, Scenty Margot45 - aniołkowy krem do ciała, Theo, Coco, piękne nogi Mariolasl - Lutki, dużo Lutków, BC, FdB, Jil Sander No4 Marteczka - Libertine, Mitsouko, Cristalle, JS No4 i Roman Polański Martwa Papuga - NR, OI i Latający Cyrk Monty Pythona Mementos - Dior Homme Moniak - Angel, Słoń Mskladaczek - Dune Mulier - Angel z ikonką ![]() Nebraska - Sotto Voce, Cinema, Smok i szachy, wysmakowane zdjęcie kolekcji Neonka - Theo, Prada, No5 Elixir, Lawenda L'Occitane, zapachy otulająco-seksowne Nevada - Ralph Hot Noseknosek - Flowerbomb Olik04 - Pink Sugar Ondine - Słoń, Mitsouko, Volupte, Byzance Pieńkowa_Dama - kadzidła Pomadka - Organza, Today Psycha - Ouarzazate Rachela - Chloe, Sun Moon Stars, Histoire d'eau Mauboussin, Madness Surrender, FdB, Ispahan i...Marusia ![]() Rozterka - Magie Noire, Siver Rain, Crystal Noir Versace, tuberoza Różowy Strachulec - Smok, Organza Sabbath - Ambre Rousse, BC, Theo, Gucci, wódka, drewno i rabarbar Secco - Jil Sander No4 SpanihMyszka - OI, BC, Roma, MR Szara Róża - BC, FdB, Raving Szugarbejb - Angel la Rose, Innocent, Chanel No5, J'adore, Midnight poison, czarny Shalimar Taka Taka - Gris Clair, New Haarlem, Dune, Cologne, Kelly Caleche, kawa i lawenda, lawendowa oliwka dla dzieci do spania Tharoon - Gucci ph Toccata - Shalimar, MR, Czarna Mania Tristan - Black XS Paco Rabanne, Liquid KL, Le Petit Prince, Blonde Versace, Opium ph, Messe de Minuit, bzy Tulipanka - Ogródki, Lovely, , Avignon Tymena - Padpa, Coco, Theo Your Angel - Angel, Flowerbomb, Addict, Baby Doll, Elle YSL Zuziunia - HP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze skojarzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
rude jest piękne:)
|
Corko D'artagnana dziekuje za pamiec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być ![]() Mnie sie Ishtar ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rachelo również ![]() ![]() Zauważyłam, że mnie się te wszystkie zapachy kojarzą jakoś tak przyziemnie, trywialnie, często z chemikaliami; chyba wiele z moich recenzji nieco odstrasza, a może i upewnia osoby pragnące kupić coś w ciemno; cieszyłabym się gdyby były choć troszkę przydatne. Chociaż KWC traktuję przede wszystkim jako mój olfaktoryczny pamiętnik ![]() Taka Taka - masz super pamięć; ja w ogóle uwielbiam Salvadora (bardziej jego własne dokonania artystyczne) i oczywiście Chloe Narcisse (ja Ciebie też kojarzę z tego wątku ![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Moje ostatnie obsesyjki i Knowing ni z tego ni z owego (ale przyznaję, że test pozostawił bardzo pozytywne wrażenie
![]() Dzięki za pamięć ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.