Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-07, 08:37   #1621
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Hosenko czekam na fotki, bo fajnie się zapowiada

Snow, ja przypadkowo znalazłam ten zestaw, mam nadzieje, że jeszcze go gdzieś trafię. YSL ma jeszcze jeden odcień błyszczyka, któy bardzo mi sie podoba. Zobaczymy narazie zużywam szminkę Avonu, błyszczyk Fresh Gloss Sephory i resztkę Glam Shine'a L'oreala.
Clinique jest śliczny - zwłaszcza kolor Lilac.
Snow jest jeden plus choroby - nie możesz nic kupić z kosmetyków

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 10:23   #1622
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Snow, ja przypadkowo znalazłam ten zestaw, mam nadzieje, że jeszcze go gdzieś trafię. YSL ma jeszcze jeden odcień błyszczyka, któy bardzo mi sie podoba. Zobaczymy narazie zużywam szminkę Avonu, błyszczyk Fresh Gloss Sephory i resztkę Glam Shine'a L'oreala.
Clinique jest śliczny - zwłaszcza kolor Lilac.
Snow jest jeden plus choroby - nie możesz nic kupić z kosmetyków
Zużywanie u mnie to pewnie potrwa ze dwa lata Póki co wykańczam GS Natural Glow i smackersa Berry Jelly Donut. Następny pójdzie Effet 3D Les Nudes, chociaż jego póki co zużyłam niewiele A potem będę kontynuować wykończanie dalszych 33 mazidełek do ust...

Ale Lilac muszę sprawdzić

Fakt, odwyk przymusowy, nawet mi się myśleć o kosmetykach nie chce - przez choróbsko i kaloryfery skórę mam suchą jak wiór i podrażnioną, wszystkie kremy szczypią, nie maluję się... Za to mam więcej czasu ma przyglądanie się moim zbiorom i to też powoduje, że o nowych kosmetykach nawet nie myślę, bo tyle tego jest
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 10:33   #1623
pakosta
Wtajemniczenie

A wiecie że jestem całkowicie spełniona kolorówkowo

Posiedziałam wczoraj w mojej kosmetycznej szafce, pomacałam, i doszłam wasnie do takiego wniosku Mam cudny podkład, satysfakcjonujący sypki puder, wybór cieni, ukochana kredkę, idealny róż, boski brązer, świetny korektor i fajny rozświetlacz. Tusz mam nowiutki i czekam na następny (nie uwierzycie, ale CV poza srednim efektem najprawdopodobniej mnie uczula )

Uroczo prawda?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 10:46   #1624
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a ja z kolei w ramach odwyku przytargałam dziś do domu nowy krem do twarzy, tonik, żel pod prysznic, dezodorant.. kusiły mnie jeszcze masła i wiele rzeczy Neutrogeny (chyba znowu wrócę do tej firmy) ale jakimś cudem uległam pokusie

MagJa, dobrze kojarzę, że kupiłaś niedawno krem do twarzy Neutrogeny? Jak się spisuje? i który to dokładnie jest?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 10:52   #1625
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Zużywanie u mnie to pewnie potrwa ze dwa lata Póki co wykańczam GS Natural Glow i smackersa Berry Jelly Donut. Następny pójdzie Effet 3D Les Nudes, chociaż jego póki co zużyłam niewiele A potem będę kontynuować wykończanie dalszych 33 mazidełek do ust...

Widzę, że nasz stan posiadania w tej dziedzinie jest podobny. Też mam coś koło 30 mazideł - dokładnie nie liczyłam, bo część się poniewiera tu i ówdzie. Co gorsza na wykończeniu jest tylko jeden błyszczyk i tylko jeden smackers. Z całej reszty może ze 3 sztuki są zużyte mniej więcej w połowie, także też mam zapas na lata A kuszą mnie teraz 2 błyszczydła strasznie, kolejne przyfrunie do mnie z YR...
Jak nie cienie to błyszczyki, ze skrajności w skrajność...

Cytat:
Fakt, odwyk przymusowy, nawet mi się myśleć o kosmetykach nie chce - przez choróbsko i kaloryfery skórę mam suchą jak wiór i podrażnioną, wszystkie kremy szczypią, nie maluję się... Za to mam więcej czasu ma przyglądanie się moim zbiorom i to też powoduje, że o nowych kosmetykach nawet nie myślę, bo tyle tego jest
Ja się tak wczoraj przyjrzałam i przeraziłam Próbowałam zrobić w końcu miejsce moim 3 nowym cieniom Burżujkom tak, żeby leżały z innymi cieniami, a nie poniewierały sie w kufrze z podkładami, pudrami itp. No i nie dość, że nie zmieściłam ich w pudełkach z cieniami, to w kufrze ledwie upchnęłam Muszę w końcu się zebrać i naprawdę przetrzebić te moje przepastne zbiory, bo niektórych kosmetyków to dosłownie raz na rok używam, więc muszę się zdecydować albo zostaje i używam albo out! Koniec z chomikowaniem

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość

Posiedziałam wczoraj w mojej kosmetycznej szafce, pomacałam, i doszłam wasnie do takiego wniosku Mam cudny podkład, satysfakcjonujący sypki puder, wybór cieni, ukochana kredkę, idealny róż, boski brązer, świetny korektor i fajny rozświetlacz. Tusz mam nowiutki i czekam na następny (nie uwierzycie, ale CV poza srednim efektem najprawdopodobniej mnie uczula )

Uroczo prawda?
Zazdroszczę. Ja tam niby mam zbiór satysfakcjonujących mnie mniej lub bardziej kosmetyków, ale i tak ciągnie mnie, a to do tego, a to do tamtego... W końcu zawsze może się znaleźć jeszcze bardziej satysfakcjonujący egzemplarz

Ale z tym tuszem, to sobie wmówiłaś Nie podobał Ci się efekt i musiałaś mieć wymówkę, żeby kupić tego Diora (o ile dobrze pamiętam) na Truskawie i sobie siłą woli wymusiłaś uczulenie

Chyba dziś złamię moje postanowienie i kupię żel pod prysznic. Skończyłam pomarańczowy YR, skończyłam posiadaną długo odlewkę Isany, wczoraj się wypeelingowałam, a dziś już naprawdę nie mam się czym myć, bo paczka z YR z 5 żelami ciągle nie przychodzi Co prawda w zapasach stoi zielonoherbaciany żel YR, ale od dłuższego czasu nie mam na niego ochoty, a nie chcę go otwierać i zmuszać się do używania. Poczeka do wiosny, może wtedy będzie mi go łatwiej zużyć.
W ogóle to sama się dziwię, że tak mnie od niego odpycha, skoro jeszcze niedawno byłam tym zapachem zachwycona

No i w związku z tym zamierzam iść do Carrefoura i kupić zestaw Nivea, który już rok temu mnie korcił. Taki w niebieskiej kosmetyczce: żel Creme Soft + roll-on Dry + miniaturka balsamu wygładzającego. Zestaw jest w cenie żelu i roll-ona razem wziętych, żel mi potrzebny, a na roll-on od dawna się czaję, a teraz tym bardziej mam na niego ochotę, bo coś mnie zaczął Oriflame w kremie zawodzić A na domiar złego właśnie 2 dni temu odebrałam kolejny
Co prawda stoi jeszcze połowa kulki Lady Speed Stick Invisible Dry, ale ta jest jeszcze bardziej zawodna i jak dla mnie za bardzo visible
To jak, dostanę rozgrzeszenie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
a ja z kolei w ramach odwyku przytargałam dziś do domu nowy krem do twarzy, tonik, żel pod prysznic, dezodorant.. kusiły mnie jeszcze masła i wiele rzeczy Neutrogeny (chyba znowu wrócę do tej firmy) ale jakimś cudem uległam pokusie

MagJa, dobrze kojarzę, że kupiłaś niedawno krem do twarzy Neutrogeny? Jak się spisuje? i który to dokładnie jest?
Dobrze kojarzysz
Kupiłam ten nowy, specjalnie na zimę http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21784
Na razie użyłam tylko raz i wydaje się w porządku. Taki treściwy, ale nie tłusty, ładnie się wchłania. Coś więcej mogę powiedzieć za kilka dni.
A sama też ostatnio wracam do Neutrogeny, bo zwłaszcza w zimie służy mi doskonale.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-12-07 o 10:54 Powód: dopisek
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 11:00   #1626
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Zazdroszczę. Ja tam niby mam zbiór satysfakcjonujących mnie mniej lub bardziej kosmetyków, ale i tak ciągnie mnie, a to do tego, a to do tamtego... W końcu zawsze może się znaleźć jeszcze bardziej satysfakcjonujący egzemplarz
Teoretycznie zazwyczaj mam tak samo - mam coś co lubię, ale może coś innego spodoba mi się bardziej? Ale chwilowo jestem zachwycona jakością swoich kosmetyków tak, jak dawno nie byłam, a i komplementy zbieram
Cytat:
Ale z tym tuszem, to sobie wmówiłaś Nie podobał Ci się efekt i musiałaś mieć wymówkę, żeby kupić tego Diora (o ile dobrze pamiętam) na Truskawie i sobie siłą woli wymusiłaś uczulenie

A w życiu

A tak serio - to efekt podoba mi się coraz bardziej, mam tak duuużo rzęs Natomiast coś mi urodziło zapalenie spojówek, a wydaje mi się że to nie korektor HR

Wymiana
Stary 2007-12-07, 11:33   #1627
iceflower
Przyjaciółka KWC

[quote=Hosenka*;5970114]Chyba nie zasługuję na miano kosmetykoholiczki A przynajmniej nie dorównuję wam do pięt.
[
/quote]

Jasne. Nie wiem, czemu, ale jak sobie przypominam zdjęcia Twojej pielęgnacji, te wklejane jeszcze przed wakacjami, to był to dla mnie zawsze symbol kosmetykoholizmu.

Cytat:
Póki co zużywam tylko smackersy, bo z domu się nie wychylam. Dziś już całkiem głos straciłam
Chyba jakas ptasia grypa szaleje, bo mnie też coś dopadło. Strasznie mnie gardło boli, a im więcej leków na nie ssam/popijam/łykam, tym bardziej boli.

Cytat:
A ja nie wiem, czy kupię sobie w końcu tego Natural Glow. Wczoraj teżetowy Mikołaj obdarował mnie błyszczykiem i w związku z tym mam już dwa i nie wiem, czy jest to ilość, którą potrafię zużyć do czasu, kiedy zrobi się ciepło i przestanę mieć ochotę na błyszczykowanie.

No i w sumie teoretycznie mam jeszcze też Effet 3D Les Nudes, ale on sobie siedzi uwięziony w zepsutej kieszonce w torebce. I tak go nie lubiłam i nie używałam, a torebki nie mam kiedy naprawić.

Cytat:

Uroczo prawda?
Ooo. Brawo.

Cytat:
Ja się tak wczoraj przyjrzałam i przeraziłam Próbowałam zrobić w końcu miejsce moim 3 nowym cieniom Burżujkom tak, żeby leżały z innymi cieniami, a nie poniewierały sie w kufrze z podkładami, pudrami itp. No i nie dość, że nie zmieściłam ich w pudełkach z cieniami, to w kufrze ledwie upchnęłam Muszę w końcu się zebrać i naprawdę przetrzebić te moje przepastne zbiory, bo niektórych kosmetyków to dosłownie raz na rok używam, więc muszę się zdecydować albo zostaje i używam albo out! Koniec z chomikowaniem
Ja co jakiś czas robię taki szok moim zbiorom i część wywalam na Targowisko, ale nie przychodzi mi to łatwo. Strasznie się przywiązuję do niektórych kosmetyków (tak, wiem, to głupie) i ciężko mi się rozstać np. z cieniem, który dała mi siostra, cieniem, który uwielbiałam rok temu, a teraz już nie używam i innymi takimi.

Cytat:
No i w związku z tym zamierzam iść do Carrefoura i kupić zestaw Nivea, który już rok temu mnie korcił. Taki w niebieskiej kosmetyczce: żel Creme Soft + roll-on Dry + miniaturka balsamu wygładzającego. Zestaw jest w cenie żelu i roll-ona razem wziętych, żel mi potrzebny, a na roll-on od dawna się czaję, a teraz tym bardziej mam na niego ochotę, bo coś mnie zaczął Oriflame w kremie zawodzić A na domiar złego właśnie 2 dni temu odebrałam kolejny
Co prawda stoi jeszcze połowa kulki Lady Speed Stick Invisible Dry, ale ta jest jeszcze bardziej zawodna i jak dla mnie za bardzo visible
To jak, dostanę rozgrzeszenie
No ja nie wiem, czy rozgrzeszenie jest możliwe. Chyba tylko jeżeli dezodoranty są autentycznie nieskuteczne.

A z żelami, to jest tak, że zawsze są potrzebne, ale nie wiem, czy jak bedziesz mieć 7 butelek, to będzie to ilość możliwa do zużycia zanim pani konsultantka trafi na kolejna okazje.

Ja za to chyba sobie kupię jeszcze jednego piernikowego YR na zapas, bo podoba mi się ten zapach. Za to ten mandarynkowo-migdałowy wcale.

Cytat:
Teoretycznie zazwyczaj mam tak samo - mam coś co lubię, ale może coś innego spodoba mi się bardziej? Ale chwilowo jestem zachwycona jakością swoich kosmetyków tak, jak dawno nie byłam, a i komplementy zbieram
A ode mnie masz podziękowania za skuteczne skuszenie mnie na serum Lumene. Jest fenomenalne i szalenie poprawia mi nastrój.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 11:40   #1628
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

A ode mnie masz podziękowania za skuteczne skuszenie mnie na serum Lumene. Jest fenomenalne i szalenie poprawia mi nastrój.
Ciesze się Ja zużywam już 2 opakowanie i mi smutno bo nie moge znaleźć kolejnego... Uzywałaś takiego podobnego serum Lierac? Szukam kogoś kto mi skuteczność porówna

Wymiana
Stary 2007-12-07, 11:41   #1629
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chyba nie zasługuję na miano kosmetykoholiczki A przynajmniej nie dorównuję wam do pięt.
Jasne. Nie wiem, czemu, ale jak sobie przypominam zdjęcia Twojej pielęgnacji, te wklejane jeszcze przed wakacjami, to był to dla mnie zawsze symbol kosmetykoholizmu.
A no właśnie To było przed wakacjami

Ale ... Wszystko jest na jak najlepszej drodze i prawdopoodbnie rzeczywiście polecę do TZ po świętach, a to oznacza ....

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-07 o 12:05
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 11:44   #1630
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ciesze się Ja zużywam już 2 opakowanie i mi smutno bo nie moge znaleźć kolejnego... Uzywałaś takiego podobnego serum Lierac? Szukam kogoś kto mi skuteczność porówna
To moje pierwsze serum. I zanosi się na to, że jeżeli mnie nie podrażni, a moja GC dalej będzie mieć taki wybór Lumene, jak ma, to nie będę go zmieniać w najbliższym czasie.

Cytat:
Ale ... Wszystko jest na jak najlepszej drodze i prawdopoodbnie rzeczywiście polecę do TZ po świętach, a to oznacza ....
Musisz się dzielnie trzymać i nie puszczać swojego nałogu samopas.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 11:58   #1631
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja co jakiś czas robię taki szok moim zbiorom i część wywalam na Targowisko, ale nie przychodzi mi to łatwo. Strasznie się przywiązuję do niektórych kosmetyków (tak, wiem, to głupie) i ciężko mi się rozstać np. z cieniem, który dała mi siostra, cieniem, który uwielbiałam rok temu, a teraz już nie używam i innymi takimi.
No właśnie, mam to samo. I też wiem, że to głupie

Cytat:
No ja nie wiem, czy rozgrzeszenie jest możliwe. Chyba tylko jeżeli dezodoranty są autentycznie nieskuteczne.
No autentycznie Jak było ciepło było ok, a teraz, jak się zimno zrobiło jakoś nie działają jak trzeba

Cytat:
A z żelami, to jest tak, że zawsze są potrzebne, ale nie wiem, czy jak bedziesz mieć 7 butelek, to będzie to ilość możliwa do zużycia zanim pani konsultantka trafi na kolejna okazje.

Ja za to chyba sobie kupię jeszcze jednego piernikowego YR na zapas, bo podoba mi się ten zapach. Za to ten mandarynkowo-migdałowy wcale.
W sumie jeden mandarynkowo-migdałowy na pewno dam komuś w prezencie, reszta zostanie dla mnie. Żele prędzej czy później zużyję, więc zmarnować sie nie zmarnują.
Ale z tą panią konsultantką to coś nie zrozumiałam...

Cytat:
Cytat:
To moje pierwsze serum. I zanosi się na to, że jeżeli mnie nie podrażni, a moja GC dalej będzie mieć taki wybór Lumene, jak ma, to nie będę go zmieniać w najbliższym czasie.
Uprasza się o nie kuszenie na żadne serumy
A co to za cudo dokładniej i co robi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 12:05   #1632
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ale z tą panią konsultantką to coś nie zrozumiałam...
No bo z tego co mi wiadomo, to jesteś konsultantką Oriflame i YR, a konsultantki mają przeróżne bonusy? Czy się mylę?

Cytat:
A co to za cudo dokładniej i co robi
To to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6899 i nie wiem, jak innych, ale mnie nawilża, ożywia, poprawia koloryt i rozwesela. i ślicznie pachnie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 12:16   #1633
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
No bo z tego co mi wiadomo, to jesteś konsultantką Oriflame i YR, a konsultantki mają przeróżne bonusy? Czy się mylę?
Oriflame to się zgadza, ale i tak jestem tak głównie na własne potrzeby, a ostatnio to w ogóle mało co biorę. A w YR nie ma czegoś takiego jak konsultantki i katalogi w Avonie czy Oriflame Po prostu albo się kupuje w sklepie YR albo zamawia u nich wysyłkowo, ale dla siebie, a nie do dalszej odsprzedaży A o tyle to jest lepsze, że są często fajniejsze promocje, nowości pojawiają sie dużo wcześniej, no i często-gęsto są ciekawe gratisy.

Cytat:
To to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6899 i nie wiem, jak innych, ale mnie nawilża, ożywia, poprawia koloryt i rozwesela. i ślicznie pachnie.
I po co pytałam, po co
Wrzuciłam do Mojej Torebki do zakładki Do kupienia (w bliżej nieokreślonej przyszłości)
Stary 2007-12-07, 12:23   #1634
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Oriflame to się zgadza, ale i tak jestem tak głównie na własne potrzeby, a ostatnio to w ogóle mało co biorę. A w YR nie ma czegoś takiego jak konsultantki i katalogi w Avonie czy Oriflame Po prostu albo się kupuje w sklepie YR albo zamawia u nich wysyłkowo, ale dla siebie, a nie do dalszej odsprzedaży A o tyle to jest lepsze, że są często fajniejsze promocje, nowości pojawiają sie dużo wcześniej, no i często-gęsto są ciekawe gratisy.
A to nawet nie wiedziałam o tym YR. Zawsze myślałam, że oni też się rozprowadzają przez konsultantki.

Cytat:
I po co pytałam, po co
Wrzuciłam do Mojej Torebki do zakładki Do kupienia (w bliżej nieokreślonej przyszłości)
Jeżeli Cię to pocieszy, to ponad tydzień temu wykupiłam ostatni z GC, a w Europejskiej też nie widziałam, jak ostatnio byłam. Tak więc, jeżeli nie dowieźli do GC, to na razie chyba nie masz szans na zakup, chyba że znasz jeszcze jakieś miejsce, gdzie w Krakowie jest pielęgnacja Lumene - jak znasz to się podziel wiedzą.

W ogóle, to jakiś czas temu przeglądałam sobie pielęgnacje Lumene w GC i całkiem fajne rzeczy tam widziałam (ale ceny już nie takie fajne), szkoda, że tak mało ocen w KWC. Podobał mi się np. krem na noc z witaminą C i roll-on pod oczy z witaminą C.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 12:24   #1635
pakosta
Wtajemniczenie

Roll - on ponoć fenomenalny

Wymiana
Stary 2007-12-07, 12:28   #1636
Hosenka*
Zakorzenienie

Ciekawie to serum wyglada - ale u siebie w saczu raczej nie znajde go.
W Europejskiej jest wyprzedaż Lumene - niektórych kosmetyków. Nie pamiętam czy to serum było czy nie, napewno była maseczka nawilżająca za 18 zł (zastanawiałam sie nad nią, ale zrezygnowałam bo mam już spory zapas maseczek)

Instagram

Stary 2007-12-07, 12:32   #1637
dziewczyna
Zakorzenienie

A ja znowu się skusiłam na cienie Nie wiem czy swoje zapasy zużyję do końca życia
I kupiłam sobie kolczyki. tego akurat nie żałuję, bo miałam mało wiszących, więc się przydadzą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg to i owo 001.jpg (51,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to i owo 005.jpg (39,4 KB, 20 załadowań)
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 12:32   #1638
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
W Europejskiej jest wyprzedaż Lumene - niektórych kosmetyków. Nie pamiętam czy to serum było czy nie, napewno była maseczka nawilżająca za 18 zł (zastanawiałam sie nad nią, ale zrezygnowałam bo mam już spory zapas maseczek)
Wyprzedaż Lumene?
Dlaczego ja w łodzi nigdy trafic nie moge na Lumene w dobrych cenach

Wymiana
Stary 2007-12-07, 12:42   #1639
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyna Pokaż wiadomość
A ja znowu się skusiłam na cienie Nie wiem czy swoje zapasy zużyję do końca życia
I kupiłam sobie kolczyki. tego akurat nie żałuję, bo miałam mało wiszących, więc się przydadzą
Aaaa....ja żywcem zapomniałam, że Sephora ma te poczwórne cienie a tak miałam ochotę sobie kupić I teraz chyba kupię przez to zdjęcie

Jeszcze mi się paletka do brwi marzy i puder matujący prasowany(wynalazłam właśnie opinie na KWC)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 12:48   #1640
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Roll - on ponoć fenomenalny
Musiałaś? Szukam czegos dobrego pod oczy, ale on kosztuje u mnie 69 zł.

Cytat:
O To może ja sobie kupię coś. Maseczki nie mam żadnej, może by mi się przydała. Chociaż nie przepadam za tego typu kosmetykami, raz że nie chce mi się używać, dwa że boję się podrażnień.

Gdzie te przecenione Lumenki stały? Na półce razem ze wszystkim, czy jakoś wyeksponowane?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 12:51   #1641
pakosta
Wtajemniczenie

Ice - ale roll-on jest specyficzny - rozjaśnia i napina skórę ale też sciąga i wysusza, przez go się go pozbyłam. Natomist jeśli chciałoby Ci się kłaść go razem z baaardzo mocnym nawilżaczem, to czemu nie

Uzywałam go tylko 2 tygodnie więc nie moge ocenić na KWC, ale znajoma zachwycona.

Wymiana
Stary 2007-12-07, 12:57   #1642
iceflower
Przyjaciółka KWC

A to jak ściąga i wysusza to niezbyt dobra rekomendacja dla mnie. A w sumie napinanie nie jest mi na razie potrzebne; chciałabym coś, co będzie mocno nawilżać i rozjaśniać skórę. I jeszcze, żeby było przystępne cenowo.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 13:00   #1643
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR=Silver]O To może ja sobie kupię coś. Maseczki nie mam żadnej, może by mi się przydała. Chociaż nie przepadam za tego typu kosmetykami, raz że nie chce mi się używać, dwa że boję się podrażnień.

Gdzie te przecenione Lumenki stały? Na półce razem ze wszystkim, czy jakoś wyeksponowane?
Razem z innymi

Instagram

Stary 2007-12-07, 13:09   #1644
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Razem z innymi
Dzięki za cynk, obadam w najbliższym czasie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 16:06   #1645
kolmanka
Wtajemniczenie

niestety dzisiaj poległam;-)
zakupiono:-
- lakier do paznokci czerwień nr 149 Golden Rose
- lakier do paznokci śliwka nr 149 Classics
-lakier do paznokci pistacja nr 275 Golden Rose
- paletka cieni do powiek Essence nr 02 zielenie
- mineralny puder Essence nr 02
- błyszczyk Essence nr 15
-odżywkę do włosów Joanna Naturia miód z cytryną
- Lip Smackers Berry Heavenly ( smak taki sobie ale na ustach wygląda super)
- pomadka Nivea miód i mleko
- 2 kuleczki do kąpieli z Sephory
-balsam do ciała mleko i mięta z Colours & Beauty

narozrabialam co?

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:09   #1646
Estella
Zakorzenienie

Cytat:

Lilac albo Diva HR znajdzie się u mnie, koniecznie. Może w przyszłym tyg wybiorę sie do Sephory.
Les Nudes też posiadam i też powinien się skończyć za jakiś czas, na razie poszedł w odstawkę, bo chcę zużyć to czego mam najmniej.
Jelly Donut fajny? Jaka ma konsystencję? Żelkowatą czy bardzo zwartą jak reszta Smackersów?
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Pochwal się jakie
Cytat:

Uroczo prawda?
Ja ze znakomitej większości moich kosmetyków jestem bardzo zadowolona, w końcu zrobiłam jakiś czas temu porządki i zostawiłam sobie tylko to co lubię. No ale...wiecie jak to jest z nowościami
Cytat:
A ja nie wiem, czy kupię sobie w końcu tego Natural Glow. Wczoraj teżetowy Mikołaj obdarował mnie błyszczykiem i w związku z tym mam już dwa i nie wiem, czy jest to ilość, którą potrafię zużyć do czasu, kiedy zrobi się ciepło i przestanę mieć ochotę na błyszczykowanie.

No i w sumie teoretycznie mam jeszcze też Effet 3D Les Nudes, ale on sobie siedzi uwięziony w zepsutej kieszonce w torebce. I tak go nie lubiłam i nie używałam, a torebki nie mam kiedy naprawić.
A ja dziś dostałam dwa Glam Shine'y Juice - Baby Juice (który już kiedyś miałam) oraz Sweet Juice - piękny róż.
Cytat:
Napisane przez dziewczyna Pokaż wiadomość
Do mnie też dziś przyszły kolczyki powędrowały do paczki pod choinkę.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 17:10   #1647
zizou
Zakorzenienie

ja sie dzis oparlam kuracji parafinowej bielendy ale jutro po nia wroce - dlonie mam suche jak wior za to przed chwila kupilam na all maske liss extreme ale to dlatego, ze umowilam sie na wizyte do fryzjera i uznalam, ze musze zainwestowac w kosmetyki do wlosow koncze tez mojego plej bol bicza i bede musiala zakupic nastepnego [na all, bo w salonach cena tego cuda zabija ] bo bez neigo juz zyc nie umiem [to znaczy umiem ale nie lubie ].

a juz na miejscu kupilam dzis balsam po goleniu dla TZa, ktorego to balsamu sama uzywam sobie na nogi - swietnie chlodzi i wydelikaca moja skore
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 17:12   #1648
iceflower
Przyjaciółka KWC

To powiedz, jak się Liss Extreme spisze, bo sama mam na nią ochotę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-07, 17:32   #1649
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że nasz stan posiadania w tej dziedzinie jest podobny. Też mam coś koło 30 mazideł - dokładnie nie liczyłam, bo część się poniewiera tu i ówdzie. Co gorsza na wykończeniu jest tylko jeden błyszczyk i tylko jeden smackers. Z całej reszty może ze 3 sztuki są zużyte mniej więcej w połowie, także też mam zapas na lata A kuszą mnie teraz 2 błyszczydła strasznie, kolejne przyfrunie do mnie z YR...
A ja hmmm samych balsamow do ust 10 sztuk, błyszczykow 16, szminek 7 = 34 sztuki wszystkiego
Cytat:
Znam ten ból ale też powoli wcielam to w życie- ostatnio pozbyłam się całkiem sporej kolekcji- podarowałam bliskiej koleżance i wiem, że im tam dobrze no i już składam sobie kolejny zestawik do wystawienia na allegro
Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
narozrabialam co?
oj, nieładnie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 17:54   #1650
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
To powiedz, jak się Liss Extreme spisze, bo sama mam na nią ochotę.
okej juz czekam na nia z niecierpliwoscia... ech, to sa uroki robienia zakupow na all
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości