|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cytat:
![]() Oj Rzabciu chyba musisz Mariolę bacikiem potraktować chyba nas nie lubi ![]() EDIT: A mnie na naszej-klasie zaprosiła sliczna nasza Oreganka |
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no wlasnie chcialam powiedziec, ze to taka jakby delikatna aluzja czy cos
![]() no chyba nie lubi, siedzi na perfumach i kosmetykach a do nas to ani slowa ![]()
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Rzabbocop
|
A to ja też FOCH
myślałam, ze nie zagląda bo netu nie ma ![]() przecież w tym m-cu ma brać ślub i nic nam tu nie pisze czy sukienkę znalazła i wogóle |
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Słoneczka.
8 janiełek spłynął z mojego szydełka. Ogarnęłam trochę mieszkanie - tak już świątecznie. Nie udało mi się nikogo zidentyfikować na zdjęciach. Gapa ze mnie i tyle. Ale dziękuję za wszystkie foteczki. Też niedawno przyszła mi myśl, ze Mariola się nie odzywa. Coś mi po głowie chodzi jakaś dyskusja w przeszłości dalekiej na temat przyspieszania porodu, herbatek czy cóś. Moze poczuła się dotknięta? Ale zupełnie nie wiem, kiedy to było i czy później jeszce pisała u nas na wątku.Moze mi się coś ubrdało. Idem lulu.
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie dziewczynki drogie ze mną się ciężko pogniewać nawet po burzliwej wymianie zdań to mówię jakbym kiedyś jakoś zniknęła że ten trop nie byłby dobry ![]() Maglisko oczka sobie od aniołków popsujesz ![]() Kolorowych snów tym, co śpią Ja buszuję po naszej klasie, bo pan gąbka odpoczywa
|
|
|
|
|
#3340 |
|
sophisticated
|
nie no ja myślę, że Mariola zajęta dziewczyna po prostu jest, a perfumy są jej silną namiętnością i jak musi wybierać gdzie zajrzeć to woli tam
no bo przecież dużej potrzeby odchudzania to na pewno nie ma a za nami ciężko nadążyć, jak się wypadnie na parę dni to potem niewiadomo od czego zacząć nadrabianie ![]() dzień dobry ślicznotki Maglisko a aniołki robisz dla siebie czy w celach komercyjnych? bo widzę, że hurtem jedziesz
|
|
|
|
#3341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życie towarzyskie prowadziłam dość ożywione (nie uznawałam jedynie "instytucji" przyjaciółki, miałam i mam liczne grono znajomych, koleżanek i kolegów), więc to nie ma nic do rzeczy. To raczej kwestia podejścia do życia - po prostu nie oglądam się za siebie. Bardziej interesuje mnie to, co jest dzisiaj i przyszłość
|
|
#3342 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() u nas dzisiaj 10 za oknem szaleje ![]() mam nadzieję że te sztormy zaraz przejdą bo niedługo płyniemy ![]() ostatni raz wyszłam z domu we wtorek i od tego czasu jest oraz gorzej |
|
|
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie za oknem świeci słońce
, można rzec, że w grudniu zawitała wiosna.
|
#3344 | |
|
Zadomowienie
|
ale super dziewuchy razem wyglądają. Tak niewinnie choć domyślam sie że różnie bywa
Co znaczy 10 za oknem siłą wioatru czy coś. Ojej tyle siedzisz w domu to można się faktycznie histerii depresji nerwicy i wszytskiego nabawić Cytat:
Rodzinka mnie wczoraj zmusiła zebym w ich obecności stanęła na wadze. Głupia waga 45kg Widziałąm że cos ze mnie wszytko leci ale 45 ....... nie cierpię siebie takiej chudej ide tyć ...... MAglissa pokaż aniołki i dołączam się do pytania sprzedajesz te śliczności. Ja zrobiłam z synem jednego z masy solnej i małz stwierdził że idealnie na 1 listopada pasuje . Co mnie wkurzyła a Jacka ucieszyło powiedział że zrobi takich więcej i bedzie miał straszną choinkeA i kawa na niedzielny poranek raczej południe |
|
|
|
|
#3345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myslę, ze bardziej im wielogodzinne ślepianie w monitor zaszkodzi niż aniołki. Ostatni zaobserwowałam zwolnioną akomodację. Zastanawiam się, czy to starość, czy właśnie nadwerężenie od kompa? Cytat:
Aniołki robię w celach komercyjnych, bezzarobkowych. Jesli to w ogóle ma sens. ![]() Koleżanka organizuje aukcję prac na rzecz dzieci ze szkoły specjalnej i obiecałam jej kilka jako urozmaicenie i do zlicytowania. Dwa czy trzy mama prosiła, żeby jej zrobić, dla koleżanek na taki drobny, niezobowiązujący upominek. Jak zdążę jeszcze zrobić to tez kilka pewnie rozdam - jak co roku. Sprzedawać to nigdy nie sprzedawałam, tak za pieniądze. Nie wiem nawet ile to by mogło kosztować. I znalazłam coś dla Bachud.
|
|
#3346 |
|
Rzabbocop
|
10 to w skali Beauforta
Maglisko podziwiam ![]() ja to antytalent jestem ![]() może później wkleję naszego "aniołka" który osiadł i sie skrócił prawie o połowę i ciągnie skrzydła po ziemi
|
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
no a nie wiedzą?
![]() upssss ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja niestety 45 wazyc nigdy nie bede, ale zeby chociaz te 55 ![]() ide wiec na siłownie z samego "rana" ![]() miłej niedzieli |
||
|
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale będzie śmiesznie: na wątku dla odchudzaczek, na którym aktualnie nikt sie nie odchudza; dla odchudzaczek po 30-stce, gdzie kilka z nich ma dwdzieściaparę lat, będzie jedna, która chce się upaść!! Maglisy chóry anielskie. Niżej z ubiegłych lat. U góry tegoroczne, jeszcze niekrochmalone. I kocura na okrasę.
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
małż wrócił,więc będzie trochę gorzej z netem,ale będę zaglądać
goście się wpraszają a klientki tupią nogami teściowej na razie nie dam pod opiekę Zuzka,bo jakoś tak nerwowo się zachowuje i panikuje-chyba by sobie nie poradziła z małą jeszcze nadzieja w cioci a jeśli nie to trudno,dopóki nie podrośnie będę w domku Rzabbko-śniło mi się,ze nosiłam Miśkę w nosidle na plecach i tak nosiłam nosiłam,aż nie zaczęła marudzić i wkładać paluchów do buzi myślę o ! głodna! i dzwonię do Ciebie czy przyjdziesz czy mam jej dać mojego cyca a Ty,że ona wcale głodna nie jest tylko chce się poprzytulać no to się tuliłam z niąale fajnie było ![]() miłej niedzieli! |
|
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniołki piękne, szczególnie ten srebrem "obsypany", ale kot i tak bije wszystko
.
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ann. Fajny sen.
|
|
#3353 |
|
Rzabbocop
|
Maglisko zwykle jest nie więcej niz 7-8 (co i tak zwykle uniemożliwia wyjscie z dziewczynami)
kilka dni w roku jest bezwietrznych w pozostałe wieje umiarkowanie do srednio ale bywa też sporo takich słabiej sztormowychtaki sztorm jak dzisiaj to jakieś kilkanaście razy w roku zwykle w sezonie sztormowym. Maglisko fajne te aniołki długo zajmuje Ci zrobienie jednego?A kocizna coraz bardziej rysiowata ![]() Ann fajny sen ![]() A Miska teraz często z paluchami w buzi bo zabkuje ![]() no i oczywiście malpka przyklejona do mamy, nic nie mogę zrobić ale to ten wiek na lek separacyjny, mam nadzieję, ze niedługo minie |
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dewadora.hodowca.pl/ http://www.kotbengalski.pl/index.php...pper&Itemid=40 http://www.kotybengalskie.republika.pl/umaszczenie.htm Bardzo podobają mi się marbled ( to chyba po polsku marmurkowy bedzie) Zreszta te palmiaste tez sa fajne. Wszystkie koty kocham. Może persy troche mniej. Jak szukałam tych linków i przeglądnęłam je, zeby wiedzieć, co wam pokazuję, to ...faktycznie ona ... , czyżbym wysterylizowała rasową kotkę? Takie szczenię bengalskie 2,5 tys. złotych ;Jeden anioł ok. 2 godz. Wiekszy trochę dłużej. Jak różnokolorowy to też troszkę dłużej, bo nitki trzeba odciąć, pochować. I jeszcze krochmalenie i formowanie. Które Ci się najbardziej podobają? Typuj. Edit: rzabbka, jakaś Ty mądra! ja nawet nie wiedziała, że jest coś takiego jak lęk separacyjny.
|
|
#3355 |
|
sophisticated
|
Rzabbko to ci tam nieźle duje
![]() Boz ale ty się jeszcze z chorób nie wykaraskałaś, pewnie to chudnięcie powiązane Magliska śliczne aniołki |
|
|
|
#3356 |
|
Rzabbocop
|
Navi Boz ma problemy z tarczyca a ta jak wiadomo potrafi nieźle namieszać w jedną bądź drugą stronę
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
U mnie dziś słońce, ale wolę mróz osobiście zimą Maglisko aniołki piękne i kot też ![]() Ja zniknęłam, bo mnie pochłoneły inne sprawy, a komp poszedł w odstawkę wtedy, ale nie z powodu dąsów ![]() Rzabciu szalejecie tam ![]() Odnośnie Marioli to ja tam nie wiem, ale focha można mieć ![]() Navi skutecznych ćwiczeń!! ![]() Ja jak kiedyś ważyłam 47kg i z moją bladą skórą wszyscy mysleli, że schodzę ale miałam wtedy rewelacyjnie chude i akuratne łydki. Niestety teraz przy 54 chyba wszystko właśnie w te łydy wlazło
|
|
|
|
#3358 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=maglisa;5990022]Dziękuję. Ale który srebrem obsypany? Bo żadnego nie sypałam, jakiś niezamierzony efekt na zdjęciu.
Użyłam tylko takiej przenośni - stąd ten cudzysłów, chodziło mi o tego wykończonego srebrną nitką (tu też dwuznaczność się wkradła - te meandry języka), a przynajmniej wygląda to na srebrną nitkę.
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabciu na przysłanych zdjęciach wyglądasz przeslicznie
![]() A dyskusja o mailu o zmianie Katarzyny okazało się, że Katarzyną jest Palomino ![]() EDIT: A na naszej klasie na forum z mojej podstawówki ludzie ze szkoły wspominają, co się kiedyś robiło na tzw. zajęciach technicznych |
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ofiara ze mnie do kwadratu. wkleiłam dwa takie same zdjęcia. Poprawiam się poniżej. W tle palma wielkanocna.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

no i fajnie, w pracy na pewno juz to wiedzą, ale kubek nie zaszkodzi 

Ale zupełnie nie wiem, kiedy to było i czy później jeszce pisała u nas na wątku.

, można rzec, że w grudniu zawitała wiosna.