![]() |
#3091 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Ywonula
![]() fuksjaa a Ty piszesz biologię na podstawie czy rozszerzeniu? Ywonula ja chcę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zadomowienie
|
A ja ide zaraz na basen. Napisałam koleżance ale ona jak zwykle nie odp chociaż gadałyśmy dziś o tym... W*urwia mnie.
Rozwiązywałam ta mature co mamy mieć z chemii w pon. Napisałam na 45% EDIT: wróciłam juz i jestem wyje*ana... ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2007-12-08 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ywonula, W. też mi rzadko od razu odpisuje, bo podobno nie słyszy telefonu i smsa zauważa po długiem czasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zadomowienie
|
Krówka ale on to wogóle nie odpisuje. Czasami mam ochote poprostu mu nawrzucać epitetów, ale wiem ze to nie jest wyjście i tak się nie robi. On lubi pisać o 2 w nocy bo podobno zawsze wtedy chodzi spać...
![]() a linka juz wysyłam ![]()
#3095 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj miałam świetny wieczór z TŻ ![]() ![]() Dzisiaj mam ambitny plan i musze się wziąć do nauki bo od wtorku nie ruszlalam prawie nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
na podstawie.
![]() jaka jestem dzisiaj pozytywnie nastawiona do wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja nowa znajomość z P. rozwija się tak - ![]() ![]() ![]() ![]() no i .. idziemy razem na studniówkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Fuksjaa to bardzo milo sluchac, ze tak dobrze CI sie uklada
Marta- hehehe, jesli to bylo biale winko to polecam z cola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Fuksja: Jejku ciesze się,że u ciebie już wszystko dobrze i widać z tego co piszesz,że jesteś szczęśliwa
![]() ![]() Lele: To było czerwone wino półsłodkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zadomowienie
|
kurcze tak czytam Was marta i fuksja..
![]() Dostałam okres... A B. dalej nic nie napisał. I jeszcze wiele innych dołujących rzeczy. Np. moj ojciec. Boze jak ja go nienawidze!!!!!!!!!
#3100 | ||
|
dziękuję Lele
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że tak już zostanie ![]() Cytat:
![]() a co do B. to ja miałam identyczną sytuację z M. ale go olałam trochę i wtedy zaczął sam się odzywać i zabiegać o spotkania, no ale ja z nałogowymi podrywaczami nie mam zamiariu się spotykać, i Bogu dzięki, bo wtedy pojawił się P. ![]() trzymam kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
po prostu Em :)
|
fuksjaa, super że jest super!!!
![]() ![]() ![]() Ja za to nie czuję się najlepiej, ale nawet nie wiem dlaczego. Wszystko mnie przytłacza.. A wczoraj oglądnęłam "Plac Zbawiciela" i to mnie tak dobiło..
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
No to możemy przybić.
Bleee, na dodatek jeszcze się przeziębiłam... Dupa!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja własnie słucham soundtracku z mojego ukochanego filmu Edward Nożycoręki kocham muzyke Dannego Elfmana ![]() I ja dostałam okres ciesze się z tego powodu bo bałam się,że przez antybiotyki moze mi się coś porobić bo ostatnio miałam przez 2 tygodnie jakieś okropne plamienia no i prosto z mostu-bałam się,ze w ciązy jestem Musze przejść na diete bo bede naprawde jak w ciąży wyglądać w mojej sukience. ( a teraz wcinam sobie czekolade,wczoraj pizze i sandwicza czyli helloo gdzie ta dieta ![]() Aaa mam plan żeby się uczyc,ale NIE CHCE MI SIĘ tak po prostu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie, zaczynam się powoli denerwować.. bo jakby nie było, pewnie poznam jego rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
fuksjaa cieszę się, że u Ciebie tak fajnie
![]() ![]() I ja dostałam okres i jakoś tak... nooo, Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Zadomowienie
|
fuksjaa gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() No to ja też przybijam. Nija u mnie też zastój. Wkurza mnie to ;p Wczoraj upiłam się na smutno i zaczęłam marudzić przyjaciółce i ryczeć jak debilka. Myślałam, że mi po takim czymś trochę przejdzie no ale nie bardzo :/ Do tego zadzwonił TŻ i chce się spotkać. A ja nie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do lasu to tez mam bardzo blisko ![]() ![]() Co do ojca to ja juz tak mam bardzo długo ze go nienawidze, przez to co robi, i przez to ze istnieje. I bardzo nie rozumiem mojej mamy dlaczego tego nie zmieni... ![]() No mam nadzieje ze bedzie tak jak mówicie ![]() marta współczuje z ta ciązą, bo to zawsze takie nerwy... ![]()
![]() |
#3108 |
Zadomowienie
|
Nie chciało mi się edytowac ale chciałam tylko oznajmić, ze napisałam do B. On stwierdził ze umie tańczyć poloneza i nie potrzebne mu są próby. A ja na to ze tylko się chyba wygłupiłam zapraszając go na 100dn. A on na to ze jeszcze pogadamy... Zostały mi 3 tyg do studniówki a on mi mówi ze jeszcze pogadamy?!
Kurcze chciałabym isc z moim byłym ale on chyba ma dziewczyne... Najwyżej zadzwonie do niego 4 stycznia zeby mi pomógł ![]() Rany ale marudze.. przepraszam... :embarassment: tak po prostu widze ze mamy podobne humory... ![]()
#3109 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() w Echu (a właściwie teraz to Paradoxie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() poznaliśmy się w klubie ![]() Cytat:
![]() i.... .. . . . . . . . jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Ywonula- eeeeeee, to z nim cos nie hallooo jest! I bardzo dobrze, z emu tak napisalas.. a facetow fajnych jest troszke.. wiec sie nie martw..
hahahhahaha, gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
|
fuksjaa,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się cieszę! ![]() i naprawdę podziwiam, że tak szybko się pozbierałaś.. Ja miałam wczoraj urodzinową imprezkę rodzinną i dostałam między innymi to pióro.. jest boskie! ![]() Byłam u lekarza, mam skierowanie na badania, boję się.. ![]()
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
Chciałam sie pochwalić, że wczoraj zakończyłam moje 100dni bez słodyczy
![]() Blaque, stawiasz mi piwo ![]() Ywonula, pogadaj z B., niech łaski Ci nie robi! ![]() Gratuluje i życzę szczęścia ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
|
Tak ogólnie, bo ostatnio coś nie najlepiej się czuję. Chciałam tak sobie, o, profilaktycznie, zrobić morfologię, powiedziałam babce co mi jest, a ona dowaliła mi jeszcze test na cukier.. No bez przesady, przecież nie mam cukrzycy..
![]()
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
Ok muszę się przemóc i wrócić jakoś... Ciężko będzie.
Dużo straciłam ale teraz będę regularnie. Słowo harcerza (to nic że nie jestem harcerzem xD) Podobno dużo osób z naszej klasy nie zdało polskiego, dziwne to. Mi się wydaje że zdałam, tylko jak...... ![]() Hmm poza tym u mnie po staremu. Jestem sobie z TŻ, szczęśliwa coraz bardziej i fajnie mi tak. Byłam na One love (dla niewtajemniczonych festiwal reggae ![]() ponad 12h koncertów zaaaaje***ście ![]() Wrocław bardzo mi się podoba. Chciałam się spotkać z Martusią albo Durgą ale okazało się że nie mam już czasu ![]() Cóż innym razem może ![]() Angielski i Wos poszedł mi chyba dobrze. Tzn ja wszystko napisałam ale czy dobrze nie wiem bo nie chciało mi się sprawdzać ![]() ![]() Cieszę się że już jestem bo tęskniłam bardzo! ![]() ![]() ![]() em spóźnione życzenia urodzinowe! Wszystkiego najlepszego w dorosłym już życiu ![]() ![]() ![]()
#3116 | ||
Rozeznanie
|
fuksjaa to wspaniale
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A może to Twoje złe samopoczucie związane jest z maturami/stresem/zmianą pogody? mathilda jak dobrze, że wreszcie jesteś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zadomowienie
|
fuksja GRATULACJE!!! super ze się układa
![]() em jej to pisz wszystko jak juz bedziesz coś wiedziała bo sie martwimy ![]() mathilda witaj z powrotem ![]() A w związku z B.: tarantatanatan: ide na 100dn z moim byłym z tym, co wczoraj pisałam.. ![]() ![]() ![]() A B. ładnie podziękuje ![]() ![]() ![]() Wogóle to doatałam dziś +4 i 5 z chemii i 4 ![]() EDIT: Zapomniałam dopisać smieszna historyjke która mi sie dziś przytrafiła ![]() Rozdawali namw klasie cukierki na "spóźnionego" mikołaja i oczywiście jak to zwykle ja rzucam sie na wszystko co słodkie ![]() ![]() ![]() Moje koleżanki sikały po nogach... Zresztą tak jak ja ![]()
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam.. ja bym tak nie mogla.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Fuksjaa:Gratuluje!! A wiedziałam,że coś będzie jejku jak fajnie ![]() ![]() Krówka: Jak ty to zrobiłaś? A teraz wogle masz ochote na słodycze? Ja od dziś ćwicze ![]() Em:Śliczne pióro bym chciała taki długopis bo przyznam się,że piórem nie umiem pisac ![]() Ostatnio szaleje za gadzetami Nici i na mikołajki dostałam nawet fajny piórnik i owieczke, no i portfelik z Debbi mam ![]() ![]() Mathilda :Kopa lat,dobrze że się odezwałaś ![]() ![]() Ode mnie właśnie poszła koleżanka bo malowałam ją na sesje zdjęciową ![]() I wiecie co? Uwielbiam robić makijaże!! I może swoją przyszłość bym z tym związała...bardzo bym chciala założyć swój salon wizażu ![]() No i pochwale się bo kupiłam swoje pierwsze rurki mimo (tak mi się wydaje) szerokich bioder ![]() TŻ się podoba ![]() Musze dzisiaj napisać prace z historii,nauczyc sie na sprawdzian z matmy ( nic a nic nie rozumiem to pewnie będzie poprawa) przeczytać jądro ciemności bo jutro kartkówka ![]() To te gorsze rzeczy ![]() A te lepsze to,że dostałam sobie pierwszą 5 z angielskiego z speech'a na temat mój ulubiony film: mówilam o gnijącej pannie młodej i bardzo spodobało się mojej pani moje opowiadanie o tym kto oglądał to wie jaki świetny to film ![]() No i spytala mnie dzisiaj z polskiego z wesele o tancu chocholim ![]() ![]() A o sprawdzianie z wosu lepiej nie bede mówila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
marta wizaż to fajna sprawa. Moja siostra teraz idzie do krakowa do jakiegoś studium wizażu i stylizacji. Ciekawe jak jej tam bedzie. Mnie też pasjonuje coś takiego. Tylko szkoda że niektórzy uważają to za ciapkanie się w kolorowych kosmetykach
![]() ![]() Krówka tzn że już miałaś swoją 100dniówkę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.