|
|
#2011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Hmm... nie wiem czy Ci pomoge bo niestety nie mam ani jednego ani drugiego korektora, ale wydaje mi się, że ten medium powinien pasować do tego podkładu w musie almond...ale z drugiej strony ten jaśniejszy dawał by lepszy efekt rozświetlający . Ja wzięłabym ten jaśniejszy... --> rozjaśniłby cienie pod oczami...a jeżeli okazałby się zbyt jasny to przyciemniłabym tym musem . Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#2012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II. Data ważności na próbkach kremów.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
w środę składałam ostatnie zamówienie z k15. w brakach mam balsam fantastic day z zestawu i krem Accolade na dzień. Widzę, że kremu nadal nie ma... A co z balsamem? Miała go któraś z was w brakch? Dosyłają już? Bo przed świetami zamierzam składać tylko jedno zamówienie i jeśli te rzeczy nie przyjdą (a są dla jednej klientki, która u mnie robi prezenty świąteczne bo ma małego bobasa i nie ma czasu po sklepach biegać), to będzie masakra...
|
|
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
Ankoro, dziękuję za odpowiedz, czyli spokojnie mogę testować kremik
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2019 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli w brakach:confetti pierścionek emily ![]() Dostanę 13 kuponów i mam 30% dzięki confetti |
|||
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Napewno nie mają bombek "sopelków". Wprawdzie uszczęśliwiają tymi z cekinami (alternatywa), ale zwrócą pieniądze.
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Czy w przypadku braków ma znaczenie numer okręgu z którego jest konsultantka ??
Gdyby komuś miało przyjść to konfetti to piszcie !! Niestety nie dostałam informacji o kremiku ![]() Jeżeli dziś złożę zamównienie to kiedy mogę mieć podgląd faktury ?? |
|
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli pracują na okrągło jak mówią, to na fakturę czasem się czeka tylko kilkanascie minut. Ja też wlasnie puścilam zamówienie i tez czekam na wydruk.Wszystko zależy od ilości zamowień, nie ma reguły.
|
|
|
|
#2023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w katalogu 2/2008 wprowadzają trochę zmienioną tą linię (Ageless Results Accolade) - zobaczymy, jak się będzie sprawować (moja teściowa na pewno wypróbuje)
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnych braków poza confetti. Nawet o dziwo kącik wspomnień przyjdzie. Chociaż chusteczki chyba alternatywne, bo jest najpierw, że brak w magazynie, a potem na samym końcu jest już z jedynkami:
CHUSTECZKI DO HIG.INTYMN EE bez opustu |
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możecie polecić który z preparatów AVON jest naprawdę skuteczny do skórek do paznokci? |
|
|
|
|
#2027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Avon pracuje na najwyższych obrotach! Składałam zamówienie godzinę temu i już mam wystawioną fakturę!!! Nie ma żadnych braków, przyjdzie nawet biżuteria Ella Ballerina no i dostanę krem nawilżający (za 50 gr) Ale kiepskie to zamówienie, bo tylko za 300zł, ale się cieszę, że dostanę prezent
![]() aha, no i jest na fakturze oferta netto do k 01. |
|
|
|
#2029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1) Wzacniajaca odzywka do paznokci: wchlania sie, ale paznokcie pozostaja po niej nablyszczone, najlepiej zrobic sobie tygodniowa kuracje i tylko ja stosowac bez zadnych innych lakierow, juz po pierwszym uzyciu wydaja sie mocniejsze, teraz uzywam nawet pod zwykly lakier 2) odzywka wygladzajaco-peelingujaca: wiele osob uwaza ja za bubel, ale mi sie ona podoba, ta lopatka nakladasz troche tego specyfiku na paznokiec, a nastepnie najlepiej wmasowac ja w plytke paznokcia palcem, plytka po nim jest gladziutka, tak jak i buzka po peelingu, nie sluzy ona bynajmniej do usuwania skorek 3) krem do skorek: super !!!! skorki po nim mi w ogole nie zarastaja i ich w ogole nie musze wycinac, trzeba jednak uzywac go regularnie, najpiew przez tydzien 3 x dziennie, a pozniej raz dziennie najlepiej na noc, bo wtedy najdluzej dziala. Po prostu wsmaruj go palcem w skorki. Madzik: ja uzywam podkladu almond, ale korektor to zawsze mam najjasniejszy
Edytowane przez rea1981 Czas edycji: 2007-12-07 o 19:49 |
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
mam juz podgląd zamówienia
w brakach: ZEST.3 OZDOB CHOINKOWYCH brak w magazynie (sopelki) - przysla z cekinami jako alternatywne alternatywne będą: ZLOTY KREM P./OCZY/PERL.PYL. brak w magazynie SPA MASECZKA/TW.BIALA HERB. brak w magazynie PERELKI BRAZUJACE brak w magazynie brak confetti ![]() 16 79855 INT.NAWILZ.KREM/TWARZY bez opustu za 0,50 to ten darmowy za złożenie zamówienia do godz .19?? Dostane aż 29 kuponów zniżkowych !! JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PACZUSZKI
|
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: jesli mam wystawiona fakturę z cena 125 zł a nie ma tam wyszczegolnionej oplaty za male zlecenie to bede musialala placic 10 zł?
|
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostane 21 kuponow. Na jakie produkty one wlasciwie sa?
W brakach tylko Buff z wyprzedazy (ale Beige Shimmer przyjdzie) |
|
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli nie ma wyszczególnionej pozycji z opłatą za małe zamówienie, to płacić nie musisz.
te kupony są na In bloom, kuracje wyszczuplajaco-liftingującą, tusz unoszący rzęsy i krem na dzień "Witalność natury"
|
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
O, to moze wezme sobie w 1 wreszcie tusz unoszacy rzesy.
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i 16 79855 INT.NAWILZ.KREM/TWARZY bez opustu dostane
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
Kremy po 0,50 są dla tych co dzień wysyłkowy mają 10.12.2007 i są z dnia wysyłkowego C za wcześniejsze złożenie zamówienia.
|
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
W brakach mam:
06486 CONFETTI DO OZDOBY STOLU 29488 BC SZM.WYGL.USTA COCOA A kuponów dostane.. 80200 ZESTAW KUPONOW bezplatny 62 <lol> |
|
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
no i 16 79855 INT.NAWILZ.KREM/TWARZY bez opustu dostane
[/QUOTE]Kremy były dla dnia C który zamiast złożyć w poniedziałek składał dzisiaj do godz 19. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

. Ja wzięłabym ten jaśniejszy... --> rozjaśniłby cienie pod oczami...a jeżeli okazałby się zbyt jasny to przyciemniłabym tym musem
. Pozdrawiam.

. Po jakim czasie od momentu zaznaczenia na fakturce, że chce taką dostawę, dostanę paczkę, i czy koszt takiej wysyłki jest jednorazowy (czyli jak mam w 3 kartony ---> chyba 3 bo zamówienie mam na ponad 1800 zł ) to czy opłata za wszystkie kartony wyniesie 28 zł ??? Kurcze 1-szy raz składałabym w taki sposób i nie jestem w temacie
(a moje klientki o zgrozo zostały przeze mnie poinformowane że dostaną produkty 12 grudnia -->co się okazuję dostaną je popiero tydzień później
i boję się, że co niektóre zrezygnują