![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Idę jakieś seksowne wdzianko kupić, coby Męża spracowanego biednego jak wróci do domu miłym widokiem uraczyć
![]() EDIT: Apolonio nie potrafie Ci pomóc, jedyne co mogę to poewiedzieć co myaslę - uważam, że powinnas uciekać najszybciej jak się da, abyś sama się nie wypaliła ![]() Do jutra! |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
*sportaddict*
|
Apolonio, nie wiem, czy doczytałaś moją poprzednia wiadomosc, bo ja edytowałam dodając Twojego posta, ale jak byś chciala pogadac to moj PW stoi dla Ciebie otworem
![]() moze chodzi o równowagę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co Ci radzić? Co oznacza, że kocha inaczej niz wcześniej ? Jeśli kochasz go to spróbuj walczyć o ten związek, jeśli są szanse....bo jeśli on już zrezygnował z tego tylko czeka jak Ci to powiedzieć ..... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Lemoorka, nie będzie mi przykro, pisz sobie.
Ciekawa perspektywa, w sensie, ze moje cierpienie osłabiło moją wiarę, ze się zraziłam/obraziłam czy coś? I jedno luźne pytanie: to w takim razie ty uważasz wybiórcze traktowanie zasad jakie naklada wiara za okej? Czyli przyklad: co z tego, że wiara katolicka mówi, że seks przed ślubem jest be, antykoncepcja naturalna jest be, ale ja mam prawo uważać/postępować inaczej a jednocześnie moge się uważać za katoliczkę? Apolonia: ![]() Czy ty/on chcecie walczyć?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
witajcie. ja dopiero na net weszłam (od wczoraj).
vadi bardzo dziekuję ![]() kurcze mam takiego stresa przed ta grzywką i przed lekką zmiana koloru włosów ze szok. a wiecie wczoraj wieczorkiem siedze sobie z TZ - słuchamy radia i mówia o porodzie 4-raczków. no to ja mówie do TZ ze jakos nie wyobrazam go sobie w tym momencie jako ojca - ze nie czuje aby był na to gotowy a on " wiesz.. tak ostatnio o tym myslałem i wyobrazam juz siebie w tej roli a nawet powiem ze bardzo to sobie wyobrazam. juz nie moge sie doczekac kiedy będę sie bawił ze swoim dzieckiem, wezmę go na kolana i będę czytał bajki" ręcę mi opadłi sie aż rozczuliłam - w zyciu sobie tego nie wyobrazałam, myslałam ze mu w głowie jeszcze koledzy a nie dziecko (ze jeszcze o tym nie mysli) a jak mi o tych bajkach powiedział to az łezka szczęscia sie w oku zakręciła ale koneic tego dobrego: w nocy znowu dostałam stanu zapalnego miejsca intymnego i... zapalenia pecherza. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, źle mnie zrozumiałas ![]() Widzisz bardziej mi chodziło o to,że jesteś dobrym człowiewiem, mimo,że wiele w zyciu przeszłas. TEraz wiesz ![]() ![]() A czy ja napisałam z czym się nie zgadzam. Tak, że jak ksiadz mi kaze iśc na wybory i tyle ![]() Porozmawiaj z księdzem bardzo madrym ksiedze, cop to dokładnie jest cudzołostwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z kolezanka to nic nie ma, a przynajmniej w to uwierzylam na logike (jest sama ze swoim facetem 6 lat) Co do reszty... powiedzial, ze cos sie zmienilo. Wciaz mnie kocha. Nie mniej, tylko inaczej. A mnie to inaczej doprowadza do furii. Od miesiaca klocimy sie jak nie codziennie, to co drugi dzien. Mowil, ze go to meczy. Ze jest zmeczony i ze to go zachwialo, jego pewnoscia do co zwiazku. A jak go spytalam, po co codziennie wraca do naszego domu, to powiedzial, ze ma nadzieje ze sie zmieni (tylko co?) 100 razy powiedzialam, ze potrzebuje czulosci. 100 razy mi powiedzial, ze to przez to, ze "cos jest inaczej". Co to za rozmowa...? Madlen, on nie wie co to znaczy walczyc, twierdzi, ze jesli ja nie bede chciala z nim byc, to on nie bedzie z kims kto jego nie chce (W sumie madre, ale mnie wkurza, ze tak lekko do tego podchodzi) Ja walcze.. bo jeszcze go nie wywalilam na dobre. Ale zastanawialm sie do zcego to prowadzi? ja potrzebuje ciepla, goraca na sercu, ze ktos o mnie mysli dobrze, ze ktos teskni. A po nim nie widac. Kiedys dzownil, zeby mnie usyszlec, ot tak. Kiedys pisal mi slodkie rzeczy. Bo chcial, Treaz nie ma takiej potrzeby. No i nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Smutne tylko, że żeby wiedzieć muszę szukać "naprawdę mądrego księdza" ktory jest niczym igla w stoku siana...i to dopiero on ma mi powiedzieć jakto jest na prawdę...A ogół natomiast myśli sobie inaczej..
Ad tego co napisałaś o mnie: Nie rozumiem czemu ma mi być przykro, miłe to było.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam, czy zyczysz sobie roztrząsac swój przypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w nim się coś wypala....ale może jest zmęczony atmosferą, kłotnie oddalają was od siebie..? O co się tak na prawdę kłocicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam- kup rumianek, naparz i się w tym wykapaj ![]() ![]() dodtakowo urosept ![]() Mała rada na biało: Myjcie się przed, a już koniecznie po ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
5 Miesiecy!!! ![]() Hmm, ja tez sie zmienilam na pewno. Nie jestem chyba taka slodka i wiecznie rozesmiana, ale mialam prawo,w moim zyciu wydarzyla sie tragedia rodzinna. Tzn nie mowie, ze przez to jestem inna, ale na pewno sama wprowadzilam troche dystansu. TROCHE, ale ciagle BYM dzownila, slala smsy i usmiechala sie do tego, z ktorym postanowilam sie zwiazac. A kazdy dzien teraz jest zimny i szary, nie mam siez czego cieszyc... Madlen-> o co sie klocimy? O to, ze ja wymagam troche uwagi, wczesniej przez ta kolezanke, przez to, ze jest inny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na 21 grudnia (bo 20 o 20,00 dopiero wracam do domu) umówiłam sie do ginekologa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze do Madzi: możesz tantum rosa spróbowac, ale tylko w ostrym okresie, bo to jest dość mocne i stosując często osłabiasz sobie florę bakteryjną przez co jesteś tym bardziej poddatna na zapalenia.
Wiem tylko, że to na prawdę działa, dzięki benzydaminie, ona zabije wszystko.
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Gość
|
Pamiętacie jaka bylam szczesliwa, ze udalo mis ie napisać glupią prace? To od kilku dni zmagam się z wyslaniem jej. Adres ktory podał profesor jest zablokowany administracyjnie... ciekawa jestem, czy on bedzie to uwazał za wytłumaczenie...
|
![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rumianek tez mozna pić przy chorym pęcherzu ![]() ![]() Przeczytaj,to co napisałam Madlen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko wiesz dla mnie pokutowanie kojarzy się z grzechem i przymusem odpokutowanie go.. Stąd pytałam za co ta pokuta. Poprostu dla mnie to stwierdzenie o pokucie był w kontekscie wypowiedzi Lemoorki srednio trafione.. i o to mi chodziło..
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ile razy mówimy- za jakie grzechy nam sie to stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
nie wiem jak mu się udało to odbudować, chociaż - mimo, ze minal ponad rok - nadal mam wrażenie, że jestem jakaś taka... czujniejsza niż wczesniej. I mniej spontaniczna. To był najgorszy okres mojego życia w każdym razie ![]() I wiem, że drugi raz bym tyle czasu nie dała sobie tak dmuchać w kaszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
ok.
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
lemoorko to ja zaraz lecę zrobic sobie rumianek do picia, dobrze ze dziś całe opakowanie kupiłam
![]() a dzis miałam bardzo cięzkie koło (zaliczające przedmiot) a przez ten stan zapalny, zapalenie pęcherzxa i mysli ze chce do łazienki wole nie myslec co napisałam. nie mogłam sie skupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Gość
|
No właśnie problem polega na tym, że nie podał nr kontaktowego. No nic pewnie się wyjaśni sprawa na następnych zajęciach...
|
![]() |
![]() |
#2697 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie:
czy uważacie że dobrym pomysłem dla chłopaka z którym się jest 1,5 miesiąca, jest kalendarz a w nim 12 swoich zdjęć? Moja przyjaciółka wymyśliła to dla swojego nowego faceta, a ja jej to odradzam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Zależy jakie to zdjęcia są
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.