|
|
#1951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
przereklamowana jest ta noc
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jeszcze nie wiem, co z Sylwestrem. Pewnie domówka...
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tyż nie mam pojęcia
'le mam nadzieje, ze jednak coś bedzie sie działo
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
chyba domówka u znajomych w domu w lesie. Tak to jest jak się w sylwka do roboty idzie
|
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
ja jak zwykle na domówke, co roku jest super! cała chata wolna, muza, żarełko, filmy, świrowanie i moja ekipa oczywiście
![]() ![]() ![]() Edytowane przez olcik_07 Czas edycji: 2007-12-09 o 16:05 |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nic nie wiem, TŻ dopiero niedawno się dowiedział że Sylwester ma wolny, więc nie mogliśmy nic zaplanować. Pożyjemy, zobaczymy - i zgadzam się, ze to przereklamowane
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - z góry przepraszam za OT
![]() Mam do Was pytanie - znacie jakieś dobre sklepy z galanterią skórzaną? Poszukuję długich, eleganckich, skórzanych, czerwonych rękawiczek. Myślałam o Wittchen, albo Batycki, ale niestety nic tam dla siebie nie znalazłam... Co do poprzedniej strony - jak ja bym chciała umieć jeździć na łyżwach . Zazdroszczę Wam, że się tak ślizgacie, ja niestety potrafię tylko kurczowo trzymać się barierki, zaraz przy wejściu
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
sklep z jakimiś małymi skórami /czapki rękawiczki/ jest na przeciwko dworca PKP. tak po schodkach do góry /zaraz obok bióra podróży Triada/ możesz spróbować.
A co do łyżew to się nie martw. próbuj i się nauczysz. a barierka nie jest zła
|
|
|
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Wizażanki
![]() Chciałam się dowiedzieć czy zaczęły się już wyprzedaże w Pasażu i w Galerii
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprzedaże to się zaczną zaraz po świętach
![]() Znacie moze dobrego okuliste/optyka i salon optyczny? Bo mi sie wzrok psuje i chyba okulary będą nieodzowone :/ |
|
|
|
#1961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy wolno. ale w sumie to ja tam tylko pracuję.
wolno czy nie?? ale na pewno nie polecam sieciówek typu Fielman czy Vision Express. przede wszystkim drogo |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Z łyżwami to mam o tyle problem, że kiedyś na lodzie się neiźle połamałam (złamanie z przemieszczeniem, krwotok wewnętrzny... nie polecam... ) i dochodzi mi uraz psychiczny. Boję się, że znowu się połamię, a nie mogę teraz ryzykować. Właśnie nie teraz .Moje pierwsze soczewki wyrabiałam w Vision Express. Pani okulistka była bardzo nei miła, do tego stopnia mnie zdenerwowała, że ręce mi się trzęsły jak po paru głębszych i za chusteczkę nei mmogłam wsadzić tych soczewek, co chyba ją jeszcze bardziej zirytowało - zaczęła krzyczeć . Teraz soczewki tylko kupuję - i już nie w VE .
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
sama nosze okulary.
jednak , ze ja jeszcze nie pelnoletnia to nalezy do poradni dzieci niedowidzacych i cos tam jeszcze. przychodnia PROMYK, na przeciwko dworca PKS. a co do optyka to wlasnie od dobryh kilku lat kupuje u DANILUK'a na kuzniczej (rog ulicy). ceny przystepne, taniej niz w fielmanie itp. a obsluge uwazam, za mila i fachowa. gdy dolega mi cos z oprawkami, zle dogiete, nosek odpadl to zawsze mi to naprawia, za darmo a jak bedzie zle to mowia, abym przychodzila do skutku ![]() no i ja mam ubezpiecznie karta<26 to mam jeszcze znizke 20 procent. |
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
eee czemu? Ja mam okulary Fielmanna, zapłaciłam jakieś grosze, a bardzo je kocham i jestem zadowolona
I pani okulistka była bardzo fajna i jak mi syn połamał oprawki, to za 1,50 zł sprowadzili mi nowe z Niemiec ![]() Byłam wczoraj w factory Outlet. Drugi raz w życiu i jestem w szoku. rety- ale tam się śmietniko-lump zrobił. |
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
a co do fielmana to moze nie mowie, ze jest okropny i blee
.ale mam swoje optyka. ale u fielmana jest wlasnie okulista. robia badanie komputerowe,a pozniej wizyta u pani okulistki. i jest to za darmo. a wiec to jest plus, dla tych ktorzy potrzebuja okularow. no i maja wlasnie rozne opcje, ze tak jak kolezanka wyzej pisze, oprawki za 1.50 po uszkodzeniu, albo wlasnie jakies ubezpieczenie i nowe pozniej robia duza taniej. (a przynajmniej takie cos mi mowili jak kiedys kupowalam u nich oprawki) jednak dlugo sie czeka na zrobienie okularow. moj tato jak teraz robil musial czekac ponad tydzien, gdzie ja u swego optyka na drugim dzien mam gotowe. |
|
|
|
#1967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dobrze, że napisałaś bo wybierałam się tam w najbliższym czasie Pojechałabym kawał drogi na darmo...
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
bosh jakie dzis korki byly przez te lodowisko, nie mogli go lepiej postawic niz na biskupinie ktory tonie w korkach...
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo! We wszystkich sklepach Diverse?? Kurczę, a ja wyjeżdżam jutro i dopiero w niedzielę po południu wrócę, pewnie już wszystko przebrane będzie :/
|
#1971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w Fielmanie sama byłam u okulisty, jestem zadowolona, okulary mam dobrze dobrane, ale zrobiłam je sobie już tam, gdzie jest taniej
|
|||
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm. Dzięki za wypowiedzi!!! Ja muszę isc do optyka i okulisty, czyli i na badanie i po okulary i bym była szczęśliwa gdyby to było w jednym miejscu
Rożne opinie się słyszy o "komercyjnych" salonach...Jaki jest koszt mniej więcej okularków powiedzmy tam z Fielmana razem z powłoką antyrefleksyjną? Badanie jest gratis przy zakupie? |
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
w związku ze świętami naszło mnie na to, by także tutaj we wrocławskim mieszkaniu zrobić sobie klimat. Szukam więc małej ładnej choinki (ok. 50 cm). Jak na razie widziała w Realu, ale jakieś takie same obdartusy stały. Gdzie można dorwać małą niedrogą ładną choineczkę?
a to moje zeszłoroczne zastępstwo choinki ![]() DSCF2926k.jpg |
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam w Leclercu za 8zł taki krzaczek iglasty
Ma ok. 30-40cm, powiesiłam drewniane ozdóbki, wygląda jak choineczka a na wiosnę wsadzę babci do ogrodu ![]() Jeszcze tuje były ale ja wolałam coś iglastego bo bardziej choinkopodobne ![]() Do tego mikołaj, parę mandarynek i jest swiątecznie
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie o coś takiego mi chodziło, a nie pomyślałam o żywym drzewku - miejsca koło domu jest dosyć żeby potem przywieźć i wsadzić ![]() dzięki za pomysł |
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musze dorwać małą i prawdziwą choinke, potem dam babci na działke Mówicie że w Leclercu?? Sprawdze
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() moja troche sie przekrzywiła, ale nie aż tak jak to zdjecie pokazuje ![]() W realu chyba też takowe widziałam. W Leclercu to sprzedają teraz też za 25zł takie już z ozdobami typu ususzona cytryna etc. to samo drzewko. Ale bez ozdób też są za 8zł nadal. Wydaje mi sie że w tym okresie to już we wszystkich hipermarketach takowe sprzedają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

'le mam nadzieje, ze jednak coś bedzie sie działo