|
|
#1951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
kolory lakierów które mam: LILAC GLAZE, ROMANCE, VENUS, MYSTIC, RAVE, REAL RED, STAR, DECADENCE, DELUXE CHOCOLATE, PALE GOLD, ROSE QUARTZ, DYNAMO, RANGE OF ROSE.. jak uda mi sie jutro zrobić zdjęcie to wkleję natomiast nie obiecuję bo nie wiem czy będę miała dostęp do aparatu.. |
|
|
|
|
#1952 |
|
Doncia
|
.... ja dzis o 5 rano wysyłałam zamówienie bo wczoraj wieczorem nie dała, rady dostac sie do strefy, a dzis powtórka ... ciekawe czy wszystko mi przyjdzie, pewnie znów bede musiala wczesniej wstac zeby przed praca zdązyc jeszcze sprawdzić czy wszystko przyjdzie
|
|
|
|
#1953 |
|
Rozeznanie
|
Reeva - rozumiem Twoje zdenerwowanie - może dasz radę faxem puścić zamówienie na poczcie (jeśli u Ciebie jest poczta całodobowa)
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"wydaj 35,9 na zakupy z katalogu, a otrzymasz zestaw kuponów o łącznej wartości 95,00 na zakup czterech bestsellerów z kat.1/2008" |
|
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
DZiewczyny czy jest taka opcja, że jak się wyśle zamówienie jutro wcześnie rano (6) to będzie do odbioru w coku w poniedziałek nadal?
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
Na adres obsluga.internetu@avon.co m wysłałam taki liścik: "Co sie dzieje? Od wczoraj (05 XII)są probemy z wejściem na stronę Avonu.Chcę złożyć pierwsze zamówienie z katalogu 16-tego,ale jak już uda mi się zalogować,to złożyć zamówienia nie mogę!!!Co chwilę wyskakuje BŁĄD,albo cała strona literek i znaczków!.Jestem z Klientami umówiona na odbiór kosmetyków w poniedziałek i widzę,że nie pierwszy to raz będę "świeciła oczami".Czy programiści Avonu pracują nad tym problemem i jakie są widoki na jego rozwiązanie.Wiem,że nie tylko u mnie strona nie działa i że wiele Konsultantek próbuje teraz złożyć zamówienie.Niestety nie pierwszy raz są takie niespodzianki. Wydaje mi się,że w tej sytuacji powinien być przedłużony do jutra termin składania zamówień na dostawę w poniedziałek. Pozdrawiam.Malgorzata B." Ciekawa jestem co odpiszą i czy przy tych problemach jakie mają ze stroną,w ogóle do nich dojdzie
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5971344]Dziołchy strefa nadal mi nie działa
[/quote]u mnie podobnie |
|
|
|
#1958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś czułam,że może tak być. Za przesyłki zagraniczne liczą sobie ogromne pieniądze. Dziękuję za odpowiedź
|
|
#1959 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholerka a moje siostry go chciały ![]() Cytat:
tak żal je odpakować i używać w łazence leżą od mamy ![]() gratulacje ciekawe czy dobiję do 30%Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5970312]A ja na ok 410zł... A w poprzednich dwóch katalogach przekroczyłam 1tys. Porażka... Chcę podbić ale wtedy to bęzie aż 8x confetti, a jak przyjdzie? [/quote]To jak mi nie przyjdzie a tobie jakimś cudem przyjdzie to mi jedne odsprzedaż :P Cytat:
|
||||
|
|
|
#1960 |
|
Konto usunięte
|
jak to nie ma? teraz ze wzeldu na swieta sobota- niedziela nawet pakuja ;]
|
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
No to wspaniale jak nie ma...a tak btw, zalogowałam się po 3 godzinach, ciekawe czy uda mi się wysłać zamówienie
|
#1962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
Też walczyłam ze stroną.. i właśnie się udało.. ufff..
o brakach jutro poinformuje
|
|
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
Udało się
dobranoc dziewczynki Mam nadzieję, że już więcej takiego numeru nie wytnie to wspaniałe www
|
#1965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba zamowie Rose Quartz ale chyba w k01
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
Poszlo! Potwierdzenia mailem jeszcze nie ma, ale zamówienie poszlo. Dawno nie mialam tyle nerwow z zamowieniem
|
|
|
|
#1967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pytanko do wszystkich Avonomaniaczek. Czy widział ktoś tą bransoletkę z oferty specjalnej ze strefy konsultantki o nazwie KAYLANA
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ta nie wiem jak wygląda na żywo. |
|
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
No, na szczęście ruszyło i złożyłam zamówienie
Zamówiłam kilka gwiazdek confetti to może potem najwyżej odsprzedam jakby co... Przyznam, że ja z tego katalogu miałam bardzo fajne zamówienie i te gwiazdki przydały mi się do załapania na 35% (!), do którego niewiele mi brakowało![]() Dla siebie wzięłam: - torebkę Delicate - zawieszkę do komórki - płatki peelingujące FW - kolczyki Victorianna - malutki spray nabłyszczający AT Zamówiłam też próbki Treselle Seduction (miałam na nią dwa zamówienia i myślę, że jeszcze paru klientkom się może spodobać) i Wish of Happiness (tak po prostu, żeby zobaczyć) - bo przecież są w promocji, to czemu by nie skorzystać.. ![]() Uff..cieszę się, że już mi sie udało złożyć to zamówienie
|
#1970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i praktyczniejszy wydaje mi sie ten dynamo ze względu na to że nawet jśli coś odpryśnie to nie będzie tego bardzo widać dzięki tym błyszczącym drobinkom które odbijają światło i przez to tuszują niedoskonałości ![]() Cytat:
kryształki raczej dobrze osadzone klientki się nie skarżyły
|
||
|
|
|
#1971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Dziewczynki chyba sie skusze
|
||
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ja z 16 zamawiam pęsetę, ten lakier za 4,90zł, 6 gąbeczek owocówek, malinowy balsam, mini spray do podkreślenia koloru włosów i to chyba na tyle
|
|
|
|
#1974 |
|
Zadomowienie
|
ale fart,ze ja wyslalam zamowienie w srode,a nie czekalam do wieczora,bo wlasnie domyslalam sie,ze w czwartek wieczorem moze byc ciezko z zamowieniem,bo kazdy chce jeszcze w takim okresie.
dla pocieszenia moja siorka opowiadala mi,ze ona w oriflame tez miala problem,zeby zamowic ale fajnie,ze wam sie udalo no i ktos pytal jak sie w czwartek zamawia to odbiera sie coku w poniedzialek,a jak sie zamawia w piatek to odbior we wtorek to jest niewazne o ktorej godzinie ani czy z ich winy opoznione jest zamowienie to i tak oni sobie licza inaczej czyli 2 dni robocze |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
no wlaśnie ja jak zawsze wysyłałam w piątek to dostawa we wtorek
|
|
|
|
#1976 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem gdzie ja sie dowiedzialam czy pzeczytalam ze jak dzis zloze zamowienie to cos dosrtane czy jak?? w kazdym badz razie zlozylam zamowienie. zamowilam 5 konfetti chociaz nie przyjda ale musialam podbic zamowneie. i tak wzielam ponad stan perfumy i plyn do kapieli bo w sumie to ja nie potrzebowalam.
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wziełam dla siebie nic z kat. 15
![]() Z kat. 16 biorę te 2 wody 30 ml: Incandessence i Extraordinary i to chyba będzie wszystko, no chyba, że mi się Treselle Seduction spodoba(zwykłe Treselle uwielbiałam jak miałam Zastanawiam się też nad tuszem podkręcającym z ostatniej strony za 12.90
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki patusia...faktycznie jest napisane o tych kuponach...A czy te kuponki to dla nas czy dla klientek? bo nie mam zielonego pojęcia jak je porozdzielac...
|
|
|
|
#1979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"wydaj 35,9 na zakupy z katalogu, a otrzymasz zestaw kuponów o łącznej wartości 95,00 na zakup czterech bestsellerów z kat.1/2008" to przecież logiczne, że: - rozdzielasz je wśród klientek tak jak "zasłużyły" (jeśli któraś zamówiła na więcej niż 35,90) np. klientka zamówiła za 40zł to dostanie jeden zestaw kuponów zniżkowych, zamówiła za 72 to dostanie dwa zestawy (bo tak jej przysługują) - to co zostanie jest Twoje (bo jeśli dwie klientki zamówiły np. każda za 55 zł to każdej z nich przysługuje jeden kupon - ale Ty dostajesz trzy. Czyli dwa dla klientek a trzeci zostaje dla Ciebie). Mam nadzieję, że wyjaśniłam ![]() Pobrali mi zamówienie dopiero dzisiaj rano (ok. 8ej). Jak logowałam się do strefy po 6ej to jeszcze można było je edytować (nie robiłam tego, bo nie potrzebowałam), zdziwiłam się w sumie.. Ciekawe kiedy będzie fakturka
|
|
#1980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak. Dostaniesz krem Rich Moisture. Ja też chyba złoże niedługo zamówienie. Mam czas do poniedziałku, ale jak ten serwer tak wariuje, to może nawet dzisiaj,żeby się załapać na ten krem...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Wlasnie spodobal mi sie ten 3 od lewej, bo ten 1 to za rozowy

. Wiecie co Avon za kupony dołącza do paczki? ja mam az 13 sztuk...ale na co? po co?

ciekawe czy dobiję do 30%

kryształki raczej dobrze osadzone klientki się nie skarżyły
chyba sie skusze