Wszystko o Avonie II - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-06, 22:30   #1951
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dzieki za odp Wlasnie spodobal mi sie ten 3 od lewej, bo ten 1 to za rozowy a masz tam moze shimmering peach?
nie, przykro mi tego nie posiadam..
kolory lakierów które mam: LILAC GLAZE, ROMANCE, VENUS, MYSTIC, RAVE, REAL RED, STAR, DECADENCE, DELUXE CHOCOLATE, PALE GOLD, ROSE QUARTZ, DYNAMO, RANGE OF ROSE.. jak uda mi sie jutro zrobić zdjęcie to wkleję natomiast nie obiecuję bo nie wiem czy będę miała dostęp do aparatu..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 22:33   #1952
dwi071
Doncia

.... ja dzis o 5 rano wysyłałam zamówienie bo wczoraj wieczorem nie dała, rady dostac sie do strefy, a dzis powtórka ... ciekawe czy wszystko mi przyjdzie, pewnie znów bede musiala wczesniej wstac zeby przed praca zdązyc jeszcze sprawdzić czy wszystko przyjdzie
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 22:34   #1953
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Reeva - rozumiem Twoje zdenerwowanie - może dasz radę faxem puścić zamówienie na poczcie (jeśli u Ciebie jest poczta całodobowa)
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 22:39   #1954
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kurpianka Pokaż wiadomość
Już rozpracowałam swoją fakturę... Jednak nie mam żadnych braków...skąd niby miałam wiedzieć, że zestawy inaczej na fakturze sie zaznacza. Wiecie co Avon za kupony dołącza do paczki? ja mam az 13 sztuk...ale na co? po co?
Ale się cieszę bo to moje pierwsze, samodzielnie złożone zamówienie na ok 470zl! i bez braków
informacja na ten temat jest na str. 4 katalogu:

"wydaj 35,9 na zakupy z katalogu, a otrzymasz zestaw kuponów o łącznej wartości 95,00 na zakup czterech bestsellerów z kat.1/2008"
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 22:45   #1955
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

DZiewczyny czy jest taka opcja, że jak się wyśle zamówienie jutro wcześnie rano (6) to będzie do odbioru w coku w poniedziałek nadal?
Stary 2007-12-06, 22:47   #1956
geigerka
Raczkowanie

GG do geigerka

Witajcie Dziewczyny

Na adres

obsluga.internetu@avon.co m

wysłałam taki liścik:

"Co sie dzieje?
Od wczoraj (05 XII)są probemy z wejściem na stronę Avonu.Chcę złożyć pierwsze zamówienie z katalogu 16-tego,ale jak już uda mi się zalogować,to złożyć zamówienia nie mogę!!!Co chwilę wyskakuje BŁĄD,albo cała strona literek i znaczków!.Jestem z Klientami umówiona na odbiór kosmetyków w poniedziałek i widzę,że nie pierwszy to raz będę "świeciła oczami".Czy programiści Avonu pracują nad tym problemem i jakie są widoki na jego rozwiązanie.Wiem,że nie tylko u mnie strona nie działa i że wiele Konsultantek próbuje teraz złożyć zamówienie.Niestety nie pierwszy raz są takie niespodzianki.
Wydaje mi się,że w tej sytuacji powinien być przedłużony do jutra termin składania zamówień na dostawę w poniedziałek.
Pozdrawiam.Malgorzata B."

Ciekawa jestem co odpiszą i czy przy tych problemach jakie mają ze stroną,w ogóle do nich dojdzie
geigerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 22:57   #1957
Rozilla
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5971344]Dziołchy strefa nadal mi nie działa Zaraz szału dostanę [/quote]

u mnie podobnie
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 22:57   #1958
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W końcu nie doszło zamówienia, bo koszty przesyłki wyszły baaaardzo duże

Coś czułam,że może tak być. Za przesyłki zagraniczne liczą sobie ogromne pieniądze. Dziękuję za odpowiedź
Stary 2007-12-06, 22:58   #1959
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Ella balerina - biżuteria przychodzi
Natomiast Kula śnieżna - produkcja zakończona (przynajmniej u mnie na fakturze) - jak komuś zależy to mają je jeszcze w COK'ach.
Dają w przeprosinach jednorożca z pierścionkiem.
no to ładnie z ich strony

Cytat:
Napisane przez corx Pokaż wiadomość
Nie tylko. Nie ma również tuszu z netto (black)
cholerka a moje siostry go chciały

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja mam kafelki w lazience wlasnie w takiej zieleni jak ten jeden reczniczek i idealnie mi pasuja w lazience, nie uzywam ich na razie, tak je ladnie powiesilam za ta wstazeczke, obydwa
ja je mam jeszcze zapakowane tak żal je odpakować i używać w łazence leżą od mamy

Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
Zamówionko z k16 złożone, wyszło 1062,90
gratulacje ciekawe czy dobiję do 30%

Cytat:
Napisane przez AgniechaKrk Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnosnie
*Odzywki NAIL EXPERTS STRONG RESULTS- któras z Was ją stosowała? Jak rezultat?
ja mam tak mocne paznokcie po niej że musiałam obciąć bo mama stwierdziła że mam za długie palce na tak długie paznokcie.

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5970312]A ja na ok 410zł... A w poprzednich dwóch katalogach przekroczyłam 1tys. Porażka... Chcę podbić ale wtedy to bęzie aż 8x confetti, a jak przyjdzie? [/quote]

To jak mi nie przyjdzie a tobie jakimś cudem przyjdzie to mi jedne odsprzedaż :P

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
DZiewczyny czy jest taka opcja, że jak się wyśle zamówienie jutro wcześnie rano (6) to będzie do odbioru w coku w poniedziałek nadal?
nie ma takiej opcji
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 23:01   #1960
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

jak to nie ma? teraz ze wzeldu na swieta sobota- niedziela nawet pakuja ;]
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 23:03   #1961
Maricken
Zadomowienie

No to wspaniale jak nie ma...a tak btw, zalogowałam się po 3 godzinach, ciekawe czy uda mi się wysłać zamówienie
Stary 2007-12-06, 23:03   #1962
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
kolory lakierów które mam: LILAC GLAZE, ROMANCE, VENUS, MYSTIC, RAVE, REAL RED, STAR, DECADENCE, DELUXE CHOCOLATE, PALE GOLD, ROSE QUARTZ, DYNAMO, RANGE OF ROSE.. jak uda mi sie jutro zrobić zdjęcie to wkleję natomiast nie obiecuję bo nie wiem czy będę miała dostęp do aparatu..
A co mozesz powiedziec o Decadence i Dynamo? Warto je kupic? (nie pamietam ktory, ale ktorys jest z drobinkami, a oba to fiolety czy cos kolo tego)
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 23:11   #1963
kubioczek
Raczkowanie

Też walczyłam ze stroną.. i właśnie się udało.. ufff.. o brakach jutro poinformuje
kubioczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 23:14   #1964
Maricken
Zadomowienie

Udało się no, to był wyścig z czasem, ale teraz stronka śmiga aż miło dobranoc dziewczynki Mam nadzieję, że już więcej takiego numeru nie wytnie to wspaniałe www
Stary 2007-12-06, 23:14   #1965
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za odpowiedz chyba zamowie Rose Quartz ale chyba w k01
Stary 2007-12-06, 23:16   #1966
MagdaP
Zadomowienie

Poszlo! Potwierdzenia mailem jeszcze nie ma, ale zamówienie poszlo. Dawno nie mialam tyle nerwow z zamowieniem
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 23:27   #1967
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Poszlo! Potwierdzenia mailem jeszcze nie ma, ale zamówienie poszlo. Dawno nie mialam tyle nerwow z zamowieniem
Nareszcienareszcie u mnie też ruszyło

Pytanko do wszystkich Avonomaniaczek. Czy widział ktoś tą bransoletkę z oferty specjalnej ze strefy konsultantki o nazwie KAYLANA opiszcie wrażenia. Czy w rzeczywistości wygląda ona na taką błyszczącą? I czy te kryształki są w miarę przymocowane do swojej powierzchni
Stary 2007-12-06, 23:29   #1968
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość

Pytanko do wszystkich Avonomaniaczek. Czy widział ktoś tą bransoletkę z oferty specjalnej ze strefy konsultantki o nazwie KAYLANA opiszcie wrażenia. Czy w rzeczywistości wygląda ona na taką błyszczącą? I czy te kryształki są w miarę przymocowane do swojej powierzchni
Moja mama ma taką czarną. jest bardzo ładna i kryształki się trzymają
Ale ta nie wiem jak wygląda na żywo.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-06, 23:36   #1969
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

No, na szczęście ruszyło i złożyłam zamówienie Zamówiłam kilka gwiazdek confetti to może potem najwyżej odsprzedam jakby co... Przyznam, że ja z tego katalogu miałam bardzo fajne zamówienie i te gwiazdki przydały mi się do załapania na 35% (!), do którego niewiele mi brakowało

Dla siebie wzięłam:
- torebkę Delicate
- zawieszkę do komórki
- płatki peelingujące FW
- kolczyki Victorianna
- malutki spray nabłyszczający AT

Zamówiłam też próbki Treselle Seduction (miałam na nią dwa zamówienia i myślę, że jeszcze paru klientkom się może spodobać) i Wish of Happiness (tak po prostu, żeby zobaczyć) - bo przecież są w promocji, to czemu by nie skorzystać..

Uff..cieszę się, że już mi sie udało złożyć to zamówienie
Stary 2007-12-06, 23:54   #1970
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
A co mozesz powiedziec o Decadence i Dynamo? Warto je kupic? (nie pamietam ktory, ale ktorys jest z drobinkami, a oba to fiolety czy cos kolo tego)
tak, oba te kolorki to fiolety. DYNAMO jest z brokatowymi drobinkami (znacznie mniejszymi niż normalny brokat ale to nie jest też taki zwykły perłowy efekt) jest lekko złamany bordem to nie jest taki czysty fiolet, DECADENCE natomiast jest głębokim "gładkim" fioletem możnaby rzec satynowy ładny głęboki kolorek. Oba odcienie sa mojej siostry ponieważ ona kocha się w fioletach i uważa że są bardzo ładne , trwałe i dobrze się nakładają. Ja zawsze bardziej preferowałam takie które się bardziej błyszczą, jak sroka i praktyczniejszy wydaje mi sie ten dynamo ze względu na to że nawet jśli coś odpryśnie to nie będzie tego bardzo widać dzięki tym błyszczącym drobinkom które odbijają światło i przez to tuszują niedoskonałości

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość

widziałam obie te bransoletki na żywo i moim zdaniem ta kryształowa (biała) jest o wiele ładniejsza, ponieważ w porównaniu do czarnej jest niesamowicie lśniaca, czarna obok niej wydaje się być zupełnie matowa.. kryształki raczej dobrze osadzone klientki się nie skarżyły
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 00:25   #1971
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
tak, oba te kolorki to fiolety. DYNAMO jest z brokatowymi drobinkami (znacznie mniejszymi niż normalny brokat ale to nie jest też taki zwykły perłowy efekt) jest lekko złamany bordem to nie jest taki czysty fiolet, DECADENCE natomiast jest głębokim "gładkim" fioletem możnaby rzec satynowy ładny głęboki kolorek. Oba odcienie sa mojej siostry ponieważ ona kocha się w fioletach i uważa że są bardzo ładne , trwałe i dobrze się nakładają. Ja zawsze bardziej preferowałam takie które się bardziej błyszczą, jak sroka i praktyczniejszy wydaje mi sie ten dynamo ze względu na to że nawet jśli coś odpryśnie to nie będzie tego bardzo widać dzięki tym błyszczącym drobinkom które odbijają światło i przez to tuszują niedoskonałości
Wielkie dzieki za odpowiedz
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 00:36   #1972
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Moja mama ma taką czarną. jest bardzo ładna i kryształki się trzymają
Ale ta nie wiem jak wygląda na żywo.
Cytat:
widziałam obie te bransoletki na żywo i moim zdaniem ta kryształowa (biała) jest o wiele ładniejsza, ponieważ w porównaniu do czarnej jest niesamowicie lśniaca, czarna obok niej wydaje się być zupełnie matowa.. kryształki raczej dobrze osadzone klientki się nie skarżyły

Dziękuję Dziewczynki chyba sie skusze
Stary 2007-12-07, 08:03   #1973
kasia2439
Zakorzenienie

ja z 16 zamawiam pęsetę, ten lakier za 4,90zł, 6 gąbeczek owocówek, malinowy balsam, mini spray do podkreślenia koloru włosów i to chyba na tyle
Stary 2007-12-07, 08:11   #1974
Emilkaa
Zadomowienie

ale fart,ze ja wyslalam zamowienie w srode,a nie czekalam do wieczora,bo wlasnie domyslalam sie,ze w czwartek wieczorem moze byc ciezko z zamowieniem,bo kazdy chce jeszcze w takim okresie.
dla pocieszenia moja siorka opowiadala mi,ze ona w oriflame tez miala problem,zeby zamowic
ale fajnie,ze wam sie udalo
no i ktos pytal jak sie w czwartek zamawia to odbiera sie coku w poniedzialek,a jak sie zamawia w piatek to odbior we wtorek to jest niewazne o ktorej godzinie ani czy z ich winy opoznione jest zamowienie to i tak oni sobie licza inaczej czyli 2 dni robocze
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 08:15   #1975
kasia2439
Zakorzenienie

no wlaśnie ja jak zawsze wysyłałam w piątek to dostawa we wtorek
Stary 2007-12-07, 08:16   #1976
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

nie wiem gdzie ja sie dowiedzialam czy pzeczytalam ze jak dzis zloze zamowienie to cos dosrtane czy jak?? w kazdym badz razie zlozylam zamowienie. zamowilam 5 konfetti chociaz nie przyjda ale musialam podbic zamowneie. i tak wzielam ponad stan perfumy i plyn do kapieli bo w sumie to ja nie potrzebowalam.
Stary 2007-12-07, 08:32   #1977
isa666
Zakorzenienie

Nie wziełam dla siebie nic z kat. 15 Tzn. miałam brać pomadkę Glass Reflection Whisper, ale kupiłam sobie błyszczyk i zrezygnowałam

Z kat. 16 biorę te 2 wody 30 ml: Incandessence i Extraordinary i to chyba będzie wszystko, no chyba, że mi się Treselle Seduction spodoba(zwykłe Treselle uwielbiałam jak miałam ), ale to się zobaczy
Zastanawiam się też nad tuszem podkręcającym z ostatniej strony za 12.90
Stary 2007-12-07, 08:52   #1978
Kurpianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
informacja na ten temat jest na str. 4 katalogu:

"wydaj 35,9 na zakupy z katalogu, a otrzymasz zestaw kuponów o łącznej wartości 95,00 na zakup czterech bestsellerów z kat.1/2008"
Dzieki patusia...faktycznie jest napisane o tych kuponach...A czy te kuponki to dla nas czy dla klientek? bo nie mam zielonego pojęcia jak je porozdzielac...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post84634771

Zapraszam
Kurpianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 08:58   #1979
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez Kurpianka Pokaż wiadomość
A czy te kuponki to dla nas czy dla klientek? bo nie mam zielonego pojęcia jak je porozdzielac...
Jeżeli informacja jest w katalogu (czyli widzisz ją i Ty i klientki) i brzmi:
"wydaj 35,9 na zakupy z katalogu, a otrzymasz zestaw kuponów o łącznej wartości 95,00 na zakup czterech bestsellerów z kat.1/2008" to przecież logiczne, że:

- rozdzielasz je wśród klientek tak jak "zasłużyły" (jeśli któraś zamówiła na więcej niż 35,90) np. klientka zamówiła za 40zł to dostanie jeden zestaw kuponów zniżkowych, zamówiła za 72 to dostanie dwa zestawy (bo tak jej przysługują)

- to co zostanie jest Twoje (bo jeśli dwie klientki zamówiły np. każda za 55 zł to każdej z nich przysługuje jeden kupon - ale Ty dostajesz trzy. Czyli dwa dla klientek a trzeci zostaje dla Ciebie).

Mam nadzieję, że wyjaśniłam

Pobrali mi zamówienie dopiero dzisiaj rano (ok. 8ej). Jak logowałam się do strefy po 6ej to jeszcze można było je edytować (nie robiłam tego, bo nie potrzebowałam), zdziwiłam się w sumie.. Ciekawe kiedy będzie fakturka
Stary 2007-12-07, 09:00   #1980
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
nie wiem gdzie ja sie dowiedzialam czy pzeczytalam ze jak dzis zloze zamowienie to cos dosrtane czy jak?? w kazdym badz razie zlozylam zamowienie. zamowilam 5 konfetti chociaz nie przyjda ale musialam podbic zamowneie. i tak wzielam ponad stan perfumy i plyn do kapieli bo w sumie to ja nie potrzebowalam.

Tak. Dostaniesz krem Rich Moisture.
Ja też chyba złoże niedługo zamówienie. Mam czas do poniedziałku, ale jak ten serwer tak wariuje, to może nawet dzisiaj,żeby się załapać na ten krem...

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości