|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
|
|
|
|
#4562 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
Byliśmy wczoraj na urodzinach znajomych i wytrzymałam do 1.30. Niektórzy w knajpie dziwnie mi się przyglądali ![]() Brawa za wczorajsze wizyty. Honcia jeszcze jest czas na wywrtkę. PikPik lepiej siedzieć do skutku niż się denerwować, acz życzę żeby dzidzia szybko podjęła współpracę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dołączę do Ciebie - wiązanie butów, znalezienie wygodnej pozycji do spania, golenie nóg i Bożeny - to dopiero jest wyzwanie Cytat:
i nie zmartwiaj się tą wagą. Michał na pewno pięknie rośnie, a Ty będziesz laska zaraz po porodzie w przeciwieństwie do mnie ![]() Cytat:
Ja to mam nawet taki cienki kombinezon na 56 cm jak by co i jeden sweterek ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------
|
|
#4563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też wczoraj pomyślałam,że fajnie by było mieć takie na tarasie,na razie mąż mówi,że może w przyszłym roku,ja mu odpowiadam,że to przecież nie tak duzo roboty;-) tylko musimy skądś palety wykombinowac.A długo Twój mąż już robi te meble? Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Spadam podczytac majówki,coś czuję,że ich trochę przybyło
|
||
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;59821421]Hej!
Mnie tez boli gardło ![]() Pogoda średnia, obawiam sie że z zoo nici Ale zawsze zostaje obiadek w knajpie [/QUOTE]U mnie też pogoda lipna, chyba będzie padać ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, zbieram zamówienia na informacje do dodania do pierwszego postu w następnej części naszego wątku, bo ten już na wykończeniu Także pisać mi tutaj lub na PW, co mam komu dopisać : terminy wizyt, imiona dzieci, model wózka itp. itd.
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zadomowienie
|
Lekarz mi mowil ze nie zawsze tak jest ze dziecko przybiera. W moim przypadku caly tluszcz i miesnie schodza nie bardzo mam zapas juz. Zobaczymy w czwartek
Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2016-05-03 o 13:38 |
|
|
|
|
#4566 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczorajszego popołudnia mąż ze swoim bratankiem montują kabinę ![]() Rozpierdziel jest taki ze mam oochotę stąd wyjechać. A siedzenie w takim balaganie sprawia że jestem jak tykajaca bomba wszystko mnie drażni. Nienawidzę remontów
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry!
Ja się dzisiaj całkiem fajnie wyspałam znowu. Dzieci mnie rozpieszczają, bo śpimy do 9:00 A bezsenność to ja nie wiem co to takiego na szczęście.Na siku wstaję w nocy 1 raz właściwie od początku ciąży, chyba igdy nie musiałam więcej razy. Na bóle gardła polecam tantum verde albo hasco sept + ciepłe haerbatki z miodem i cytryną- powinno szybko przejść . Mnie na szczęście nic nie boli, nie kłuje i mam nadzieję że tak zostanie. Chociaż pewnie jakbym gdzieś pochodziła dłużej to by zaczęło. Dzanet szacun, że masz jeszcze ochotę na spacery po zoo. Ja nawet nie w ciąży po takiej wycieczce padam na pysk. Miałaś w planach Chorzów? Tam można wypożyczyć takie wózki do ciągnięcia dla dzieci. Jakbym się zmieściła i znalazł by się chętny do ciągnięcia to mogłabym się wybrać A i właśnie po dłuższej przerwie się zważyłam dzisiaj z rana- koniecznie po wizycie w WC i przed zrobieniem choćby łyka wody i pokazało mi +11 kg. Nie ma źle tym bardziej, że stosuję dietę hardkorowo cukrzycową- jem tyle cukru że normalny człowiek by się przekręcił ![]() Cytat:
Brawo Elaine Olinka na pewno z wagą Michałka jest wszystko ok, nie schizuj! Popatrz z jaką wagą urodził się Olek, pomimo, że anuszka przytyła chyba tylko 3 kg. PikPik, wszystko będzie ok. Do kardiologa powinni Cię przyjąc poza kolejką. Oby Maluch się chciał pokazać za 1. podejściem na nast. usg. |
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tak dalej ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Ja mam nadzieje ze w czerwcu jeszcze nie będzie upałów w tym roku. Bartka urodziłam w listopadzie i pamiętam ze na początku pologu było mi okropnie gorąco , wiec jeszcze do tego upałów sobie nie wyobrażam
|
|
|
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aa i mam 112 cm na wys pępka
|
|
#4571 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie w ten słoneczny poranek u mnie bardzo ładna pogoda ja wyleguje sie po śniadanku na kanapie a maz prasuje bo było do nadrobienia z 6 pralek :/
Mała coraz bardziej ruchliwa może nie aż tak bardzo ale mocniejsze kopniaczka są w końcu nie muszę sie aż tak stresować ze sie niewierci
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
zrobili mi to usg i nie mam dobrych wiesci
Szyjka juz ma niecały centymetr, i do tego dosZlo wielowodzie Jestem zalamana ;( to dopiero 31t5d a oni mowia ze trzeba byc przygotowanym na wszystko nie dam rady ;( ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- zrobili mi to usg i nie mam dobrych wiesci Szyjka juz ma niecały centymetr, i do tego dosZlo wielowodzie Jestem zalamana ;( to dopiero 31t5d a oni mowia ze trzeba byc przygotowanym na wszystko nie dam rady ;( a wazy dopiero 1400g |
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=australia87;5982060 1]Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, dokupię jeszcze jakąś bluzę albo i dwie
![]() Ja właśnie ostatnio wstaję w nocy na siku tylko raz, ale o godz. 5 czy 6 już mam oczy jak 5 zł [/QUOTEMam podobnie wstaję raz, czasem 2 a w nocy w miedzyczasie szklankę wody wypijam ![]() Cytat:
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, olinka, a skąd bierzesz info o diecie? Lekarka kazała mi trzymać dietę cukrzycową.. Glukoza wyszła mi ok. Wyniki też bardzo dobre. W sumie to dosyć zdrowo jem, na wadze +4,5 kg, ale chcę spróbować.
Ja pościel Feretti dostałam od siostry, ale w kolorze pomarańczowym, więc średnio mi pasuje do wystroju. Będę musiała dokupić sobie coś bardziej w moim stylu ;-) Ochraniacz napewno kupię i prześcieradła też dokupię, bo mam te 2 frotte, a chcę z jerseyu Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4575 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno wszystko będzie dobrze! Trzeba myśleć pozytywnie, to już pół sukcesu! Stres może tylko pogorszyć sprawę, a dzieciątku to jest nie potrzebne
|
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4577 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale przyszła teściowa i mi umylawszystkie podlogi i ogarnelysmy kuchnie razem i moja energia wróciła Mam tylko ubranka do prasowania i baaaardzo mnie to cieszyCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Australia,u mnie kolejna wizyta 11.05 |
|||
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze ze jesteś pod stałą opieką i kontrola i w razie czego lekarze mogą szybko zareagować. Trzeba być dobrej myśli, a nasze wizazowe kciuki będą zaciśnięte za Was!! |
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napewno wszystko dobrze się ułoży. Dasz radę! Nie wolno Ci sie poddawać - nie teraz |
|
|
|
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Termin wizyty. 4.05 Wózek emaljunga (nie pamiętam jaki dokladnie model) pozostale info mozna skopiować z pierwszej strony. Cytat:
super, ze mala ruchliwa.. ![]() Cytat:
U mnie wesoło. Mamy gumę w aucie, więc mąż sprawdzal, czy cos zapasowego mamy. Skurcze są. W koncu nospe forte wzięłam i teraz leżę. Oby sie wyciszylo. Tyle ze czop mi jeszcze nie wylazl, więc myślę ze jeszcze to nie to
|
|
#4581 |
|
Konto usunięte
|
Nadajemy z placu zabaw. Trochę kropi od czasu do czasu ale pogoda nie najgorsza
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4582 | |
|
Konto usunięte
|
Asiu nie denerwuj się! Niestety pewnie ze szpitala Cię nie wypuszczą ale teraz nie to jest najważniejsze. Dasz radę! To że szyjka taka krótka jeszcze o niczym nie świadczy, wiele kobiet przez kilka ostatnich tygodni chodzi nawet z rozwarciem i rodzi w terminie. Trzymamy kciuki, żeby córcia jeszcze posiedziała w brzuszku te kilka tygodni.. Lekarze na pewno zrobią wszystko żeby tak właśnie było
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
SLIWECZKA aaaa.... no weź
ja tu próbuję sie wyciszyć.. )
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, teoretycznie 32+2 mąż twierdzi, że teraz idzie mi w ręce i nogi.. Po prostu chyba puchnę.. Na wadze póki co od 2 tygodni bez zmian +4,5 kg
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4585 | |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj paskudna pogoda. Leje ciągle aż się odechciewa wszystkiego. Pranie ciuszków wczoraj zrobiłam, trzy suszarki były zapełnione Jutro poprasuje chociaż jak widzę tyle rzeczy do prasowania to aż nie chce zaczynać Brać do szpitala ten ręczniczek z kapturkiem? Cytat:
|
|
#4586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A przy ktg teraz bolą mnie plecy, bo pewnie macica naciska na kręgosłup, wtedy mi pomaga podniesienie góry łóżka. Cytat:
|
|
|
#4590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale spotkałam się z listami wyprawkowymi gdzie ten ręczniczek był i dlatego się zastanawiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

Ale zawsze zostaje obiadek w knajpie 

wszystko mnie drażni.

napewno wszystko dobrze się ułoży. Dasz radę! Nie wolno Ci sie poddawać - nie teraz