|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SENSI GIORGIO ARMANI, 5th Avenue Elizabeth Arden i inne
nieaktualne
Szukam Pilnie: seria LRP ROSLALIAC lub inne do cery naczynkowej wszelkie kosmetyki różane dezodoranty różne i etiaxil poza tym różnych torebek ze skóry naturalnej może ktoś ma na zbyciu i odda flakoniki po perfumach bo zbieram i chusteczki, takie zwykłe serwetki z wzorkami do decoupage PERFUMY Perfumy SENSI GIORGIO ARMANI (pozostało ok.25ml na 50 ml, bez korka) wymienię tylko na Alien lub ciężki zapach, Armani Code, Black Cashmire, ELLE YSL, Alexander McQueen, Kingdom LANCOME - HYPNOSE lub coś Diora lub inne ciężko kadzidlane.Nie chcę się wymieniac na siłę bo zapach całkiem lubię. -perfumetka 5th Avenue Elizabeth Arden, 8ml, woda perfumowana - nieaktualne -perfumy w kremie Yves Rocher brzoskwiniowe, używane, zostało więcej niż połowa z 7g GUERLAIN Too much... z próbki zostało ok 40% - nieakyualne perfumowany balsam Elizabeth Arden RED DOOR - nieużywany - nieaktualne ESPRIT - Life by ESPRIT deo -połowa z 75 ml - nieaktualne KWC - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9027 mały perfumik o nazwie Trendy for woman Roxann- 15 ml jest to kopia Glorii Cacharel link do rych perfumików - http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=1699941 KREMY - Avon Solutions, Advanced Eye Perfector (Żel pod oczy z peptydami) = połowa - Avon żel-krem normalizująco matujący użyty dwa razy KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17757 POMADKA: LANCOME, rouge a levres absolu, pomadka do ust w odcieniu 47 - czerwień, użyta 2 razy, PODKŁADY -RIMMEL, podkład 3 w 1 w sztyfcie, kolor 003 pale biscuit, tylko spróbowany Ma właściwości podkładu, korektora i pudru - nieaktualne - próbka podkładu Helena Rubinstein wypróbowana, raczej dla opalonej nieaktualne - próbka podkładu lancome jak wyżej nieaktualne Vipera baza pod pokład polowa - nieaktualne Puder w kamieniu VOLLARE, dwa odcienie, zużycie niewielkie POZOSTAŁE dwa róże lancome w kasetce - nieaktualne -plastry do depilacji ciała na zimno ISANA Rossmann, pozostało chyba 18 z 20 -henna powder, farba i odżywka koloryzująca włosy, zaw.25g, Cień do powiem w kremie AVON prawie cały (użyty 3 razy). Bardzo aksamitna konsystencja, długo utrzymuje się na powiece, ma świetny różowo-liliowy kolor, kolor PETAL. Cienie do powiek CRISTHINE. W opakowaniu 3 kolory-beżowy, różowy i fioletowy, z małymi drobinkami. Zużyte może 1/20 opakowania(cienie są prawie całe)
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-12-17 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SENSI GIORGIO ARMANI, 5th Avenue Elizabeth Arden i inne
Mam ok 10 ml z 30 ml Euphorii CK wydaje mi sie ze jest 10 ml
![]() Jak wezmiesz buteleczke pionowo to jest ok 1,5 cm perfum ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kremik LRP z woda termalna to probka 2 ml...
Mam jeszcze Iwostin krem-emulsja matujaca pozostalo 30 ml okolo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-perfumetka 5th Avenue Elizabeth Arden, 8ml, woda perfumowana
-RIMMEL, podkład 3 w 1 w sztyfcie, kolor 003 pale biscuit, tylko spróbowany Ma właściwości podkładu, korektora i pudru Vipera baza pod pokład polowa dwa róże lancome w kasetce oddasz to za rzeczy ktore wypisalas u mnie wszystkie te probki roletka itd + euphoria? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie masz w podpisie linku więdz odpowiem tutaj:
nie zanam tego zapachu ale teraz niedaleko mam Douglasa więc sprawdzę i dam znać
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
zainteresowal mnie ESPRIT - Life by ESPRIT -połowa,ale bym musiala zapach spr
z tych rzeczy ktore Cie u mnie zainteresowaly zostalo wszystko procz garniera zostala polowa,ale z jakiej pojemnosci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
GUERLAIN Too much... z próbki zostało ok 40%
perfumowany balsam Elizabeth Arden RED DOOR - nieużywany ESPRIT - Life by ESPRIT -połowa z 75 ml - próbka podkładu Helena Rubinstein wypróbowana, raczej dla opalonej - próbka podkładu lancome jak wyżej te rzeczy mnie interesują ![]() moje rzeczy z dopiskiem rezerwacja prawdopodobnie będą wymienione. próbki podkładów są w saszetkach??
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się u Ciebie perfumy Esprit, tylko to pewnie za dużo za te moje rzeczy?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No i nie było tego zapachu niestety a w ciemno sie nie zdecyduję, ale może jeszcze jutro uda mi się odwiedzić większą perfumerię to dam znać
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Titino, niestety nic u Ciebie nie znalazłam. Pozdrawiam!
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wiesz mnie nawet zaciekawił, długo sie utrzymuje i ma mocną nutę ale mój mąż zdecydowanie oponuje więc chyba raczej sie nie zdecyduję na wymianę...
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Niestety, aktualnie nic poza wątkiem nie mam. A co by Cię interesowało?
Przejrzałam sobie jeszcze raz Twój wątek i podoba mi się jeszcze balsam Red Door, plastry do depilacji, cień w kremie z Avonu i te takie potrójne cienie CRISTHINE, może z tego wybierzesz coś mniej więcej równego rzeczom ode mnie ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
pełnowymiarowe buteleczki to miracle, rush, organza i jeszcze jakies avon, YR
mini to burberry, givenchy 'very...' umawiamy się konkretnie na wymianę??
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
tak, eliksiru jest na spróbowanie. potrząsałam buteleczką i myślę, że starczy na kilkukrotne użycie.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
z tego wątku interesowałaby mnie LANCOME, rouge a levres absolu, pomadka do ust w odcieniu 47 - czerwień, użyta 2 razy,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czy mozna zobaczyc na zdjecu róze lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Titina niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]()
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.