|
|
#4321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
No wlasnie Haneczka chyba masz rację z tymi skurczami. Bo szpitalu jak mi robili ktg to czasem coś tam było widać a ja nic nie czułam a jak mnie złapalo porządnie to ktg ani drgnęło a ja myślałam że z bólu zjem tą maszynę!
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego! No wiadomo, że lepsze już to biodro, ech... Cytat:
|
||
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam bole z krzyza. Bolaly plecy potem du.pa i uda. Po oxy na skurczu myslalam ze mi lamia kregoslup. A brzuch nie bolal wcale.
Mi pomagal TENS proście o to jak macie bo to bylo zbawienie dla mnie |
|
|
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Haneczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Ja w ciągu tygodnia usłyszałam opowieści o porodach mojej mamy, teściowej i siostry tż o których wcześniej nie słyszałam i przez to chyba tak wariuje :P Także ogarniam się i nie myślę tyle :P
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
Korzystałam z tens przy pierwszym porodzie, i o ile przy łagodnejszych skurczach przynosił ulgę, to im skurcze były silniejsze tym bardziej mnie drażnił. Musiałam zmniejszać jego moc ze skurczu na skurcz aż zaczęłam krzyczeć żeby mi go ściągnęły, bo myślałam, że sama go zdrapie. Także nie każdemu niestety pomaga.
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
VERONIQUE nie wiedziałam ze mowi się Bociankowe na Babyshower. Ciągle sie zastanawiam czy robić tym razem. Poprzedni byl.świetny
![]() ANUSZKA gratuluję!! Ale nowina!! Dobrze, ze szybko zareagowalas! Buziaki dla was! Duzy chłopak i pewnie szybko bedzie mogl opuscic inkubator! MISIA hihi moze Igory tak.Mają. Moj cale chrzciny przeryczal ksiadz stwierdzil ze będzie spiewakiem operowym, bo.cwiczyl swoj piekny glos![]() Jak mija wam majówka? Nie stresować się tylko pakować torby
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrowia dla Synka!!! na pewno będzie wszystko dobrze!!! Az mi łzy się pojawiły w oczach ... ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- U nas taka przygoda ze jadać do przyjaciółki na grilla samochód nam się zepsuł( mnóstwo dymu)... zadzwoniłam po jej męża i przyjechał po nas... okazało się ze samochód zagotował i dodatkowo wylał sie olej i cos się jeszcze podziało, samochód był holowany ... więc samochód został u męża przyjaciółki a po nas przyjechał brat Tż aaaa i samochód do naprawy ( koszt koło 1000-1500 zł ) po prostu ch.u.j mnie trafi... dość że mam problemy z pracodawcą... wstrzymany zasiłek przez niego to jeszcze zepsuty samochód... i ja mam się nie denerwować... ciekawe jak mam to zrobić
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-05-01 o 23:50 |
||
|
|
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Ech,mi też się ten strach udzielił. Prócz tego jesCze myślenie,że sobie nie poradzę itd. Chciałam dziś normalnie pakować torbę,bo mi się bardzo brzuch napinal plus do tego bóle w spojeniu. I huśtawka hormonalna,bo ciągle chce mi się płakać,nawet z powodu faktu,że mam z mężem zakaz przytulanek. Na szczęście po magnezie i nospie przeszło.
Tesciu miał imieniny i prawie całą jego imprezę przespalam:-( tak mi głupio teraz:-( Jutro z mężem spakuje tą torbę. Dobrej nocy Dziewczynki:-* ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie stresuje, że za wcześnie urodze bardziej mnie sam fakt porodu przeraża :P i to jak Radene czy dam radę.
Tzn wiem, że dam bo nie będzie innego wyjścia ale jednak małe wątpliwości są. Zwalam to na hormomy :PJutro czeka mnie dość aktywny dzień, kolejna wizyta w skarbowce, zakupy a wieczorem przyjeżdżają znajomi. Jeśli tylko pogoda dopiszę to mamy urządzić grila także jakieś,zakupy wypadałoby zrobić. Tz oczywiście jutro w pracy akurat od 7 do 19 o tyle o ile przygotowania i marynowanie mięs na grilla,lubię to zakupy mniej bo nigdy nie wiem ile czego kupić tym bardziej biorąc pod uwagę to, że we wtorek święto i sklepy pozamykane.---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Ania współczuję sytuacji z,autem! Pamiętaj Maja czuję Twój stres i zdenerwowanie spróbuj być spokojna
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:brawo za instynkt i wagę Olusia. Dużo dużo zdrowia Wam życzę i w szoku jestem. Czekamy na zdjęcia naszego pierwszego "czerwcowego" kawaleraUff postaram się jak najszybciej was nadrobić i proszę mi już takich stresów nie fundować - kolejny poród życzę sobie najwcześniej za 3-4 tyg
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Połowę nocy nie spałam
skurcze w lydkach wróciły :/ nosz wrrr :/
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei męczyłam się z zatkanym nosem
Lecę dziś do apteki, koniecznie
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wchodzę a tu takie wieści Też muszę zabrać się za torbę, w domu mam totalne nic
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
Dzidzia w brzuszku szaleje,po tym jak zjadłam talerz placków od teściowej a wczoraj narzekalam mężowi,że mam okruchy w lozku zaraz chyba stad wychodzę,bo mam trochę prania dzidziowego do uprasowania, plus może właśnie torbę do szpitala ruszymy z mężem. I mam jeszcze sprzątanie po imprezie.Miłego dnia Dziewczyny:-* |
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja, u nas szaro-buro za oknem :-( nie mam chęci do niczego, zjem chyba śniadanie i się położe, tż pojechał w trasę:'(
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też szaro buro, nic się nie chce- jedynie spać
![]() Mąż ma dziś wolne, zaraz ma przyjechać jego siostra pomóc obsiać ogródek. Od środy do końca tygodnia teśc bierze urlop. A od następngo tygodnia znów mój mąż. Takie kombinacje, bo dwie inwalidki w domu
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup coś koniecznie żeby się nie męczyć!Cytat:
Na długo wyruszył? Cytat:
![]() Przysnelo mi się, ale powoli wstaję bo chcę dziś trochę rzeczy ogarnąć
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się i ja z rana. Przez newsa Anuszki usnełam dopiero po 2 w nocy - myślałam co jeszcze muszę kupić do wyprawki
a pieniędzy z ZUS nie ma. Teraz dostaje pierwszy raz od nich, więc pewnie jeszcze poczekam.... Miłego dnia wam życzę
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także wyplaca Ci i spokojnie dokupisz resztę niezbędnych rzeczy
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że piesełek w domku przy Tobie czuwa
Mama, teściowa i siostra też,Cię pewnie odwiedzają żebyś tak totalnie sama nie została.
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba się zaraz ogarnę i pojadę żeby się jeszcze załapać na pieczywo np.
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Konto usunięte
|
Motylek oby szybko zlecialo!
Australia współczuję zapxhanego nosa. Kokoniecznie kup coś np ten nasivin Radena U nas tez coś pochmurno, mam nadzieję że się nie rozpada ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
Mam prawie codziennie u mnie jest, teściowa też codziennie zagląda :-D a piesieł cały czas ze mną, mówię na niego ,,cień cieniów,, bo gdziej ja tam i on :-D. Znowu przed chwilą przytulanki robił :-D
|
|
|
|
#4346 |
|
Konto usunięte
|
Ja zjadłam wczoraj arbuza o 22 i w nocy co godzinę latalam siku
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero w srode mi zrobia ta usg bo jutro swieto i chyba aparaty usg maaja wolne!!
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
No i taki mądry jest, już nie drypci, żebyśmy go na łóżko wpuścili, tylko przychodzi i od razu do swojej leżanki się kładzie :-D trzy dni mu wystarczyły.
---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59781446]Ja zjadłam wczoraj arbuza o 22 i w nocy co godzinę latalam siku Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja też tak mam po arbuzie no i po truskawkach, a teraz to i bez tego latam co chwile :-( ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Asiu, a to jakieś specjalistyczne usg? |
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bez paniki
Będzie dobrze i żadnych więcej niespodzianek przed 20 maja a kontrola ruchów no musi być ale zdajmy się na instynkt. My zaczęliśmy remont, także bajzel w domu, ale jutro z rana mąż kończy malowanie i najgorsze za nami. Meble już kupione więc później tylko skręcić, dokupić dywan i będzie pokój dziecięcy zrobiony i można się brać za torbę A w środę jedziemy na 4 dni do Karpacza na mini urlop
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

robiłam dziś mini imprezkę urodzinową i padam ze zmęczenia- niby nic nie zrobiłam, bo mąż dużo pomagał, ale siedzenie przy stole zdecydowanie nie jest dla mnie
też się zestresowałam na chwilę, ale nie można się nakręcać i panikować, bo to tylko szkodzi!! Wszystko będzie dobrze 

Az mi łzy się pojawiły w oczach ...
i ja mam się nie denerwować... ciekawe jak mam to zrobić 

o tyle o ile przygotowania i marynowanie mięs na grilla,lubię to zakupy mniej bo nigdy nie wiem ile czego kupić tym bardziej biorąc pod uwagę to, że we wtorek święto i sklepy pozamykane.

klask i:brawo za instynkt i wagę Olusia. Dużo dużo zdrowia Wam życzę i w szoku jestem. Czekamy na zdjęcia naszego pierwszego "czerwcowego" kawalera

Lecę dziś do apteki, koniecznie
To chyba się zaraz ogarnę i pojadę żeby się jeszcze załapać na pieczywo np.