![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny kolor, ładnie takie kolory wyglądają na czarnowłosych i typach urody zima jak dobrze oceniam ![]() Cytat:
![]() ![]() Robienie zapasów nie ma sensu kompletnie, wychodzą nowości to raz te które są się starzeją zresztą wiadomo ja kto z tymi datami produkcji, że starocie sprzedają... A właśnie piszesz ogólnie, że stare czy jakąś konkretnie markę miałaś na myśli? W USA to też mają zupełnie inne kolory inne serie wychodzą, nawet w UK mają wiele więcej niż my :? do nas dużo rzeczy nie dociera albo po roku jak wejdą na inne rynki ![]() Cytat:
Masełka są spoko miałam jagodę teraz malinę zużywam. A włąśnie widziałam, że nie umieścili na liście pomadek z CND Rouge Caresse ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Makeup challenge winner
|
Niestety Rouge Carresse u mnie wszystkie wykupione i nawet nie mogłam sprawdzić czy wchodzą na promo.
Też się boję staroci i macanek. Kupiłam za to 6 świeżutkich pomadek z serii Nude z Essence odcień 05 i 03 i 1 przezroczystą konturówkę. Całość 32 zł. Nie za bardzo mam pomysł na inne zakupy. Polecacie coś?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-05-04 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
CzekoladoweLove
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To ja pisałam, że można kupić podobny błyszczyk w tańszej wersji. Nie wiem za co taka cena. ![]() Kupiłam część pomadek u konkurencji, dziś w Rossie jedną z Astora Fabulous. Z maybelline popatrzyłam na kolor Vivid rose jedna jest za neonowy,dla mnie ja porzebuję czegoś z wiśnia, tak fuksjo-malina. Jeszcze zastanawiałam się nad 175 Pink Punch, bardzo podobny do Rimmel Moisture renew 360 Victoria. Jednak to nadal nie to. ![]() Nie kupiłam ich i chyba dobrze, nie pasowałyby do mnie. Cytat:
Cytat:
![]() Zostają tylko ciemne włosy ![]() A Airy fairy- na nią nakładam, jakąś dodatkową pomadkę, by ożywić. Ale ten kolor sam w sobie bardziej mi pasuje niż Choco cream. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Kupuję ktoś któryś tint z Bell ?
#4989 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 2. Mega trwałość, zmywać muszę długo i dwufazą, ale zanim zastygną mają obrzydliwie gorzki smak. Daję na nie wazelinkę z zestawu Lipfinity żeby je nabłyszczyć, utrwalić no i nie czuć tego smaku.
Lepiej nikogo nie całować jak mamy to na ustach. Ale trwałość koloru mega.
#4990 |
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Ja nic nie kupuję w Rossie, ale mam 2 tinty Bell - jeden zwykły z Biedry, drugi Hypoallergenic. Nie różnią się niczym właściwie... Nawet kolory bardzo podobne na ustach - a niby całkiem różne powinny być wg opakowania. Bardzo wysuszają usta, ale są trwałe, nie rozmazują się. Trochę jakby się usta pomalowało markerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na nie też ochotę no i na Wino milion i kredka lovely.
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Co do staroci miałam na myśli konkretnie m.in. serię Rimmel Moisture Renew.
Research zrobiłam i to co teraz u nas na wyprzedaży to kolory szminek z kolekcji Fall 2014 między innymi, także wiecie, jeśli zależy Wam na świeżych od daty produkcji kosmetykach na zapas no to średni interes.
#4993 | |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4994 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba wolę od nich te Matte Liquid lipstick od Maybelline. Czy z Golden Rose. Cytat:
![]() Jak to ciepła czerwień to ja odpadam. ![]() Na zdj wydawała się gdzieniegdzie taką malinową czerwienią. A jak tak to - jedno masełko. ![]() Elegant nude bardzo lubię to taki mój kolor, Hug me to mi tylko delikatnie podkreśla usta. Sweet Machiato- myślałam nad nim, mi wychodziły w nim jakieś brązowawo-pomarańczowe tony ![]() a mam Bourjois masełka 06,07. Cytat:
Z brązu zobacz Bourjois Color boost 08, Astor fabulous 602 (ciepły złoty brąz) I może z MF Elixir? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam pomadki rimell, w tym airy fery
![]() Przecenili u mnie pędzle, wzięłam do cieni z bambusowa rączka. Super są. Jutro biegnę po pędzel do pudru ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Makeup challenge winner
|
Informacja dla osób z Łodzi, Wrocławia i Krakowa,
gdzie są szafy Catrice. Łódź Manufaktura i Uniwersal Wrocław Futura Park i CH Sconto Kraków Galeria Krakowska Kilka odcieni pomadek jest w CND za 7,99, więc wchodzą na promo po 3,50zł: Luminous 030 Undercover Nude Luminous 040 Pretty Little Valentine Ultimate Colour 050 Princess Peach Ultimate Colour 390 On the Pink i jeszcze 2 neonowe róże ale nie pamiętam numerów oraz lakiery po 3zł: Ultimate 86 Wimbledon Ultimate 59 First Class Up Grape Ultimate 24 The Glamoure X Factor oraz wiele innych odcieni.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-05-04 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Krakowa! Była któraś z Was dziś w Galerii Krakowskiej?
Zostały może jakieś lakiery z Catrice albo Maybelline w CND? ![]()
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeszłam się jednak, sprawdziłam szminki Rimmel Moisture Renew na świeżomierzu i po stwierdzeniu, że dwa interesujące mnie kolory jednak są świeże ( z 2015 i 2016 roku) zdecydowałam, że kupię. Wzięłam 180 i 660 (chyba ostatni niezmacany egzemplarz w moim rossmanie). Jako takie codziennie, niezbyt trwałe szmineczki. Patrzyłam na As You Want Victoria, ale stwierdziłam, że jak na tak mocny kolor za bardzo się rozmazuje. Jednak do tak mocnej barwy potrzebna lepsza formuła szminki. A ta jasna czerwień, o ile się nie przesadzi z ilością i zblotuje chyba jeszcze da radę. Wzięłam jeszcze 3 konturówki do ust, chyba 2 Lovely i 1 Wibo. Szukałam tanich, konkretnych kolorów, niezmacanych.I na tym szukaniu chyba mi z 10 minut zeszło. ![]() Jakoś tak wszystkie razem były w jedno miejsce rzucone, różnych firm. Chciałam zerknąć na te z Eveline bo mają też temperówkę w nakrętce, ale chyba ich już nie było. No i oświetlenie kiepskie, trudno było dojrzeć kolor. Dobrze, że sprawdziłam je wcześniej w necie (polecam takie rozwiązanie,wybór ich przy szafie jest jednak dość trudny). No i wzięłam jeden lakier Nude jak chciałam. I tyle.
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mówisz o cenach promocyjnych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśleć, że mam tyle czerwonych i fuksjowych szminek, a konturówki do dziś nie miałam ani jednej barwnej. Mam tylko jedną bezbarwną z YR, ale do mocnych szminek nadaje się średnio. No gdzie tu logika. ![]() Na stare lata będę się teraz douczać jak przed aplikacją szminki poprawnie użyć kolorowej konturówki do ust ![]() ![]() No i ciekawe jak mi będzie temperowanie tych kredek szło. Mam nadzieję, że nie połamię całej od razu. Dobrze by było gdyby jednak te 7 miesięcy posłużyły, a nie żeby od razu wywaliła do kosza. Jak Wam idzie temperowanie tych kredek do ust z Lovely i z Wibo? Ciężko jest? Warto wcześniej schłodzić w lodówce czy nie ryzykować? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
A jak Ci zależy na Catrice to 6 maja masz promo w Drogeriach Natura. Także wiesz, niech się przez szafy w Galerii Krakowskiej dziki tłum przewali, a lakierki na spokojnie możesz jeszcze capnąć ze zniżką jeśli Ci bardzo zależy.No ewentualnie Bonarka, Bronowice albo Krokus jeśli nie masz daleko i jeśli te szafy tam są bo tam zwykle kulturka i dziki tłum nie wali.Jak na coś polujesz to można się przejechać.
![]() |
#5001 |
Makeup challenge winner
|
Udało mi się kupić 2 pomadki Rouge Caresse. Niestety nie fuksję na którą się czaiłam.
#5002 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj już zrobiłam zakupy w innym Rossmannie, kupiłam wszystko co chciałam. Tylko właśnie ktoś pisał na wątku, że lakiery Catrice są w CND (za 3zł bodajże) ![]() ![]()
![]() |
#5003 |
Zadomowienie
|
Jestem zdziwiona bo w u mnie aktualna promocja jest najbardziej oblężona, nie myślałam że tyle u nas szminkomaniaczek, najwięcej buszują starsze panie i nastolatki
![]() ![]() Moje zakupy od najbardziej udanego Loreal Color Riche matte 144 Ouhlala , jest boska ![]() Rimmel Moisture Renew 360 Victoria , jest bardzo napigmentowana i tłusta ale kolor obłędny a nakładana pędzelkiem wygląda pięknie ![]() Revlon Colorburst 125 nie lubię błysku na ustach ale ta kredka jest obłędna i długo ja miałam na oku ![]() Wibo Juicy nr6 ![]() ![]() ![]() Lovely Creamy nr1, niewypał totalny, podobnie jak poprzednik okropny zapach, wchodzi w zmarchy i brzydko się zbiera ![]() Całkowicie poza rankingiem Carmex debeściak Tropical, smakuje jak fanta a działa jak każdy carmex w sztyfcie czyli najlepszy z najlepszych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
No ja jakby na coś polowała to o ile wchodziłoby on line próbowałabym zamówić przez e-sklep z odbiorem w drogerii. Ale nie wiem czy Catrice tak wchodzi.
Tych rzeczy, które są w CND raczej nie da się upolować teraz bo jeśli przecena była wcześniej to już się dawno rozeszły.Ja polowałam na Rouge Caresse, ale u mnie chyba już po 2 dniach się rozeszły. Ostatecznie dorwałam je chyba w Hebe.
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kij w to kupiłam dziś tusz Maybelline Lash s zamiast loreal bajka może się sprawdzi xd No i odżywkę złotą sh bo była w Bootsie i wreszcie bloker z vichy.
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
stenka30, daj znać jak z trwałością tego Revlon Colorburst.
No, w Sosnowcu szminka musi być.Taki ideał kobiecego piękna. Mogę się mylić, ale inwazja macaczek to chyba właśnie zasługa pokolenia 50+ Tak, Ouhlala jest boska.
#5007 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak nie chcesz żeby się powtarzały to te kolory właśnie wyglądają na ich odpowiedniki. Wątek ma już ponad 5000 postów :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Zakorzenienie
|
O co pytasz?
O szminki, które kupiłam? Jeśli tak to 660 to krwista czerwień, wpadająca lekko w pomarańczę. Jeśli o kredki, które kupiłam to tak 2 są czerwone- Wibo Lip Definer 3 (ciemna, zimna czerwień) i Lovely Perfect Line 3 (jasna czerwień, lekko podbita różem). Jeśli o kredki Essence, które planuję kupić to tak 2 są czerwone- bodajże 08 i 14, na które poluję. 14 to chyba nowość z jesieni, Femme fatale. Bardzo ładna, truskawkowa czerwień.
#5009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
Jak oceniacie bourjois rouge velvet? Kuszą mnie bardzo. Nie zjadają się brzydko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.